Η Ρωσία μας εξαπάτησε!!! Γιατί η Ρωσία εξυπηρετεί την μεγάλη επανεκκίνηση και τον ερχομό της παγκόσμιας Κυβέρνησης!!!

17 Δεκεμβρίου, 2022 37 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,003
Μοίρασέ το

 

 

Κακά τα ψέματα, αν αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ήταν στημένος από όλες τις παγκόσμιες ελίτ που αποφασίζουν για την ανθρωπότητα συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, να είστε σίγουροι πως  θα είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.

Σ’ αυτό το εξαιρετικό άρθρο, τίθενται επί τάπητος ερωτήματα που κάνει κάθε νουνεχής άνθρωπος, που δεν έχει παρωπίδες, ούτε εκτελεί εντολές πατρόνων… και κυρίως έχει το θάρρος να παραδεχθεί πως  έκανε λάθος να πιστέψει σε έναν πολιτικό ηγέτη που τελικά είναι ένα ακόμα πιόνι του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Συστήματος.

Διαβάστε το προσεκτικά, και χωρίς … παρωπίδες…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μεγάλη υπόθεση να παραδεχθείς πως εξαπατήθηκες … 

Απαιτεί δύναμη ψυχής και τεράστιο θάρρος, ιδίως όταν έχεις ένα αναγνωστικό κοινό που σε ακολουθεί, σε εμπιστεύεται και σ’ εκτιμά…

Συγχαίρω τους συναδέλφους που είχαν αυτό το θάρρος… μακάρι να το είχαν και κάποιοι  “μπατριώτες” ιστολόγοι…

 

 

Γράφει ερευνητής: Γ.Η
Βλέπουμε μέσω του Google analytics πως την συγκεκριμένη ιστοσελίδα την βλέπει χιλιάδες κόσμος από όλο τον πλανήτη και από κάθε γωνία Ηπείρου.
Εύκολα θα μπορούσαμε να αναδημοσιεύσουμε διαφορά παγκόσμια συνταρακτικά γεγονότα σύμφωνα με το ρεύμα του κόσμου με σκοπό την ακόμα περισσότερη επισκεψημότητα, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.
Ο σκοπός μας είναι η αλήθεια. Δεν γνωρίζουμε ποσό θα ζούμε ακόμα και αυτό γιατί ενοχλούμε πολύ στο παγκόσμιο σκηνικό που στήνεται αυτή τη στιγμή, αλλά όσο ζούμε δεν θα σταματήσουμε να προβάλουμε την αλήθεια.
Θα πει κανείς ενοχλεί μια μικρή και ασήμαντη σελίδα;
Ναι, τους ενοχλεί οτιδήποτε περιέχει την αλήθεια άσχετα και αν είναι από τον οποιονδήποτε!
Αρχικά να πούμε πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι από τις πρώτες που υπερασπίστηκαν φανατικά τη Ρωσία στο συγκεκριμένο γεγονός με την Ουκρανία και το πληρώσαμε ακριβά με τους περιορισμούς που λάβαμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι στερήσεις που δεχθήκαμε αλλά μας ενδιαφέρει πως εξαπατηθήκαμε.
Σήμερα βλέποντας πως εξελίσσονται τα πράγματα στην παγκόσμια σκηνή έχουμε το σθένος να πούμε δυνατά πως εξαπατηθήκαμε. Η Ρωσία μας εξαπάτησε.
Για την Δύση και για οποιαδήποτε άλλη χώρα τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, εδώ και χρόνια κινούνται αντίχριστα , αλλά για την Ρωσία μας πόνεσε γιατί έπεσε και το τελευταίο ορθόδοξο προπύργιο.
Η Ρωσία φαινομενικά δείχνει πως έχει απόλυτο δίκιο για την επιχείρηση ή τον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, αλλά εξετάζοντας  τα γεγονότα με μια πιο προσεκτική ματιά, θα δούμε πως αυτό που περιγράφεται τώρα στην Ουκρανία με εμπλοκή σχεδόν είτε έμμεσα είτε άμεσα όλων των χωρών στον πλανήτη, δείχνει πως το παιχνίδι είναι στημένο.
Το ολέθριο είναι πως για το στήσιμο αυτό δεν λογαριάζονται οι ανθρώπινες ζωές που θυσιάζονται καθημερινά χωρίς να το επιλέγουν και χωρίς να γνωρίζουν για την αληθινή αιτία αυτού του γεγονότος πιστεύοντας λανθασμένα οτι όλοι είναι από την μεριά του καλού.
Ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των γεγονότων είναι ένας, ο ερχομός της παγκόσμιας κυβέρνησης κάτω από τον έναν κυβερνήτη.
Πώς εξηγείται ότι τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι στημένα;
Αυτό εξηγείται από πολλά και διαφορά περιστατικά. Αρχικά να πούμε πως εάν η Ρωσία ήθελε να υπερασπιστεί όπως προφασίστηκε και αιτιολόγησε την διασφάλισης των συνόρων της με τη συγκεκριμένη εισβολή, θα έπαιρνε τις Ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας όπως και έκανε, θα τις ασφάλιζε στρατιωτικά και το θέμα θα τελείωνε εκεί.
Από την άλλη η Ρωσία έχει τόσο ισχυρή στρατιωτική δύναμη που θα μπορούσε να έπαιρνε ακόμα και όλη την Ουκρανία μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενός μήνα.
Τι επέλεξε να κάνει; Επέλεξε τη μέθοδο της φυσαρμόνικας, η Ρωσία παίρνει περιοχές στην Ουκρανία, εσκεμμένα αφήνει να τις χάσει μετά από τους Ουκρανούς και έρχεται κατηγορώντας την Δύση ότι δίνει εξελιγμένα όπλα στους Ουκρανούς και εκεί οφείλεται αυτή η ήττα. Και όλα αυτά για έναν και μοναδικό σκοπό. Ο πόλεμος αυτός να μην τελειώσει ποτέ.
Επίσης αν το ΝΑΤΟ και η Δύση ήθελαν τόσο πολύ να σώσουν την Ουκρανία, θα την είχαν εντάξει από την πρώτη ημέρα στο ΝΑΤΟ και θα την υπερασπιζόταν επίσημα και δυναμικά, όχι όπως τώρα με το να στέλνουν στα κρυφά και μεμονωμένα στρατεύματα αλλά και πυρομαχικά.
Ας μην ξεχνάμε πως η αιτιολογία που μπήκε η Ρωσία στην Ουκρανία ήταν ότι  η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Από την άλλη οι παγκόσμιοι κυβερνήτες στηρίζονται και βασίζονται σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία ώστε να δικαιολογήσουν τις πολιτικές αποφάσεις της απόλυτης φτωχοποίησης των λαών τους.
Λένε οι κυβερνήτες στους λαούς τους, ο κακός ο Πούτιν φταίει, τι να κάνουμε, δεν φταίμε εμείς που επέλεξε να κάνει πόλεμο αυτή τη στιγμή, αυτός φταίει που εσείς θα στερήστε τα απαραίτητα αγαθά.
Έτσι με αυτή τη δικαιολογία του πολέμου στην Ουκρανία περνάνε τις πολιτικές της μεγάλης επανεκκίνησης της ανθρωπότητας που όλα αυτά θα οδηγήσουν στον ερχομό ενός ψεύτου μεσσίας που θα σταματήσει τα δεινά και τα κακά που υπάρχουν επάνω στη γη και θα φέρει την ψευτο ευημερία σε όποιον τον προσκυνήσει.
Κακά τα ψέματα, αν αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ήταν στημένος από όλες τις παγκόσμιες ελίτ που αποφασίζουν για την ανθρωπότητα συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, να είστε σίγουροι πως  θα είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.
Ένα σενάριο θα ήταν: Ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης που δεν κάνει πίσω; Ας πούμε ο Πούτιν ή ο οποιοσδήποτε άλλος ηγέτης, οι παγκόσμιες μυστικές υπηρεσίες θα τον δολοφονούσαν με μια υπέρυθρη ακτίνα λέιζερ μέσω δορυφόρου από το διάστημα και δεν θα έτρεχε κάστανο.
Ας θυμηθούμε τι έγινε σε 4 χώρες που αρνήθηκαν οι πρόεδροι τους να παραλάβουν τα εμβόλια. Φυσικά δολοφονήθηκαν, μετά άλλαξαν τα πολιτικά πρόσωπα που κυβερνούσαν αυτές τις χώρες και μια χαρά δέχθηκαν το οτιδήποτε τους πλασαρίστηκε.
Σε έναν πόλεμο πάντα χρειάζεται να υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, αυτό βοηθάει τον κόσμο να διαλέξει μεριά ώστε να ανατροφοδοτείται συνεχώς ο πόλεμος. Η Ρωσία φωνάζει ότι πολεμάει μέσω αυτού του πολέμου τον αντίχριστο αλλά και τους άθεους που υπηρετούν την παγκόσμια ελίτ.
Ας θυμηθούμε, η Ρωσία δεν έβαλε τους Τσετσένους μουσουλμάνους μέσα σε αυτόν τον πόλεμο; Αφού η Ρωσία πολεμάει τον αντίχριστο πως και δεν γνωρίζει πως ένας ορθόδοξος δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ίδιο θρησκευτικό σκοπό με έναν μουσουλμάνο;
 
Η υπέρ ορθόδοξη Ρωσία αφού πολεμάει τον αντίχριστο γιατί εισήγαγε και έκανε υποχρεωτικά τα εμβόλια αφού όλοι οι ψαγμένοι ερευνητές γνωρίζουμε πως ο κορονοϊός εξυπηρετεί ένα παγκόσμιο σχέδιο και είναι αυτό της μεγάλης επανεκκίνησης και της έλευσης του αντιχρίστου.
 
Αφού η υπέρ ορθόδοξη Ρωσία πολεμάει τον Αντίχριστο όπως ισχυρίζεται γιατί πραγματοποιεί κρυφές συνομιλίες σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών με τη Δύση και την Αμερική και μάλιστα μερικές από αυτές διέρρευσε ότι γινόταν στην Γεωργία;
 
Και τέλος τώρα στους G 20 που ο Κλάους Σβαμπ βλασφημεί και καθυβρίζει επανειλημμένα τον Ιησού Χριστό γιατί η Ρωσία όχι μόνο νομιμοποίησε με την παρουσία της το συγκεκριμένο γεγονός αλλά έλαβε και ενεργά μέρος στις αποφάσεις που πάρθηκαν για την κλιματική αλλαγή; 
 
Ας μας απαντήσει η Ρωσία, έκανε ή δεν έκανε πυρηνικές δοκιμές τις προηγούμενες εβδομάδες και ρημάχτηκαν φτωχές χώρες με κατακόμβες νεκρών από σεισμούς, πλημμύρες και τσουνάμια.
Θα πει κανείς γιατί τα λες αυτά μόνο για τη Ρωσία, οι άλλοι καλύτεροι είναι;
Όχι φυσικά και είναι χειρότεροι, αλλά τα λέμε για να μην ξεγελιέται ο κόσμος και πέφτει στο αφήγημα ότι η Ρωσία υπερασπίζεται με τις ενέργειες της την ορθοδοξία. Όλοι σήμερα οι ηγέτες στην παγκόσμια σκηνή εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό.
Την έλευση του παγκόσμιου κυβερνήτη.
Αναγνώστες ανά τον κόσμο, τα ψέματα τελείωσαν, από εδώ και πέρα κανένα γεγονός δεν συμβαίνει ή θα συμβεί στον κόσμο που δεν θα είναι προγραμματισμένο και συνεννοημένο από όλες τις πλευρές.
Τώρα ξεκίνησαν το παραμύθι με την στημένη κλιματική αλλαγή που και αυτό το κάνουν γιατί θέλουν να κατηγορήσουν και να πουν στον θεό ότι δεν έκανες τη φύση με αρμονία, δεν μπορείς να μας ζήσεις, ήμαστε υπερβολικά πολλοί, δηλαδή μας λένε ότι ο θεός έκανε λάθη και θα τα διορθώσουν αυτοί.
Όλα ψέματα. Το περιβάλλον όχι μόνο 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους που είμαστε τώρα μπορεί να ζήσει, αλλά 1008. Καμία μόλυνση και καμία κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει, όλα είναι ανθρώπινα τεχνάσματα και κατασκευάσματα.
Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι ακραία φτώχεια σε όλον τον πλανήτη, τρομοκρατία στις ψυχές των ανθρώπων, στέρηση ελευθερίας, ισοπέδωση των πάντων, στημένοι πόλεμοι, οικονομικός στραγγαλισμός και όλα αυτά έως ότου εμφανιστεί πολύ σύντομα αυτός ο ένας Μεσσίας που όλοι οι λαοί θα τον αναγνωρίσουν σαν σωτήρα τους. 

 

Πηγή

Προβολές : 2,003


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα