Η επείγουσα κλήση του Πάπα προς τους υπηκόους του Βατικανού, κρύβει τον ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ... 4ος Άγγελος της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ;;;

5 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Τι έρχεται; Μυστήριο από την εντολή Πάπα: Φέρτε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στο Βατικανό έως την 1η Οκτωβρίου

 

Ας αρχίσουμε να ενώνουμε μερικά κομμάτια από το παζλ αυτής της δήλωσης του Πάπα, που σίγουρα προβληματίζει όλους μας και δεν αφορά μόνο στο Βατικανό.

Κατ’ αρχήν, εκεί είναι η Παγκόσμια έδρα της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.

Πριν λίγες μέρες ο Μεντβέντεφ, το δεξί χέρι του Πούτιν, μίλησε για τον … 4ο άγγελο της Αποκάλυψης… που ήχησε… 

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ…

Όπως δεν είναι τυχαίο και το γεγονός πως οι αίθουσες του Βατικανού, είναι γεμάτες με ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ…

 

Όπως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Πάπας έχει υποταχθεί στον ΣΑΤΑΝΑ… η χειρονομία του σατανισμού, λέει πολλά…

 

Όπως δεν είναι καθόλου τυχαία η προ εκατοντάδων χρόνων προφητεία και ρήση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: “ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ”…

Υπάρχει η περίφημη ερμηνεία του ραβίνου Alon Anawa ορισμένων αποσπασμάτων του Ταλμούδ (Sanhedrin 21a), σύμφωνα με την οποία στο Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα γίνει ο πυθμένας της Μεσογείου Θάλασσας και Πριν από το Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα βυθιστεί στην άβυσσο.

Μην ξεχνάμε πως στα υπόγεια του Βατικανού, βρίσκεται κρυμμένη όλη η γνώση που έχουν κλέψει από την ανθρωπότητα οι Κρόνιοι σατανιστές, όταν έκαψαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας…

Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πάπας, είναι φανατικός οπαδός του GREAT RESET…

 

… και της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ…

 

… και του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

 

… είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ…

… δείτε τις αποδείξεις…

… ψάξτε για τη σχέση της Μαφίας, με το Βατικανό και την μασονική στοά Ρ2… μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

 

 

… είναι επίσης φανατικός υπερασπιστής του εμβολίου του κορονοϊού…

… η μυστική συνάντησή του με τον Μπουρλά, λέει πολλά…

 

… έχει δεχθεί πολύ σοβαρές καταγγελίες και σκληρή κριτική για τον βρώμικο ρόλο του, από αρχιεπισκόπους και σημαντικά πρόσωπα του Βατικανού…

 

Μια επίσκεψη εδώ… όπου είναι συγκεντρωμένη όλη η ύλη για τον Βατικανό και τον Πάπα, θα σας θυμίσει πολλά για τον σατανιστικό ρόλο του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, κι άλλες αποδείξεις…

Να μεταφέρουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία που διατηρούν εκτός Βατικανού πίσω στα θησαυροφυλάκιά του, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάπας από τους υπηκόους και τις επιχειρήσεις που ελέγχει το παπικό κρατίδιο.

Σε αυτά περιλαμβάνονται όλα τα  τιμαλφή που διατηρούν σε ξένες θυρίδες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, όπως χρυσός, ασήμι, μετοχές, ομόλογα μετρητά και όλα αυτά το αργότερο έως την 1η Οκτωβρίου.

Πολλοί συνδέουν την κίνηση αυτή του Πάπα με μια επερχόμενη οικονομική -τουλάχιστον- καταστροφή θέλοντας να διασώσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εκτός Βατικανού.

Κατά άλλους πρόκειται για μια κίνηση του Πάπα να ενισχύει την τράπεζα του Βατικανού η οποία βλέπει μείωση στις καταθέσεις με ρευστό ενόψει ενός σκληρού χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο  Πάπας Φραγκίσκος διέταξε την Αγία Έδρα και τις συνδεδεμένες σε αυτή οντότητες να μεταφέρουν όλα τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία στο «Ινστιτούτο για τα  Έργα της Θρησκείας» IOR  (Ιnstitute for Works of Religion), κοινώς γνωστή ως τράπεζα του Βατικανού.

Το κείμενο του Πάπα, που εκδόθηκε στις 23 Αυγούστου, διευκρινίζει την ερμηνεία μιας παραγράφου στο νέο σύνταγμα της Ρωμαϊκής Κουρίας, Praedicate Evangelium, που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο.

 

Σύμφωνα με την οδηγία του Φραγκίσκου, τα χρηματοοικονομικά και ρευστά περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται σε τράπεζες άλλες από το IOR πρέπει να μεταφερθούν στην τράπεζα του Βατικανού εντός 30 ημερών από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Το IOR, που εδρεύει στην πόλη του Βατικανού, έχει 110 υπαλλήλους και 14.519 πελάτες.

Από το 2021, είχε στη διάθεσή του 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ (5,6 δισεκατομμύρια δολάρια) περιουσιακών στοιχείων πελατών.

Αν και συνήθως ονομάζεται «τράπεζα», το IOR είναι τεχνικά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, χωρίς υποκαταστήματα, που εργάζεται στο κράτος της Πόλης του Βατικανού για να παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες, που περιλαμβάνουν την Αγία Έδρα και συνδεδεμένες οντότητες, θρησκευτικά τάγματα, κληρικούς, καθολικά ιδρύματα και Ιερά.

Δείτε τους εργαζόμενους.

Το IOR είδε τον αριθμό των πελατών του να μειώνεται κατά 472, από 14.991 πελάτες στο τέλος του 2020 σε 14.519 το 2021. Σχεδόν οι μισοί πελάτες του το 2019 ήταν θρησκευτικά τάγματα.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεσή του, τα καθαρά κέρδη του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος μειώθηκαν κατά 19 εκατ. $ το 2021 από 44 εκατομμύρια δολάρια το 2020 και 46 εκατομμύρια δολάρια το 2019.

Στην επιστολή του στις 23 Αυγούστου, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι το άρθρο 219, παράγραφος 3 του Praedicate Evangelium «πρέπει να ερμηνεύεται ότι σημαίνει ότι η δραστηριότητα του διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων και θεματοφύλακα της κινητής κληρονομιάς της Αγίας Έδρας και των ιδρυμάτων που συνδέονται με την Αγία Έδρα είναι αποκλειστική ευθύνη του Ινστιτούτου Θρησκευτικών Έργων».

Το διάταγμα θα αναγκάσει τα ιδρύματα της Αγίας Έδρας, συμπεριλαμβανομένης της Γραμματείας του Κράτους, να μεταφέρουν τα χρηματοοικονομικά τους στοιχεία στο IOR έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Γραμματεία του Εξωτερικού είναι γνωστό ότι διέθετε λογαριασμούς σε ελβετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης της Credit Suisse, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε αρχικά η αμφιλεγόμενη επένδυση κτιρίου στο Λονδίνο.

Το άρθρο 219, παράγραφος 3 του νέου συντάγματος περί θητείας λέει: «Η εκτέλεση των οικονομικών συναλλαγών που αναφέρονται στις §§ 1 και 2 πραγματοποιείται μέσω του Ινστιτούτου για τα Έργα της Θρησκείας», το IOR.

Οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές που περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 219 είναι η διαχείριση και διαχείριση της ακίνητης και κινητής περιουσίας της Ιεράς Μητροπόλεως και οντοτήτων που εμπιστεύονται την περιουσία τους στον Άρειο Πάγο.

 

Πηγή

 

Για να γνωρίζουμε τι εστί … Βατικανό… και τι εστί Πάπας…

 

 

 

 

Προσέξτε τη σχέση της τιάρας τους, με τους … Βαβυλώνειους… τίποτα δεν είναι τυχαίο…

 

…και τους σατανικούς σταυρούς…

 

ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

 

 

 

 

Προβολές : 1,220


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα