Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ελέγχεται πλήρως από Μασόνους και Εβραίους, οι οποίοι μαζί, εργάζονται για να καταστρέψουν την Ευρώπη μέσα από την ηγεσία της – Κρυπτοεβραίοι της ΕΕ. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ)

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ελέγχεται πλήρως από Μασόνους και Εβραίους, οι οποίοι μαζί, εργάζονται για να καταστρέψουν την Ευρώπη μέσα από την ηγεσία της – Κρυπτοεβραίοι της ΕΕ. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ)

13 Δεκεμβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,440
Μοίρασέ το

 

Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να αναλύσει την υπερβολικά περίπλοκη Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σε εύπεπτη μορφή, κατανοώντας έτσι πόσοι κρυπτοεβραίοι και μασόνοι εμπλέκονται στην πραγματικότητα στη  σύνθεσή  της, και περαιτέρω,  ποιος είναι ακριβώς  ο ρόλος τους στη διακυβέρνησή της για τη δημιουργία ενός  Εωσφορικού  υπερκράτους.

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην πάθετε εγκεφαλικό, διαβάζοντας τα ονόματα των ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…
Μια Ευρωπαϊκη Ένωση, δημιούργημα ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, που σύντομα θα την γκρεμίσουν αυτοί που την δημιούργησαν, έχοντας εντωμεταξύ ισοπεδώσει και αλώσει τους λαούς της…
Καλλιόπη Σουφλή

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ελέγχεται πλήρως από Μασόνους και Εβραίους, οι οποίοι μαζί, εργάζονται για να καταστρέψουν την Ευρώπη μέσα από την ηγεσία της –

Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να αναλύσει την υπερβολικά περίπλοκη Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) σε εύπεπτη μορφή, κατανοώντας έτσι πόσοι κρυπτοεβραίοι και μασόνοι εμπλέκονται στην πραγματικότητα στη  σύνθεσή  της, και περαιτέρω,  ποιος είναι ακριβώς  ο ρόλος τους στη διακυβέρνησή της για τη δημιουργία ενός  Εωσφορικού  υπερκράτους. 

Από τη Wikipedia  (συντομευμένη από corruptico)

Η  Ευρωπαϊκή Ένωση  ( ΕΕ ), με πληθυσμό που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 510 εκατομμύρια, είναι μια πολιτική και  οικονομική ένωση 28  κρατών  μελών  που βρίσκονται κυρίως στην Ευρώπη.

28 κράτη μέλη

Όπου κάθε κράτος μέλος είναι συμβαλλόμενο μέρος στις  ιδρυτικές συνθήκες  της ένωσης και ως εκ τούτου υπόκειται στα προνόμια και τις υποχρεώσεις του μέλους.

Κάθε κράτος μέλος της ΕΕ υπόκειται σε δεσμευτικούς νόμους με αντάλλαγμα την εκπροσώπηση στα κοινά νομοθετικά και δικαστικά όργανα.

Οι πολιτικές της ΕΕ αποσκοπούν στη διασφάλιση της ελεύθερης κυκλοφορίας ανθρώπων, αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων εντός της εσωτερικής αγοράς, στη θέσπιση νομοθεσίας στον τομέα της δικαιοσύνης και των εσωτερικών υποθέσεων και στη διατήρηση κοινών πολιτικών για το εμπόριο, τη γεωργία, την αλιεία και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Χώρος Σένγκεν

Για ταξίδια εντός της ζώνης Σένγκεν, οι έλεγχοι διαβατηρίων έχουν καταργηθεί. Μια νομισματική ένωση ιδρύθηκε το 1999 και τέθηκε σε πλήρη ισχύ το 2002 και αποτελείται από 19 κράτη μέλη της ΕΕ που χρησιμοποιούν το νόμισμα του ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει περισσότερη εξωτερική βοήθεια από οποιαδήποτε άλλη οικονομική ένωση. Η ΕΕ το 2017 παρήγαγε ονομαστικό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) 19,670 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, που αποτελεί περίπου το 24,6% του παγκόσμιου ονομαστικού ΑΕΠ.

Η ένωση διατηρεί μόνιμες διπλωματικές αποστολές σε όλο τον κόσμο και εκπροσωπείται στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, την G7 και την G20.

Λόγω της παγκόσμιας επιρροής της, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει περιγραφεί ως μια αναδυόμενη υπερδύναμη.

Αυτοδιοριζόμενος ΕΚ:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΚ) είναι ένα όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνο για την πρόταση νομοθεσίας, την εφαρμογή αποφάσεων, την τήρηση των συνθηκών της ΕΕ και τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών της ΕΕ.

Η Επιτροπή λειτουργεί ως κυβέρνηση του υπουργικού συμβουλίου, με 28 μέλη της Επιτροπής (άτυπα γνωστά ως «επίτροποι»)

28 Μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (άτυπα γνωστά ως «επίτροποι»)

Ένας από τους 28 είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής (επί του παρόντος Jean-Claude Juncker ) που προτείνεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και εκλέγεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (όχι τον λαό).

Jean-Claude Juncker – Κρυπτοεβραίος, πρώην μη εκλεγμένος αρχηγός της Ε.Ε.

Στη συνέχεια, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης διορίζει τα άλλα 27 μέλη της Επιτροπής σε συμφωνία με τον διορισμένο Πρόεδρο και τα 28 μέλη ως ενιαίο σώμα υπόκεινται σε ψηφοφορία έγκρισης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο .

Τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  είναι τα επτά κύρια όργανα λήψης αποφάσεων της  Ευρωπαϊκής Ένωσης  (ΕΕ). Είναι, όπως αναφέρονται στο άρθρο 13 της  Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση :

Ως εξής: (Βικιπαίδεια)

Από σχεδίαση, αυτή η ΕΕ που ηγήθηκε ο Εβραίος Γιούνκερ δεν θα μπορούσε να είναι πιο μπερδεμένη, επιτρέποντας μια εύλογη άρνηση σε όλους τους αποκλειστικά Εβραίους και Τεκτονικούς εκτελεστικούς επιτρόπους και το Συμβούλιο της.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΚ):

Μη εκλεγμένη Επιτροπή «Επίτροποι»

Κανένα κράτος μέλος δεν έχει αποσυρθεί ή ανασταλεί από την ΕΕ, αν και κάποια εξαρτημένα εδάφη ή ημιαυτόνομες περιοχές έχουν αποχωρήσει.

Εκτός από το Brexit του Nigel Farage που δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί:

Good Mason Nigel Farage (μη Εβραίος)

Τον Ιούνιο του 2016, το Ηνωμένο Βασίλειο διεξήγαγε δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΕ, με αποτέλεσμα το 52% των ψήφων να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι επικαλέστηκε το άρθρο 50 στις 29 Μαρτίου 2017 για να ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία αποχώρησης. – Βικιπαίδεια

Λίγο δύσκολο, καθώς σχεδόν ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η πλειοψηφία  της Επιτροπής της ΕΕ και το μισό Συμβούλιο της ΕΕ είναι Κρυπτοεβραίοι:

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο:

Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο του 2011

Επιπλέον, ο πρώην Ναζί Γιούνκερ, χρησιμοποιώντας το κρυπτο-εβραϊκό κοινοβούλιο του, και το μη εκλεγμένο Συμβούλιο της ΕΕ που αποτελείται από μισούς Εβραίους και μισούς Μασόνους, μαζί με την  πλειοψηφία  Εβραίων Επιτρόπων, προσπαθεί να αποσιωπήσει άρθρα όπως αυτό από το Διαδίκτυο, έτσι ώστε κανείς να μην αμφισβητούν αυτή την ιουδαϊκή και μασονική αυτοκρατορική κυριαρχία.

μέσω Jim Stone  (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sOgbyQ2AMFw&w=560&h=315]

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Συμβούλιο της Ε.Ε

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: 750 εκλεγμένα μέλη , με επικεφαλής επί του παρόντος τον κρυπτοεβραίο Antonio Tajaini: 

Κρυπτοεβραίος Antonio Tajani
Η συντριπτική πλειοψηφία των 750 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι μισοί Εβραίοι

Ιστορικά, ο Εβραίος  πατέρας του Γιούνκερ πολέμησε ως κορυφαίος Ναζί για τον Χίτλερ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δίπλα σε άλλους Κρυπτοεβραίους Ναζί όπως ο Χίμλερ, ο Χες, ο Άιχμαν, ο Χάιντριχ, ο Γκέμπελς, ο Μένγκελε και άλλοι.

Κρυπτο-Εβραίοι Ναζί? Χίμλερ, Χες, Μένγκελε και Άιχμαν

Στόχος τους ήταν να καταστρέψουν τη Γερμανία εκ των έσω, όπως ο στόχος του Γιούνκερ είναι  επί του παρόντος να καταστρέψει ολόκληρη την Ευρώπη από μέσα – χρησιμοποιώντας την κρυπτοεβραϊκή ηγεσία του για να διευθύνει τη μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη, ως μέσα για να την καταστρέψει – ακριβώς όπως Ο Εβραίος πατέρας του έκανε στη Γερμανία μέσω των συμμάχων υπό την ηγεσία των Εβραίων.

Ως εκ τούτου, σχεδόν το σύνολο των εκλεγμένων 750 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι μισοί Εβραίοι , οι οποίοι έχουν κοροϊδέψει το ψηφοφόρο  με  την εμφάνιση τους που μοιάζει με γκοφρέ  που προέκυψε από  την αναπαραγωγή με μη Εβραίους  μασόνους.

Όπου μαζί με το 70% των μη εκλεγμένων Εβραίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το 50% των μη εκλεγμένων Εβραίων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τρέξτε πλήρως την παράσταση. Ακριβώς όπως οι κρυπτοεβραίοι της ναζιστικής ηγεσίας  κατηύθυναν τον Άριο Χίτλερ πριν από μισό αιώνα  να καταστρέψει τη Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Τραμπ μπορεί όχι μόνο να έσωσε την Αμερική από αυτή την Εβραϊκή Εωσφορική λαβή της άκρας αριστεράς, αλλά και την Ευρώπη, και ακριβώς στην ώρα τους… καθώς οι λαοί της Ευρώπης αρχίζουν να ξυπνούν με αυτήν την Luciferian πραγματικότητα πέρα ​​από τον Ατλαντικό.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0VGAUFxrSPw&w=560&h=315]

Ο Ερυθρός Αστέρας του Δαβίδ, που αναγνωρίστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των 750 μελών του 2018 που απεικονίζεται παρακάτω, υποδηλώνει σε μεγάλο βαθμό  ημι-Εβραίους που έχουν ομογενοποιηθεί με τους Μασόνους και μαζί ελέγχουν τη μοίρα της Ευρώπης  στην προσπάθειά τους να την καταστρέψουν από μέσα χρησιμοποιώντας τη μετανάστευση.

Ως εκ τούτου, οι μετανάστες που πλημμυρίζουν στην Ευρώπη περιέχουν ένα μεγάλο ποσοστό μελών του ISIS, τα οποία θα κατευθύνονται από την εβραϊκή/μασονική κυβέρνηση του Γιούνκερ προς στρατιωτικούς οπλισμούς, εφοδιασμένους με όπλα και πυρομαχικά, που θα χρησιμοποιηθούν για την εξόντωση των Ευρωπαίων σε όλη τη ζώνη Σένγκεν – οπότε πάρτε μια καλή δες παρακάτω ποιος είναι  ακριβώς ο αληθινός εχθρός του λαού .

*Η Corruptico υποστηρίζει αυτόν τον εβραϊκό ισχυρισμό να σταθεί στο δικαστήριο υπό έλεγχο DNA και θα είναι πραγματικότητα για όποιον επιθυμεί να συνεχίσει το θέμα νομικά.

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 2,440


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα