Η Μεγαλύτερη Επαναφορά – Η Ανατολή του Θηρίου!!! Το ντοκιμαντέρ που θα σου δώσει την δύναμη Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!!!(3ο και 4ο Μέρος)

Η Μεγαλύτερη Επαναφορά – Η Ανατολή του Θηρίου!!! Το ντοκιμαντέρ που θα σου δώσει την δύναμη Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ!!!(3ο και 4ο Μέρος)

31 Οκτωβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,008
Μοίρασέ το

 

 

Σήμερα ζούμε την εποχή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ…

Με πίστη στον Χριστό, θα ξεπεράσουμε τις πιο σκοτεινές μέρες της Παγκόσμιας Ιστορίας…

Δεν γνωρίζω αν κερδίσουμε ή θα χάσουμε… αυτό, ας το αφήσουμε στα χέρια Του Χριστού…

Εμείς, ας κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδησή μας…

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ…

ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ…

 

Το Α και Β Μέρος, εδώ

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Πρίν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, παρουσιάσαν τα δυο πρώτα μέρη ενός συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ που κέρδισε την προτίμηση των αναγνωστών, καθώς έκανε περισσότερες από τρεις χιλιάδες θεάσεις…(εδώ)

Ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πως ζούμε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ… τις μέρες του σκότους που γίνονται όλο και πιο σκοτεινές…

Ο κόσμος μας όπως τον γνωρίζαμε, άλλαξε δραματικά από το 2020… κυριολεκτικά γκρεμίστηκαν όσα θεωρούσαμε πως είχαμε κερδίσει ως άνθρωποι… κυριολεκτικά, διαλύθηκαν οι ζωές όλων μας…

Ποιός θα μπορούσε να το διανοηθεί…;;; ΚΑΝΕΙΣ!

Κι όμως, όλα είχαν ξεκινησει δεκαετίες πριν, εν αγνοία όλων των λαών… αυτά καλύπτουν τα δυο πρώτα μέρη του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ…

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και ΡΙΟ, 1992… σκεφθείτε πόσες δεκαετίες πριν κάποιοι δούλευαν τα σατανικά τους σχέδια…

Εκεί έβαλαν σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…για την καταγραφή και τον έλεγχο της γης, του νερού, των φυτών, των ζώων, όλης της παραγωγής, όλων των κατασκευών, όλης της επιβολής του νόμου, όλης της ενέργειας, όλων των τροφίμων, όλων των πληροφοριών, των πάντων στον πλανήτη.

Συμπεριλαμβανομένου και εσένα.

Πάνω μας, πειραματίστηκε μια κλίκα ψυχοπαθών σ’ ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΚΡΑΜ… δηλαδή, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

Στόχος, είναι ο ίδιος παλιός σκοτεινός στόχος που είχαν χιλιάδες χρόνια… Να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Να μειώσουν τον πληθυσμό. “Να σώσουν τον πλανήτη”.

 

Μπήκαν στη ζωή μας, ονόματα που συνεργάστηκαν γι αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ… όπως ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ, Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ…ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ… ΜΑΛΘΟΥΣΙΑΝΕΣ ΙΔΕΕΣ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ… ΒΑΤΙΚΑΝΟ… ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ… UNICEF… OHE…

Μάθαμε για την ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, και την σχέση της με τον κύριο εκφραστή της τον ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, τον … “εμπνευστή της ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”…

Η επιτυχία του σκοπού τους βασίστηκε σε μια τεράστια αλυσίδα από ΜΜΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΚΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ… “ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…

Ποιός μπορούσε να φανταστεί, πως το 2000, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ, θα έδιναν τα χέρια σε μια συνεργασία για την ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ;;;

Ποιός μπορούσε να φανταστεί πως στήθηκε ένα τρομακτικά ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

Ποιος μπορούσε να φανταστεί πως εκατομμύρια “γιατροί” θα βρίσκονταν κάτω από ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ;;;

Σας παραξενεύουν οι λέξεις “ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ”;;;

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές…

H Λέσχη της Ρώμης, για την οποία αρκετοί είχαμε ακούσει, το 1973 κυκλοφόρησε ένα  έγγραφο το οποίο απεικονίζει ολόκληρο τον παγκόσμιο χάρτη, χωρισμένο σε 10 περιφερειακά Bασίλεια.

Και τώρα, βλέπουμε  να συντελείται μια παγκόσμια επανάσταση του τέλους της θρησκείας και της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης…

Άλλωστε είναι προφητευμένο: “Όταν αρχίσετε να βλέπετε μια παγκόσμια κυβέρνηση να αναδύεται, τότε ξέρετε ότι είμαστε στο τέλος…”.

Στις 25 Οκτωβρίου 2020, ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Βιγκανό έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποιώντας για την ύπαρξη μιας πανίσχυρης συμμορίας, η οποία επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη Μεγάλη Επαναφορά για να εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια δικτατορία.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχίζει να αποκαλύπτει τη σύμπραξη ή αυτό που αποκαλεί “Βαθιά Εκκλησία” με το Βαθύ Κράτος.

Ο ίδιος κρύβεται από το 2018.

“ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΛΟ ΒΙΓΚΑΝΟ

Πρώην Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες

 

Ο συνεχιζόμενος πόλεμος που διεξάγεται από τα τέκνα του Σκότους φαίνεται να έχει φτάσει σε ένα πραγματικά ανησυχητικό επίπεδο.

Η Μεγάλη Επαναφορά, είναι ένα κοινωνικό εργαλείο με το οποίο η παγκόσμια ελίτ σκοπεύει να εγκαθιδρύσει τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Προορίζεται να αλλάξει ριζικά ολόκληρο το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα των εθνών.

Προωθείται κυρίως από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, του οποίου πρόεδρος είναι ο Κλάους Σβαμπ.

Η Μεγάλη Επαναφορά έχει υιοθετηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη με την ονομασία Ατζέντα 2030,.

Αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε από μια πολύ ισχυρή μειοψηφία, με πρακτικά ανεξάντλητα οικονομικά μέσα.

Οι κύριοι αρχιτέκτονες είναι, οι οικογένειες της μεγάλης οικονομικής τάξης, όπως οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ, οι Γουόρμπουργκ.

Υπάρχουν τα Ηνωμένα Έθνη, ο ΠΟΥ, η UNICEF, η UNESCO και ο FAO.

Αίθουσα ακροατηρίου Παύλου VI

Πλατεία Πετριάνο, Πόλη του Βατικανού, Ρώμη, Ιταλία

Υπάρχει μια ομάδα εξουσίας, όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, η Λέσχη της Ρώμης και προφανώς οι μασονικές στοές σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, η καθολική ιεραρχία ζει μια περίοδο της πιο σοβαρής αντίφασης, διότι εδώ και 60 χρόνια, έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με την προοδευτική και παγκοσμιοποιητική αντίληψη.

Και κάτω από το ποντιφικάτο του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, έχει οικειοποιηθεί την ιδεολογία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προτείνοντας τον εαυτό του ως υποψήφιο για την προεδρία της παγκόσμιας θρησκείας που υποστηρίζεται από τη Μασονία.

Ο Αργεντινός δεν κρύβει τον ρόλο του ως προφήτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Ανώτατη Επιτροπή της Ανθρώπινης Αδελφότητας έχει ορίσει τη σημερινή ημέρα ως ημέρα προσευχής και νηστείας.

ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Δεν θα με εξέπληττε αν φιλοδοξεί να τοποθετήσει τον εαυτό του και επικεφαλής της παγκόσμιας θρησκείας

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Αμπού Ντάμπι)

Θα είναι ένας φάρος αμοιβαίας κατανόησης, αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ Ισλάμ, Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού.

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Αμπού Ντάμπι)

Ο Οίκος της Αβραμικής Οικογένειας θα διαθέτει 3 οίκους

μια Συναγωγή, ένα Τζαμί και μια Εκκλησία.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 2022

Και για άλλη μια φορά, το βαθύ κράτος και η βαθιά εκκλησία συνεργάζονται σε αρμονία.

Μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ

Σιλβεράντο, Καλιφόρνια”

 

Όπως έχει πει ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκανό, τα συμφέροντα της Βαθειάς Εκκλησίας υπονομεύουν την πραγματική εκκλησία και τα συμφέροντα του Βαθέος Κράτους υπονομεύουν την εξουσία του πραγματικού κράτους.

 

“Οι δυνάμεις πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι τελικά δαιμονικές. Είναι αντι-ανθρώπινες, είναι αντι-χριστιανικές, είναι αντι-ανθρώπινα όντα.

Η χρήση του παπικού αξιώματος από τις δυνάμεις της κόλασης, δεν έχει προηγούμενο, επί των ημερών οποιουδήποτε ζει σήμερα. Όπου το μήνυμα κατά της παγκοσμιοποίησης, κατά του κολεκτιβισμού, των ατομικών δικαιωμάτων, όλα αυτά έχουν καταστραφεί.

Αυτός ο παπισμός δεν μοιάζει με κανέναν προηγούμενο παπισμό. Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην ιστορία.”

Αυτά μεταξύ άλλων επίσης συγκλονιστικών αποκαλύψεων αποτελούσαν τα δυο πρώτα μέρη του εξαιρετικού βίντεο που μεταγλώτισσε ο αγαπητός NIOLAND και πράγματικά εύχομαι να τα παρακολουθήσατε και να τα διαδώσετε…

Στο τρίτο και τέταρτο μέρος του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ, ακολουθούν νέες αποκαλύψεις…

Μας το είπαν ξεκάθαρα…:

“Αυτό είναι το παιχνίδι, φίλοι μου, πειραματιζόμαστε πάνω σας. Μπορεί να μάθουμε, μπορεί και όχι, έχουμε πολλούς θανάτους αλλά αυτό το CDC έχει ήδη πει, δεν αξίζει να ασχοληθούμε, παρόλο που αν είχαν ένα κλάσμα αυτών των θανάτων με οποιοδήποτε άλλο φαρμακευτικό προϊόν θα ήταν εκτός αγοράς. Εκτός αγοράς… …θα το είχαν αποσύρει, αλλά όχι με τα παγκόσμια αρπακτικά, όχι με την κόβιντ19 και τα παγκόσμια αρπακτικά.”… θεωρούν τον εαυτό τους θεό στη θέση του Θεού και η αλαζονεία τους δεν έχει όρια…

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ…

“Αυτό είναι το πιο μεγαλεπήβολο πείραμα που έχουμε δει ποτέ και κάθε πληροφορία που ανακαλύπτουμε γίνεται χειρότερη. Το εμβόλιο δεν λειτουργεί. Οι θάνατοι αυξάνονται συνεχώς.

Τώρα διαπιστώνουμε ότι το εμβόλιο μεταφέρεται παντού στο σώμα. Τώρα οι καρδιές των παιδιών παρουσιάζουν φλεγμονή και συνεδριάζουν εκτάκτως, κάθε πληροφορία που ανακαλύπτουμε γίνεται όλο και χειρότερη με αυτό το εμβόλιο. Και είναι σαν ένα ιατρικό σόου τρόμου σε πραγματικό χρόνο.

Θα σας πω μια ιστορία που ρίχνει φως στο πως αυτό το τεράστιο μέγεθος της συμμόρφωσης, σε όλο τον κόσμο σχεδόν ταυτόχρονα κατέβηκε και εξαπάτησε με επιτυχία εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους να συμμορφωθούν με αυτή τη κορονο-φάρσα.

Πώς οι άνθρωποι ξαφνικά διέκοψαν τις ζωές τους, και μπήκαν σε κατάσταση αποκλεισμού;

Διακινδύνευσαν με ένα πειραματικό γονιδιακό φάρμακο που δεν είναι εγκεκριμένο, απειλώντας τη γονιμότητά τους, και φόρεσαν μια σερβιέτα προσώπου που δεν έχει αποτέλεσμα.

Πώς όλη αυτή η συμμόρφωση κατέστη δυνατή τόσο γρήγορα;

Και σήμερα μου φαίνεται ότι όλοι μας συμμετέχουμε σε ένα μαζικό πείραμα του Μίλγκραμ.

Έχουμε έναν γιατρό, τον Δρ Φάουτσι, ο οποίος μας διατάζει να εγκαταλείψουμε τις αξίες μας.

Όλοι αυτοί οι μικροί ισμοί είναι απλά οι φράξιες του σατανισμού. Είναι ο Εωσφορισμός, ο Τεκτονισμός και… και ο κομμουνισμός. Όλα αυτά είναι μια πολύ σκοτεινή δύναμη στον κόσμο.

Και… είναι η εγκαθίδρυση της κυβέρνησης του Εωσφόρου. Σας λέω, ο ίδιος ο διάβολος έρχεται. Θα κάνει πόλεμο εναντίον των αγίων.

Και η εξουσία που του δόθηκε πάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος σημαίνει παγκόσμια εξουσία.

Το τελευταίο στοιχείο συνέχειας με την κομμουνιστική ιδεολογία είναι η ψηφιακή μετάβαση.

Τώρα γίνεται χρήση τεχνολογικά προηγμένων εργαλείων, για τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού, που έχει ήδη εφαρμοστεί από την κινεζική δικτατορία.

Και χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τη Μεγάλη Επαναφορά, σύμφωνα με την φιλοσοφία του μετανθρωπισμού.

Είναι θλιβερό να το βλέπεις. Πώς η εκκλησία του Μπεργκόλιο επικροτεί αυτό το απάνθρωπο εγχείρημα, φτάνοντας στο σημείο να φιλοξενεί συνέδρια για τον Μετανθρωπισμό και το Μέταβερς στο Βατικανό.”

Κι όπως δήλωσε ο Yuval Noah Harari, το δεξί χέρι του Κλάους Σβάμπ:

“Είτε θα καταστραφούμε από κάποια πυρηνική καταστροφή ή οικολογική καταστροφή, είτε όλοι θα αναβαθμιστούμε και θα αλλάξουμε τους εαυτούς μας σε κάτι πολύ διαφορετικό από τον Χόμο Σάπιενς, έτσι ώστε σε 200 χρόνια η Γη να κυριαρχείται από οντότητες που διαφέρουν περισσότερο από εμάς απ’ ό,τι διαφέρουμε εμείς από τους Νεάντερταλ.”

Κι όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος Viganò: “Ο στόχος φαίνεται ξεκάθαρα να είναι η αναδιάρθρωση μιας νέας κοινωνίας, μιας πολύ επαναπροσδιορισμένης κοινωνίας που θα είναι δομημένη σύμφωνα με την εικόνα του ανθρώπου και όχι με την εικόνα του Θεού.

Όλες οι διαβολικές κοινωνίες στην ανθρώπινη ιστορία έγιναν διαβολικές ακριβώς με την οικοδόμηση μιας πόλης του ανθρώπου.”

Δηλαδή, μας καλούν οι σατανιστές,  να παραδώσουμε τις ζωές μας στους αλγόριθμους και στην τεχνητή νοημοσύνη!!!!!!!!!!!!!

Κι αν θέλετε να δείτε πως θα είναι οι ζωές όλων των ανθρώπων που πολύ σύντομα και σύμφωνα με τα σχέδιά τους, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ… ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ… ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, τότε δεν έχετε παρά να δείτε το συγκλονιστικό αυτό ντοκιμαντέρ…

Ακόμα και η ανθρώπινη αναπαραγωγή, θα περνάει μέσα από ΑΥΤΟΥΣ…

Αυτοί και οι τεχνολογίες τους θ’ αποφασίζουν χωρίς την ΓΥΝΑΙΚΑ και τον ΑΝΤΡΑ, να αναπαράγουν “ανθρώπινα όντα”, μέσα από ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΜΗΤΡΕΣ!!!

“Αν θέλετε να δείτε το είδος του κόσμου που βαδίζαμε προς τα εμπρός, αυτός είναι ο κόσμος. Και για να δώσουμε μια γεύση από αυτόν είναι ένας κόσμος που είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, όπου τα πάντα μετριούνται, όπου τα συναισθήματα αντικαθίστανται από αριθμούς, βαθμολογίες, δείκτες, ξέρετε, ζούμε ως μονάδες.”

“Θα έλεγα ότι το Παγκοσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι ένας οργανισμός βιτρίνα, όπως ακριβώς ο Επστάιν ήταν βιτρίνα.

Είναι οι μπροστινοί άνθρωποι για την ίδια ιδεολογία και την ίδια οντότητα, αν θέλετε, όποια κι αν είναι αυτή η οντότητα.

Κάποιοι από τους πραγματικά ενόχους έχουν τα χέρια τους στο βούρκο και στο αίμα και κατά συνέπεια αυτοί είναι οι τύποι που βρίσκονται πραγματικά στο άδυτο. Έτσι λειτουργούν οι πυραμιδικές ιεραρχίες μόνο λίγοι από αυτούς γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι οι στόχοι και πως να επιτευχθούν οι στόχοι.

Υπήρχε πάντα μια ροπή της ανθρωπότητας που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κακό.

Όλη αυτή η επαναφορά που προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο εχθρός, είναι η προσπάθεια να επαναφέρει ένα σενάριο του Πύργου της Βαβέλ, ένα σενάριο πριν από τον Νώε. Και έτσι προσπαθούν να απομακρύνουν τα πάντα από τον Θεό.”

“Μιλούσαν στον πρώτο αιώνα για φαρμακευτική αγωγή που στις έσχατες μέρες αυτού του τελευταίου καθεστώτος με βάση την πολιτική που αναδύεται στην παγκόσμια σκηνή με δέκα Βασιλείς επ’ αυτού και θα χρησιμοποιήσει τη “Φαρμακεία” για να εξαπατήσει όλα τα έθνη, ο άνθρωπος της αμαρτίας ο μεγαλύτερος τύραννος που θα δει ποτέ ο κόσμος.

Όλα όσα βλέπετε τώρα προετοιμάζουν το σκηνικό. Οι παγκόσμιοι ηγέτες νομίζουν ότι θα πάρουν την εξουσία, αλλά πρόκειται να τους την αφαιρέσει ένας πολιτικός ηγέτης, ένας πανέξυπνος άνθρωπος εμπνευσμένος από τον ίδιο τον διάβολο.

Όταν πηγαίνετε στην Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, διαβάζετε για την άνοδο αυτού του παγκόσμιου ηγέτη, πριν από 2000 χρόνια η Βίβλος προβλέπει ότι αυτός ο άνθρωπος της αμαρτίας πρόκειται να βάλει ένα σημάδι στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, και θα το χρησιμοποιείτε για να συναλλάσσεστε, να αγοράζετε, να πουλάτε, να εργάζεστε στην κοινωνία.”

 

11.016.024.000 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ

ΤΟ 64% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

“Αλλά τι πρέπει να κάνετε αυτή την στιγμή; Μπορεί να πείτε, φοβάμαι; Όχι, δεν φοβάμαι γιατί γνωρίζω τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Αν η Αγία Γραφή πριν από 2000 χρόνια μπορούσε να προβλέψει και να σας δείξει όλα όσα πρόκειται να συμβούν ακριβώς σε αυτό το σημείο της ιστορίας, δεν αντιλαμβάνεστε ότι η ίδια Αγία Γραφή έχει μια απάντηση για εσάς;”

Σήμερα ζούμε την εποχή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ…

Με πίστη στον Χριστό, θα ξεπεράσουμε τις πιο σκοτεινές μέρες της Παγκόσμιας Ιστορίας…

Δεν γνωρίζω αν κερδίσουμε ή θα χάσουμε… αυτό, ας το αφήσουμε στα χέρια Του Χριστού…

Εμείς, ας κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδησή μας…

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ…

ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ…

ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ…

ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ… ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ ΠΩΣ ΠΡΑΞΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ…

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

Η γνώση είναι το πρώτο όπλο μας… μα το πιο δυνατό και το πλέον ανίκητο, πρέπει να  είναι Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ… αυτή που θα διαλύσει για πάντα τα σκοτάδια της σατανικής ελίτ…

Ας είναι Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, Η ΠΥΞΙΔΑ ΜΑΣ…

Κι αυτή θα είναι η δική μας απάντηση, στους παρανοϊούς παγκοσμιοποιητές…

ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


Για το πείραμα Συμμόρφωσης του ΜΙΛΓΚΡΑΜ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://bit.ly/3CMUFoe

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΦΑΡΣΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΚΡΑΜ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (ΤΟ 67%) ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΓΚΡΑΜ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!

 

ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΥΤΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑΝΟΥΛΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΕΜΒΟΛΙΑ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ –> https://bit.ly/3VRPbkC

Δείτε επίσης το βίντεο: LA QUINTA COLUMNA: “Έτσι η μικροτεχνολογία με το γενετικό ορό θα αυτοσυναρμολογηθεί μέσα στο σώμα”

κλικ εδώ –> https://rumble.com/vry043-la-quinta-columna-.html

 

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή NIOLAND https://rumble.com/v1ou34d–34-.html

Πηγή NIOLAND https://rumble.com/v1pcrbq–44-.html

Προβολές : 5,008


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα