Η ηχογράφηση του 1967 αποκάλυψε την αρχή της συνωμοσίας των Illuminati για την υποδούλωση όλης της ανθρωπότητας που ξεκίνησε πριν από δύο αιώνες

Η ηχογράφηση του 1967 αποκάλυψε την αρχή της συνωμοσίας των Illuminati για την υποδούλωση όλης της ανθρωπότητας που ξεκίνησε πριν από δύο αιώνες

9 Ιανουαρίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,835
Μοίρασέ το

 

Myron Fagan: The Illuminati and the Council on Foreign Relations (1967)

Η πιο σημαντική ηχογράφηση στην ιστορία της ανθρωπότητας !

Το ερώτημα πώς και γιατί τα Ηνωμένα Έθνη είναι η ουσία της μεγάλης συνωμοσίας για την καταστροφή της κυριαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών και την υποδούλωση του αμερικανικού λαού σε μια παγκόσμια δικτατορία του ΟΗΕ είναι ένα πλήρες και άγνωστο μυστήριο για τη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών.

Ο λόγος αυτής της άγνοιας για τον τρομακτικό κίνδυνο για τη χώρα μας και για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο είναι απλός. Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτή τη μεγάλη συνωμοσία έχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των μέσων μαζικής επικοινωνίας μας, ιδιαίτερα της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του Τύπου και του Χόλιγουντ.

 

Οι παραπάνω παράγραφοι είναι πώς ο Myron Fagan ξεκίνησε μια ηχογράφηση που έγινε το 1967 σε τρεις δίσκους βινυλίου LP με τίτλο « Illuminati and the Council on Foreign Relations ». Αυτό που αναφέρει ο Fagan στην ηχογράφηση του επικεντρώνεται περισσότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το ίδιο ισχύει για πολλές χώρες, αν όχι ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Myron Coureval Fagan (1887-1972) ήταν Αμερικανός συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης του κινηματογράφου και του θεάτρου.  Σύμφωνα με τη Wikipedia , ήταν ένας ένθερμος αντικομμουνιστής και ισχυρός «θεωρητικός συνωμοσίας» – που, φυσικά, σημαίνει ότι εξέθεσε πληροφορίες που οι συνωμότες δεν θέλουν να ακούσουμε.

Η ηχογράφηση του 1967 αποκάλυψε την αρχή της συνωμοσίας των Illuminati για την υποδούλωση όλης της ανθρωπότητας που ξεκίνησε πριν από δύο αιώνες από τον Adam Weishaupt, έναν αποστάτη Καθολικό Ιερέα που χρηματοδοτήθηκε από τον Οίκο των Rothschild.

Περιέγραψε, με στοιχεία, πώς οι Ιλλουμινάτι έγιναν το όργανο της κλίκας των Ρότσιλντ για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και πώς το διεθνές τραπεζικό καρτέλ τους έχει υποδαυλίσει κάθε πόλεμο τους τελευταίους δύο αιώνες.

Εν ολίγοις, η ηχογράφηση του Fagan είναι η συναρπαστική, τρομακτική και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία της πιο συγκλονιστικής συνωμοσίας στην ιστορία του Κόσμου, έγραψε το Heritage History .

Μπορείτε να ακούσετε την ηχογράφηση του Fagan παρακάτω και να διαβάσετε μια πρόχειρη απομαγνητοφώνηση, με μερικά σχόλια να προστεθούν σε αγκύλες, σε μορφή βιβλίου ΕΔΩ .

Myron C. Fagan: The Illuminati and the CFR [Council of Foreign Relations] (1967) (153 λεπτά)

Εάν τα παραπάνω αφαιρεθούν από το YouTube μπορείτε να τα ακούσετε στο Αρχείο Διαδικτύου ΕΔΩ .

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο Fagan έχει συσσωρεύσει πολλές πληροφορίες στην πάνω από δύο ώρες ηχογράφηση του. Έτσι, παρακάτω συνοψίζουμε τα πρώτα 19 λεπτά.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος έχουν διακηρύξει ευθαρσώς ότι έχουν το δικαίωμα και τη δύναμη να διαχειρίζονται τις ειδήσεις, να μας πουν όχι την αλήθεια αλλά αυτό που θέλουν να πιστεύουμε», είπε ο Φάγκαν.

«Έχουν αρπάξει αυτή την εξουσία κατόπιν εντολής των κυρίων τους της μεγάλης συνωμοσίας και ο στόχος είναι να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους ώστε να αποδεχτούν το ψεύτικο δόλωμα της ειρήνης για να μετατρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια σκλαβωμένη μονάδα της παγκόσμιας κυβέρνησης των Ηνωμένων Εθνών».

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος το 1991 ευχαρίστησε τον Τύπο για τον σεβασμό των «υποσχέσεών τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια».

«Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο αν είχαμε υποβληθεί στα φώτα της δημοσιότητας εκείνα τα χρόνια. Αλλά ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Ροκφέλερ.

Το ζωτικής σημασίας που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Αμερικανοί, είπε ο Φάγκαν, είναι ότι οι λεγόμενοι ηγέτες μας στην Ουάσιγκτον είναι οι προδότες και ότι πίσω τους βρίσκεται μια σχετικά μικρή ομάδα ανδρών που ο μοναδικός στόχος τους είναι να υποδουλώσουν ολόκληρο τον κόσμο της ανθρωπότητας στα σατανικά τους. σχέδιο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Για να δώσει μια σαφή εικόνα της σατανικής πλοκής και της κατάστασης της πλοκής «σήμερα», το 1967, ο Fagan ξεκίνησε στην αρχή, όταν ξεκίνησε η πλοκή. Κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1760 με το όνομα «Illuminati», είπε.

Ο Adam Weishaupt που γεννήθηκε Εβραίος, ασπάστηκε τον καθολικισμό και έγινε καθολικός ιερέας. Ήταν εκπαιδευμένος σε Ιησουίτες καθηγητής Κανονικού Δικαίου που διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Ίνγκολσταντ όταν αυτομόλησε από τον Χριστιανισμό για να ασπαστεί τη συνωμοσία των διαυγών. Στη συνέχεια, το 1770, κατόπιν εντολής του νεοοργανωμένου τότε Οίκου των Ρότσιλντ, αυτομόλησε και οργάνωσε τους Illuminati.

Το όνομα “Illuminati”, σύμφωνα με τον Weishaupt, προέρχεται από το lucifer και σημαίνει “κάτοχοι του φωτός”.

Ο Weishaupt είχε επιφορτιστεί με την αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό των παλαιών πρωτοκόλλων του Σιωνισμού, τα οποία εξαρχής σχεδιάστηκαν για την τελική παγκόσμια κυριαρχία, ώστε να μπορούν να επιβάλλουν την λυσιφερική ιδεολογία σε ό,τι θα απέμενε από την ανθρώπινη φυλή μετά τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό με τη χρήση σατανικού δεσποτισμού .

«[Την] 1η Μαΐου 1776, [ ] Weishaupt ολοκλήρωσε το σχέδιό του και οργάνωσε επίσημα τους Illuminati για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο απαιτούσε την καταστροφή όλων των υπαρχουσών κυβερνήσεων και θρησκειών», είπε ο Fagan.

«Αυτός ο στόχος επρόκειτο να επιτευχθεί με τη διαίρεση των μαζών των ανθρώπων… σε αντίπαλα στρατόπεδα σε ολοένα αυξανόμενους αριθμούς για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και άλλα ζητήματα.

«Οι αντίπαλες πλευρές επρόκειτο τότε να οπλιστούν και να προβλεφθούν επεισόδια που θα τους έκαναν να πολεμήσουν και να αποδυναμώσουν τον εαυτό τους και να καταστρέψουν σταδιακά τις εθνικές κυβερνήσεις και τους θρησκευτικούς θεσμούς.

«Όταν και αν ανακαλυφθεί και αποκαλυφθεί το σχέδιο τους για τον παγκόσμιο έλεγχο, τα Πρωτόκολλα των Πρεσβυτέρων της Σιών, θα εξαφάνιζαν όλους τους Εβραίους από το πρόσωπο της Γης για να εκτρέψουν τις υποψίες από τον εαυτό τους».

Με την αντι-εβραϊκή ρητορική να ενισχύεται τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023, μπορούμε εύκολα να δούμε πώς χειραγωγούν ανθρώπους και γεγονότα για να αποσπάσουν την προσοχή από τον εαυτό τους, δείχνοντας το δάχτυλο στους Εβραίους ή/και στο Ισραήλ . Και σαν να επιβεβαιώνει την απειλή που θέτουν οι Illuminati, μιλώντας για το μέλλον του Ισραήλ το 2012, ο Henry Kissinger είπε : «Σε 10 χρόνια, δεν θα υπάρχει άλλο Ισραήλ». Ο Κίσινγκερ είχε μια μακρά σχέση με τους Illuminati και με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων .

«Κάθε πόλεμος από τότε που [ο Weishaupt ολοκλήρωσε το σχέδιό του], ξεκινώντας με τη Γαλλική Επανάσταση, προωθείται από τους Illuminati που λειτουργούν με διάφορα ονόματα και προσωπεία», είπε ο Fagan.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Illuminati δημιούργησαν το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων («CFR»). «Οι εγκέφαλοι που ελέγχουν το CFR, σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι απόγονοι των αρχικών συνωμότων Illuminati», είπε ο Fagan.

Η εγκατάσταση των Illuminati στην Αγγλία είναι το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, είπε. «Υπάρχουν παρόμοιες μυστικές οργανώσεις των Illuminati στη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα έθνη που λειτουργούν με διαφορετικά ονόματα».

«Πάντα, οι λειτουργίες αυτών των οργανώσεων ήταν και ελέγχονται από τους διεθνιστές τραπεζίτες. Αυτοί με τη σειρά τους ελέγχονταν και ελέγχονται από τους Ρότσιλντ».

Ο Fagan παρέπεμψε τους ακροατές σε δύο από τα δελτία ειδήσεων του που αποκάλυψαν τα ονόματα των ιδρυτών των Illuminati και τα αμερικανοποιημένα ονόματα των απογόνων τους στο CFR την εποχή της ηχογράφησης του:

Η πρώτη τους απόπειρα για μια παγκόσμια κυβέρνηση, είπε ο Fagan, ήταν η Κοινωνία των Εθνών που ιδρύθηκε στο Συνέδριο της Βιέννης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους. Αλλά ο Τσάρος της Ρωσίας έπιασε τον αέρα της πλοκής και το τορπίλησε.

Λειτουργίες για την Εκπλήρωση του Σχεδίου του Weishaupt

Ο Fagan εξήγησε τα κύρια χαρακτηριστικά του σχεδίου Weishaupt, τις ενέργειες που απαιτούνται από τους Illuminati του για να τους βοηθήσει να επιτύχουν το σκοπό τους:

1. Δωροδοκία και εκβιασμός – Χρησιμοποιήστε χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία για να αποκτήσετε τον έλεγχο των ανδρών που βρίσκονται ήδη σε υψηλές θέσεις στα διάφορα επίπεδα όλων των κυβερνήσεων και άλλων τομέων προσπάθειας. Από τη στιγμή που τα άτομα με επιρροή είχαν πέσει στα ψέματα, τις απάτες και τους πειρασμούς των Illuminati, έπρεπε να κρατηθούν σε σκλαβιά με εφαρμογή πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, απειλών οικονομικής καταστροφής, δημόσιας έκθεσης και δημοσιονομικής βλάβης, ακόμη και θανάτου για τον εαυτό τους και αγαπημένα μέλη της οικογένειάς τους.

2. Κολέγια και Εκπαίδευση – Οι Illuminati και οι σχολές των κολεγίων και των πανεπιστημίων επρόκειτο να καλλιεργήσουν φοιτητές με εξαιρετικές διανοητικές ικανότητες που ανήκουν σε ευγενείς οικογένειες με διεθνείς τάσεις και να τους προτείνουν για ειδική εκπαίδευση στον διεθνισμό. Τέτοια εκπαίδευση επρόκειτο να παρέχεται με τη χορήγηση υποτροφιών σε όσους επιλέγονταν από τους Illuminatists.

Αυτό σας δίνει μια ιδέα για το τι σημαίνει «Υποτροφία Ρόδου». Σημαίνει κατήχηση στην αποδοχή της ιδέας ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος σε επαναλαμβανόμενους πολέμους και διαμάχες.

Εκτός από τις υποτροφίες της Ρόδου και παρόμοιες υποτροφίες, σήμερα υπάρχουν τρία ειδικά σχολεία Illuminati που βρίσκονται στο Gordonstoun στη Σκωτία, στο Salem στη Γερμανία και στην Anna Verita στην Ελλάδα. Αυτά τα τρία είναι γνωστά, αλλά υπάρχουν και άλλα που κρατούνται κρυφά. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ, σπούδασε στο Gordonstoun.

3. Στα παρασκήνια «ειδικοί» – Όλοι οι άνθρωποι με επιρροή που παγιδεύτηκαν να τεθούν υπό τον έλεγχο των Illuminati, καθώς και οι μαθητές που είχαν εκπαιδευτεί ειδικά και είχαν εκπαιδευτεί, έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ως πράκτορες και να τοποθετηθούν στα παρασκήνια όλων των κυβερνήσεων ως ειδικοί και ειδικοί ώστε να συμβούλευαν τα ανώτατα στελέχη να υιοθετήσουν πολιτικές που μακροπρόθεσμα θα εξυπηρετούσαν τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας συνωμοσίας των Illuminati και θα επιφέρουν την καταστροφή των κυβερνήσεων και των θρησκειών που εξελέγησαν ή διορίστηκαν να υπηρετήσουν.

4. Έλεγχος του Τύπου – Ίσως η πιο ζωτικής σημασίας οδηγία στο σχέδιο του Weishaupt ήταν να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του Τύπου, το μόνο μέσο μαζικής επικοινωνίας εκείνη την εποχή, να διανείμει πληροφορίες στο κοινό, ώστε όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες να μπορούν να είναι λοξά ότι οι μάζες θα μπορούσαν να πειστούν ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η μόνη λύση στα πολλά και ποικίλα προβλήματά μας.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Δείτε το σημαντικοτερο βίντεο στα ελληνικά… εδώ

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,835


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα