Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΛ!!! (Και τα ΑΠΟΚΡΥΦΑ των ΝΑΖΙ) Part 3-4

12 Μαΐου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Οι πλάκες μας δείχνουν την  ιστορία των θεών από την άφιξή τους, αλλά και τον πόλεμο με τους Σαυροειδείς εχθρούς τους, αναφέρει την εμφάνιση νέων ειδών αλλά και την εξέλιξη του DNA και άλλα … οι πλάκες  παραπέμπουν επίσης στα σημάδια που δείχνουν για την επιστροφή των Θεών!!!

Επίσης αναφέρεται σε όλα, τους ιπτάμενους δίσκους που έφτιαξαν οι ναζί αναφέροντας ως το πιο τέλειο σκάφος το Βρίλ – Όντιν!!

Είναι η ιστορία του εαυτού μας και όλα τα έργα μας.

 

 

 

Πριν λίγες μέρες, είχα αναρτήσει το εξαιρετικά ερευνητικό άρθρο της Χρυσούλας Μπουκουβάλα, με τίτλο: “Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άρθρο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ της Χρυσούλας Μπουκουβάλα.”

Σ΄αυτό γινόταν ανάλυση ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Θεωρώ πως η παρούσα σειρά που αναρτώ από το εξαιρετικό ερευνητικό ιστολόγιο invisiblelycans.gr, έρχεται να δέσει αυτά που στην ουσία μας έχουν αποκρύψει, ή τουλάχιστον ελάχιστοι γνωρίζουν…

Δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε όλα αυτά που ζούμε και αυτά που έχει ζήσει η ανθρωπότητα, αν δεν συγκεντρώσουμε τα στοιχεία εκείνα που θα μας δώσουν την κατάλληλη γνώση.

Δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν… υπάρχουν κι άλλου είδους όντα… αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.

Κάποιοι ερευνητές, μας παρέχουν τη γνώση.

Κι αν ανατρέξουμε στα δικά μας πολιτιστικά κείμενα, όπως τα ΕΠΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, στον Στράβωνα και στον Ησίοδο, θα ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ της … ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

Παράλληλα, τα στοιχεία που αναφέρονται στο παρόν αποκαλυπτικό άρθρο, φτάνουν ως τις μέρες μας, μια και εξιστορούν γεγονότα, που έχουν αναλύσει και αναδείξει και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ως προς τις σχέσεις των ΝΑΖΙ με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τις ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, που ελέγχουν με τα εμβόλιά τους όλη την ανθρωπότητα.

Από την πλευρά μου, οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα του invisiblelycans.gr, για την πολύτιμη γνώση που μας παρέχει.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να την δεχθεί ή να την απορρίψει… προσωπικά, θα την δεχθώ για να μπορέσω να κατανοήσω τον κόσμο που ζω και να δώσω απαντήσεις  στα ερωτήματά μου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα PART 1 -2 εδώΗ Μαρία Orsitsch, γνωστή και ως Μαρία Orsic, ήταν ένα διάσημο μέντιουμ  που αργότερα έγινε ο ηγέτης της Εταιρείας Vril!!! Λέγεται ότι είχε  τηλεπαθητικές δυνάμεις που δεν έχουν ξανά μετρηθεί σε άνθρωπο!!

Επίσης είχε τηλεκινητικές ικανότητες, οι ικανότητες αυτές ήταν τόσο ισχυρές που μπορούσε με την σκέψη της και μόνο να σηκώσει ένα άρμα Λέοπαρντ, αυτό που σας λέω είναι ταυτοποιημένο ότι είναι αλήθεια, όταν το είδε αυτό ο Χίτλερ την έχρισε αρχηγό των μέντιουμ αλλά και ερευνήτρια στο να βρει και αλλά μέντιουμ με ψυχικές δυνάμεις όπως τις δίκες της……

 

Η Orsic γεννήθηκε στη Βιέννη. Ο πατέρας της ήταν από την  Κροατία και η μητέρα της ήταν  Γερμανίδα γεννημένη στη Βιέννη.

Αν και δεν ήταν γνωστή σαν μέντιουμ είναι άγνωστο το πώς την βρήκε ο Χίτλερ, ήταν γνωστή στην παραψυχολογική εταιρία της Βιέννης ως  Μαρία Orsic, και παράμενε εγγεγραμμένη στα αρχεία της παραψυχολογικής εταιρίας μέχρι τη δεκαετία του 1960 οι ιστορικοί αλλά και οι συγγραφείς αναφέρουν μόνο την συμμετοχή της με το ναζιστικό μυστικισμό.

Λέγεται επίσης ότι ήταν ιέρεια σε παγανιστικές εκδηλώσεις που είχαν εκλείψει από πολύ παλιά, παγανιστικές τελετές των Ρούνων αλλά και των Βίκινγκς!!

Υπάρχουν κάποια σπάνια ντοκουμέντα από αυτόματη γραφή που έπαιρνε τηλεπαθητικώς τα μηνύματα αλλά και στην γραφή των Ρούνων……

Η Μαρία Orsic αναφέρθηκε για πρώτη φορά και απεικονίζεται το 1967 από τον Bergier και Pauwels στο βιβλίο τους Aufbruch ins dritte Jahrtausend: Von der Zukunft der Vernunft phantastischen ( Αναχώρηση στην Τρίτη Χιλιετία ή Φανταστικό Ξεκίνημα στην Τρίτη Χιλιετία ), ένα βιβλίο που για την εποχή του έκανε πολύ θόρυβο σε διαφόρους κύκλους!!  

<< Μέχρι τότε η δράση της ήταν άγνωστη στον πολύ κόσμο, όχι μόνο αυτό αλλά και πολύς κόσμος δεν ήξερε για τους ψυχικούς των ναζί μέχρι τότε.

Όταν οι σύμμαχοι μάθανε ότι οι ναζί χρησιμοποίησαν ψυχικούς έκαναν και εκείνοι ακριβώς το ίδιο πράγμα >>!!  

Οι αμερικανοί λέγεται ότι ήρθαν σε επαφή με τους Γκρίζους με ψυχικούς!!!

Αλλά στο μέλλον Αμερικανοί και Ρώσοι χρησιμοποίησαν τους ψυχικούς τους ως όπλα, μέχρι και σήμερα ειδικότερα οι Ρώσοι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο ζήτημα των ψυχικών με απίστευτα αποτελέσματα!!!

 

Η Μαρία Orsic, με τις ευλογίες του Χίτλερ έγινε επικεφαλής του  Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik  ( Παν – Γερμανικής Μεταφυσικής Εταιρίας ), ιδρύθηκε στις αρχές του 20 ου αιώνα αλλά τα ηνία τα επήραν όσοι είχαν  εμπλακεί στην εξωγήινη τηλεπαθητική επαφή και ήταν ψυχικοί!!!

<< Η κοινωνία μετονομάστηκε αργότερα σε «Vril Society» ή «Κοινωνία της Vrilerinnen Γυναικών >>.

Το 1917 η Μαρία Orsic φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους από τον πλανήτη Aldebaran με τα μέντιουμ από τον Βρίλ κύκλο της.

Αργότερα το 1919 ο κύκλος των  Βρίλ συναντήθηκε με άλλες μυστικές ομάδες της εποχής,  στην περιοχή του Berchtesgaden για να συζητήσουν ένα πιθανό ταξίδι για το Aldebaran αλλά και την αντιμετώπιση των αλλοδαπών, αλλά και την κατασκευή των ναζιστικών ΑΤΙΑ.

 

 

Οι Οδηγίες σχετικά με το διαστημική αποστολή συζητήθηκαν σε  λεπτομερή ανάλυση του ναζιστικού Αποκρυφισμού με τίτλο << Μαύρος Ήλιος: Άριες  λατρείες, Εσωτερικό ναζισμό, με  την πολιτική της ταυτότητα >> .

Η Μαρία ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί mediumnistically μετάδοση, όταν άρχισε να γράφει σε μια μυστική γερμανική γραφή ονόματι Templar – μια γλώσσα άγνωστη, αυτή η γλώσσα περιέχει τα τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μια ιπτάμενης  μηχανής .

 

Τα Βρίλ έγγραφα αναφέρουν, ότι αυτά τα τηλεπαθητικά μηνύματα είχαν την καταγωγή τους από το Aldebaran, ένα ηλιακό σύστημα 64 έτη φωτός μακριά, κοντά στον αστερισμό του Ταύρου.

Το 1945 η Μαρία Orsic αλλά και τα αλλά μέντιουμ αλλά και κάποια επίσημα άτομα εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους . 

Αυτό έχει οδηγήσει  κάποιους  συγγραφείς που είναι θεωρητικοί της συνωμοσίας και της ναζιστικής απόκρυφης εποχής. (π.χ. Ιan Udo που έγραψε το βιβλίο Ιερές τρύπες) να πιστεύουν ακράδαντα ότι η Μαρία Orsic διέφυγε μαζί με όλους που προανέφερα στο πλανήτη Aldebaran.


Είναι η “Sully” το Grandmaster της Εταιρείας Βρίλ; Σύμφωνα με δύο πηγές έγκυρων ερευνητών αλλά και τη δική μου έρευνα και τις παρατηρήσεις μου, μπορεί κάλλιστα να είναι!!!

Κάποιος ερευνητής ονόματι Bodo Alferdrih μου έδειξε μία από τις πηγές του επίσημου ναού της Ίσιδος Signet στην Αρχαία Αίγυπτο, από το καιρό της  στρατιωτικής  κατοχής  της και απεικονίζει  την θεά Ίσιδος  κάτω από ένα ταύρο!!!.

Ο πλανήτης Aldebaran  είναι γνωστός  ως η  και Bull ( Ταύρος ),  στον αστερισμού του Ταύρου.

Η εικόνα της  Ίσιδος  έμοιαζε ακριβώς σαν το << κορίτσι των Βρίλ >>.
Ήταν πολύ δύσκολο να βρω μια καλή ζωγραφιά της Ίσιδος για  να συγκρίνουμε τις δύο, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που θα μπορούσα να πω ότι έχουν κάποια  ομοιότητα με την Sully η Μαρία Orsic!!!!.


Για την Ανταρκτική ακολουθούν κάποιες  πληροφορίες που προέρχονται απευθείας από μια πηγή, από την μυστική εταιρία Θούλη, το νόημα της πηγής αυτής είναι κωδικοποιημένο, ίσως το έχετε ακούσει και ίσως όχι, ( Οrsbon Ορσμπον). 

Το 1939, ο Καπετάνιος Alfred Ritscher της ναζιστικής Γερμανίας βρισκόταν στην είσοδο της Ανταρκτικής, ύστερα από κάποιες έρευνες μετά από ένδειξη της Οrsic βρήκε την είσοδο για το εσωτερικό της Γης!!!

Βρήκε επίσης το << ILAT-LITUM >> ( ΕΝΟΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ) που ήταν πλάκες οπού ήταν τοποθετημένες μέσα σε μια σαρκοφάγο που βρέθηκε στην ακτή της Neuschwabenland .

Στην σαρκοφάγο αυτή υπήρχαν πιο πολλές οδηγίες όπου από εκείνη την ώρα ήταν διαθέσιμες  στην μυστική εταιρία Βρίλ!!!

Οι πλάκες  << ILAT-LITUM >> χωρίστηκαν σε αρκετές χαραγμένες μεταλλικές πλάκες ή δισκία. Ο πλοίαρχος τα έφερε πίσω στο Βερολίνο οπού αποκωδικοποιήθηκαν  στα  Γερμανικά με την βοήθεια της Οrsic αλλά και κάποιων ειδικών καλεσμένων που είχε ζητήσει η ίδια από το Θιβέτ!!!

Όταν οι πλάκες βρέθηκαν μετά την πτώση του Βερολίνου, κανείς δεν μπορούσε να τις διαβάσει, γιατί ήταν γραμμένη στην Ακκαδική γλώσσα!!! Πιστεύω ότι ίσως σήμερα τις έχουν αποκωδικοποιήσει……..

Ο ερευνητής και καλός φίλος Βοdo που ανέφερα πιο πριν μου είπε ότι είχε την μετάφραση από τις πλάκες στα χεριά του, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν ήταν οι αυθεντικές ή όχι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα βρήκε σε ένα εγκαταλειμμένο καταφύγιο στο Βερολίνο το 1958 όταν δούλευε στον δήμο.

Του είχαν αναθέσει μαζί με δέκα ακόμα άτομα να καθαρίσουν το χώρο του καταφυγίου γιατί τότε ο δήμος ήθελε να το κάνει μουσείο.

Μου είπε ότι βρήκε τα έγγραφα κολλημένα στον εξωτερικό πάτο μιας σόμπας που υπήρχε εκεί από τον πόλεμο, μια από τις πολλές.

Διαβάζοντας τα έγγραφα έμεινα έκπληκτος από αυτά που διάβασα.

Η συνάντηση έγινε στις 3/8/1992, θα σας αναφέρω κάποια από αυτά που θυμάμαι…………

Οι πλάκες αυτές γραφτήκαν για εκείνους που έμειναν πίσω στον πλανήτη ΚΙ, που σήμερα ονομάζουμε Γη.

Οι πλάκες μας δείχνουν την  ιστορία των θεών από την άφιξή τους, αλλά και τον πόλεμο με τους Σαυροειδείς εχθρούς τους, αναφέρει την εμφάνιση νέων ειδών αλλά και την εξέλιξη του DNA και άλλα … οι πλάκες  παραπέμπουν επίσης στα σημάδια που δείχνουν για την επιστροφή των Θεών!!!

Επίσης αναφέρεται σε όλα, τους ιπτάμενους δίσκους που έφτιαξαν οι ναζί αναφέροντας ως το πιο τέλειο σκάφος το Βρίλ – Όντιν!!

Είναι η ιστορία του εαυτού μας και όλα τα έργα μας.

Το Βρίλ – Οντιν χρησιμοποιείται για την περιήγηση σε ένα άχρονο χώρο (υπέρ-χώρου), καθώς και για την αξιολόγηση των προσεχών εκδηλώσεων που θα επακολουθήσουν στη Γη!!. 

Ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ επικίνδυνο εάν έπεφτε σε λάθος χέρια … 

Μόνο όταν όλοι μας θα καταλάβουμε ότι είμαστε τα παιδιά των θεών θα υπάρξει ειρήνη και το θεϊκό σχέδιο είναι κλειστό για ένα άλλο…….. 

Στο ILAT-LITUM περιέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την εκφόρτωση των Θεών Anunnaki  στη Γη και τον πόλεμο  με τους  Σαυροειδείς.

Στο εσωτερικό της σαρκοφάγου υπήρχαν  επίσης οδηγίες για το πώς να κατασκευάσουμε ένα ιπτάμενο δίσκο Βρίλ – Οντιν αλλά και  διαστημικά οχήματα.

Το Βρίλ – Οντιν κατασκευάστηκε το φθινόπωρο του 1944.

Επί του σκάφους ήταν ο Reichskanzler ο Αδόλφος Χίτλερ.

Ο προορισμός της πτήσης του Βρίλ – Οντιν  ήταν στο  Sumi-Μια, στο ηλιακό σύστημα του πλανήτη Aldebaran.

Σύμφωνα με το Όσμπορν, όλες οι επόμενες εμφανίσεις του Χίτλερ από το 1944 και μετά έγιναν από τον σωσία του!! 

Το πτώμα στο καταφύγιο ήταν του σωσία του Χίτλερ…….

Το μυστικό αυτό υπάρχει με ηχογραφήσεις του Χίτλερ για το θέμα αυτό, φτιάχτηκε  και δόθηκε  στο Βατικανό από έναν Επίσκοπο Bremer, αυτά τα αρχεία υποτίθεται ότι πρέπει να ανοίξουν  το 21/12/2012 ( !!!!! ).

 

Ο Captain Ritscher, όταν έκανε την αποστολή στην Ανταρκτική έπαιρνε όλες τις εντολές από την Οrsic τηλεπαθητικώς.

Αυτό έγινε γιατί μαζί στην αποστολή αυτή ήταν ένα άλλο διάσημο μέντιουμ αλλά και γραμματέας των Βρίλ ονόματι Sigrun.

Τα δυο μέντιουμ μπορούσαν και επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους όλη την διάρκεια της αποστολής.

<< Αν δεν υπήρχαν αυτές δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρίσκαμε όπως δήλωσε αργότερα ο καπετάνιος >>!!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ritscher δεν βρήκε την σαρκοφάγο από ατύχημα, αλλά ήταν μετά από τις οδηγίες των δυο αυτών μέντιουμ!!!!

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Orsic έλαβε πολλές πληροφορίες σχετικά με τους ιπταμένους δίσκους  ήδη από το  1919-1924, αλλά δεν ήταν σε θέση να αποκωδικοποιήσει και να ερμηνεύσει, γιατί τα μηνύματα ερχόντουσαν στην Ακκαδική γλώσσα!!

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η τεχνολογία που είναι γνωστή σε κοινούς ανθρώπους είναι τουλάχιστον εκατό χρόνια έως και χιλιάδες χρόνια πίσω από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κρυφά……

Στην Σελήνη εδώ και πολύ καιρό έχουν ήδη δημιουργηθεί από τους ναζί κάποιες βάσεις, είναι βάσεις που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους στο σύστημα  των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Η δύναμη Vril έχει πολλά να κάνει με τη διαστημική τεχνολογία αλλά και πώς να ταξιδεύουν έξω από τον πλανήτη γη. 

Η περιοχή 51, παρεμπιπτόντως, είναι μια κάλυψη. 

Η πραγματική βάση είναι σε ένα βουνό στη Γιούτα. 

Όταν ένα σκάφος που εισέρχεται  στο διάστημα, φεύγει από τη Γιούτα στην Ανταρκτική και στη συνέχεια στην ατμόσφαιρα του διαστήματος από εκεί. 

Υπάρχoυν προφανώς πολλά Α.Τ.Ι.Α. και υπόγειες δραστηριότητες στη Γιούτα. 

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες, πολλοί μάρτυρες είναι οι Μορμόνοι αλλά και πρώην Μορμόνοι, που λένε ότι υπάρχει ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων κάτω από Salt Lake City, μερικά από αυτά τα άτομα έχουν δει ερπετοειδή όντα να κυκλοφορούν εκεί. 

Το ενδιαφέρον στο όλο ζήτημα είναι ότι οι εμφανίσεις των Α.Τ.Ι.Α. έχουν αρχίσει και αυξάνουν τις εμφανίσεις τους ραγδαία τον τελευταίο χρόνο και ας λένε ότι έχουν μειωθεί………..

 

Πολλά είναι αυτά που έχουν γραφτεί για την μέση γη αλλά και την σύνδεση με τους ιπτάμενους δίσκους  με την μέση γη. Είναι πολλές οι ιστοσελίδες που έχουν γράψει πολλά πράγματα είναι όμως μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που αναφέρουν κάτι το αξιόλογο, κάποιες από αυτές δεν είναι. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας μας, γιατί τόσο λόγω της Θούλης και των Βρίλ αλλά και άλλων μυστικών εταιριών υπάρχουν αποδείξεις για ευφυή όντα στην μέση γη!

Ένα από αυτά τα έθνη  ονομάζεται Agartha ή Agarthi ( και οι δύο παραλλαγές χρησιμοποιούνται εναλλακτικά – υπάρχουν και άλλες ορθογραφικές παραλλαγές στην εκφώνηση του ονόματος που το χρησιμοποιούν μόνο οι μυημένοι ).

Η μεγαλύτερη από όλες είναι η Shambala (ή Σιαμπάλα).

Θα αναφερθώ απλώς εν συντομία σε αυτό εδώ.

Ο  Jan Van Helsing έχει γράψει πολλά για το ζήτημα αυτό πολύ καλά στο βιβλίο του: μυστικές κοινωνίες και την εξουσία τους στις 2O ου αιώνα.

Πάλι και αυτή τη φορά έρχεται να εξηγήσει για την Agarthi ή Agartha, επειδή η έρευνα του επιβεβαιώνει σε κάποιο βαθμό ότι του έχουν πει τα μέλη της μυστικής εταιρίας Θούλης, αλλά εξακολουθώντας βεβαία να είναι απλά ένα μέρος της ιστορίας……

 

 

ULTIMA THULE ( ΟΥΛΤΙΜΑ ΘΟΥΛΗ ) προφανώς ήταν η πρωτεύουσα της πρώτη ηπείρου που κατοικήθηκε από τους Αρίους.

Αυτό το μέρος ονομάζεται υπερβορέα και ήταν μεγαλύτερη από την Λεμουρία και την Ατλαντίδα (ηπείρους με προηγμένους πολιτισμούς από αυτούς τους  βυθισμένους ).

Οι Σκανδιναβοί έχουν μια ιστορία Ultima Thule, το υπέροχο κομμάτι γης στον απώτατο βορρά, όπου ποτέ δεν δύει ο ήλιος και οι πρόγονοι της Άριας φυλής έχουν κατοικήσει.

Η Υπερβορέα βρισκόταν επάνω στη Βόρεια Θάλασσα και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εποχής των παγετώνων.

Θεωρείται δεδομένο ότι η κατοίκηση των Υπερβορείων προήλθε από το ηλιακό Alderbaran σύστημα το οποίο είναι το κύριο αστέρι στον αστερισμό του Ταύρου, και ότι αυτοί που το αποίκησαν είχαν ύψος τρία μέτρα κατάξανθοι με γαλανά μάτια.

Ήξεραν τα πάντα για τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι (έτσι ήταν ο Χίτλερ ).

Σύμφωνα με την υποτιθέμενα κείμενα της Θούλης ήταν τεχνικά πολύ προηγμένος λαός και πέταγε με ιπτάμενους δίσκους που τους ονόμαζαν Vril-Yia ( Βρίλ-Για ).

Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι λειτουργούσαν με την νοητική δύναμη των πιλότων…

Εκτός από την νοητική δύναμη και θέση να αιωρείται, μπορούσε να πιάσει ακραίες ταχύτητες και να κάνει απίστευτους ελιγμούς, αυτό οφείλεται σε δύο αντί-περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία καθώς χρησιμοποιούσαν το λεγόμενο Vril εξουσία ως δυναμική ενέργεια ή καύσιμο (Vril αιθέρα =, Οδ., Prana, Chi, Ki, κοσμική δύναμη, Orgon …….η ακόμα και Όσμιο!!!!!, αλλά και = από τον ακαδημαϊκό «VRI-IL” = ως η υψηλότερη θεότητα   = Θεός-σαν), δηλαδή, παίρνουν την ενέργεια από το μαγνητικό πεδίο της γης (ελεύθερη ενέργεια), όπως ο μετατροπέας Tachyon” του Captain Hans Coler!!!!!.

 

Όταν Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται άνοιξαν τρύπες με τεράστιες μηχανές και έφτιαξαν γιγαντιαίες σήραγγες στο φλοιό της Γης και εγκαταστάθηκαν κάτω από την περιοχή των Ιμαλάϊων.

Το υπόγειο βασίλειο ονομάζεται AGHARTA ( ΑΓΚΑΡΘΑ )!!

Οι Πέρσες την ονομάζουν  Aryana ( Αριγίανα )  γη της καταγωγής των Αρίων.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Καρλ Haushofer ισχυρίστηκε ότι Θούλη ήταν στην πραγματικότητα η Ατλαντίδα και – σε αντίθεση με όλους τους άλλους ερευνητές του Θιβέτ και την Ινδία – είπε ότι οι επιζώντες  Θούλιοι-Άτλαντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μια ομάδα ήταν με το καλό και η άλλη με το κακό.

Εκείνοι οι πρώτοι  ίδρυσαν την καινούρια πατρίδα τους την ονόμασαν  Agarta και είχαν να κάνουν με το καλό, εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Ιμαλάϊων, οι κακοί ήταν αυτοί που ίδρυσαν την  Σιαμπάλα που ήθελε να υποτάξει την ανθρωπότητα και πήγαν στην Δύση.

Υποστηρίζεται από πολλούς ότι ο αγώνας μεταξύ του λαού της Agarta και της Σιαμπάλα είχε αρχίσει εδώ και για χιλιάδες χρόνια και ότι στο Τρίτο Ράιχ η μυστική εταιρία  Thule-Gesellschaft ήταν εκπρόσωπος της  Agharta μετέπειτα  συνεχίστηκε από τους εκπροσώπους της  Σιαμπάλα, οι Ελευθεροτέκτονες και οι Σιωνιστές!!!

Αυτή ίσως και ήταν η αποστολή τους.

Ο επικεφαλής αυτής της υπόγειας περιοχής ήταν Rigden Iyepo,  ( Ρίγκντεν Λιέπο ) βασιλιάς του κόσμου, με εκπρόσωπο του,  πάνω στην επιφάνεια της γης, τον Δαλάι Λάμα.

Ο Haushofer ήταν πεπεισμένος ότι η γη κάτω από τα Ιμαλάια ήταν η γενέτειρα της Άριας φυλής, το οποίο και υποστηρίζει κατά τη διάρκεια του στο Θιβέτ και στην Ινδία όταν έκανε τις έρευνες του.

Το σύμβολο της Thule ήταν η  Σβάστικα η δεξιόστροφη!!


Οι Λάμα του Θιβέτ και o Δαλάι Λάμα προσωπικά μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι από την Agartha εξακολουθούν να ζουν μέχρι και σήμερα.

Η υπόγεια γη που έχει γίνει θεσμός  σε όλες σχεδόν τις παραδόσεις της Ανατολής  έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και χιλιετίες.

Κάτω από όλες της επιφάνειας της Γης με τεράστια κέντρα υπό την Σαχάρα, η Matto Grosso και η Santa Catarina  τα βουνά της  Βραζιλία, Γιουκατάν στο Μεξικό, το όρος Shasta στην Καλιφόρνια, Αγγλία, την Αίγυπτο, την Τσεχοσλοβακία την Ελλάδα κ.τ.λ..

Φαίνεται ότι ο Χίτλερ κυρίως προσπάθησε να ανακαλύψει την είσοδο για τον υπόγειο κόσμο της Agartha και να έρθει σε επαφή με τους απογόνους του << λαού του Θεού >> Άρια από Alderbaran-υπερβορέα.

Στους  μύθους και τις παραδόσεις του υπόγειου κόσμου λέγεται συχνά ότι η επιφάνεια του κόσμου έχει να υποστεί ακόμα έναν παγκόσμιο πόλεμο (τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο), ο οποίος  ωστόσο, θα  τερματιστεί, με σεισμούς, άλλες και φυσικές καταστροφές ίσως με την αλλαγή των πόλων τα οποία γεγονότα θα καταστρέψουν τα  δύο τρίτα της ανθρωπότητας.

Μετά από αυτό το << τελευταίο πόλεμο >> οι διάφορες φυλές του εσωτερικού της γης  θα ξαναενωθούν με τους επιζώντες στην επιφάνεια…

Κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του Τρίτου Ράιχ δύο μεγάλες αποστολές εστάλησαν από τα SS στα Ιμαλάια για να βρουν αυτές τις εισόδους.

Επίσης έγιναν  αποστολές αναζήτησης για τις εισόδους στις Άνδεις, τα βουνά Matto Γκρόσο στο Βορρά και το Santa Catarina βουνά στο νότο της Βραζιλίας, στην Τσεχοσλοβακία και τα μέρη της Αγγλίας στην Ελλάδα σε μεγάλη κλίμακα, στην Ιταλία, κ.τ.λ.

Ορισμένοι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι Θούλη ήταν  εντελώς ανεξάρτητη από τις  υπόγειες  σήραγγες αλλά και το ειδικό σύστημα της πόλης η Γη ήταν κούφια, με δύο μεγάλα ανοίγματα στους πόλους.

Πίστευαν στους φυσικούς νόμους όταν έφτιαχναν τις πόλεις αυτές  με το ρητό << ότι είναι πάνω είναι και κάτω!!! >>.

Επομένως, η Γη είναι κούφια – προφανώς συμφωνούν με τις απόψεις του θιβετιανού Λάμα συμπεριλαμβανομένου και του Δαλάι Λάμα –που τονίζουν για έναν πυρήνα, τον κεντρικό ήλιο (επίσης ονομάζεται << Schwarze Sonne >>, ο Μαύρος Ήλιος ), που έδωσε το εσωτερικό κλίμα και μόνιμο φως του ήλιου, που αντιστοιχεί στο μικρόκοσμο, στον κεντρικό ήλιο του γαλαξία, αλλά και στον μακρόκοσμο.

Υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένας χώρος στο εσωτερικό του , η κύρια φυλή ζει μέσα αλλά και από τις μεταλλάξεις στην επιφάνεια και ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο, δεν θα βρείτε οποιαδήποτε ζωή πάνω σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επειδή οι κάτοικοι τους ζουν στο εσωτερικό του.

Οι κύριες είσοδοι βρίσκονται στο βόρειο και νότιο πόλο, μέσω των οποίων ο ήλιος λάμπει η οποία ιδέα και γνώμη ήταν του Aurora Borealis. Στο εσωτερικό της μάζας της γης υπερβαίνει τη μάζα του νερού.

Οι πολικός εξερευνητής Olaf Jansen και άλλοι είπαν ότι το νερό στο εσωτερικό ήταν φρέσκο, το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο πάγος της Αρκτικής και της Ανταρκτικής είναι φτιαγμένο από γλυκό, και όχι αλμυρό νερό.


Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η άποψη αυτή του υπόγειου κόσμου την πίστευαν ακράδαντα οι  εξερευνητές, Peary, Amundsen, Νάνσεν, και Kane αλλά και ο Ναύαρχος Ε. Byrd  όχι ομώς με τόσο σθένος όσο οι άλλοι…….

Όλοι είχαν την ίδια, παράξενη εμπειρία σε αντίθεση με την υπάρχουσα επιστημονική θεωρία.

Όλοι το επιβεβαίωσαν ότι μετά από το 76 γεωγραφικό πλάτος οι άνεμοι ήταν θερμότεροι, ότι τα πουλιά πέταγαν βόρεια, ότι βρήκαν χρώματος γκρι το χιόνι που όταν αποψυχθεί βρίσκεται χρωματισμένη γύρη ή ηφαιστειακή τέφρα.

Τίθεται το ερώτημα: πού υπάρχει γύρη λουλουδιών ή ηφαιστειακή τέφρα κοντά στο Βόρειο Πόλο;

Από που προέρχονται, αφού δεν υπάρχει ούτε ηφαίστειο  αλλά ούτε και  χαρακτηρίζεται σε οποιονδήποτε από τις προσιτούς  χάρτες;

Περαιτέρω, μερικούς  από τους  εξερευνητές βρέθηκαν σε θάλασσες με γλυκό νερό, αλλά και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους είχαν δει δύο ήλιους!!!!

Βρέθηκε επίσης ένα μαμούθ που το κρέας του ήταν ακόμη νωπό και του οποίου το στομάχι είχε φρέσκο χορτάρι.

Η θεωρεία της μέσης γης  παραμένει μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω αυτά τα άρθρα  μόνο ως  θεωρία για το κοινό, αν και ορισμένοι συγγραφείς και εξερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν επισκεφθεί την μέση γη   όπως ο Admiral Ε. Byrd  οπού είχε βιντεοσκοπήσει τα πάντα γύρω του εκεί μέσα αλλά και φωτογραφήσει.

Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι όλοι οι εξερευνητές της Αρκτικής είχαν εξαιρετικές  εμπειρίες που μέχρι τώρα δεν μπορούν να εξηγηθούν, πράγμα το οποίο επισημαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί.

Αλλά η και η θεωρία ότι η Γη έχει ένα λιωμένο πυρήνα έχει εξίσου παραμείνει απλά μια θεωρία!!!!


Το γεγονός παραμένει, ωστόσο, ότι τα  υπόγεια τεχνητά συστήματα από τούνελ και σπήλαια υπάρχουν.

Μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και σε μεγάλο βαθμό εξακολουθούν να υπάρχουν.

Σε κάποια από αυτά υπάρχει μια πηγή φωτός (μια πρασινωπή λάμψη που γίνεται πιο φωτεινή η βαθύτερη μένοντας στα τούνελ), από τις λείες επιφάνειες, όπως  άγνωστο μηχάνημα που βρέθηκε στην Boynton Canyon στην Sedona, της Αριζόνας.

Οι σπηλαιολόγοι της Αριζόνας έγιναν μάρτυρες σ ‘ένα τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό που υπήρχε εκατομμύρια χρόνια πριν, το μηχάνημα αλλά και τα ευρήματα από αυτόν τον πολιτισμό δεν έχουν γίνει γνωστά στο κοινό.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε το 1978.

Οι μύθοι της << μέσης γης >> ήταν αρκετή φαντασίωση για τους ανθρώπους ώστε να πιστέψουν ότι υπάρχει η Θούλη για να ξεκινήσει μια σοβαρή μελέτη του φαινομένου.

Έτσι για πολλούς η ιστορία της Άριας-Υπερβορείων δεν ήταν απόλυτη αλλά εφευρέθηκε;

Για αυτό θα ήθελα να αναφέρω δύο παραδείγματα:

Όταν οι Ισπανοί του Pizarro ήρθαν στη Νότια Αμερική το 1532, οι ντόπιοι τους ονόμασαν << ivicarochas >> (λευκοί άρχοντες).

Σύμφωνα με τους μύθους υπήρξε μια φυλή από πολύ ψηλά λευκά άτομα που αιώνες πριν είχαν κατέβει στην << πετώντας σε χρυσαφί δίσκους!! >> από τον ουρανό.

Είχαν καιρό καθίσει σε ορισμένες από τις πόλεις μαθαίνοντας στους ντόπιους πολλά πράγματα όπως γραφή, ιατρική, τέχνες, γράμματα, κ.τ.λ. όταν φύγανε υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν!!!!

Όταν οι Ισπανοί έφτασαν, οι ντόπιοι πίστεψαν ότι  είναι οι iviracochas που επέστρεψαν και ως εκ τούτου στην αρχή πρόθυμα τους έδωσαν το χρυσό τους.

Παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα όταν οι πρώτοι λευκοί ταξιδιώτες έφθασαν στο Θιβέτ και σε άλλες περιοχές των Ιμαλαΐων.

Η έκπληξη των λευκών ταξιδιωτών ήταν μεγαλη όταν ρωτήθηκαν από τους Θιβετιανούς γιατί ήρθαν από κάτω (στους πρόποδες των βουνών) και όχι από τον ουρανο ως συνήθως …..!!!!!

 

Εκτός από το γεγονός ότι η εταιρία IG Farben υποστήριζε τον Χίτλερ, ο συνεργάτες της με σύμπραξη ήταν η Standard Oil ( Rockefeller ) δίνοντας πολλά στούς Ναζί.

Η εταιρία Ford Motor Company, για παράδειγμα, βοήθησε ώστε να δημιουργηθεί ο αμερικανικός στρατός, ενώ την ίδια στιγμή έφτιαχνε αυτοκίνητα για την Γερμανία, στρατιωτικά οχήματα για τους Ναζί!!!!  

Ford και Opel (θυγατρική της General Motors, που ελέγχεται από την JP Morgan), ήταν οι δύο μεγαλύτεροι παραγωγοί που προμήθευαν τον γερμανικό στρατό με οχήματα και όχι μόνο στη Γερμανία (!!!!!).  

Όποια και αν ήταν η έκβαση του πολέμου, οι εν λόγω πολυεθνικές εταιρείες έχουν ήδη κάνει τις περικοπές τους.

Πολλές επιχειρήσεις ακλούθησαν αυτή την αρχή κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

  • Αυτά που σας είπα για τις εταιρίες, μην με ρωτήσετε που τα ξέρω; Υπάρχουν όλα αυτά σε σχολικά βιβλία ή εγκυκλοπαίδειες  και βρίσκονται εκεί…
  • Ειδικά στη Γερμανία, όπου η ελευθερία του Τύπου είναι προφανές πως έχει τιμητική θέση, η αλήθεια διδάσκεται;…….

Ένας από τους λόγους είναι ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ πέρασε στις  ΗΠΑ $ 139.000 το 1946 ώστε να παρουσιάσει μια επίσημη ιστορία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία θα καλύπτονται μέχρι όλη την ιστορία του, << των ΗΠΑ τραπεζίτες >> (ο νοώ νοεί το), δημιουργία του ναζιστικού καθεστώτος; Η αποκρυφισμός με μυστικιστικό υπόβαθρο των Ναζί .

Ένας από τους κύριους χορηγούς ήταν η δική του εταιρία του Rockefeller Standard Oil είδους……

Δεν θα συνεχίσω άλλο με αυτό γιατί, είπα πολλά.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο θα συνεχίσω με πιο πολλές λεπτομέρειες στο part 4.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

Πηγή

 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!! Part 4. (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ )

Μέχρι τώρα έχουμε δει τι πραγματικά ήταν οι Βρίλ, ποιες οι μυστικές εταιρίες τι έφτιαξαν αλλά και μέχρι που έφτασαν!!

Αυτό το άρθρο είναι το 5ο και το τελευταίο, σε αυτό θα δώσω τις τελευταίες αναφορές μου για αυτό το τιτάνιο θέμα που έχουν γραφτεί πολλά αλλά και έχουν ειπωθεί παρά πολλά από αλήθειες έως και υπερβάλλουσες παράνοιες……

Στις 3/3/ 1943 οι Αμερικανοί ήρθαν σε επαφή με μια άγνωστη έως τότε για τους ανθρώπους φυλή, τους λεγόμενους Γκρίζους.

Αμέσως πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με την φυλή των Βρίλ και ότι ήταν τυχεροί που οι Γκρίζοι τους βρήκαν.

Ήταν άγνωστοι οι Γκρίζοι στην ανθρωπότητα;

Όχι διότι υπάρχουν εκατοντάδες αγγεία αλλά και τοιχογραφίες όπως μικρά ειδώλια που αποδεικνύει πως στο παρελθόν αυτή η πανούργα καβαλιστική φυλή είχε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους!!!

Οι Αμερικανοί τους έδειξαν τυφλή εμπιστοσύνη πιστεύοντας ότι είχαν έρθει σε επαφή με ότι είχαν έρθει οι Γερμανοί, δεν τους ενόχλησε ότι οι Γκρίζοι τους βρήκαν και όχι οι Αμερικανοί που τόσο πάσχιζαν να βρουν τους Βρίλ.

Αμέσως έγινε συνθηκολόγηση αναμεταξύ τους με το να μοιραστούν πληροφορίες αλλά και πώς να νικήσουν την ναζιστική μηχανή…

Στις 10/8/1943 η περιοχή 51 κηρύσσεται απόρρητη βάση, τότε άρχισε να επεκτείνεται υπογείως και να φτάσει σήμερα να μετράει πάνω από 150 ορόφους υπογείως!!!

Αν και στην πορεία οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι ήταν ένα σχέδιο των Γκρίζων για να ανοίξει τους δρόμους προς την εξουσία για τους Ερπετόμορφους Σαυρήτες ή όπως τους ξέρουν οι πιο πολλοί ως Δρακονιανοί Φολιδοειδής Ερπετήτες!!!!

Πρόκειται για ερπετική φυλή που είχε έρθει στην γη μαζί με τους Αλντεμπάριανς οπού είχαν πόλεμο αναμεταξύ τους οπού συνεχίστηκε και εδώ στην γη …..και κάποιοι λένε ότι συνεχίζεται μέχρι και σήμερα υπογείως !!!!

Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι από το στομάχι μου αλλά από τον  περίφημο  φάκελο με την ονομασία Αliens Top secret 1944 του υπολοχαγού Κρίστιαν Άντερσον του δευτέρου γραφείου της C.I.A.

Δεν χρειάζεται να σας πω τι έπαθε όταν στις 6/3/1946 τόλμησε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγο να πει κάποια πράγματα για τον φάκελο και τους Γκρίζους.

Υστέρα από πέντε μέρες σκοτώθηκε σε ατύχημα όπως είπαν οι εμπειρογνώμονες, ανατινάχτηκε το σπίτι που έμενε από διαρροή γκαζιού………

Σήμερα είναι τόσο άγνωστος όσο και ο φάκελος που προανέφερα και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ούτε καν υπήρξε ούτε ο φάκελος αλλά ούτε και ο υπολοχαγός!!!!

Ευτυχώς και ίσως δυστυχώς για κάποιους που η συνέντευξη που είχε δώσει στον τότε ραδιοφωνικό σταθμό υπάρχει ακόμα….. αλλά όλα αυτά είναι μια άλλη τεράστια ιστορία που θα ασχοληθώ στο μέλλον!!!

Δυο είναι τα περίεργα που έγιναν όταν έπεσε το Βερολίνο από τον ανελέητο βομβαρδισμό των συμμάχων!!

Λέω ανελέητο γιατί στην κυριολεξία ισοπέδωσαν το Βερολίνο χωρίς να δώσουν καμία σημασία για τον άμαχο πληθυσμό, πράγμα βεβαία που κάνουν μέχρι και σήμερα!!

Το πρώτο περίεργο πράγμα είναι ότι σε ένα τετράγωνο του Βερολίνου έγιναν τις τελευταίες πέντε μέρες σφοδρές μάχες χάνοντας πολλούς στρατιώτες οι σύμμαχοι εκεί.

Όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για Γερμανούς στρατιώτες, μα όταν τελείωσε η μάχη βρήκαν ότι οι στρατιώτες δεν ήταν Γερμανοί αλλά κάνεις δεν ήξερε τι ήταν!!!

Αυτό γιατί όλοι αυτοί οι στρατιώτες είχαν ύψος πάνω από 2.10 λευκό δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους έδειχναν να είναι από την Ασία.

Αργότερα είπαν οι σύμμαχοι ότι ήταν μοναχοί από το Θιβέτ που είχαν έρθει για να υπερασπιστούν τους οπαδούς της Σαμπάλα!!!

Μόνο που οι Θιβετιανοί δεν έχουν ύψος 2.10 αλλά ούτε έχουν λευκή επιδερμίδα!!!!!!  

Tα πτώματα μεταφέρθηκαν και ενταφιάστηκαν όλα μαζί σε παρακείμενο τάφρο ……

Το 1950 όταν έγινε γνωστό τι είχε γίνει αλλά και την όψη των ανθρώπων αυτών αποφάσισε να γίνει η εκταφή τους ………………δεν βρήκαν τίποτα κάποιος τα είχε πάρει ή δεν είχαν ταφεί καθόλου!!!!

Το άλλο περίεργο είναι ότι το Ανατολικό Βερολίνο ήρθε στα χέρια των Σοβιετικών.

Όλοι νόμιζαν ότι ο αγώνας κούρσας που είχε στηθεί είχε γίνει για το ποιος θα μπει από τους συμμάχους πρώτος στο Βερολίνο, ναι καλά, με τι έπαθλο ο νικητής;

Εδώ γεννιέται το μυστήριο μιας πολύς μεγάλης υπόθεσης, εκτός από την τεχνολογία Βρίλ ήθελαν να μάθουν που ήταν η << μυστική τριγωνοδιαγνωστική πύλη για τον Αλντεμπαράν >>.

Οι Σοβιετικοί πιστεύοντας ότι ήταν κάπου στο ανατολικό Βερολίνο το έθεσαν υπό την κατοχή τους…….

Λέγεται ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να την βρουν μα δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα…

Η STAZI μυστική αστυνομία ή υπηρεσία του Ανατολικού Βερολίνου στα έγγραφα 02323 (!!!!) λέει αλλά πράγματα…… ότι την είχαν βρει το 1972 και ότι είχαν πολλές απώλειες γιατί δεν ήξεραν πως λειτουργούσε!!!

Δηλαδή μιλάνε για μια Άστρο πύλη  ( STAR GATE ) μέσα στο Βερολίνο!!!! Το πιο απίστευτο από όλα πάνω από αυτήν την Άστρο-πύλη είναι τα γραφεία της STAZI………….!!!!

Οταν οι Αμερικανοί είδαν ότι έχασαν την πρωτιά στο να βρουν την Άστρο-πύλη μάζεψαν όλους τους επιστήμονες των ναζί και τους μετέφεραν στην Αμερική να δουλέψουν για αυτούς σε ότι έκαναν για τους ναζί.

Η όλη επιχείρηση ονομάστηκε ( OPERATION PAPERCLIP ).

Με αυτόν τον τρόπο οι Αμερικανοί πίστευαν ότι θα είχαν την πρωτιά σε ότι είχε να κάνει με την δύναμη και την τεχνολογία Βρίλ…….. και έτσι ξεκίνησε και η κόντρα με τους ψυχρούς πολέμους με την Ρωσία απειλώντας καμπόσες φορές την γη με πυρηνικό ολοκαύτωμα…….

Ας δούμε όμως κάτι το οποίο δεν μαθεύεται στα σχολεία αλλά ούτε καν ακούστηκε ποτέ έως τώρα.

Είναι ένα θέμα που το ήξεραν κυβερνήσεις αλλά και μυστικές υπηρεσίες.

Ο Βρετανός συγγραφέας Γκρέκ Χάλετ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο << ο Χίτλερ ήταν Βρετανός Πράκτορας >>.

Ο Χάλετ έγραψε το τόσο παράξενο βιβλίο από μαρτυρίες ενός μυστικού δικτύου βετεράνων πρακτόρων…….

Το βιβλίο με λίγα λογία αναφέρει ότι ο Χίτλερ σύμφωνα πάντα με τον Χάλετ και τις πηγές του ότι βρισκόταν από το 1912 μέχρι το 1913 στην Βρετανία!!!

Τον έναν χρόνο αυτό ο Χίτλερ εκπαιδεύτηκε στην Βρετανική Στρατιωτική Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στην τοποθεσία Τάβιστοκ στην Ιρλανδία!!!!

Αυτή η συγκεκριμένη μαρτυρία υποστηρίζεται από την Ιρλανδή Ντάουλινκ Βριζέτ στο βιβλίο της << Το Ημερολόγιο της Μπριζέτ Χίτλερ >>, η οποία και ήταν παντρεμένη με τον ετεροθαλή αδελφό του Χίτλερ, Αλοήζ Χίτλερ!!

Ο Χάλετ πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι μυστικές εταιρίες πρώτοι και καλύτεροι οι Ιλλουμινάτοι ( ποιοι άλλοι μπορούσαν να ήταν ), αλλά και οι μασονικές σέκτες που σήμερα βρίσκονται πίσω από τα καρτέλ των πετρελαίων!

Οι οποίες μασονικές σέκτες χρησιμοποιούσαν την Αγγλία αλλά και την χρησιμοποιούν μαζί με πολλά έθνη σαν μαριονέτες για τα σκοτεινά οικονομικά τους συμφέροντα αλλά και την παγκόσμια εξουσία!!

Ο Χάλετ εξηγεί πολλά παράξενα πράγματα και γεγονότα στο βιβλίο του.

Ένα από αυτά είναι κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το εξής παράξενος γεγονός είναι γιατί ο Χίτλερ άφησε 350.000 στρατιώτες των συμμάχων να ξεφύγουν από την χιτλερική στρατιωτική μηχανή στην Δουνκέρκη!;! Ενώ μπορούσε πολύ άνετα ή να τους αιχμαλωτίσει ή να τους εξολοθρεύσει!!!!

Βεβαία οι σύμμαχοι αυτήν την χειρονομία την ερμήνευσαν ως χειρονομία καλής θελήσεως, για σκεφτείτε όμως ποσό ευάλωτη θα ήταν η Αγγλία αν είχε κάνει το αντίθετο ο Χίτλερ!!

Γιατί δεν το έκανε!;;!

Οι ναζί το 1940 η νίκη τους ήταν μεγάλη αλλά και καθοριστική, όμως οι Ιλλουμινάτοι είχαν αλλά σχέδια!!

Δεν είχαν σκοπό ο πόλεμος να τελειώσει τόσο γρήγορα αλλά ούτε και να νικήσουν οι ναζί…..

Ο Χάλετ εξηγεί παρακάτω γιατί ο Χίτλερ δεν εισέβαλε ποτέ στην Αγγλία για να την κατάκτηση ( από έφηβος αναρωτιόμουν γιατί δεν το έκανε… ) προτού εισβάλει στην Ρωσία, αλλά και γιατί η Ιαπωνία δεν επιτέθηκε στην Ρωσία και επιτέθηκε στην Αμερική.

Ένα άλλο πολύ παράξενο γεγονός  είναι το εξής που εξηγεί παρακάτω ο Χάλετ.

Γιατί οι Ναζί δεν ανακάλυψαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες τους ήταν εκτεθειμένες και ότι οι κώδικες τους τους γνώριζαν ήδη οι Βρετανοί.

Ένα άλλο παράξενο γεγονός είναι γιατί ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε ώστε να καταλάβει τις πετρελαιοφόρες περιοχές στην Ρωσία και την Μέση Ανατολή όταν είχε την ευκαιρία.

Ο ίδιος ο Χάλετ εξηγεί ότι όλα είχαν κανονιστεί από πριν!!!!

Ο ίδιος ο Χάλετ παρακάτω εξηγεί τα εξής:

Α) Γιατί ο Χίτλερ μπόρεσε και επεκτάθηκε στην Ρηνανία χωρίς φόβο αντίποινων;

Β) Γιατί η Ναζιστική πολεμική μηχανή χρηματοδοτήθηκε αλλά ουσιαστικά κατασκευάστηκε από την Τράπεζα της Αγγλίας αλλά και επίσης από Άγγλο-Αμερικανικές εταιρίες οπού ελενχόντουσαν από τους Ιλλουμινάτοι;

Γ) Γιατί δεν απέκλεισε ποτέ ο Χίτλερ το Γιβραλτάρ αλλά και γιατί ο Φράνκο ο δικτάτορας της Ισπανίας έμεινε ουδέτερος παρά το δις υπέρογκο χρέος του στους Ναζί από τον Εμφύλιο Πόλεμο;

Δ) Γιατί το αρχηγείο των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Φρανκφούρτη δεν βομβαρδίστηκε ποτέ (!!!!) και αργότερα έτεινε το αρχηγείο της C.I.A. αλλά και γιατί ο Χίτλερ έδωσε προτεραιότητα στην γελοία ρατσιστική πολιτική του και όχι στο να κερδίσει πραγματικά τον πόλεμο. Πραγματικά θα μπορούσε να στρατολογήσει εκατομμύρια Σλάβους αλλά και πολλούς Εβραίους για να νικήσει στην κομμουνιστική Ρωσία, αλλά αντίθετα τους έκανε εχθρούς του που θα τον πολεμούσαν λυσσαλέα μέχρι θανάτου…….!!;;!!

 

Πράγματι κάποια γεγονότα είναι τελείως ανεξήγητα έως τρελά έως στο γιατί….. υπάρχουν βεβαία εξηγήσεις και είναι μόνο μια. Οι Ιλλουμινάτοι!!!

 

Θέλω να θέσω και κάποια ερωτήματα με την σειρά μου για τον Χίτλερ….

Α) Ενώ είναι πολύ γνωστό ότι η Γερμάνια είχε ανεκτίμητη αλλά και τεράστια υπέρ τεχνολογία, αλλά όπως είπε και ο Αϊνστάιν << ….η Γερμάνια ήταν 150 χρόνια τεχνολογικά μπροστά από τα αλλά έθνη.. >> δεν ασχολήθηκε με ένα όπλο μαζικής καταστροφής και να το χρησιμοποιήσει όπως έκαναν οι Αμερικανοί; Ενώ είχε ο Χίτλερ τα σχέδια αλλά και την εφαρμογή της βόμβας από το 1939………

Β) Ενώ ήταν από τις πιο οικονομικές δυνάμεις πάνω στην γη αλλά και για την περίοδο εκείνη στρατιωτικά ήταν υπερδύναμη, ήθελε ο Χίτλερ να δονήσει τα σύνορα του; Τι συμφωνίες παίχτηκαν κάτω από το οχτάφωνο τραπέζι των Ιλλουμινάτοι;

Γ) Γιατί μετά τις μυστικές εκστρατείες των SS στο Θιβέτ 1932-1939 η Γερμανία άλλαξε ρότα προς την παγκόσμια κοινωνία; Γιατί δεν κατασκεύασε όπλα βιολογικά ή χημικά ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να το είχε κάνει όπως στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πολλά αλλά και τεράστια, τα γεγονότα που πήραν μέρος εκείνη την εποχή είναι παρά πολλά και ανεξήγητα σε κάποια σημεία έως και ανήκουστα, λες και ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα κάποιων σκοτεινών δυνάμεων ( Ιλλουμινάτοι )

Βεβαία αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θέλει ιδιαίτερα χειρουργικούς ισχυρισμούς γιατί είναι ένα θέμα πολύ λεπτό, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φανώ φίλο-Ναζιστής……

ΤΗΕ ΝΕW YORK TIMES

Τα παρακάτω είναι από την εφημερίδα:

21/11/2010   Ετοιμάζουν μυστικά το 4º Ράιχ; Τρισεκατομμύρια ευρώ ξεχειλίζουν από τις γερμανικές τράπεζες επενδύοντας μυστικά το κρυφό όνειρο τους. Απόρρητη έκθεση δείχνει πώς οι Ναζί έχουν ήδη σχεδιάσει ένα τέταρτο Ράιχ … στην ΕΕ!!!!

Σοβαρά ερωτήματα θέτουν οι δημοσιεύσεις των ΜΜΕ για τα απόρρητα όπλα τύπου << UFO> > του τρίτου ράιχ που χάθηκαν ανεξήγητα μετά τον πόλεμο.

Με αφορμή ενός άρθρου που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό PM  όπου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν << ισχυρές ενδείξεις >> ότι ένα ναζιστικό πρόγραμμα εξελιγμένων οπλικών συστημάτων  << UFO >> είναι πολύ καλά κρυμμένο εδώ και παρά πολλά χρόνια από τα μάτια του κόσμου.

Τα δημοσιεύματα είχαν αφορμή  την ταινία << Iron Sky >> που αναφέρεται  στην πραγματική ζωή ενός πρώην SS  του Χ. Kammler που υπονοείται ότι έχει κάνει σημαντικές ανακαλύψεις επάνω σε πειράματα αντί βαρύτητας αλλά και όχι μόνο,  αλλά και στην δημιουργία του 4 Ράιχ. 

Η ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα από τους ναζί, αναφέρει το πώς, χτίσθηκε μια μυστική βάση στην Ανταρκτική, αλλά και τα Γερμανικά  διαστημόπλοια στα τέλη του 1945 είχαν βρεθεί στη σελήνη δημιουργώντας μια στρατιωτική βάση τη  Schwarze Sonne  στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, αποδείξεις δείτε το άρθρο σβάστικα στην Σελήνη!!!!!!

Τα επιχειρήματα  του περιοδικού αλλά και του φιλμ για την πρόθεση της Γερμανίας να επικράτηση στην ευρωζώνη  δημιουργώντας την ευκαιρία να << χτυπήσει >> με το 4 ράιχ  δεν είναι  φανταστικά  (!!!!!), όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail όπου αναφέρει για μια απόρρητη έκθεση των ΗΠΑ από το Military Intelligence με έκθεση EW-Pa 128 που έχει  ένα  λεπτομερή απολογισμό μιας μυστικής συνάντησης στο Maison Rouge Hotel στο Στρασβούργο στις 10 του Αυγούστου 1944 με θέμα << μυστικά κεφάλαια και αόρατος έλεγχος κρατών μέσω δανεισμού >>!!!!

 

Εν συντομία αναφέρεται ότι:

Εκεί,  μια ελίτ ομάδα Γερμανών βιομηχάνων και τραπεζιτών προγραμμάτισαν  τη μεταπολεμική ανάκαμψη της Γερμανίας, και την προετοιμασία των ναζί για την επιστροφή στην εξουσία όπως και το να εργαστούν μυστικά για μια  ισχυρή Γερμανική αυτοκρατορία. Δηλαδή με άλλα λόγια: το τέταρτο Ράιχ!!!!

Η έκθεση, με την ένδειξη απόρρητο, αναφέρει, με πολλές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο οι βιομήχανοι που είχαν συνεργαστεί με το Ναζιστικό Κόμμα θα ανασυγκροτούσαν την τότε οικονομία της Γερμανίας με την αποστολή χρήματος μέσω της Ελβετίας,  όπου θα δημιουργούσαν ένα δίκτυο μυστικών εταιρειών στο εξωτερικό και θα περίμεναν μέχρι οι συνθήκες να είναι κατάλληλες.

Οι βιομήχανοι με εκπρόσωπους την Volkswagen, Krupp και Messerschmitt είχαν απίστευτη διορατικότητα  και αποφάσισαν από κοινού ότι το  Τέταρτο γερμανικό Ράιχ, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, θα ήταν μια οικονομική και όχι μια στρατιωτική αυτοκρατορία μέχρι να έχουν  τον χρόνο να << ακονίσουν >> τα μαχαίρια τους αναπτύσσοντας νέα υπέρ εξελιγμένα όπλα!!!!

Ναζιστική Γερμανία εξήγαγε τεράστιες ποσότητες κεφαλαίων μέσω ουδέτερων χωρών και οι  Γερμανικές επιχειρήσεις είχαν δημιουργήσει ένα δίκτυο από εταιρείες-βιτρίνα στο εξωτερικό.

Το Τρίτο Ράιχ νικήθηκε στρατιωτικά, αλλά οι Ναζί τραπεζίτες από την ναζιστική εποχή, << ξαναγεννήθηκαν >> ως δημοκράτες, στη νέα Δυτική Γερμανία έχοντας στόχο τον ευρωπαϊκό οικονομικό και πολίτικο έλεγχο.

Το απόρρητο κίνημα από βιομηχάνους και τραπεζίτες έχει τη στρατηγική των τριών σταδίων για το τέταρτο Ράιχ!!!!

Σε πρώτο στάδιο, οι βιομήχανοι μέσω των ναζί τραπεζιτών έπρεπε να προετοιμαστούν για τη χρηματοδότηση του μυστικού  Ναζιστικού Κόμματος.

Στο 2 στάδιο  θα  κατασκεύαζαν ένα ασφαλές θεμελίο σε ξένες χώρες και όχι μόνο……..

Στο τρίτο στάδιο, οι Γερμανικές επιχειρήσεις θα δημιουργούσαν  ένα κοιμώμενο δίκτυο πρακτόρων στο εξωτερικό μέσω εταιριών, οι οποίες επρόκειτο να καλύπτουν την έρευνα, από συλλογή πολύτιμων πληροφοριών έως ότου οι Ναζί επιστρέψουν στην εξουσία!!!!

Έχοντας κάνει επιστήμη οι Γερμανοί την εξαγορά στελεχών και πολιτικών και έχοντας τεράστια κεφάλαια σε χρυσό, από τις λεηλασίες του πολέμου, είχαν στόχο να υπέρ δανείσουν έθνη και ιδιώτες μέσω θυγατρικών (Γερμανικών συμφερόντων)  τραπεζών σε άλλες χώρες, επιδιώκοντας τον πλήρη έλεγχο των κρατών μέσο των χρεών τους!!!!

 

Οι Τραπεζίτες  συμφώνησαν ότι υπήρχε η προτεραιότητα μιας  ταχείας  νομισματικής  σταθεροποίησης  με τη δημιουργία μιας σταθερής νομισματικής μονάδας με τη Γερμανία και με μυστικές τεχνολογικές συμφωνίες με τη Γαλλία, θα ήταν οι οδηγοί για την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ).

Η ΕΚΑΧ ήταν ο πρώτος υπερεθνικός οργανισμός, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1951 από έξι ευρωπαϊκά κράτη τα οποία θα ρύθμιζαν της μετέπειτα εξελίξεις…….!!!!

Σύμφωνα με την έκθεση η Ευρώπη έγινε ένα κάλυμμα για την επιδίωξη των γερμανικών εθνικών συμφερόντων μετά την ήττα του Χίτλερ, λέει ο ιστορικός Δρ Michael Pinto-Duschinsky.

Η συνέχεια της οικονομίας της Γερμανίας και των οικονομιών της μεταπολεμικής Ευρώπης είναι εντυπωσιακή.

Μερικές από τις ηγετικές φυσιογνωμίες τις ναζιστικής οικονομίας έγιναν ηγετικοί οικοδόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η BMW, Siemens και Volkswagen, είχαν μερίδιο στα απόρρητα στρατιωτικά πρόγραμμα του πολέμου και συμμετέχουν μέχρι και σήμερα ενεργά και ανεξέλεγκτα στο συντονισμό .

ΠΡΟΣΕΞΤΕ το 1957 υπέγραψαν την Συνθήκη της Ρώμης, με την οποία ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (!!!!).

Η συνθήκη ανέφερε την περαιτέρω ελευθέρωση του εμπορίου και καθιέρωσε όλο και πιο ισχυρό των υπερεθνικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!!!!

Σήμερα  27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή  ένωση ελπίζοντας σε μια ενωμένη Ευρώπη χωρίς να γνωρίζουν τον αμείλικτο αποπροσανατολισμό των SS << δημοκρατών >> και των Γερμανικών βιομηχανιών για την δημιουργία εκ το έσω ενός τέταρτου Ράιχ – μιας οικονομικής αφαίμαξης και στρατιωτικής επέκτασης!!!!

 

22/11/2010 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Ασφαλές καταφύγιο των Ναζί οι ΗΠΑ, αναφέρει πρώην απόρρητη έκθεση.

Με αφορμή τις δημοσιεύσεις των ξένων ΜΜΕ για τα χαμένα απόρρητα όπλα τύπου << UFO >> των γερμανών.

Το δεύτερο άρθρο στης 14/11/2010  των New York Times αναφέρει ότι μια έρευνα πολλών ετών για τα μυστικά τις ιστορίας για τις ναζιστικές τεχνολογίες και των ναζί αξιωματούχων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι των μυστικών πληροφοριών δημιούργησαν ένα << ασφαλές καταφύγιο >> στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους Ναζί τους συνεργάτες τους εγκληματίες πολέμου, και για το γερμανικό χρυσό που επενδύθηκε σε αμερικανικές τράπεζες (γερμανικών μυστικών συμφερόντων)  για δεκαετίες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συχνά κρυμμένη, και με άλλα έθνη στο εξωτερικό.

Στη φωτογραφία από αριστερά Ο Δρ Γιόζεφ Μένγκελε ο << λεγόμενος χασάπης >> των ναζί ζούσε και << βασίλευε στο εξωτερικό >>, ο Arthur Rudolph, και ο John Demjanjuk

Η 600 σελίδων έκθεση, η οποία το Υπουργείο Δικαιοσύνης  προσπάθησε να κρατήσει μυστικό για τέσσερα έτη, παρέχει νέα στοιχεία για περισσότερες από δύο δωδεκάδες από τις πιο διαβόητες ναζιστικές περιπτώσεις των τελευταίων τριών δεκαετιών.

Η έκθεση, του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ περιγράφει αυτό που αποκαλεί << Η συνεργασία της κυβέρνησης με τους διώκτες >>, λέει ότι οι ανακριτές έμαθαν ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι γνώριζαν το παρελθόν των ναζί πριν τους φυγαδεύσουν στις ΗΠΑ .

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των ναζί που ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν  σίγουρα πολύ μικρότερη από τις 10.000. Η έκθεση αναφέρει συνεργασία της CIA με ναζί αξιωματούχους επιστήμονες και κάλυψη πολλών εγκληματιών πολέμου με το σχέδιο << προστασίας μαρτύρων >>.

Βλέπετε αυτά δεν τα αναφέρω εγώ αλλά μια από τις πιο επικερδέστερες εφημερίδες των Η.Π.Α!!!

Εδώ θα αναφέρω άλλη μια παράξενη εφεύρεση τεχνολογική των ναζί που φτιάχτηκε για τις ανάγκες τις Ανταρκτικής…..

Σύμφωνα με τον Siegfried Raedel, η ιδέα του οχήματος αυτού την ανακάλυψε ο γιος του βλέποντας τον άξονα της κρεατομηχανής που έφτιαχνε κιμά.

Έπεισε το αρχηγείο του στρατού στο Βερολίνο για να του επιτρέψουν να κάνει ένα πρωτότυπο αυτού του οχήματος.

Όταν το όχημα ήταν έτοιμο εκείνη την εποχή, η Αυστρία προσαρτήθηκε στη Γερμανία και ήδη είχε αποσταλεί το όχημα στο εξεταστικό κέντρο των Άλπεων στο St Johann στο Τιρόλο.

Χρησιμοποιώντας ότι υλικό ήταν διαθέσιμο έχτισε αυτό το πρωτότυπο και παράξενο όχημα κατά την περίοδο την 10η Φεβρουαρίου του 1941 έως τις 28 Απριλίου 1944.

Είχε δοκιμαστεί εκτενώς και η πρώτη σελίδα της έκθεσης επισυνάπτεται, μαζί με μερικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο.

Ήταν πολύ αργό, αλλά μπορούσε να τραβήξει φορτία πάνω στον πάγο ή στο χιόνι έως και 4 τόνους!!!!

Είχε, επίσης, απίστευτες δυνατότητες αναρρίχησης.

Μπορούσε να διεισδύσει και στα πιο απίστευτα μέρη από χιόνι, σε μέρη με ρήγματα χιονιού, μαλακού, σκληρού, ήταν ένα όχημα παντός καιρού παρ’ όλη την παράξενη εμφάνιση του!!!!!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι του Johannes από τον έλεγχο του οχήματος στο Τιρόλο.

Η γυναίκα και τα παιδιά του βρίσκονταν σε ένα οίκημα στην κορυφή ενός βουνού, του οποίου το όχημα είχε ανέβει κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

 

Ο Siegfried επισημάνει ότι <<  7 τόνους χαρτιά ευρεσιτεχνίας ελήφθησαν από τη Γερμανία μετά τον πόλεμο. Είναι εντυπωσιακό όμως το γεγονός ότι τόσο οι ΗΠΑ και η Ρωσία φαίνεται να είχαν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία – κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου! ( δηλαδή οι Γερμανικές εφευρέσεις ήταν δικές μας εφευρέσεις …)

Βρήκα επίσης ότι οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει το δικό τους όχημα βίδας :

Chrysler Marsh Βιδωτό αμφίβιο όχημα (1964)

Βασίζεται στην ίδια αρχή όπως το όχημα << βίδα >> της DAF, αυτό μπορούσε να πιάσει 14 μίλια/ώρα στη λάσπη 8 μίλια/ώρα στο νερό και στο χιόνι μέχρι 20 μίλια.

Η μηχανή ήταν μια Chrysler 225 κυβικών ιντσών, 140 hp, με 6 κύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

Είχε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τις στροφές στις βίδες τροχούς.

Στα σκληροτράχηλα εδάφη ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ήταν να κυλήσει πλάγια, αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα όπως η DAF αυτό ήταν πολύ πιο αργό!!!!

Η Himmelstürmer ή Skystormer  χρησιμοποιεί  έναν κινητήρα παλμικής κίνησης από τζετ, όπως αυτός που τροφοδοτείται η Fieseler FI 103 βόμβα.

Η FI 103 ήταν το επίσημο όνομα του από το περίφημο V-1 Bomb Buzz, που τρομοκράτησε την Αγγλία για ένα διάστημα, μέχρι οι πιλότοι της RAF έμαθαν και μπορούσαν να το καταρρίψουν πάνω από τη Μάγχη … αργότερα οι Ναζί φτιάξανε το V-2 βαλλιστικό πύραυλο, που εφευρέθηκε από τον Saturn V πυραύλων, ο επιστήμονας  που τα έφτιαξε ήταν ο Βέρνερ φον Μπράουν.

Η Himmelstürmer σχεδιάστηκε για ένα σκοπό:

Να έχει δύο συνιστώσες. Το κύριο παλμικό κινητήρα στο πίσω μέρος ωθείται και προς τα εμπρός. Και ένας δεύτερος κινητήρας παλμικός  στο μπροστινό μέρος πίεσε μόνο επάνω.

Οι φωτογραφίες του Himmelstürmer.

Η παρακάτω εικόνα είναι μια Bell Aero systems είναι μια από τις τελευταίες εφευρέσεις των ναζί που δεν είναι και τόσο γνωστές στο τέλος του πολέμου, αν είχαν την ευκαιρία να την έφτιαχνα πιο μπροστά ο κάθε Γερμανός στρατιώτης θα είχε μετατραπεί σε Σούπερμαν, η απλά σε υπέρ-άλτες.

Μόνο 10 κομμάτια από αυτά τα ιπτάμενα τζετ πλάτης πρόλαβε και έφτιαξαν γιατί ύστερα από 10 μέρες έπεσε το Βερολίνο.

Τα τζετ που έχουν οι Αστροναύτες στην στολή τους για να μπορούν να δώσουν ώθηση αν χρειαστεί όταν βρίσκονται στο κενό διάστημα και κάνουν εργασίες το οφείλουν σε αυτήν την συσκευή των Γερμανών…….!!!!!

Θα παραθέσω κάποιες από τις εφευρέσεις των  ναζί όπως το μονότροχο άρμα μιας θέσεως αλλά και μελλοντικά οχήματα που έφτιαξαν οι Αμερικανοί αλλά και οι Ρώσοι από τα χιλιάδες έγγραφα απόρρητων σχεδίων των ναζί.

Είναι από τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν μπορώ να τα αναρτήσω όλα γιατί είναι πολλά, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μερικές από αυτά……

Σοβιετικό εγκαταλειμμένο πλέον βιδωτών τροχών όχημα………….

Γερμανικό άρμα εξελιγμένης τεχνολογίας ειδικά διαμορφωμένο για την Ανταρκτική, βρίσκεται σε συλλογή ιδιώτη και είναι το μοναδικό στο είδος του……….

 

Πρόκειται για τις γεννήτριες Βρίλ που τόσα έχουν ειπωθεί …………..

Πρόκειται για ήχο-ακουστικά ραντάρ που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο……

Τις πρώτες έξυπνες βόμβες τις είχαν φτιάξει οι ναζί…….

Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο με την αναφορά μου με τους Βρίλ και την τεχνολογία τους, αν και υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία να δώσω ακόμα αλλά αυτό θα έπαιρνε εκατοντάδες άρθρα…….

Ελπίζω να μπήκατε κάπως το κλίμα το τι ήταν πραγματικά η δύναμη Βρίλ αλλά και πως συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!!

Προτού κλείσω το κεφάλαιο αυτό θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιους ανεγκέφαλους και αμαθείς από ιστορία Έλληνες συμπολίτες μας που λένε όλο περηφάνια ότι τα Βριλήσσια την ονομασία την έδωσαν οι Γερμανοί και ότι εκεί συναντήθηκαν και βρήκαν για πρώτη φορά τους εσωγήινους Βρίλ………..!!!!

Η απάντηση μου είναι η εξής για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και για να ξέρουμε τα σωστά πράγματα όπως είναι:

Μια πανάρχαια ονομασία της Πεντέλης, ήταν << Βριλησσός >>.

Το αναφέρουν ο Θουκυδίδης, ο Ηρόδοτος και ο Στράβων.

Ο Στράβων το αναφέρει επίσης, και ως <<  Βριληττό >>.

Η ονομασία αύτη αποτελείται από τη ρίζα βρι- που δηλώνει ισχύ, δηλαδή δύναμη.

Βριάω, σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά << κάνω κάποιον ισχυρό >>, ενώ βριαρός, σημαίνει ισχυρός.

Εδώ θα πρέπει να θυμηθουμε τον Βριάρεων……..  ακόμα και το αρχαγγελικό όνομα Γα-βριήλ, σημαίνει Ισχύς Θεος αλλά η λεξης Γαια- βρηλ που κάποιοι << παλιοι τον ονόμαζαν έτσι δίνει την ετυμηγορία η δύναμη της γης!!!.

Τυχαίο; Δεν νομίζω!! Η λέξη ( βρι- βρίθω ) στο λεξικό του Ησύχιου  5ου  αιώνα αναφέρει ότι : βρι = επί του μεγάλου λίθου τίθεται.

Μετά το βρι-, ακολουθεί το λη- το οποίο συνδέεται με την λέξη λάας = λίθος, ενώ η κατάληξη -σσός δηλώνει πελασγική καταγωγή.

Εκ  πρώτης όψεως, βλέπουμε ότι η λέξη Βριλησσός μάλλον σημαίνει << Μέγας Λίθος Ισχυρός >> ή << Μέγας Λίθος Ισχύος >> ή << Μέγας Λίθος που βρί-θει από δύναμη >>.

Η  άποψη των χριστιανών σχετικά με την ονομασία << Πεντέλη >>.

Στο βιβλίο του Ο Αναδρομάρης της Αττικής,  ο Δημήτριος Καμπούρογλου αναφέρει ότι η ονομασία του βουνού Πεντέλη, ήταν παντελώς λησμονημένη, και πως αν λεγόταν << Πεντέλη >> τούτο οφείλετε στη …Μονή !

Διότι δεν άνηκε η Μονή στο βουνό, αλλά το βουνό στη Μονή!

Μάλιστα, επικράτησε η αντίληψη πως το ιερώνυμο ουδεμία σχέση έχει με την τοπογραφική αρχαιότητα, ( αυτό δεν είναι σωστό ) και πώς πρόκειται για σύμπτωση (!!!) και ότι “Μεντέλης” ήταν το επώνυμο του ιδρυτή της Μονής Τιμόθεου.

Κάποια εποχή, το βουνό το αποκαλούσαν Μεντέλη. ( Αυτό το αναφέρει και η αινιγματική Δούκισσα Πλακεντία στα απομνημονεύματα της…. Αλλά σε ένα σημείο και ο Ρίγας Φεραίος!!! ).

Έτσι λοιπόν εκείνη την εποχή όταν άκουγαν την ονομασία αύτη οι άνθρωποι, το μυαλό τους πήγαινε κατευθείαν στη Μονή και όχι στο Βουνό.

Ο ίδιος ο Καμπούρογλου αναφέρει : << Αλλού διαβάζω πως το βουνό ονομάζεται: Αιπόλειο του Πανός (Πανάι-πόλειο), όπως επίσης: << Πύλη εν τω τέλη >>.

Η  ονομασία Πεντέλη προέρχεται και αυτή, από την Αρχαία εποχή, ο Παυσανίας στα Αττικά αναφέρει ότι το βουνό το κατονομάζει ως Πεντελικός (δηλαδή ότι αποτελείτε από πέντε βουνά) .

Ετυμολογικά είναι η εξής ανάλυση:

Π-ΕΝ-ΤΕΛΗ.
Π = ΠΥΛΗ
ΕΝ-ΤΕΛΗ = ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!!

Με την ύπαρξη υψηλών ενεργειακών αλλά και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, η Πεντέλη κατέχει την Αρνητική ενέργεια, Θετική είναι αυτή του Υμηττού και ο Λυκαβηττός είναι ο μεταξύ τους εξισορροπιστής……….

 

Λίγο πίσω στον χρόνο αν θυμηθούμε την μάχη του Μαραθώνα, με την εμφάνιση του περίεργου πολεμιστή, τον Εχετλαίο = η λαβή από το ΕΧΕΤΛΗ , που δεν προερχόταν από Ελληνικό γένος ( !!!!!! )

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν εσωγήινος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε και εξαφανίστηκε αλλά κάποιοι άλλοι λένε ότι ίσως ήταν Χρονίρ!!!!!

Ο δε χρησμός απεφάνθη πως ο άγνωστος πολεμιστής πρέπει να τύχει τιμών.

Η περιοχή των Βριλησσίων θεωρείται πως κάποτε στον χρόνο ήταν επιστημονική περιοχή, με ανάλογα κτήρια, υποθέτουν και εννοούν την περίοδο Βρίλ.

Εκεί αποδίδεται η καλή της ρυμοτομία αν είναι δυνατόν!!!

Και ότι οι Γερμανοί στον πόλεμο ονόμασαν την περιοχή έτσι γιατί ήρθαν σε επαφή με τους Βρίλ ή Βρίλλ η ακόμα και Βρίηλ, αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν και συμβαίνουν και να υπάρχει τόσο μέγα παραπληροφόρηση και ανακρίβεια.( ΕΔΩ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1940-1941 ).

Ποτέ κανένας Γερμανός κατακτητής δεν ανάφερε την συγκεκριμένη λέξη Βρίλ γιατί πρώτον την θεωρούσαν ιερή και δεύτερον ήταν η μυστική εταιρία στην οποία άνηκαν ειδικά οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των SS!!!

Ότι ενδιαφερθήκαν για την Πεντέλη αυτό είναι αλήθεια……, αλλά ότι έδωσαν την ονομασία στην περιοχή οι Ναζί όπως λένε ορισμένοι αυτό είναι ανήκουστο και ανθέ-Ελληνικό και θα πρέπει να προσέχει τι λέει ο καθένας γιατί είναι ντροπή προς τα θύματα του πολέμου αλλά και προς την Ελληνική αρχαία ιστορία μας!!!

Αν εσείς που ίσως άθελα έχετε πει κάτι τέτοιο και διαβάζετε αυτές τις γραμμές μην το ξανά κάνετε …..λίγος σεβασμός δεν βλάπτει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα!!

Την ονομασία η περιοχή την πήρε από τον ποταμό Βριλησσό οπού ξεκινά από την Πεντέλη, περνά μέσα από τα Μελίσσια, μέσα από τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, την Νέα Ιωνία και κατέληγε στον ποταμό Κηφισό.

Πολλοί το ονομάζουν και ρέμα Βριλησσίων, στο παρελθόν έχει κάνει εκτεταμένες ζημιές στις γύρω περιοχές που περνούσε…….

Πιο κάτω υπάρχουν βίντεο που έχω αναρτήσει με το βιδωτό όχημα της DAF αλλά και όχι μόνο.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

Τα βίντεο όλα, εδώ

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

Πηγή

Προβολές : 730


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα