Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, γίνεται στου Βελόπουλου. Ο “ΜΑΣΣΟΝΟΣ” Σαράκης, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ;;;!!!

Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, γίνεται στου Βελόπουλου. Ο “ΜΑΣΣΟΝΟΣ” Σαράκης, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ;;;!!!

13 Ιουνίου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,487
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναφωνώ… Αμ’ τα βλεπα τα κακά μαντάτα, από μήνες, αλλά…

Ελληνική Λύση: Σφοδρή σύγκρουση Κ.Βελόπουλου με Π.Σαράκη δονεί το κόμμα 

Ο «μασόνος» και το «Όχι» στη ΝΔ φέρνουν εξελίξεις

Η αντίδραση του βουλευτή Επικρατείας και γνωστού νομικού για λίστα ευρωβουλευτών και προσέγγιση με ΝΔ προκάλεσε την οργή του Κ.Βελόπουλου

Ελληνική Λύση: Σφοδρή σύγκρουση Κ.Βελόπουλου με Π.Σαράκη δονεί το κόμμα – Ο «μασόνος» και το «Όχι» στη ΝΔ φέρνουν εξελίξεις
Το ότι αρνείται να συνεργαστεί το κόμμα και ο Βελόπουλος με τον Μητσοτάκη, πολύ σωστά τοποθετείται…
Το ότι ο Βελόπουλος “πουλάει”  τα πάντα για να συγκυβερνήσει με την ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ, είναι γνωστό… τον ενδιαφέρει η καρέκλα και όχι η Πατρίδα…
Εξουσία και χρήμα, είναι η αδυναμία του…
Πάμε τώρα στον Σαράκη… αυτόν που στην χθεσινή εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” ο Χίος, τον έδωσε στεγνά ως Μασσόνο…(εδώ)
Ερώτηση: Ο ΧΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Νέα «Νύχτα μεγάλων μαχαιριών» ετοιμάζεται στην Ελληνική Λύση, αναφέρουν έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες. Πιθανόν και με εμπλοκή του Μεγάρου Μαξίμου.

Στόχος, αυτή την φορά (σ.σ.: είχαν προηγηθεί οι «αποκεφαλισμοί» πέρσι των βουλευτών  Αντώνη Μυλωνάκη, την  Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου και τον Απόστολο Αβδελά), ο βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, διακεκριμένος νομικός.

Μία από τις εκπλήξεις σε ότι αφορά την συμμετοχή του, πέρσι στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αφού σπανίζουν οι επιστήμονες και επαγγελματικά επιτυχημένοι στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως καταδείχθηκε και στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών. 

Τον Απρίλιο του 2023 τέθηκαν εκτός κόμματος ή εξορίστηκαν από τις εκλογές τους περιφέρειες, τρεις βουλευτές της Ελληνικής Λύσης κάτι που έθεσε εν κινδύνω την είσοδο του κόμματος στην Βουλή: Ο  Νο2 στο κόμμα, Αντώνης Μυλωνάκης, η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου και ο Απόστολος Αβδελάς.

Τώρα, πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, χαρακτηρίζουν τον Π.Σαράκη ως «μασόνο» (!!!)  και ότι επίκειται «αποκαλυπτικό» άρθρο με το οποίο θα «κατηγορηθεί» ως… «μέλος Στοάς» (!!!) από κάποιο αντίστοιχο Μέσο, για να τον ωθήσουν εκτός κόμματος!

Το γιατί δεν χρησιμοποιείται και πάλι η ίδια «συνταγή» της «αποστασίας» είναι ευκόλως αντιληπτό: Ο Π.Σαράκης είναι γνωστός πολιτικός αντίπαλος του Κ.Μητσοτάκη και ασκεί καθημερινά σφοδρή δημόσια κριτική στην κυβέρνηση.

Οι τοποθετήσεις του, δε, στην Επιτροπή που ερευνούσε το έγκλημα των Τεμπών, ήταν κατά κοινή ομολογία, οι πλέον σφοδρές κατά της κυβέρνησης και οι πλέον στοιχειοθετημένες από αυτές των βουλευτών όλων των κομμάτων, καθώς είχαν -πάνω απ’όλα- ανάλυση των στοιχείων και νομική βάση.

Και ο Π.Σαράκης είναι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε συζήτηση του Κ.Βελόπουλου με τον Κ.Μητσοτάκη για συνεργασία της Ελληνικής Λύσης με τη Νέα Δημοκρατία. Είτε τώρα, είτε το επόμενο έτος, όταν και θα έρθει η ώρα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η τελική φάση της σύγκρουσης με τον Κ.Βελόπουλο, ήρθε μετά την έντονη διαφωνία του Π.Σαράκη  για το περιεχόμενο του ευρωψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης.

Πέρα από τον Ε.Φράγκο (νυν ευρωβουλευτή και γαμπρό της αντιπροέδρου του κόμματος, Δ.Κρητικού), για τον οποίο ο Π.Σαράκης εκφράζεται δημοσίως και ιδιωτικώς με κολακευτικά λόγια, είχε χαρακτηρίσει, εσωκομματικά πάντα, την λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών, «μεγάλο λάθος στην μεγάλη του πλειοψηφία».

Και εντόπιζε την διαφωνία του ειδικά σε περιπτώσεις όπως η συμπαθέστατη γιαγιούλα, βοσκό και βοηθό στο οικογενειακό κρεποπωλείο, Γαλάτω Αλεξανδράκη που είχε τοποθετηθεί λόγω αλφαβητικής σειράς πρώτη στην λίστα.

«Δεν θα δώσουμε καλή εικόνα, ούτε στο εσωτερικό της Ελλάδας και θα γίνουμε αντικείμενο χλευασμού στην Ευρώπη αν εκλεγούν τέτοιοι υποψήφιοι, γιατί ειδικά για ευρωεκλογές είναι παντελώς ακατάλληλοι οι περισσότεροι. Θέλουμε επιστήμονες, νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες.

Λοιδωρούμε τις επιλογές Μητσοτάκη και «Νίκης» για την Ευρωβουλή και θα βάλουμε υποψήφια π.χ. μια συμπαθέστατη, άξια μάνα και γιαγιά μεν, αλλά ειδικά για Ευρωβουλή χρειάζονται άλλα προσόντα, όπως αυτά που έχει ο Φράγκος: Νέος, επιστήμονας, εργατικός και γλωσσομαθής.

Αν εκλεγεί η Γαλάτω, που το πιθανότερο είναι ότι θα εκλεγεί γιατί είναι πρώτη στο ψηφοδέλτιο και γνωρίζουμε ότι οι ψηφοφόροι ψηφίζουν κατά κανόνα τον πρώτο και τον τελευταίο, πώς θα προωθήσει τις θέσεις της Ελλάδας, αλλά και του κόμματος στην Ευρωβουλή;

Εδώ μιλάμε για αγώνα που θέλει και βιολογική αντοχή».

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Π.Σαράκη και οι εξελίξεις τον δικαίωσαν. Η 76χρονη συμπαθέστατη γιαγιά Γαλάτω, εκλέχθηκε! 

Αίφνης άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί «μασόνου Σαράκη», στα δημοσιογραφικά γραφεία και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν σχετικά δημοσιεύματα.

Προέρχονται από τον Κ.Βελόπουλο; Δεν το πιστεύουμε. Ίσως «να έχει βάλει το χεράκι του» και το Μαξίμου.

Κάποιοι θέλουνε «να σπείρουν ζιζάνια» και να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ελληνική Λύση, ίσως και να την αδυνατίσουν πολιτικά για να είναι πιο «διαπραγματεύσιμη» στις συζητήσεις περί πιθανής συγκυβέρνησης.

Τα επόμενα 24ωρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

 

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,487


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα