Η «Πανδημία» Covid : Καταστρέφοντας τις Ζωές των Ανθρώπων. Παγκόσμια Μηχανική Οικονομική Ύφεση. Παγκόσμιο Πραξικόπημα;

Η «Πανδημία» Covid : Καταστρέφοντας τις Ζωές των Ανθρώπων. Παγκόσμια Μηχανική Οικονομική Ύφεση. Παγκόσμιο Πραξικόπημα;

27 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:605
Μοίρασέ το

«…Τα Απαγορευτικά και το Λουκέτο της παγκόσμιας οικονομίας είναι «όπλα μαζικής καταστροφής». Αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι εκτεταμένα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ….»

 

Άρθρο τoυ Καθηγητή Michel Chossudovsky για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο GLOBALRESEARCH, δείτε το εδώ: https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207    [1]

Εισαγωγή

Κόκκινες ζώνες απαγόρευσης, μάσκες προσώπου, κοινωνικές αποστάσεις, κλείσιμο σχολείων, κολλεγίων και πανεπιστημίων, όχι άλλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, χωρίς γιορτές γενεθλίων, μουσική, τέχνες: δεν υπάρχουν πλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις αναστέλλονται, δεν υπάρχουν πλέον γάμοι, η «αγάπη και η ζωή» απαγορεύονται εντελώς.

Και σε πολλές χώρες, τα Χριστούγεννα είναι σε αναμονή… 

Είναι η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων. Είναι η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Και για τι; 

Τα ψέματα υποστηρίζονται από μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης. 24/7,  αδιάκοπα και επαναλαμβανόμενα «Covidσυναγερμοί» τους τελευταίους δέκα μήνες. … Είναι μια διαδικασία Κοινωνικής Μηχανικής. 

 

Χειραγώγηση των Αριθμών. Τα τεστ με τη μέθοδο RT-PCR είναι παραπλανητικά.

 

Αυτό που θέλουν είναι να αυξάνουν τους αριθμούς ώστε να δικαιολογούν τα Απαγορευτικά (Lockdowns). 

Εκατομμύρια «θετικά» τεστ.

Σύμφωνα με τον Δρ. Pascal Sacré σε άρθρο του με τίτλο:  Το τεστ COVID-19 RT-PCR: Πώς να παραπλανήσετε όλη την ανθρωπότητα. Χρησιμοποιώντας ένα «τεστ» για να επιβάλλετε Απαγορευτικά στην Κοινωνία :  .

Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR χρησιμοποιείται ως αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις , που υποστηρίζονται από επιστημονικά συμβούλια υγείας και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα όπως παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, καταστροφή της Οικονομίας με την πτώχευση ολόκληρων ενεργών τομέων της κοινωνίας, την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για μεγάλο αριθμό απλών πολιτών, με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών .

 

Το Covid-19 παρουσιάζεται ως ο «δολοφόνος ιός».

 

Πλαστά Πιστοποιητικά Θανάτου

Στις ΗΠΑ, τα πιστοποιητικά θανάτου παραποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC (ΕΟΔΥ των Η.Π.Α.) .

COVID-19: Η «υποκείμενη αιτία θανάτου». Αυτή η έννοια είναι θεμελιώδης. Ορίζεται από τον ΠΟΥ ως «η ασθένεια ή ο τραυματισμός που έδωσε έναυσμα στην αλληλουχία γεγονότων που οδήγησαν άμεσα στο θάνατο» .

Τα κριτήρια έχουν αλλάξει. Στις ΗΠΑ, οι οδηγίες του CDC είναι ξεκάθαρες Το COVID-19 θα είναι η υποκείμενη αιτία θανάτου «συχνότερα παρά όχι»   

κάντε κλικ στο  παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για πρόσβαση στο έγγραφο CDC (pdf) :

 

Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών 

Οι άνθρωποι φοβούνται και προβληματίζονται. «Γιατί θα το έκαναν αυτό;»

Άδεια σχολεία, Άδειο αεροδρόμια, χρεοκοπημένα μανάβικα.

Στη Γαλλία «Οι Εκκλησίες απειλούνται με Καλάσνικοφ λόγω της επιδημίας Covid-19» (Απρίλιος 2020)

Όλη η οικονομία των αστικών υπηρεσιών βρίσκεται σε κρίση. Καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια οδηγούνται σε πτώχευση. Τα διεθνή ταξίδια και οι διακοπές διακόπτονται. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Σε πολλές χώρες, τα μπαρ και τα εστιατόρια υποχρεούνται να λαμβάνουν τα ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας των πελατών «για να υποστηρίξουν τον αποτελεσματικό εντοπισμό επαφών, εάν είναι απαραίτητο».

Ο ελεύθερος Λόγος καταπιέζεται

Το αφήγημα των Απαγορευτικών υποστηρίζεται από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, τη διαδικτυακή λογοκρισία, τη κοινωνική μηχανική και την εκστρατεία φόβου.

Οι ιατροί που αμφισβητούν την επίσημη αφήγηση απειλούνται. Χάνουν τις δουλειές τους. Η καριέρα τους καταστρέφεται.

 Εκείνοι που αντιτίθενται στα Απαγορευτικά της κυβέρνησης κατηγοριοποιούνται ως «αντικοινωνικοί ψυχοπαθείς»: 

Ψυχολογικές «μελέτες» που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους διεξάγονται επί του παρόντος σε διάφορες χώρες χρησιμοποιώντας δειγματοληπτικές έρευνες.

 Αποδεχτείτε το «μεγάλο Ψέμα» και αμέσως κατηγοριοποιήστε ως «καλό άτομο» με «ενσυναίσθηση» που κατανοεί τα συναισθήματα των άλλων.

… Eκφράστε επιφυλάξεις σχετικά με… την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη μασκοφορία στο πρόσωπο, και θα κατηγοριοποιηθείτε (σύμφωνα με την «επιστημονική γνώμη») ως «φρικτός απατεώνας ψυχοπαθής».

Στα κολέγια και πανεπιστήμια, το διδακτικό προσωπικό πιέζεται να συμμορφωθεί και να εγκρίνει το επίσημο αφήγημα της Covid. 

Η αμφισβήτηση της νομιμότητας των Απαγορευτικών σε διαδικτυακές «αίθουσες διδασκαλίας» θα μπορούσε να οδηγήσει σε απόλυση.

Η Google προωθεί το Big Lie. Οι απόψεις επιφανών επιστημόνων που αμφισβητούν τα Απαγορευτικά, τη μάσκα προσώπου ή την κοινωνική απόσταση «αφαιρούνται»:

«Το YouTube δεν επιτρέπει περιεχόμενο που διαδίδει ιατρική παραπληροφόρηση που έρχεται σε αντίθεση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ή τις ιατρικές πληροφορίες των τοπικών αρχών υγείας σχετικά με τη COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων πρόληψης, θεραπείας ή διάγνωσης της COVID19 και των μέσων μετάδοσης COVID-19». (η έμφαση προστέθηκε)

Το αποκαλούν «επαλήθευση στοιχείων» (factchecking), χωρίς να αναγνωρίζουν ότι τόσο ο ΠΟΥ όσο και οι τοπικές υγειονομικές αρχές αντικρούουν και διαψεύδουντα δικά τους δεδομένα και έννοιες.

11 Μαρτίου 2020: Μηχανική οικονομική Ύφεση. 

Παγκόσμιο πραξικόπημα;

Η Πανδημία ξεκίνησε από τον ΠΟΥ στις 11 Μαρτίου 2020 που ηγήθηκε των Απαγορευτικών και Λουκέτο των εθνικών οικονομιών σε 190 (από τις 193) χώρες, κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών. 

Οι οδηγίες ήρθαν από ψηλά, από τη WallStreet, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα ιδρύματα των δισεκατομμυριούχων

Αυτό το διαβολικό έργο περιγράφεται ανετυθρίαστα από τα ΜΜΕ ως «ανθρωπιστική» προσπάθεια. 

Η «διεθνής κοινότητα» έχει «ευθύνη για την προστασία μας» (R2P). 

Μια μη εκλεγμένη «ιδιωτική-δημόσια σύμπραξη» υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), κατέφθασε για να διασώσει 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπων του Πλανήτη Γή. Το Λουκέτο και η Καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας παρουσιάζεται ως μέσο για τη «θανάτωση του ιού».

Ακούγεται παράλογο. Το Λουκέτο και η Καταστροφή της πραγματικής οικονομίας του Πλανήτη Γη δεν είναι η «λύση» αλλά μάλλον η «αιτία» μιας διαδικασίας αποσταθεροποίησης και φτωχοποίησης παγκοσμίως.

Η εθνική οικονομία σε συνδυασμό με πολιτικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς θεσμούς είναι η βάση για την «αναπαραγωγή της πραγματικής ζωής»: εισόδημα, απασχόληση, παραγωγή, εμπόριο, υποδομές, κοινωνικές υπηρεσίες. 

Η αποσταθεροποίηση της οικονομίας του Πλανήτη Γη δεν μπορεί να αποτελέσει «λύση» για την καταπολέμηση του ιού. Αλλά αυτή είναι η επιβαλλόμενη «λύση» στην οποία θέλουν να πιστέψουμε. Και αυτό κάνουν.

 «Οικονομικός πόλεμος»

Η μονομιάς αποσταθεροποίηση των εθνικών οικονομιών περισσότερων από 190 χωρών είναι μια πράξη «οικονομικού πολέμου». 

Αυτή η διαβολική ατζέντα υπονομεύει την κυριαρχία των εθνικών κρατών. 

Φτωχοποιεί τους ανθρώπους παγκοσμίως. Οδηγεί σε ένα αυξανόμενο παγκόσμιο χρέος σε δολάρια.

Οι ισχυρές δομές του παγκόσμιου καπιταλισμού, το Big Money σε συνδυασμό με τις μυστικές υπηρεσίες και τoυς στρατιωτικούς μηχανισμούς είναι η κινητήρια δύναμη. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες ψηφιακών εφαρμογών και επικοινωνιών, το Απαγορευτικά και το οικονομικό Κραχ της παγκόσμιας οικονομίας είναι πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία.

Αυτή η ταυτόχρονη παρέμβαση σε 190 χώρες εξευτελίζει τη δημοκρατία. Υπονομεύει την κυριαρχία των εθνικών κρατών παγκοσμίως, χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης. 

Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα οικονομικού πολέμου που επισκιάζει τις άλλες μορφές πολέμου, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών (τύπου Ιράκ) θεάτρων πολέμου.

Παγκόσμια σενάρια διακυβέρνησης. Παγκόσμια κυβέρνηση στην εποχή μετά τον Covid 

Η επιχείρηση Απαγορευτικά (Lockdown) της 11ης Μαρτίου 2020 χρησιμοποιεί τα ψέματα και την εξαπάτηση για να επιβάλει τελικά ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς, με τίτλο «Παγκόσμια διακυβέρνηση» (από μη εκλεγμένους αξιωματούχους). Σύμφωνα με τα λόγια του David Rockefeller:

«…Ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκήθηκε τους προηγούμενους αιώνες». (παρατίθεται από την Aspen Times , 15 Αυγούστου 2011, η έμφαση προστέθηκε)

Το σενάριο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επιβάλλει μια ατζέντα κοινωνικής μηχανικής και οικονομικής συμμόρφωσης.

«Αποτελεί επέκταση του νεοφιλελεύθερου πολιτικού πλαισίου που επιβάλλεται τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις αναπτυγμένες χώρες. Συνίσταται στην κατάργηση του «εθνικού αυτοπροσδιορισμού» και στην κατασκευή ενός Παγκόσμιου πλέγματος καθεστώτων μεσολάβησης υπέρ των ΗΠΑ που ελέγχονται από μια «υπερεθνική κυριαρχία» (Παγκόσμια Κυβέρνηση) που αποτελείται από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δισεκατομμυριούχους και τα φιλανθρωπικά τους θεμέλια.» (βλέπε Michel ChossudovskyΠαγκόσμιος καπιταλισμός, «Παγκόσμια κυβέρνηση» και η κρίση του κορονοϊού, 1 Μαΐου 2020).

Προσομοίωση πανδημιών

Το Ίδρυμα Rockefeller προτείνει τη χρήση του σχεδιασμού σεναρίων ως μέσου για την εφαρμογή της «παγκόσμιας διακυβέρνησης». (Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. Michel Chossudovsky, 1 Μαΐου 2020 ). 

Στην έκθεση του Rockefeller 2010 με τίτλο  «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς περιοχής ανάπτυξης»  εξετάζονται σενάρια παγκόσμιας διακυβέρνησης και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν σε περίπτωση πανδημίας παγκοσμίως. 

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση προέβλεπε (σελ.18)  την προσομοίωση ενός  σεναρίου LockStep (Καθολικού Απαγορευτικού) που περιελάμβανε ένα παγκόσμιο στέλεχος μολυσματικής γρίπης. 

Η έκθεση Rockefeller του 2010 δημοσιεύθηκε αμέσως μετά την πανδημία της «γρίπης των χοίρων» H1N1 το 2009.

Μια άλλη σημαντική προσομοίωση πραγματοποιήθηκε  στις 18 Οκτωβρίου 2019, λιγότερο από 3 μήνες προτού εντοπιστεί ο SARS-2 στις αρχές Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση 201 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφάλειας της Υγείας JohnsHopkins, που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα BillandMelindaGates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

(Για λεπτομέρειες δείτε Michel Chossudovsky, 1 Μαρτίου 2020 )

Μυστικές Επιχειρήσεις και «Η τέχνη της εξαπάτησης»

 

Η κρίση της Covid είναι ένα εξελιγμένο όργανο των ελίτ εξουσίας. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προσεκτικά σχεδιασμένης επιχείρησης μυστικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας «εξαπάτηση και παραπλάνηση». 

 

Ο LeoStrauss:  «θεωρούσε τη συλλογή και επεξεργασία μυστικών πληροφοριών ως μέσο για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για να επιτυγχάνουν και να δικαιολογούν τους στόχους και την πολιτική τους, όχι για να περιγράφουν και αποτυπώνουν την πραγματικότητα  του κόσμου». Και αυτό ακριβώς κάνουν σε σχέση με τη Covid-19.

Βίντεο: Η εκδήλωση 201 Πανδημική Άσκηση, 18 Οκτωβρίου 2019. Επικεντρώνεται στην έκταση της πανδημίας. Επίσης, εξετάζει την προσομοίωση και να αντιμετωπίσουν τα διαδικτυακά κοινωνικά μέσα και τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση». (Ακούστε προσεκτικά)

Δείτε εδώhttps://youtu.be/LBuP40H4Tko

 

Μακροοικονομική παρέμβαση. Εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας 

 

Ιστορία της Οικονομικής «Θεραπείας του σοκ». Από το Πρόγραμμα Δομικής Προσαρμογής (SAP) στη «Παγκόσμια Προσαρμογή» (GlobalAdjustment-GA)

Το Λουκέτο στις εθνικές οικονομίες 190 κρατών μελών του ΟΗΕ στις 11 Μαρτίου 2020 είναι διαβολικό και άνευ προηγουμένου.

 Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και τις δια βίου τους αποταμιεύσεις. 

Στις αναπτυσσόμενες χώρες επικρατεί η φτώχεια, ο λιμός και η απόγνωση.

Αν και αυτό το μοντέλο «παγκόσμιας παρέμβασης» είναι άνευ προηγουμένου, έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που θυμίζουν τις μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις σε επίπεδο χώρας, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής ισχυρού «οικονομικού φαρμάκου» από το ΔΝΤ. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα ας εξετάσουμε την ιστορία της λεγόμενης «οικονομικής αντιμετώπισης σοκ».

Kissinger μαζί με τον στρατηγό AugustoPinochet (1970)

Επιστροφή στη Χιλή, 11 Σεπτεμβρίου 1973.

 

Ως επισκέπτης καθηγητής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Χιλής, έζησα το στρατιωτικό πραξικόπημα κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Σαλβαδόρ Αλιέντε. Ήταν μια επιχείρηση της CIA με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών HenryKissinger σε συνδυασμό με καταστροφικές μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Τον μήνα που ακολούθησε το Πραξικόπημα, η τιμή του ψωμιού αυξήθηκε από 11 σε 40 εσκούδο

Αυτή η τεχνητή κατάρρευση τόσο των πραγματικών μισθών όσο και της απασχόλησης υπό τη δικτατορία του Pinochet ήταν ευνοϊκή για μια εθνική διαδικασία φτώχειας. Ενώ οι τιμές των τροφίμων είχαν ανέβει στα ύψη, οι μισθοί είχαν παγώσει για να διασφαλιστεί η «οικονομική σταθερότητα και να αποφευχθούν οι πληθωριστικές πιέσεις» 

Από τη μια μέρα στην άλλη, μια ολόκληρη χώρα είχε κατακρημνιστεί στην άβυσσο της φτώχειας: σε λιγότερο από ένα χρόνο η τιμή του ψωμιού στη Χιλή αυξήθηκε τριάντα έξι φορές και το ογδόντα πέντε τοις εκατό (85%) του πληθυσμού της Χιλής οδηγήθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτή ήταν η «Επαναφορά» της Χιλής το 1973 

Πρόεδρος Jorge Videla, David Rockefeller και Υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής Martinez de Hoz, Μπουένος Άιρες (1970)

 

Δυόμισι χρόνια αργότερα το 1976, επέστρεψα στη Λατινική Αμερική ως επισκέπτης καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα, στη βόρεια βιομηχανική καρδιά της Αργεντινής. Η διαμονή μου συνέπεσε με ένα άλλο στρατιωτικό πραξικόπημα τον Μάρτιο του 1976. Πίσω από τις σφαγές και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είχαν επίσης συνταχθεί μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις «ελεύθερης αγοράς» – αυτή τη φορά υπό την επίβλεψη των πιστωτών της Αργεντινής στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του David Rockefeller που ήταν φίλος του Υπουργού Οικονομίας της Χούντας  José Alfredo Martinez de Hoz.

Η Χιλή και η Αργεντινή ήταν «πρόβες φορέματος» για τα επόμενα που είχαν σχεδιαστεί: Η επιβολή του Προγράμματος Διαρθρωτικής Προσαρμογής του ΔΝΤ-Παγκόσμιας Τράπεζας (SAP) επιβλήθηκε σε περισσότερες από 100 χώρες από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. (Βλέπε Michel Chossudovsky, Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και η νέα παγκόσμια τάξη , παγκόσμια έρευνα, 2003)

Ένα διαβόητο παράδειγμα της «ελεύθερης αγοράς»: το Περού τον Αύγουστο του 1990 τιμωρήθηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις υποχρεώσεις του ΔΝΤ: η τιμή των καυσίμων αυξήθηκε 31 φορές και η τιμή του ψωμιού αυξήθηκε περισσότερο από δώδεκα φορές σε μια μέρα. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις – που πραγματοποιήθηκαν στο όνομα της «δημοκρατίας» – ήταν πολύ πιο καταστροφικές από εκείνες που εφαρμόστηκαν στη Χιλή και την Αργεντινή υπό την πυγμή της στρατιωτικής κυριαρχίας.

Ο Kissinger με τον δικτάτορα της Αργεντινής Στρατηγό JorgeVidela (1970)

Και τώρα στις 11 Μαρτίου 2020, μπαίνουμε σε μια νέα φάση μακροοικονομικής αποσταθεροποίησης, η οποία είναι πιο ολέθρια και καταστροφική από τα 40 χρόνια «θεραπείας του ΣΟΚ» και των μέτρων λιτότητας που επέβαλε το ΔΝΤ για λογαριασμό κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων.

Υπάρχει ρήξη, ένα ιστορικό διάλειμμα αλλά ταυτόχρονα και συνέχεια. Είναι «Νεοφιλελευθερισμός στον ν-οστο βαθμό»

Επιβολή Λουκέτου στη παγκόσμια οικονομία: Οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στο επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη

Συγκρίνετε τι συμβαίνει σήμερα στην Παγκόσμια Οικονομία από χώρα σε χώρα με τα «διαπραγματευόμενα» μακροοικονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν από τους πιστωτές στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαρθρωτικής Προσαρμογής (SAP). 

Η «Παγκόσμια Προσαρμογή» της 11ης Μαρτίου 2020 δεν διαπραγματεύτηκε με τις εθνικές κυβερνήσεις.

 

Επιβλήθηκε από μια «ιδιωτική / δημόσια εταιρική σχέση», υποστηριζόμενη από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και έγινε αποδεκτή, πάντοτε από συνεπιλεγμένους και διεφθαρμένους πολιτικούς.

«Μηχανική» Κοινωνική Ανισότητα και Φτώχεια. Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας 

Συγκρίνετε τις «κατευθυντήριες γραμμές» της «Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση» της 11 Μαρτίου 2020,  που επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη με την Χιλή της 11 Σεπτεμβρίου 1973 .

 

Με πικρή ειρωνεία, τα ίδια συμφέροντα της Big Money που βρίσκονται πίσω από το «Global Adjustment» του 2020 συμμετείχαν ενεργά στη Χιλή (1973) και την Αργεντινή (1976). 

 

Θυμηθείτε τις Επιχειρήσεις «Κόνδωρ» και το «Βρώμικο Πόλεμο» 

(DirtyWar- GuerraSucia).

Υπάρχει συνέχεια: Τα ίδια ισχυρά οικονομικά συμφέροντα: Το ΔΝΤ και οι γραφειοκρατίες της Παγκόσμιας Τράπεζας συμμετέχουν επί του παρόντος στην προετοιμασία και τη διαχείριση των πράξεων χρέους «για την μετά την πανδημία «Νέας Κανονικότητας» (εκ μέρους των πιστωτών) στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς (Great Reset).

Ο Χένρι Κίσινγκερ συμμετείχε στο συντονισμό του «Reset» της Χιλής 9/11, το 1973.

Το επόμενο έτος (1974), ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη του «Εθνικού Μνημονίου Στρατηγικής Ασφάλειας 200 (NSSM200), το  οποίο  αναγνώρισε τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ 

ως «την υψηλότερη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου».

Η Επιτάχυνση του «ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» υπό την Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset); 

Σήμερα, ο Χένρι Κίσινγκερ είναι σταθερός υποστηρικτής, παράλληλα με το Ίδρυμα Γκέιτς (το οποίο είναι επίσης σταθερά αφοσιωμένο στον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ) της «Μεγάλης Επαναφοράς» (GreatReset) υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Δεν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε με τις εθνικές κυβερνήσεις ή να πραγματοποιήσετε «αλλαγή καθεστώτος». Το Σχέδιο της 11ης Μαρτίου 2020 αποτελεί μια «Παγκόσμια Προσαρμογή» η οποία πυροδοτείπτωχεύσεις, ανεργίακαι ιδιωτικοποιήσειςσε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, οδηγώντας συνολικά και μονομιάς στην άβυσσο τις εθνικές οικονομίες περισσότερων από 150 χωρών.

Και αυτή η όλη διαδικασία παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη ως δήθεν μέσο για την καταπολέμηση του «δολοφονικού ιού» που, σύμφωνα με το CDCκαι τον ΠΟΥ, είναι παρόμοιος με την συνηθισμένη εποχική γρίπη (Ιοί Α, Β).

Η δομή της ηγεμονικής δύναμης του παγκόσμιου καπιταλισμού 

Το Big Money, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων των δισεκατομμυριούχων, είναι η κινητήρια δύναμη. Είναι μια σύνθετη συμμαχία της WallStreet και του τραπεζικού ιδρύματος, της Big Oil and Energy (Πετρέλαια και Ενέργεια) , των λεγόμενων «Εργοληπτών Άμυνας», της Big Pharma(ΥγειονομικοΦαρμακευτικής Μαφίας), της Biotech Conglomerates (Κοινοπραξιές Βιοτεχνολογίας), των Corporate Media (εταιρικά ΜΜΕ), των Τηλεπικοινωνιών, των Επικοινωνιών και της Ψηφιακής Τεχνολογίας, Γίγαντες, υποστηριζόμενοι από ένα δίκτυο δεξαμενών σκέψης, ομάδων λόμπι, ερευνητικών εργαστηρίων κ.λ.π.

Αυτό το πολύπλοκο δίκτυο λήψης αποφάσεων περιλαμβάνει μεγάλους πιστωτές και τραπεζικά ιδρύματα: την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τις τράπεζες περιφερειακής ανάπτυξης και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) με βάση τη Βασιλεία της Ελβετίας, η  οποία διαδραματίζει βασικό στρατηγικό ρόλο.

Με τη σειρά τους, τα ανώτερα κλιμάκια του αμερικανικού κρατικού μηχανισμού (και οι Δυτικοί Σύμμαχοι της Ουάσιγκτον) εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα, συμπεριλαμβανομένων του Πενταγώνου, των Πληροφοριών των ΗΠΑ (και των ερευνητικών εργαστηρίων του), των αρχών Υγείας, της Εσωτερικής Ασφάλειας και του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων των πρεσβειών των ΗΠΑ σε περισσότερες από 150 χώρες).

Συνεχής σφετερισμός πλούτου από τους δισεκατομμυριούχους (The Super Rich)  

Ο «ιός» θεωρείται υπεύθυνος για το κύμα των πτωχεύσεων και της ανεργίας.

Αυτό είναι ψέμα. 

Δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ του «ιού» και των οικονομικών μεταβλητών

Είναι οι ισχυροί χρηματοδότες και δισεκατομμυριούχοι, που βρίσκονται πίσω από αυτή την Επιχείρηση (λήψης αποφάσεων) που συνέβαλε στην αποσταθεροποίηση, Παγκοσμίως, της πραγματικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα μηνών, έχουν εισπράξει δισεκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου ο συνολικός πλούτος που κατέχουν οι δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο αυξήθηκε από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περισσότερα από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια, 

Η έκθεση Forbes  δεν εξηγεί την πραγματική αιτία αυτής της μαζικής ανακατανομής του πλούτου:

«Ο συλλογικός πλούτος των δισεκατομμυριούχων έχει αυξηθεί με τον ταχύτερο ρυθμό συγκριτικά με οποιαδήποτε περίοδο κατά την τελευταία δεκαετία».

Στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου στην παγκόσμια ιστορία. Βασίζεται σε μια συστηματική διαδικασία της παγκόσμιας φτώχειας. Είναι μια πράξη οικονομικού πολέμου.

 

Οι δισεκατομμυριούχοι δεν ήταν μόνο οι παραλήπτες γενναιόδωρων «κυβερνητικών πακέτων κινήτρων» (δηλ. Handouts), το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών κερδών τους από την αρχή της εκστρατείας φόβου Covidαπό τις αρχές Φεβρουαρίου ήταν το αποτέλεσμα εμπορικών συναλλαγών εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών (insidertrading), προγνωστικών γνώσεων, συναλλαγών παραγώγων και χειραγώγησης χρηματοπιστωτικών και βασικών αγορών

Ο Warren Buffett αναγνωρίζει σωστά, αυτά τα κερδοσκοπικά μέσα ως «Χρηματοοικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής».

Ο συνδυασμένος πλούτος των δισεκατομμυριούχωντων ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 850 δισεκατομμύρια δολάρια από τις 18 Μαρτίου 2020 έως τις 8 Οκτωβρίου 2020 , αύξηση άνω του 28%. 

Αυτή η εκτίμηση δεν αντιπροσωπεύει την αύξηση του πλούτου κατά την περίοδο που προηγείται της 18ης Μαρτίου, η οποία χαρακτηρίστηκε από μια σειρά καταρρεύσεων του χρηματιστηρίου. 

(Βλέπε Michel Chossudovsky, Economic Chaos and Societal Destruction,  7 Νοεμβρίου 2020 )

 

Στις 18 Μαρτίου 2020, οι δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ κατείχαν συνδυασμένο πλούτο 2,947 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.  Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, ο πλούτος τους είχε ανέλθει στα 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η ανώτερη τάξη των δισεκατομμυριούχων χειρίζεται τις χρηματοπιστωτικές αγορές από τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια διατάσσει το κλείσιμο (Λουκέτο) της παγκόσμιας οικονομίας στις 11 Μαρτίου, ο δεδηλωμένος στόχος της οποίας ήταν «να καταπολεμήσει τη Covid-19», μια ασθένεια παρόμοια με την εποχική γρίπηπαρόμοιο με την εποχική γρίπη.

Η «πραγματική οικονομία» και το «Χοντρό χρήμα» (Big Money)

Γιατί αυτές οι πολιτικές Απαγορευτικών (Lockdowns) με πρόσχημα τη Covid πυροδοτούν τη χρεοκοπία, τη φτώχεια και την ανεργία ;

Ο παγκόσμιος καπιταλισμός δεν είναι μονολιθικός. Υπάρχει πράγματι «μια ταξική σύγκρουση» μεταξύ των υπερ-πλούσιωνκαι της συντριπτικής πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αλλά υπάρχει επίσης  έντονος ανταγωνισμός μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.  Δηλαδή μια σύγκρουση μεταξύ του «Κεφαλαίου του Χοντρού Χρήματος» και αυτού που θα μπορούσε να περιγραφεί ως «Πραγματικός Καπιταλισμός» που αποτελείται από εταιρείες σε διάφορους τομείς παραγωγικής δραστηριότητας σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Περιλαμβάνει επίσης μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μια διαδικασία συγκέντρωσης πλούτου (και ελέγχου προηγμένων τεχνολογιών) άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία, σύμφωνα με την οποία το χρηματοοικονομικό σύστημα (δηλαδή οι πιστωτές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων) αναμένεται να ιδιοποιηθεί τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τόσο των πτωχευμένων εταιρειών όσο και των κρατικών περιουσιακών στοιχείων .

Η «πραγματική οικονομία» αποτελεί το «οικονομικό τοπίο» της πραγματικής οικονομικής δραστηριότητας: παραγωγικά περιουσιακά στοιχεία, γεωργία, βιομηχανία, υπηρεσίες, οικονομικές και κοινωνικές υποδομές, επενδύσεις, απασχόληση κ.λ.π.

Την πραγματική οικονομία σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδοστοχεύουν τα Απαγορευτικάκαι το Λουκέτο της οικονομικής δραστηριότητας. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα «Παγκόσμιου Χρήματος» (Global Money) είναι οι «πιστωτές» της πραγματικής οικονομίας.

«Το δεύτερο κύμα». Ένα ακόμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ

Το δεύτερο κύμα είναι ένα ψέμα. Παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη ως μέσο για την καταπολέμηση του ιού και τη διάσωση ζωών.

Αυτό μας λένε οι κυβερνήσεις. Η εκστρατεία φόβου έχει εξελιχθεί με υψηλές ταχύτητες και έχει αναχθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα, εφαρμόζεται ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές του κόσμου. 

 

Εάν ζείτε μόνοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα «Support Bubble» 

Test, Test, Test, Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν σε μαζικά τεστ με τη χρήση του PCR, στόχος των οποίων είναι η αυξηση τον αριθμό των λεγόμενων «θετικών κρουσμάτων».

Περιττό να πούμε: στην αρχή αυτού του δεύτερου κύματος, η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται ήδη σε κατάσταση χάους. Παρόλο που οι αναφορές δεν αποκαλύπτουν το βάθος και τη σοβαρότητα αυτής της παγκόσμιας κρίσης, τα στοιχεία (που είναι ακόμη προσωρινά και ελλιπή) μιλούν από μόνα τους.

Το σκεπτικό του δεύτερου κύματος είναι να αποτρέψει και να αναβάλει το άνοιγμα της εθνικής οικονομίας , σε συνδυασμό με την επιβολή της κοινωνικής απόστασης, τη  μασκοφορία προσώπου κ.λπ.

Ο στόχος είναι οι τομείς των υπηρεσιών, οι αεροπορικές εταιρείες, η τουριστική βιομηχανία, κ.λπ.

Η διατήρηση αυστηρών περιορισμών στα αεροπορικά ταξίδια ισοδυναμεί με καθοδήγηση των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών σε πτώχευση. 

Το πρόγραμμα πτώχευσης έχει σχεδιαστεί και επιβληθεί. 

Μόνο στην αμερικανική τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, 9,2 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να χαθούν  και «μεταξύ 10,8 εκατομμυρίων και 13,8 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας… διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο».

 

Και το «δεύτερο κύμα» στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους δισεκατομμυριούχους να αρπάξουν τα κομμάτια, αποκτώντας την κυριότητα ολόκληρων τομέων οικονομικής δραστηριότητας σε εξευτελιστικές τιμές.

 

Αεροδρόμιο Χονγκ Κονγκ. Άδειο.

Τα χρήματα που έκλεψαν κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης (εν μέσω πλήρους χειραγώγησης) θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την εξαγορά εταιρειών που έχουν χρεοκοπήσει όσο και κυβερνήσεων που έχουν πτωχεύσει

Παγκόσμια διακυβέρνηση: Προς ένα Ολοκληρωτικό Καθεστώς

Τα άτομα και οι οργανισμοί που ενεπλάκησαν με την 201 Προσομοίωση  της 18 Οκτωβρίου 2019 συμμετέχουν πλέον  στην πραγματική διαχείριση της κρίσης από τη στιγμή που άρχισε να επιβάλλεται στις 30 Ιανουαρίου 2020 ακολουθώντας τη σκηνοθεσία του ΠΟΥ με την ονομασία Έκτακτος Συναγερμός Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος (PHEIC), η οποία με τη σειρά της έθεσε το υπόβαθρο για την οικονομική κρίση του Φεβρουαρίου.

Τα Απαγορευτικά και Λουκέτα των εθνικών οικονομιών πυροδοτούν ένα δεύτερο ξέσπασμα της μαζικής ανεργίας σε συνδυασμό με την τεχνητή χρεοκοπία (εφαρμόζεται παγκοσμίως) των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Όλα αυτά καθοδηγούνται και συνοδεύονται από την εγκατάσταση ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού κράτους που σκοπεύει να σπάσει κάθε μορφή διαμαρτυρίας και αντίστασης.

Το εμβόλιο

Το πρόγραμμα εμβολιασμού για τη Covid (συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου ψηφιακού διαβατηρίου) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Τι είναι το κακόφημο  ID2020;  Είναι μια συμμαχία εταίρων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών. Είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής ταυτότητας που χρησιμοποιεί γενικευμένο εμβολιασμό ως πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας. Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις υπάρχουσες εγγραφές γεννήσεων και εμβολιασμούς για να παρέχει στα νεογέννητα μια φορητή και επίμονη βιομετρικά συνδεδεμένη ψηφιακή ταυτότητα, Κόκκινες ζώνες, μάσκες προσώπου, κοινωνική απόσταση, κλείδωμα, ( PeterKoenig, 12 Μαρτίου 2020)

«Η Μεγάλη Επαναφορά»

Οι ίδιοι ισχυροί πιστωτές που πυροδότησαν την παγκόσμια κρίση χρέους Covid δημιουργούν τώρα μια «Νέα Κανονικότητα» που ουσιαστικά συνίσταται στην επιβολή όσων περιγράφει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως «Μεγάλη Επαναφορά»:

Χρησιμοποιώντας τα Απαγορευτικά της COVID-19 και τους περιορισμούς για να προωθήσει αυτόν τον μετασχηματισμό, η Μεγάλη Επαναφορά ξεκινά με το πρόσχημα μιας «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης»  κατά την οποία οι παλαιότερες επιχειρήσεις οδηγούνται σε πτώχευση ή απορροφώνται από μονοπώλια, κλείνοντας αποτελεσματικά τεράστια τμήματα της οικονομίας πριν από τη COVID. Οι οικονομίες «αναδιαρθρώνονται» και πολλές θέσεις εργασίας θα πραγματοποιούνται από μηχανήματα Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι άνεργοι (και θα υπάρχουν πολλοί) θα τοποθετηθούν σε κάποιο είδος «καθολικού βασικού εισοδήματος» και θα διαγραφούν τα χρέη τους (το χρέος και η χρεοκοπία σε μαζική κλίμακα είναι ο αντικειμενικός στόχος των Απαγορευτικών και των περιορισμώνως αντάλλαγμα της εκ μέρους των παράδοσης των περιουσιακών τους στοιχείων στο Κράτος ή ακριβέστερα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συνεργούν στην επιβολή της «Μεγάλης Επαναφοράς». Το WEF λέει ότι ο κόσμος θα «νοικιάζει» ό,τι χρειάζεται: αφαίρεση του δικαιώματος ιδιοκτησίας με το πρόσχημα της «βιώσιμης κατανάλωσης» και της «διάσωσης του πλανήτη». 

 

Φυσικά, η μικρή ελίτ που ξεκίνησε και ξεδιπλώνει εφαρμοστικά αυτήν την «Μεγάλη Επαναφορά» θα κατέχει τα πάντα. (ColinTodhunter,  DystopianGreatReset, 9 Νοεμβρίου 2020)

Μέχρι το 2030, οι παγκόσμιοι πιστωτές θα έχουν αρπάξει τον παγκόσμιο πλούτο με το πρόσχημα του σεναρίου της «Παγκόσμιας προσαρμογής», ενώ θα εξουδετερώσουν μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού, φτωχοποιώντας τους.

Το 2030  «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».  (δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/ER04dbt5p74 )

 

 

Τα Ηνωμένα Έθνη: Ένα μέσο παγκόσμιας διακυβέρνησης για μια ΜΗ Εκλεγμένη ιδιωτική / δημόσια εταιρική σχέση

Το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών είναι επίσης συνεπές. Έχει εγκρίνει την «παγκόσμια διακυβέρνηση» και το The Great Reset.

Ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες αναγνωρίζει σωστά ότι η πανδημία είναι «κάτι περισσότερο από μια κρίση υγείας», δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ουσιαστική ανάλυση ή συζήτηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ σχετικά με τις πραγματικές αιτίες αυτής της κρίσης.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ του Σεπτεμβρίου 2020:

«Εκατοντάδες χιλιάδες ζωές έχουν χαθεί. Οι ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων έχουν διαταραχθεί. Εκτός από τις επιπτώσεις στην υγεία, το COVID-19 έχει αποκαλύψει και αναδείξει βαθιές ανισότητες … Μας έχει επηρεάσει ως άτομα, ως οικογένειες, κοινότητες και κοινωνίες. Είχε αντίκτυπο σε κάθε γενεά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν γεννηθεί ακόμη. Η κρίση έχει επισημάνει αδυναμίες εντός και μεταξύ των εθνών, καθώς και στα συστήματά μας για την επίτευξη συντονισμένης παγκόσμιας αντίδρασης σε κοινές απειλές. ( Έκθεση του ΟΗΕ )

Δεν αναφέρονται οι αποφάσεις που προκάλεσαν κοινωνική και οικονομική καταστροφή παγκοσμίως. Καμία συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Απόλυτη Συμφωνία μεταξύ των πέντε Μόνιμων Μελών του ΣΑΗΕ.

Ο «ιός» θεωρείται υπεύθυνος.

Το σχέδιο «Επαναπεικόνισε και Επανέφερε τον Κόσμο» (ReimagineandResetourWorld) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), μια συνεργασία ιδιωτικού-δημόσιου τομέα από τον ΟΗΕ.

Ας θυμηθούμε τον Τζορτζ Κένναν και το Δόγμα Τρούμαν στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Ο Κένναν πίστευε ότι ο ΟΗΕ παρείχε έναν χρήσιμο τρόπο για να «συνδέσει την εξουσία με την ηθική», χρησιμοποιώντας την ηθική, ως μέσο για να εξιλεώνει τους «ανθρωπιστικούς πολέμους» της Αμερικής.

Η κρίση του Covid είναι το αποκορύφωμα μιας ιστορικής διαδικασίας.

Τα Απαγορευτικά και το Λουκέτο της παγκόσμιας οικονομίας είναι «όπλα μαζικής καταστροφής». Αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι εκτεταμένα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ο Joe Biden και το “Great Reset”

Ο «εκλεγμένος Πρόεδρος» Joe Biden είναι ένας καλλωπισμένος πολιτικός, ένας αξιόπιστος πληρεξούσιος, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του οικονομικού κατεστημένου.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο JoeBiden ήταν σταθερός υποστηρικτής της εισβολής στο Ιράκ με το επιχείρημα ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν «είχε όπλα μαζικής καταστροφής». 

«Ο αμερικανικός λαός εξαπατήθηκε σε αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο γερουσιαστής DickDurbin . Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εξαπατηθεί ξανά από τον Joe Biden.

Εξελιγμένα ακρωνύμια  9/11, GWOT, WMD και τώρα COVID : Ο Biden nανταμείφθηκε για την υποστήριξη της εισβολής στο Ιράκ.

Η FoxNews τον περιγράφει ως «σοσιαλιστή» που απειλεί τον καπιταλισμό: «Η ενοχλητική σύνδεση του JoeBidenμε το σοσιαλιστικό κίνημα «Μεγάλη Επαναφορά». 

Αν και αυτό είναι απόλυτη ανοησία, πολλοί «προοδευτικοί» και αντιπολεμικοί ακτιβιστές ενέκριναν τον Joe Bidenχωρίς να αναλύσουν τις ευρύτερες συνέπειες μιας προεδρίας Biden.

Η «Μεγάλη Επαναφορά» (GreatReset) είναι κοινωνικά διχαστική, ρατσιστική. 

Είναι ένα διαβολικό έργο του Παγκόσμιου Καπιταλισμού. Αποτελεί απειλή για τη μεγάλη πλειονότητα των Αμερικανών εργαζομένων καθώς και για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μια διοίκηση των Biden-Harris που συμμετέχει ενεργά στην εκτέλεση του «Great Reset» αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα.

Όσον αφορά τη Covid, ο Biden δεσμεύεται σταθερά στο «Δεύτερο Κύμα», δηλαδή διατηρεί το μερικό Απαγορευτικό τόσο της αμερικανικής οικονομίας όσο και της παγκόσμιας οικονομίας ως μέσο «καταπολέμησης του δολοφονικού ιού».

Ο Joe Biden θα πιέσει για την υιοθέτηση του «GreatReset» του WEF, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. 

Το «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) 2021» έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021 και θα επικεντρωθεί στην εφαρμογή της «Μεγάλης Επαναφοράς» 

Μια διοίκηση του Joe Biden θα ακολουθήσει ενεργά το ολοκληρωτικό σχέδιο της BigMoney: Th eGreat Reset. 

Εκτός αν υπάρξει σημαντική διαμαρτυρία και οργανωμένη αντίσταση, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, το Great Reset  θα ενσωματωθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στην αμερικανική ατζέντα εξωτερικής πολιτικής της διοίκησης Joe Biden-Kamala Harris.

Είναι αυτό που εσείς αποκαλείτε, Ιμπεριαλισμός με «ανθρώπινο πρόσωπο».

***

Prof Michel Chossudovsky: Βιογραφική περίληψη

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

 

Ο Michel Chossudovsky είναι ένας βραβευμένος συγγραφέας, Καθηγητής Οικονομικών (ομότιμος) στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, ιδρυτής και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG), Μόντρεαλ, Εκδότης της Παγκόσμιας Έρευνας. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τον Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Έχει υπηρετήσει ως οικονομικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις αναπτυσσόμενων χωρών και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος πολλών διεθνών οργανισμών. Είναι ο συγγραφέας έντεκα βιβλίων, όπως η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Παγκόσμια Τάξη (2003), ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» της Αμερικής (2005), η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, η Μεγάλη Ύφεση του 21ου αιώνα (2009) , Προς ένα Σενάριο Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου: Οι Κίνδυνοι του Πυρηνικού Πολέμου (2011), Η Παγκοσμιοποίηση του Πολέμου, ο Μακροχρόνιος Πόλεμος της Αμερικής κατά της Ανθρωπότητας Είναι συνεισφέρων στην Encyclopaedia Britannica. Τα γραπτά του έχουν δημοσιευτεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Το 2014, του απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Δημοκρατίας της Σερβίας για τα γραπτά του σχετικά με τον πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Γιουγκοσλαβίας. 

 

 

Δικτυογραφία:

[1].– The Covid “Pandemic”: Destroying People’s Lives. Engineered Economic Depression. Global “Coup d’Etat”? – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207

Πηγή πρωτότυπου κειμένου

Προβολές : 605


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα