Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας και η διάδοχη πολιτική κατάσταση  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ – “ΣΩΤΗΡΑ”.

Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας και η διάδοχη πολιτική κατάσταση ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ – “ΣΩΤΗΡΑ”.

8 Ιουλίου, 2020 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,507
Μοίρασέ το

Ποιος θα είναι όμως ο χρηματοδότης; Mήπως πρέπει να αναζητήσουμε γιατί τελευταία διάφοροι οικονομικοί αναλυτές, μέλη Στοών, που εμφανίζονται ως πατριώτες, παρελαύνουν καθημερινά σε καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ τους ξεφεύγει η ομολογία ότι ταυτόχρονα δουλεύουν για ενεργειακές εταιρείες;

Μήπως μεταξύ των χρηματοδοτών πρέπει να αναζητήσουμε και Έλληνα εφοπλιστή, συμπατριώτη των εν λόγω αναλυτών – πρακτόρων, με μεγάλη δράση πέραν του ατλαντικού, που τελευταία “ζορίζεται” οικονομικά και πρέπει να ρεφάρει;

Συγκρατήστε τα όλα αυτά, γιατί σύντομα ίσως να με θυμηθείτε, και μακάρι να πέφτω έξω.

Υπογράφοντας κάθε λέξη της κυρίας Μπουκουβάλα, και διαπιστώνοντας πως το ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΑΘΡΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, θα προτιμήσω να απαντήσω στο τέλος της ανάρτησης, με φωτογραφίες που ισούνται με 1.000.000.000.000.000.000 λέξεις…

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ…

ΑΥΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας και η διάδοχη πολιτική κατάσταση

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ – ΣΩΤΗΡΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως και όλες οι προηγούμενες, αφού έδωσαν χιλιάδες υποσχέσεις που δεν τήρησαν ποτέ, απέδειξαν ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία γενοκτονίας του ελληνικού λαού και υφαρπαγής του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων. Απέδειξαν ότι πάνω απ’ όλα βάζουν τις δικές τους “δουλειές” και τίποτε άλλο.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν ότι σύντομα θα πληροφορηθούμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι επιτέλους υπογράφηκε μια “ιστορική” συμφωνία μεταξύ Ελλάδας – Αιγύπτου που οριοθετεί ΑΟΖ, που θα στηρίζεται πάνω στη μειοδοτική Ελλάδας – Ιταλίας.

Η συμφωνία Ελλάδας -Τουρκίας για την ΑΟΖ, μπορεί να υπογραφεί δίχως να πέσει ούτε μια κανονιά.

Με βάση τη μέχρι τώρα επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας σε διεθνές επίπεδο, και τη 5η φάλαγγα των ανθελλήνων που οργιάζουν στη χώρα μας εδώ και δεκαετίες, είναι σαφές ότι οι δύο συμφωνίες θα είναι εις βάρος του ελληνικού λαού: θα ορίζουν εντελώς παράνομα, μειωμένη ή μηδενική επήρρεια σε αρκετά νησιά του Αιγαίου, παραχωρώντας κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Αίγυπτο, και κυρίως στην Τουρκία, ενταφιάζοντας για πάντα τη γειτνίαση της ελληνικής με τη κυπριακή ΑΟΖ.

Και λέω παράνομα, διότι δεν μπορεί κάποια νησιά να έχουν μειωμένη επήρεια και άλλα πλήρη.

Και επειδή μετά από τέτοια προδοσία η εν λόγω κυβέρνηση θα έχει εκπληρώσει το ρόλο της και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και όλοι οι υπόλοιποι είναι καμμένα χαρτιά, τότε η κοινή λογική υπαγορεύει ότι θα προβληθούν νέοι “σωτήρες” μας. Άσπιλοι και λευκοί σαν το χιόνι.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Την απάντηση δείχνει μάλλον η συμπεριφορά του γνωστού και έμπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, -κατά δήλωσίν του, άλλωστε, πιστού φίλου της “παναχράντου” πρεσβείας των ΗΠΑ:

Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ο Γιώργος Τράγκας επέμενε στις ραδιοφωνικές του εκπομπές που έχουν μεγάλη απήχηση, ότι πρέπει να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς και να έλθει ο Αλέξης Τσίπρας, που ως νέος και άσπιλος, θα μας έσωζε.

Ο Τσίπρας άνοιξε τη κερκόπορτα στους λαθρέποικους του Ερντογάν και του Σόρος και υπέγραψε τη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στις εκλογές του 2019 επέμενε ότι έπρεπε να φύγει ο προδότης Τσίπρας και να έλθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου πάλι να σωθούμε.

Ο Μητσοτάκης έμπασε στην τάλαινα πατρίδα μας κι άλλους λαθρέποικους με πλάγιο τρόπο, κατέστρεψε την οικονομία της, παραβίασε άθλια τις ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών μέσω διαρκών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, παρέδωσε εθνική κυριαρχία στο Ιόνιο και τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει και στο Αιγαίο.

Ο κύριος Τράγκας εδώ και αρκετό καιρό ωρύεται ότι πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης, αλλά δεν λέει τίποτε (και ορθώς) για τα τεθνεώτα κοινοβουλευτικά κόμματα, ούτε μιλάει για κάποιο νέο.

Κάτι τέτοιο όμως αντιβαίνει στη μέχρι τώρα τακτική του, εφόσον πάντα πρότεινε κάποιο υπάρχον κόμμα ως “σωτήρα-αντικαταστάτη” του “κακού” παλαιού που ο ίδιος είχε άλλοτε προωθήσει. Οι παλαιότεροι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και θυμόμαστε…

Λογικά λοιπόν πρέπει να υπάρχει ένας νέος “λαγός” που υπαγορεύεται πέραν του ατλαντικού και που θα εμφανίζεται ως λιγότερο γερμανόδουλος. Ακόμα ένα κατασκεύασμα της ατλαντικής ολιγαρχίας, το οποίο ο γνωστός “θείος” και άλλοι θα προμοτάρουν μέχρι τις εκλογές, πιθανόν κατά τον Σεπτέμβρη ( και σε επαναληπτικές τον Οκτώβριο (, αφού η κυβέρνηση το πιθανότερο είναι ότι θα έχει παραδώσει εθνική κυριαρχία στους Τούρκους και θα έχει ροκανίσει όλο το δημόσιο, ιδιωτικό και ευρωπαϊκό χρήμα.

Τελευταία, άρχισαν οι προαναγγελίες… Μήπως το νέο κόμμα θα έχει άρωμα πρώην καραμανλικών στελεχών, όπως αναφέρει το πρόσφατο δημοσίευμα του Crash on Line; https://crashonline.gr/…/entones-diergasies-gia-kentrodeks…/ που θα το παίζουν δήθεν “πατριώτες”;

Μήπως το νέο κόμμα και η προπαγάνδα του θα περιλαμβάνει:

• Βασιλικό διάδοχο τον οποίο το πόπολο, κατόπιν κατάλληλης προπαγάνδας, θα ταυτίσει με τον …Κωνσταντίνο Παλαιολόγο;

• Προσωπικότητες της Ελληνο-αμερικανικής Ομογένειας που από τα μνημόνια μέχρι σήμερα έχουν αδρανήσει προκλητικά;

• Ομογενείς δημοσιογράφους της Αμερικής που άρχισαν να εμφανίζονται σε συστημικά ΜΜΕ και δήθεν δυσφορούν με τους χειρισμούς Μητσοτάκη; Tι έκαναν τόσα χρόνια;

• Aπόστρατους, γεωπολιτικούς αναλυτές, οικονομολόγους και δημοσιογράφους δήθεν πατριώτες, που στη πραγματικότητα δουλεύουν για ενεργειακές εταιρείες και συνευρίσκονται μεταξύ τους σε Στοές;

• Πολιτικούς των παλαιών κομμάτων, πάλι δήθεν πατριώτες που διψούν πάντα για δημοσιότητα και χρήμα και συνευρίσκονται με τους προηγούμενους στις ίδιες Στοές;

Ποιος θα είναι όμως ο χρηματοδότης; Mήπως πρέπει να αναζητήσουμε γιατί τελευταία διάφοροι οικονομικοί αναλυτές, μέλη Στοών, που εμφανίζονται ως πατριώτες, παρελαύνουν καθημερινά σε καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ τους ξεφεύγει η ομολογία ότι ταυτόχρονα δουλεύουν για ενεργειακές εταιρείες;

Μήπως μεταξύ των χρηματοδοτών πρέπει να αναζητήσουμε και Έλληνα εφοπλιστή, συμπατριώτη των εν λόγω αναλυτών – πρακτόρων, με μεγάλη δράση πέραν του ατλαντικού, που τελευταία “ζορίζεται” οικονομικά και πρέπει να ρεφάρει;

Συγκρατήστε τα όλα αυτά, γιατί σύντομα ίσως να με θυμηθείτε, και μακάρι να πέφτω έξω.

Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει πλέον να παρασύρεται από άτομα που εξυμνούν τη μειοδοτική συμφωνία Ελλάδας – Ιταλίας, για να μην παρασυρθεί από κανένα κόμμα – σωτήρα, που μετά την εθνική προδοσία που έχει προαποφασιστεί, θα πλασαριστεί ως “εθνοσωτήρια λύση”.

Όλα αυτά δεν είναι παρά κοινωνική μηχανική και προπαγάνδα. Στη πραγματικότητα κοινοί απατεώνες μας δουλεύουν ασύστολα διότι γνωρίζουν ότι:

Το 30% του εκλογικού σώματος ή είναι λαμόγια – διαπλεκόμενοι, που έχουν “φάει” καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια και επομένως δεν αντιδρούν, ή δημόσιοι υπάλληλοι με εξασφαλισμένη σταθερότητα, ακόμα και μετά τις περικοπές μισθών, οπότε δεν αντιδρούν.

Το υπόλοιπο 30% είτε κοιμάται όρθιο, βυθισμένο σε σκότη αγνοίας, είτε είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος με μνήμη χρυσόψαρου, είτε πεμπτοφαλαγγίτες που τα παίρνουν από εχθρικές δυνάμεις και ούτε αυτοί πρόκειται να αντιδράσουν ποτέ.

Το υπόλοιπο 10% είναι λαθρέποικοι που νομιμοποιήθηκαν ως νέοι ψηφοφόροι και δεν θα αντιδράσουν ούτε τη Δευτέρα Παρουσία.

Επομένως, απομένει εκείνο το τραγικό 30% που ξέρει πολύ καλά τι του έχουν κάνει, χάρη στη ψήφο όλων των προηγούμενων και βεβαίως στο εκλογικό σύστημα, και εξοργίζεται μεν, αλλά έχει γονατίσει οικονομικά και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Αν όμως αυτό το 30% αυξηθεί, τότε οι απατεώνες θα πάψουν να παρασιτούν εις βάρος του και υπάρχει πάντα η σοβαρή εκδοχή να τιμωρηθούν.

Δημοκρατίες δι’ απατεώνων αντιπροσώπων που μένουν για πάντα ατιμώρητοι, δεν μακροημερεύουν.

Αυτό το 30% κινδυνεύει να αυξηθεί αισθητά. Για να μην αυξηθεί λοιπόν, ετοιμάζεται το νέο κόμμα.

Κανένα κόμμα όμως και κανείς πολιτικός δεν πρόκειται ποτέ να μας σώσει. Μονάχα μόνοι μας θα σωθούμε, αλλάζοντας κατ’ αρχήν τη φαντασιακή θέσμιση που είχαμε μέχρι τώρα για τους πολιτικούς, τα κόμματα και τις εκλογές. Ζούμε σε ολιγαρχίες που ναι μεν επιβιώνουν χάρη στη μιντιακή προπαγάνδα, από την άλλη όμως έχουν ξεμπροστιαστεί πλέον ασύστολα και γι’ αυτό παίζουν τα ρέστα τους.

Ας φροντίσουμε οι κομπάρσοι – απατεώνες του θιάσου σκιών να μη γελούν μαζί μας ακόμα μια φορά, υφαρπάζοντας τη ψήφο μας, (αν δεν γίνει νοθεία), μέσω νέου κόμματος made in USA – MAGA (Made America Great Again).

Ο καθένας ας αναλάβει λοιπόν άμεσα την ευθύνη των πράξεών του και ας πάψει να στηρίζεται σε απατεώνες. Έρχονται δύσκολες μέρες για τον ελληνισμό και τη πατρίδα μας και έχουμε ιερό χρέος να τη διαφυλάξουμε υπέρ πάντων.

 

Χρυσούλα Μπουκουβάλα
5.7.2020

 

Πηγή

 

 

Έντονες διεργασίες για κεντροδεξιό κόμμα από «καραμανλικά» στελέχη εκτός ΝΔ – Απογοητευμένα από τον Κ.Μητσοτάκη

 

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στον υπό διαμόρφωση πολιτικό φορέα, παράλληλα με την πολιτική ατζέντα τα στελέχη κινούνται και στην κοινωνία των πολιτών με σειρά δράσεων και παρεμβάσεων.

Στο πλαίσιο των ζυμώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, διοργανώνονται διαρκώς μικρές θεματικές συναντήσεις γύρω από διάφορους χώρους και ενδιαφέροντα, με στόχο να συναντηθούν με κόσμο που δεν προέρχεται από παραδοσιακές κομματικές διαδρομές αλλά προσεγγίζουν την πολιτική με νέους όρους.

Παλιός λύκος με νέα περπατησιά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αν κάποιοι πήραν διαταγές από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, για να κάνουν “νέο” κόμμα, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ 28 ΔΙΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Εντείνονται οι διεργασίες για τον σχηματισμό κεντροδεξιού κόμματος, από «καραμανλικά» στελέχη τα οποία έχει αποξενώσει η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει στρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε μία κατεύθυνση «εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ», τόσο από πλευράς στελεχών όσο και πολιτικών.

Αυτό εκτιμούν πως έχει δημιουργήσει δυσαρέσκιά τόσο σε στελέχη όσο και στην βάση του κόμματος και ευνοεί την δημιουργία ενός φορέα πιο κοντά στις «αρχικές αξίες» της ΝΔ.

 

 

Χαρακτηριστικό στοιχείο διαφοροποίησης από τη σημερινή ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο προσανατολισμός σε ένα «κοινωνικό κέντρο» αλλά και μια πιο «σκληρή» στάση στα εθνικά θέματα.

«Κοινωνικό Κέντρο» «Δημοκράτες», «Δημοκρατικό Κέντρο», «Ακριβώς Κέντρο» είναι κάποια από τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι για το νέο σχήμα και προδίδουν τον χώρο που φιλοδοξεί να καταλάβει στο πολιτικό σύστημα και να κεφαλαιοποιήσει και τη δυσαρέσκεια που εκδηλώνεται στη ΝΔ για τις επιλογές και τις αστοχίες του Μαξίμου. 

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στον υπό διαμόρφωση πολιτικό φορέα, παράλληλα με την πολιτική ατζέντα τα στελέχη κινούνται και στην κοινωνία των πολιτών με σειρά δράσεων και παρεμβάσεων.

Στο πλαίσιο των ζυμώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, διοργανώνονται διαρκώς μικρές θεματικές συναντήσεις γύρω από διάφορους χώρους και ενδιαφέροντα, με στόχο να συναντηθούν με κόσμο που δεν προέρχεται από παραδοσιακές κομματικές διαδρομές αλλά προσεγγίζουν την πολιτική με νέους όρους.

Πρόσφατα έγινε μια ακόμη συνάντηση στελεχών της πλατφόρμας forum2020.gr του Νίκου Καραχάλιου στη Βορειοανατολική Αττική ενώ εν μέσω θέρους προγραμματίζονται εκδηλώσεις τόσο στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης της πολιτικής πρότασης όσο και της ενδυνάμωσης κοινωνικών συμμαχιών.

Τα στελέχη πυκνώνουν τις παρεμβάσεις τους στα ΜΜΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται για αυτόνομη κάθοδο ακόμη και σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρείται ότι υπάρχει πεδίο στην κεντροδεξιά αλλά και μεγάλη αποξένωση στο εσωτερικό της ΝΔ για τις ακολουθούμενες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε μια σειρά από οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά θέματα.

ΠΗΓΗ: PRONEWS

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ “Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ” ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ… ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ … ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,507


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα