Η “Επιστολή Simonini” – Η πρώτη απόδειξη που συνδέει τους Εβραίους, τους Μασόνους και τους Illuminati με την Παγκόσμια Επανάσταση

Η “Επιστολή Simonini” – Η πρώτη απόδειξη που συνδέει τους Εβραίους, τους Μασόνους και τους Illuminati με την Παγκόσμια Επανάσταση

23 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:811
Μοίρασέ το

 

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… άλλωστε το παραδέχονται και οι ίδιοι…
Το γιατί, θα το δούμε και στην επόμενη ανάρτηση…(εδώ)
Η Επιστολή Simonini, επιβεβαιώνει όχι μόνο τα σχέδια αυτής της διαβολεμένης φάρας όπως αυτά καταγράφηκαν και στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, αλλά και όλα τα μέχρι σήμερα βήματά τους και τα σχέδια που έχουν για την ανθρωπότητα.
ΝΑΙ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

ChristiansForTruth | Διάβαστε το εδώ.


Το 1806, αφού διάβασε τα Απομνημονεύματα που απεικονίζουν την ιστορία του Ιακωβινισμού Memoirs Illustrating the History of Jacobinism), ένας επαγγελματίας στρατιώτης από το Πιεμόντε της βορειοδυτικής Ιταλίας, ονόματι Jean-Baptiste Simonini, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να γράψει στον συγγραφέα, έναν Γάλλο καθολικό ιερέα ονόματι Augustin Barruel, για να αποκαλύψει τις γνώσεις του από πρώτο χέρι σχετικά με τον ρόλο που έπαιζαν οι Εβραίοι στους Μασόνους και τους Illuminati και πώς αυτός ο σύνδεσμος εξουσίας ενορχήστρωσε τη Γαλλική Επανάσταση και είχε σχέδια να καταλάβει όλη την Ευρώπη.

 

Είναι σαφές ότι ο Barruel πίστευε ότι η επιστολή και το περιεχόμενό της ήταν αυθεντικά – παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε ποτέ στη συνέχεια να εντοπίσει ή να επικοινωνήσει με τον Simonini, αλλά οι ερευνητές έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Simonini ήταν ακριβώς αυτός που έλεγε ότι ήταν και ζούσε στο Lilianes στην κοιλάδα της Aosta. Ο Barruel χρησιμοποίησε το δίκτυο διασυνδέσεών του στην Εκκλησία για να κάνει έρευνες σχετικά με τον Simonini στο Πιεμόντε – και του είπαν ότι ο Simonini είχε καλή φήμη και μπορούσε να τον εμπιστευτεί κανείς.

Τόσο πεπεισμένος για την αλήθεια που περιγραφόταν στην επιστολή του Simonini, ο Barruel αισθάνθηκε υποχρεωμένος να γράψει ένα άλλο βιβλίο που περιλάμβανε το κρυφό χέρι των Εβραίων στα παγκόσμια γεγονότα – αλλά στο νεκροκρέβατο του, είχε ενδοιασμούς για τη δημοσίευσή του και ζήτησε να καεί το χειρόγραφο – όπως και έγινε.

Η πρωτότυπη επιστολή στο χέρι του Σιμονίνι δεν έχει βρεθεί ποτέ – αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη κάπου στο αρχείο του Βατικανού – μια λεπτομέρεια που πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει για να προσπαθήσουν απεγνωσμένα να την απαξιώσουν ή να την διαψεύσουν. Άλλοι έχουν προβάλει τον ψευδή ισχυρισμό ότι οι Illuminati είχαν “διαλυθεί” πριν από τη Γαλλική Επανάσταση – διαφανής παραπληροφόρηση που έβγαλαν οι ίδιοι οι τέκτονες, όπως περιγράφει λεπτομερώς ο πρώην Σκωτσέζος τέκτονας Τζον Ρόμπισον στο βιβλίο-ορόσημο του 1798, Proofs Of A Conspiracy (Αποδείξεις μιας συνωμοσίας).

Μια σημαντική πτυχή της επιστολής του Simonini είναι ότι ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι στο Πιεμόντε τον προσέγγισαν επειδή ήταν ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός που θα μπορούσε να είναι χρήσιμος γι’ αυτούς και τον σκοπό τους – και ομολογουμένως τους άφησε να πιστέψουν ότι ήταν ένα ορφανό που γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια με ισχυρές φυσικές συγγένειες και συμπάθειες προς το εβραϊκό έθνος – ώστε να νιώσουν ότι μπορούσαν να τον εμπιστευτούν.

Ο ιστορικός Claus Oberhauser – ο οποίος πήγε στα αρχεία των Ιησουιτών στο Vanves έξω από το Παρίσι – έγραψε:

Παρά το γεγονός ότι ήταν σταθερά πεπεισμένος για την ακρίβεια της επιστολής του Σιμονίνι, ο Barruel επέλεξε να μην τη δημοσιοποιήσει – φοβούμενος δήθεν ότι οι αποκαλύψεις της θα μπορούσαν να υποκινήσουν εκτεταμένη βία κατά των Εβραίων. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Barruel ήταν Ιησουίτης είχε πιθανώς μεγαλύτερη επιρροή στην απόφασή του να αποκρύψει την επιστολή – άλλωστε, το Τάγμα των Ιησουιτών είχε ιδρυθεί από έναν Εβραίο προσυλητισμένος στον Χριστιανισμό (converso) – τον Ignatius Loyola – και είχε προσελκύσει τόσους πολλούς άλλους conversos που το Τάγμα απέκτησε τη φήμη μιας “εικονικής συναγωγής“.

Σύμφωνα με τον Oberhauser, ο Barruel πράγματι έστειλε αντίγραφα της επιστολής του Simonini σε ορισμένους από τους Ιησουίτες συναδέλφους του – μαζί με ένα υστερόγραφο που εξηγούσε τη γνώμη του για την εβραϊκή-μασονική-Ιλλουμινάτι συνωμοσία. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσουμε ότι ένας – αν όχι αρκετοί – από αυτούς τους Ιησουίτες απέτρεψαν τον Barruel από το να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής. Οι ίδιοι οι Ιησουίτες ήταν διεισδυμένοι από τους Μασόνους – μια διαμάχη που ταλαιπώρησε την Εκκλησία για πολλούς αιώνες.

Δεδομένης της εκτεταμένης έρευνάς του, πιθανώς δεν είχε διαφύγει από τον Barruel ότι ο ιδρυτής της μασονικής σέκτας των Illuminati ήταν ο Adam Weishaupt, ο οποίος ήταν ορφανός, γεννημένος από εβραϊκή καταγωγή, αλλά ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε από Ιησουίτες.

Παρ’ όλα τα στοιχεία που έλαβε ο Barruel από τον Simonini, επέλεξε στη συνέχεια να μην παρουσιάσει τους Εβραίους ως τους κύριους συνωμότες αυτής της μυστικής συμμορίας στο τελικό χειρόγραφο που επεξεργαζόταν μέχρι τον θάνατό του – και το οποίο διέταξε τελικά να καταστραφεί. Τι τον έκανε να κάνει πίσω από την απεικόνιση των Εβραίων ως την απόλυτη δύναμη πίσω από τους Μασόνους και τους Ιλλουμινάτι; Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ την απάντηση, αλλά σίγουρα μπορεί να βρεθεί μέσα στον κύκλο των Ιησουιτών στον οποίο ανήκε.

Η επιστολή Simonini δημοσιεύτηκε τελικά για πρώτη φορά το 1878 – πενήντα οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του Barruel – σε ένα γαλλικό περιοδικό με την ονομασία Le Contemporain – και σήμερα, σχεδόν 140 χρόνια αργότερα, η επιστολή έχει ουσιαστικά διαγραφεί από το διαδίκτυο – και η εύρεση μιας αγγλικής μετάφρασης είναι εξαιρετικά δύσκολη – απόδειξη ότι ισχυροί άνθρωποι δεν θέλουν να διαβαστεί, να κυκλοφορήσει ή να γίνει πιστευτή αυτή η επιστολή.

Έτσι, εδώ παρουσιάζουμε τη δική μας αγγλική μετάφραση της “Επιστολής Simonini” – βασισμένη στο γαλλικό αντίγραφο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Le Contemporain το 1878.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι η μετάφρασή μας είναι τέλεια, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να αναπαραστήσουμε το περιεχόμενο του πρωτοτύπου χωρίς εξωραϊσμούς, και θα ενθαρρύναμε οποιονδήποτε από τους πολλούς γαλλόφωνους αναγνώστες μας – οι οποίοι είναι προφανώς πιο έμπειροι στη μετάφραση – να υποβάλει τυχόν διορθώσεις για τη βελτίωση του κειμένου μας.

Η επιστολή Simonini

Κύριε,

Έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τότε που, κατά τύχη, είχα την τύχη να μάθω για το εξαιρετικό έργο σας, με τίτλο: Mémoires des Jacobins.

Το διάβασα, ή μάλλον το καταβρόχθισα με πραγματική ευχαρίστηση, και άντλησα από αυτό τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και τα μεγαλύτερα φώτα για τη δική μου συμπεριφορά, πολύ περισσότερο που βρήκα έναν άπειρο αριθμό ακριβών απεικονίσεων πραγμάτων των οποίων υπήρξα, κατά τη διάρκεια της ζωής μου, αυτόπτης μάρτυρας χωρίς να τα κατανοήσω πλήρως.

Δεχθείτε, λοιπόν, κύριε, από έναν αδαή στρατιωτικό όπως εγώ, τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για το έργο σας, το οποίο μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως το κατεξοχήν έργο του περασμένου αιώνα.

Ω! Πόσο καλά έχετε ξεσκεπάσει αυτές τις φλογερές αιρέσεις που προετοιμάζουν το δρόμο για τον Αντίχριστο και είναι οι αδυσώπητοι εχθροί, όχι μόνο της χριστιανικής θρησκείας, αλλά κάθε λατρείας, κάθε κοινωνίας, κάθε τάξης!

 

Υπάρχει, ωστόσο, μία που βλέπετε να την αγγίζετε ελάχιστα.

Ίσως το κάνατε επίτηδες, επειδή είναι η πιο γνωστή και κατά συνέπεια η λιγότερο φοβερή.

Όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι η πιο τρομερή δύναμη σήμερα, αν αναλογιστεί κανείς τον μεγάλο πλούτο της και την προστασία που απολαμβάνει σχεδόν σε κάθε κράτος της Ευρώπης.

Καταλαβαίνετε, κύριε, ότι μιλάω για την ιουδαϊκή αίρεση.

Φαίνεται εντελώς ξεχωριστή και εχθρός των άλλων αιρέσεων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πράγματι, αρκεί μία από αυτές να φανεί εχθρός του χριστιανικού ονόματος, για να την ευνοήσει, να τη δωροδοκήσει και να την προπαγανδίσει.

Και δεν την έχουμε δει – δεν την έχουμε δει ακόμη να σπαταλάει αφειδώς το χρυσάφι της και και τα ασημικά της για να στηρίξει και να πολλαπλασιάσει τους σύγχρονους σοφιστές, τους μασόνους, τους Ιακωβίνους, τους illuminati;

Οι Εβραίοι, λοιπόν, μαζί με όλους τους άλλους αιρετικούς σχηματίζουν μια ενιαία παράταξη για να εκμηδενίσουν, αν είναι δυνατόν, το χριστιανικό όνομα.

Και μη νομίζετε, κύριε, ότι όλα αυτά είναι υπερβολή εκ μέρους μου: Δεν προβάλλω τίποτε άλλο από αυτό που μου είπαν οι ίδιοι οι Εβραίοι, και να πώς.

Ενώ το Piedmont, του οποίου είμαι γηγενής, βρισκόταν σε επανάσταση, είχα την ευκαιρία να τους επισκέπτομαι και να με έχουν εμπιστευτεί.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι που με αναζήτησαν- και εγώ, καθώς ήμουν τότε αδίστακτος, προσποιήθηκα ότι σύναψα στενή φιλία μαζί τους, και κατάφερα να τους πω, παρακαλώντας τους με την πιο αυστηρή μυστικότητα, ότι γεννήθηκα στο Λέγκορν από ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά ότι από πολύ μικρό ακόμα παιδί με είχε μεγαλώσει δεν ξέρω ποιος- ότι δεν ήξερα καν αν είχα βαπτιστεί και ότι, αν και δημοσίως ζούσα και συμπεριφερόμουν όπως οι καθολικοί, αλλά μέσα μου όμως σκεφτόμουν όπως εκείνοι του έθνους μου, για το οποίο πάντα διατηρούσα μια τρυφερή και κρυφή αγάπη.

Έτσι μου έκαναν τις μεγαλύτερες προσφορές και μου έδωσαν όλη τους την εμπιστοσύνη.

Υποσχέθηκαν να με κάνουν στρατηγό αν ήθελα να ενταχθώ στην αίρεση των μασόνων.

Θα μου δείξουν τα ποσά χρυσού και αργύρου που προόριζαν, μου είπαν, για όσους ασπαστούν το κόμμα τους, και ήθελαν οπωσδήποτε να μου παρουσιάσουν τρία όπλα, στολισμένα με τα σημεία του τεκτονισμού, που δέχτηκα για να μην τους αποτρέψω και να τους ενθαρρύνω όλο και περισσότερο να μου πουν τα μυστικά τους.

Ιδού τι μου μετέφεραν σε διάφορες περιπτώσεις οι κυριότεροι και πλουσιότεροι Εβραίοι του Τορίνο.

1. Ότι ο Manete (στα γαλλικά Manes) και ο διαβόητος γέρος ή γέρος του βουνού είχαν βγει από το (εβραϊκό) έθνος τους.

2. Ότι είχαν ιδρυθεί οι Μασόνοι και οι Illuminati έχουν διαφύγει της μνήμης.

3. Ότι με μια λέξη, από αυτούς πήραν την καταγωγή τους όλες οι αντιχριστιανικές αιρέσεις, οι οποίες ήταν πλέον τόσο πολυάριθμες στον κόσμο, ώστε έφταναν σε αρκετά εκατομμύρια ανθρώπους κάθε φύλου, κάθε πολιτείας, κάθε βαθμίδας, κάθε κατάστασης.

4. Ότι, μόνο στην Ιταλία μας, είχαν ως υποστηρικτές περισσότερους από οκτώ εκκλησιαστικούς, τόσο κοσμικούς όσο και τακτικούς, μεταξύ των οποίων πολλοί εφημέριοι, δημόσιοι καθηγητές, ιεράρχες, λίγοι επίσκοποι και μερικοί καρδινάλιοι- και ότι σύντομα δεν απελπίστηκαν να έχουν έναν πάπα από το κόμμα τους. (Αν υποθέσουμε, συνεχίζει η επιστολή, ότι ήταν σχισματικός, το πράγμα γίνεται πιθανό).

5. Ότι ομοίως στην Ισπανία, είχαν μεγάλο αριθμό κομματικών υποστηρικτών, ακόμη και στον κλήρο, αν και στο βασίλειο αυτό η καταραμένη Ιερά Εξέταση ήταν ακόμη σε ισχύ.

6. Ότι η οικογένεια των Βουρβώνων ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός τους- ότι σε λίγα χρόνια ήλπιζαν να την καταστρέψουν.

7. Ότι για να εξαπατούν καλύτερα τους χριστιανούς προσποιούνταν οι ίδιοι ότι ήταν χριστιανοί, ταξιδεύοντας και περνώντας από το ένα κλίτος στο άλλο με ψεύτικα πιστοποιητικά βάπτισης, τα οποία αγόραζαν από ορισμένους τσιγκούνηδες και διεφθαρμένους εφημέριους.

8. Ότι ήλπιζαν μέσω χρημάτων και συμμοριών να αποκτήσουν πολιτικό καθεστώς [χειραφέτηση] από όλες τις κυβερνήσεις, όπως τους έχει ήδη συμβεί σε αρκετές χώρες.

 

Ότι έχοντας τα δικαιώματα των πολιτών όπως όλοι οι άλλοι, θα αγόραζαν σπίτια και εκτάσεις όσο μπορούσαν και ότι με τη βοήθεια της τοκογλυφίας θα κατάφερναν σύντομα να αφαιρέσουν από τους χριστιανούς την περιουσία και τους θησαυρούς τους. (Αυτό αρχίζει να ισχύει στην Τοσκάνη, όπου οι Εβραίοι ασκούν ατιμώρητα την πιο υπέρογκη τοκογλυφία και κάνουν τεράστιες και συνεχείς αγορές τόσο στην ύπαιθρο όσο και στις πόλεις).

 

Ότι κατά συνέπεια υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους, σε λιγότερο από έναν αιώνα, να γίνουν οι κύριοι του κόσμου, να καταργήσουν όλες τις άλλες αιρέσεις για να κάνουν τη δική τους να βασιλεύσει- να κάνουν τόσες πολλές συναγωγές από τις εκκλησίες των χριστιανών και να υποβιβάσουν τις υπόλοιπες από αυτές σε αληθινή δουλεία.

 

Αυτά, κύριε, είναι τα προδοτικά σχέδια του εβραϊκού έθνους, τα οποία άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.

Αναμφίβολα, είναι αδύνατον να τα πραγματοποιήσουν όλα αυτά, διότι είναι αντίθετα προς τις αλάθητες υποσχέσεις του Ιησού Χριστού προς την Εκκλησία του και προς τις διάφορες προφητείες, οι οποίες αναγγέλλουν σαφώς ότι αυτός ο αχάριστος και πεισματάρης λαός πρέπει να παραμείνει περιπλανώμενος και αλήτης, σε περιφρόνηση και σκλαβιά, μέχρις ότου αναγνωρίσει τον αληθινό Μεσσία, τον οποίο σταύρωσε, και στους έσχατους καιρούς παρηγορήσει την Εκκλησία ασπαζόμενος την πίστη.

Ωστόσο, μπορούν να κάνουν πολύ κακό, αν οι κυβερνήσεις συνεχίσουν να τους ευνοούν, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήταν λοιπόν καλό να ευχηθούμε μια ενεργητική και ανώτερη πένα σαν τη δική σας να κάνει τις προαναφερθείσες κυβερνήσεις να ανοίξουν τα μάτια τους και να τους δώσει εντολή να επαναφέρουν αυτόν τον λαό στην άθλια θέση που του αναλογεί και στην οποία οι πατέρες μας, πιο πολιτικοί και συνετοί από εμάς, φρόντιζαν πάντα να τον κρατήσουν.

Τι είναι αυτό, κύριε, σας καλώ να δείτε τι με κάνει να διαφέρω από τους άλλους και σας παρακαλώ να συγχωρήσετε -ένας Ιταλός, ένας στρατιώτης- τα λάθη κάθε είδους που θα βρείτε σε αυτή την επιστολή. Εύχομαι για σας από το χέρι του Θεού τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλα τα φωτεινά γραπτά με τα οποία έχετε εμπλουτίσει την Εκκλησία του και τα οποία αναπνέουν για όσους τα διαβάζουν την υψηλότερη εκτίμηση και τον βαθύτερο σεβασμό με τον οποίο έχω την τιμή να είμαι, κύριε, ο πολύ ταπεινός και υπάκουος υπηρέτης σας.

Jean-Baptiste Simonini

 

Υ.Γ. Αν σε αυτή τη χώρα μπορώ να σας υποχρεώσω σε οτιδήποτε και αν χρειάζεστε περαιτέρω εικόνα του περιεχομένου αυτού του παρόντος, ενημερώστε με και θα σας υπακούσω πλήρως.

 


Δικτυογραφία:

The ‘Simonini Letter’ – The First Evidence Connecting Jews, Freemasons & Illuminati To World Revolution – Christians for Truth

https://christiansfortruth.com/the-siminoni-letter-the-first-evidence-connecting-jews-freemasons-illuminati-to-world-revolution/

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/simonini-illuminati

Προβολές : 811


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα