Η Καμπαλιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το αποκορύφωμα της σατανικής παράδοσης που επιθυμεί να ανατρέψει τον Θεό   Η απόρριψη του θηλυκού έχει τις ρίζες της στον αποκρυφισμό

Η Καμπαλιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το αποκορύφωμα της σατανικής παράδοσης που επιθυμεί να ανατρέψει τον Θεό Η απόρριψη του θηλυκού έχει τις ρίζες της στον αποκρυφισμό

15 Απριλίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:804
Μοίρασέ το

 

Κάποια μέρα οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ γιατί μετέτρεψαν τα ευεπηρέαστα κορίτσια σε λεσβίες και κατέστρεψαν τη ζωή τους. Τους ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ένα ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ότι η ετεροφυλοφιλία είναι ένα “κοινωνικό κατασκεύασμα”, ότι τα αρσενικά είναι βίαια αρπακτικά και το σεξ με έναν άντρα είναι βιασμός.

Εκατομμύρια ευκολόπιστα κορίτσια πέφτουν σε μια διαβολική παγίδα που έχει σκοπό να τα κάνει να ακολουθήσουν καριέρα αντί για οικογένειες. Όπως είπα, ο σκοπός είναι ο αποπληθυσμός και η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας καταστρέφοντας το θεμελιώδες δομικό στοιχείο της, την οικογένεια.

 

“Εκπαιδευτικοί”… ένας κοινωνικός χώρος, που στην πλειοψηφία του είναι τόσο ψυχικά και νοητικά διεφθαρμένος, που έχει για δεκαετίες διαβρωθεί από τον Κουμμουνισμό, τον Μαρξισμό και γενικά την Αριστερά, όπου η διαστροφή των εννοιών, των λέξεων και των προσώπων, έχει κτυπήσει κόκκινο και χαρακτηρίζεται ως ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.

Όπως δεν υπάρχουν Πατρίδες, έτσι δεν υπάρχουν και φύλα…

Η αίσθηση της οικογένειας για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι, τόσο διαβρωτική και διαστροφική, που δεν υφίσταται καν.

Ο φεμινισμός, είναι άρρυκτα συνδεδεμένος με την “κουλτούρα τους”… και η “κουλτούρα” του κουμμουνισμού και του Μαρξισμού, είναι Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

Για τους πολιτικούς, ότι και να γραφτεί, είναι γνωστό πως υπηρετούν τα παγκόσμια διεστραμμένα σιωνιστικά αφεντικά τους.

Το δομικό στοιχείο μιας κλασικής οικογένειας, είναι ο Άντρας και η Γυναίκα…

Κι όπως είχε γράψει ο Βίκτωρ Ουγκώ: “Ο άντρας είναι ο ναός και η γυναίκα, το ιερό. Μπροστά στο ναό αποκαλυπτόμαστε, μπροστά στο ιερό, γονατίζουμε”.

Και οι δυο, ίσοι μπροστά στον Θεό, αλλά με διακριτούς ρόλους.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

(εικόνα: Λίλιθ, η πρώτη φεμινίστρια)

 

Μετάφραση blümlifee

από τον Henry Makow, Ph.D.

 

Κάποια μέρα οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ γιατί μετέτρεψαν τα ευεπηρέαστα κορίτσια σε λεσβίες και κατέστρεψαν τη ζωή τους. Τους ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ένα ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ ότι η ετεροφυλοφιλία είναι ένα “κοινωνικό κατασκεύασμα”, ότι τα αρσενικά είναι βίαια αρπακτικά και το σεξ με έναν άντρα είναι βιασμός.

Εκατομμύρια ευκολόπιστα κορίτσια πέφτουν σε μια διαβολική παγίδα που έχει σκοπό να τα κάνει να ακολουθήσουν καριέρα αντί για οικογένειες. Όπως είπα, ο σκοπός είναι ο αποπληθυσμός και η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας καταστρέφοντας το θεμελιώδες δομικό στοιχείο της, την οικογένεια.

Δεν είμαι θαυμαστής του Dennis Prager, ενός σιωνιστή προπαγανδιστή, αλλά θα πρέπει να του αναγνωρίσω την οξυδέρκεια στον χειρισμό μιας συνέντευξης με μια νεαρή, την Anna Montrose ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΗ. (!!!!!)

Βασίζεται σε ένα άρθρο της McGill Daily στο οποίο δήλωσε:

“Είναι δύσκολο να περάσεις τέσσερα χρόνια πτυχίου Ανθρωπιστικών Σπουδών διαβάζοντας Foucault και Butler και βλέποντας το “The L Word” και να διατηρήσεις ανέπαφη την άκαμπτη ετεροφυλοφιλία σου. Δεν ξέρω πότε ακριβώς συνέβη, αλλά φαίνεται ότι δεν έχω πλέον την εύκολη βεβαιότητα να συνδέσω τη σεξουαλική μου επιθυμία μόνο στο ένα φύλο και ποτέ στο άλλο”.

(Ο Michel Foucault είναι ένας σημαντικός Γάλλος “μεταμοντέρνος” φιλόσοφος, η Judith Butler είναι εξέχουσα “θεωρητικός του φύλου” στο UC Berkeley και το “The L-Word” είναι ένα δημοφιλές τηλεοπτικό δράμα για τις “λαμπερές” celebrity λεσβίες.)

Διαβάστε τη συνέντευξή της και θα δείτε ότι πιστεύει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι εναλλάξιμοι και ότι ο γάμος χρησιμεύει ως επί το πλείστον για την έκπτωση φόρου. [Η Montrose ] είναι ακατάλληλη για γάμο και μητρότητα. Δυστυχώς, αυτό αποτελεί πλέον τον κανόνα παρά την εξαίρεση.

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ.

 

ΛΙΛΙΘ, Η ΠΡΩΤΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ

Αφελείς, όπως η Anna Montrose πέφτουν θύματα του Φεμινισμού, ο οποίος έχει ρίζες στην απόκρυφη Καμπαλιστική και Γνωστική παράδοση που ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. (Η Καμπάλα και ο Γνωστικισμός είναι η βάση του Τεκτονισμού, με τη σειρά τους η βάση του σύγχρονου Φιλελευθερισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Φασισμού, του Σιωνισμού και του Φεμινισμού.)

Σύμφωνα με αυτή την απόκρυφη παράδοση, η Λίλιθ ήταν η πρώτη σύζυγος του Αδάμ, η αρχέτυπη φεμινίστρια που κάθε άντρας παντρεύεται και μετά χωρίζει.

Η Λίλιθ και ο Αδάμ μάλωναν συνεχώς επειδή η Λίλιθ αρνήθηκε να είναι κάτω από αυτόν στην πράξη της αγάπης λέγοντας ότι ήταν “ίσοι”. Αυτό είναι από το “The Story of Lilith” που χρονολογείται μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα μ.Χ.

Ο Θεός “δημιούργησε μια γυναίκα για τον Αδάμ, από τη γη, όπως είχε δημιουργήσει ο ίδιος τον Αδάμ, και την ονόμασε Λίλιθ. Ο Αδάμ και η Λίλιθ άρχισαν να πολεμούν. Εκείνη είπε, “Δεν θα ξαπλώσω κάτω” και ο Αδάμ είπε, “Δεν θα ξαπλώσω από κάτω σου, αλλά μόνο από πάνω. Γιατί εσύ πλάστηκες για να βρίσκεσαι από κάτω, ενώ εγώ είμαι στην ανώτερη θέση”.

Η Λίλιθ απάντησε: “Είμαστε ίσοι μεταξύ μας, καθώς δημιουργηθήκαμε και οι δύο από τη γη”. Αλλά δεν άκουγαν ο ένας τον άλλον. Όταν η Λίλιθ το είδε αυτό, πρόφερε το Άφατο Όνομα και πέταξε μακριά στον αέρα. Ο Αδάμ στάθηκε σε προσευχή μπροστά στον Δημιουργό του: “Κυρίαρχε του σύμπαντος!” είπε, “η γυναίκα που μου έδωσες έφυγε”.

Η άρνηση της Λίλιθ να ξαπλώσει κάτω από τον Αδάμ ισοδυναμεί με την άρνηση της γης να λάβει σπόρο. Δεν υπάρχει τίποτα κατώτερο ή “άνισο” σε αυτό, ανεξάρτητα από το τι λέει σε αυτό το κείμενο ο Αδάμ. Είναι μέρος του yin-yang, του ενεργητικού-παθητικού, αρσενικού-θηλυκού χορού που βρίσκεται στην καρδιά της φύσης.

Ο άνδρας (άνθρωπος) υπηρετεί τον Θεό. Η γυναίκα εξυπηρετεί την οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο και οι δύο είναι χρήσιμοι και η ζωή τους έχει νόημα.

Αλλά η Γνωστική/Καμπαλιστική παράδοση επιθυμεί να ανατρέψει τον Θεό και τη φύση και να τον αντικαταστήσει με την κυριαρχία (μερικών) ανθρώπων. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το αποκορύφωμα αυτής της σατανικής παράδοσης.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Δέκα Εντολές εξορίστηκαν από δικαστικά μέγαρα και αντικαθίστανται με τα λεγόμενα “ανθρώπινα δικαιώματα” που δεν είναι δοσμένα από τον Θεό, αλλά ορίζονται και εφαρμόζονται επιλεκτικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύγχρονες μας γυναίκες ανατρέφονται ως δυσλειτουργικές και άχρηστες και γιατί οι νέοι άνδρες δεν διδάσκονται να υπηρετούν τον Θεό (Αλήθεια, Αγάπη) και να δίνουν στις γυναίκες έναν ευγενή σκοπό.

 

Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ

 

Οι απόκρυφες ρίζες του σύγχρονου πολιτισμού εξηγούν επίσης τη συγκεχυμένη μυστικιστική ομίχλη που περιβάλλει τη ρομαντική αγάπη. Η αντίληψη ότι οι άνδρες παίρνουν το νόημά τους από την αγάπη και τον γάμο είναι πολύ μπερδεμένη και λανθασμένη. Είναι επίσης πολύ θηλυκός τρόπος σκέψης. Οι άντρες αποκτούν την αυτοπεποίθησή τους από τη δουλειά τους.

Η αντίληψη ότι είμαστε θεϊκοί και μπορούμε να αγαπήσουμε τον “Θεό μέσα” στον σύντροφό μας είναι μια μορφή ειδωλολατρίας. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πιο κοντά στα έντομα παρά στον Θεό.

Θα αντικαθιστούσα τη λέξη “αγάπη” με δύο λέξεις: “εμπιστοσύνη και σεβασμός”. Αυτή η έννοια είναι πιο ρεαλιστική και κατανοητή. Η αληθινή αγάπη αναπτύσσεται σε μια περίοδο ετών και βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

Φυσικά, πρέπει να ξεκινήσουμε με το να “κερδίζουμε” τον σεβασμό μας, τηρώντας τα προσωπικά ιδανικά και επιτυγχάνοντας τους στόχους μας. Αυτή είναι η πηγή της αυτοπεποίθησης και της έλξης.

Τότε ένας άντρας πρέπει να “κερδίσει” την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της γυναίκας μέσα από την αργή και υπομονετική ερωτοτροπία. Για μια γυναίκα, η αγάπη είναι μια πράξη αυτο-παράδοσης, που την καθιστά ευάλωτη. Η ευτυχία της εξαρτάται από την προσεκτική επιλογή του συζύγου της.

Έχω την πεποίθηση ότι η πιο ικανοποιητική πτυχή του σεξ δεν είναι η σωματική αλλά η συναισθηματική : πλήρης κατοχή για τον άντρα και πλήρης παράδοση για τη γυναίκα. Αυτό εξαρτάται από την απόκτηση εμπιστοσύνης, ώστε μια γυναίκα να μπορεί να εγκαταλείψει τις άμυνές της. Δείτε το “The Power of Sexual Surrender” που έχω συντάξει.

Η δημοφιλής λανθασμένη αντίληψη ότι δικαιούμαστε να αγαπάμε είναι μια άλλη πτυχή της αποκρυφιστικής μας ουράς, και είναι εν μέρει υπεύθυνη για τη διακοπή της ανάπτυξής μας. Αντί να γίνουμε πιο άξιοι, πιο χρήσιμοι, αναζητούμε τον μαγικό “κάποιον” που θα μας αγαπήσει όπως ακριβώς είμαστε.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ

 

Αυτό που ονομάζουμε αγάπη είναι συνήθως σεξουαλικός έρωτας. Οι νεαρές γυναίκες συμπεριφέρονται λες και το σεξ είναι το μόνο που χρειάζονται και οι νεαροί άνδρες τείνουν να επιβεβαιώνουν αυτό το λάθος. Οι ταινίες δείχνουν τους άντρες να χαζεύουν μπροστά από γυναίκες που έχουν πολύ λίγα να προσφέρουν, εκτός από το να είναι όμορφες και αλλοπρόσαλλες.

Αυτό είναι καλό για δέκα λεπτά, αλλά τί γίνεται με την υπόλοιπη ζωή;

Στο παρελθόν, οι γυναίκες διέθεταν πρακτικές δεξιότητες ως σύζυγοι και μητέρες. Μάθαιναν να μαγειρεύουν και να ράβουν και να κάνουν το σπίτι όμορφο και φιλόξενο. Διέθεταν καλλιέργεια και έπαιζαν κάποιο μουσικό όργανο. Ήξεραν για την ανατροφή των παιδιών.

Αλλά το πιο σημαντικό, είχαν αναπτύξει μια συγκεκριμένη νοητική στάση. Επρόκειτο να ενώσουν τη ζωή τους με έναν άντρα και να ανήκουν “στην ομάδα του” τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Επρόκειτο να γεννήσουν τα παιδιά του και να προβάλουν το πνεύμα του στο μέλλον. Αυτό σημαίνει πραγματικά η αγάπη μιας γυναίκας. Αυτό είναι που δένει έναν άντρα με μια γυναίκα.

Η γυναίκα μου που είναι Μεξικανή έχει ακόμα κάτι από τον Παλαιό Κόσμο.

Γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια μέσω Διαδικτύου. Μου έστειλε έναν σύνδεσμο που είπε ότι ήταν δώρο. Όταν το άνοιξα, είδα ότι είχε σχεδιάσει έναν υπέροχο νέο ιστότοπο για το βιβλίο μου, “A Long Way to Go for Date”.

Η αγάπη στην πρώτη ιστοσελίδα, η χειρονομία της μου είπε ότι ήταν έτοιμη να είναι χρήσιμη, να με βοηθήσει.

Μια γυναίκα που βοηθά έναν άντρα!

Πόσο περίεργη φαντάζει αυτή η ιδέα αυτές τις μέρες που μια αρχαία σατανική συνωμοσία πλησιάζει στο αποκορύφωμα.

———————–

Σημείωση: Είμαι υπόχρεος στον David Livingstone, τον λαμπρό συγγραφέα του “The Dying God: The Hidden History of Western Civilization”, που έφερε στην προσοχή μου την ιστορία της Λίλιθ και τη σχέση του φεμινισμού με την Καμπάλα.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 804


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα