Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εξαπολύσει όλα τα τέρατα της Αποκάλυψης κατά των Ελλήνων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εξαπολύσει όλα τα τέρατα της Αποκάλυψης κατά των Ελλήνων.

23 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,449
Μοίρασέ το

 

ΑΡΘΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ,  ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

 

 

 

Το προς ψήφιση νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών, καθώς και ο φανατισμός και τα επιχειρήματα με τα οποία υποστηρίζονται τα νομοσχέδια, ακόμα και από πρώην ακροδεξιούς της κυβέρνησης της Ν.Δ., θα πρέπει να αποδοθούν στην απόφαση της επίσπευσης των διαδικασιών της κοινωνικής αποσάθρωσης και της διάλυσης των κρατικών δομών των εθνικών κρατών από τις παγκόσμιες ελίτ.

Καλλιόπη Σουφλή

Τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, ολιγαρχών, δημόσιων προσώπων, κρατικών υπαλλήλων, καλλιτεχνών, ακαδημαϊκών και άλλων με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό δόθηκαν από τις διάφορες ευρωπαϊκές και τραπεζικές Αρχές ή τις μυστικές υπηρεσίες στις ελληνικές κυβερνήσεις. Ουδέποτε όμως δημοσιοποιήθηκαν οι πλήρεις ονομαστικοί κατάλογοι και ουδέποτε κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί η προέλευση των χρημάτων, πρακτική βεβαίως που ακολουθήθηκε και στην υπόθεση της Novartis.

Αντιθέτως, στις ΗΠΑ η δικαστής Loretta Preska δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των ισχυρότερων και διασημότερων πολιτικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών που συχνά επισκέπτονταν το νησί του Epstein.

 

Μεταξύ άλλων τακτικοί θαμώνες ήταν το ζεύγος Κλίντον και ο Bill Gates.

 

Αυτό που αναδείχτηκε μέσα από τη δημοσίευση των ονομάτων είναι ότι αρκετοί από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη είναι ύποπτοι για υποθέσεις παιδοφιλίας.

 

Πριν από μερικές ημέρες μερικοί από τους συμπεριλαμβανομένους στη λίστα Epstein έφτασαν με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη στο Davos της Ελβετίας για να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Παγκόσμιου Oικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum – WEF).

 

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουν την επιτάχυνση των διαδικασιών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», που αποτελεί το εγχείρημα της παγκόσμιας δικτατορίας της ελίτ και την επαναφορά του πλανήτη σε μια νέα παγκόσμια φεουδαρχία, 235 χρόνια μετά τη Γαλλική Επανάσταση.

Το εγχείρημα προϋποθέτει την αποσάθρωση του παραδοσιακού κοινωνικού ιστού μέσω της μαζικής μετακίνησης των πληθυσμών, της μετανάστευσης, της φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης, της φορολογικής ληστείας, του προσχήματος της κλιματικής αλλαγής, καθώς και του επαναπροσδιορισμού της έννοιας της οικογένειας.

 

Το προς ψήφιση νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών, καθώς και ο φανατισμός και τα επιχειρήματα με τα οποία υποστηρίζονται τα νομοσχέδια, ακόμα και από πρώην ακροδεξιούς της κυβέρνησης της Ν.Δ., θα πρέπει να αποδοθούν στην απόφαση της επίσπευσης των διαδικασιών της κοινωνικής αποσάθρωσης και της διάλυσης των κρατικών δομών των εθνικών κρατών από τις παγκόσμιες ελίτ.

Ο λόγος της επίσπευσης των νομοσχεδίων οφείλεται στην αναμενόμενη ρωσική αντεπίθεση στην Ουκρανία επειδή πιθανή επιτυχία της θα απειλήσει σοβαρά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παγκοσμιοποίησης.

 

Θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής ώστε να πιστεύει ότι σε περίπτωση ρωσικής νίκης ολόκληρη η επικράτεια της Ουκρανίας δεν θα προσαρτηθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία.

 

Μια τέτοια ενέργεια προφανώς θα διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ενωση στα εξ ων συνετέθη και συνεπώς η ήττα της Δύσης θα αποτελέσει την αρχή του τέλος της παγκόσμιας δικτατορίας των ελίτ.

 

Για αυτούς τους λόγους καθίσταται αναγκαία η επίσπευση των διαδικασιών της παγκοσμιοποίησης.

Ως ακολούθως, η βελγική προεδρία αφενός έχει θέσει ως άμεσο στόχο τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης 50 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία και αφετέρου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από μερικές ημέρες ψήφισε οδηγία με σκοπό η ρητορική μίσους κατά των μεταναστών να συνιστά σοβαρό ευρωπαϊκό έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιπλέον, το Κοινοβούλιο ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών να ενσωματώσουν το ψήφισμα στην εθνική νομοθεσία τους μέχρι το τέλος Ιουνίου (https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20240112IPR16777/time-to-criminalise-hate-speech-and-hate-crime-under-eu-law).

 

Είναι, λοιπόν, προφανές ότι το πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη κινείται προς την κατεύθυνση της μαζικής εισαγωγής μεταναστών και της σταδιακής αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών, καθώς και προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αποσάθρωσης με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, τον περιορισμό της τροφής και της ενέργειας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Θα πρέπει, λοιπόν, να αναμένεται ένας κατακλυσμός αυταρχικών νόμων, διατάξεων και οδηγιών αποσκοπούντων στην κατάπνιξη των αντιδράσεων των ευρωπαϊκών λαών και στην επιτάχυνση της φτωχοποίησης, ώστε μέσω της εξαθλίωσης να μειώσουν τις αντιδράσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Ελλάδα. Δεν αποτελεί πλέον επτασφράγιστο μυστικό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εξαπολύσει όλα τα τέρατα της Αποκάλυψης κατά των Ελλήνων.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,449


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα