Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ανοιχτά υπέρ της Ουκρανίας: «ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ», γράφουν

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ανοιχτά υπέρ της Ουκρανίας: «ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ», γράφουν

30 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,900
Μοίρασέ το

 

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!

 

 

 

 

Αν λάβουμε υπόψη μας την χαζάρικη καταγωγή των Μητσοτάκηδων, η οποία βρίσκεται στο Βαβυλωνειακό σατανιστικό Ταλμούδ, την ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ που ασκούν πάνω στην Ελλάδα οι σατανιστές, “είναι φυσικό” να να μισούν τον Πούτιν και την Ρωσία, και λόγω Ορθοδοξίας.

Ταλμουδιστής χαζαροεβραίος είναι ο Ζελένσκι… ταυτίζονται απόλυτα μαζί του όλοι οι σατανιστές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΕΛΟΣ! Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη!

Η σατανιστική  «Εκκλησία του Εωσφόρου» υποστηρίζει την Ουκρανία δηλώνοντας πως «Οι μέρες του Πούτιν είναι μετρημένες»!

Επιπλέον σε δεύτερη ανάρτηση που έγινε, η πασίγνωστη «βασίλισσα» του αποκρυφισμού και «ιέρεια» του Spirit Cooking, Μαρίνα Αμπράμοβιτς (ΕΔΩ και ΕΔΩ), η οποία είχε διοργανώσει και event εικονικού κανιβαλισμού, καλεί τον κόσμο να ενωθεί και να απαλλαγεί από τον Πούτιν.

Όπως αναφέρουν οι σατανιστές: «Δανοί μέλη της εκκλησίας μας έχουν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή ξένων εθελοντών του Ζελένσκι. Δωρίσαμε 3 Bitcoin στην Ουκρανική Βοήθεια και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ό,τι μπορείτε για τον Ουκρανικό σκοπό. Δόξα στην Ουκρανία».

Μάλιστα η σατανιστική  «Εκκλησία του Εωσφόρου» ανήρτησε φωτογραφία του Πούτιν, την ώρα που ανάβει κερί σε εκκλησία!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν:

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,900


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα