Η σκοτεινή ιστορία των Βασιλέων... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ.

12 Σεπτεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Αναρωτιέμαι για το νοητικό επίπεδο των άγγλων, που εξακολουθούν να θεοποιούν μια απόλυτα διεστραμμένη βασιλική οικογένεια…
Αναρωτιέμαι: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δεν θα αναρωτηθώ όμως για τους δικούς μας εκκλησιαστικούς ταγούς…
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ…
Εξ ού και η φιλοξενία του στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΟΡΟΣ…
Ούτε για τους δικούς μας πολιτικούς… κι αυτοί διεστραμμένοι είναι… (φωτό στο τέλος της ανάρτησης)

από τον James Corbett
corbettreport.com

 

Η βασίλισσα Elizardbeast πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς Κάρολος;!

Ναι, για εκείνες τις τυχερές ψυχές που είναι τόσο ευδαιμονικά αποκομμένες από τις ροές ειδήσεων 24/7 που δεν έχετε ακούσει ακόμα, σας μεταφέρω την είδηση ​​ότι ο μακροβιότερος μονάρχης στη βρετανική ιστορία, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, πέθανε.

Είναι δελεαστικό να ερμηνεύσουμε το διπλό ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν η Βασιλική της Χαμηλή κλώτσησε τον βασιλικό κουβά ως ένδειξη ότι ο θάνατός της είναι πράγματι δώρο από τον Θεό, αλλά -όπως πάντα δυσκολεύομαι να παρατηρήσω σε τέτοιες περιπτώσεις- ο θάνατος του ένας αμετανόητου αμαρτωλού, δεν είναι νίκη και δεν υπάρχει παρηγοριά στην απομάκρυνση μόνο ενός από τα πολλά κεφάλια της Ύδρας.

Αν μη τι άλλο, η βασιλεία του βασιλιά Καρόλου θα είναι αναμφίβολα πιο άδοξη από εκείνη της μητέρας του.

Όποιο κι αν είναι το μέλλον για τους πιστούς υπηκόους της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας, του Μεγάλου Ρεσετ-σελίνι , φιλικό με παιδόφιλους , ευγονική άνθρακα που ωθεί τον βασιλιά Κάρολο Γ’, δεδομένης της αποκαρδιωτικής (αν είναι προβλέψιμη) αντίδραση των νορμίων σε αυτό το τελευταίο βασιλικό πέρασμα, τίποτα θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη από μια εις βάθος εξερεύνηση των χαμηλών φώτων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Έτσι, παρόλο που πρόκειται να βάλω ένα συμπέρασμα ντοκιμαντέρ 18.000 λέξεων, δύο ωρών τις επόμενες 24 ώρες(!!!), έχω αφιερώσει χρόνο από το πρόγραμμά μου για να σας το φέρω αυτό.

«Απολαύστε» είναι η λάθος λέξη, αλλά καταλαβαίνετε την ιδέα.

Η Ανεπίσημη Ιστορία των Βασιλικών

Υπάρχει μια ιστορία που λέγεται για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με αυτή την ιστορία, όταν ρωτήθηκε για την ιδεολογία της, λέγεται ότι απάντησε: «Είμαστε παλαιότεροι από τον καπιταλισμό και τον σοσιαλισμό».

Η ιστορία είναι σχεδόν σίγουρα απόκρυφη. Αλλά, όπως πολλά τέτοια φτιαγμένα ανέκδοτα, έχει ένα δαχτυλίδι αλήθειας.

Πράγματι, οι μονάρχες δεν είναι σοσιαλιστές ή καπιταλιστές, από μόνοι τους.

Αποτελούν μέρος μιας πολύ παλαιότερης παράδοσης που βλέπει τον κόσμο με πολύ διαφορετικό πρίσμα.

Για να κατανοήσουμε αυτή τη βασιλική κοσμοθεωρία, πρέπει να επιστρέψουμε στην αρχή.

Όχι, όχι η αρχή της βασιλείας της Ελισάβετ το 1952. Όχι η αρχή του αγγλικού παραρτήματος του Οίκου των «Windsor» στο οποίο ανήκε.

Ούτε καν η αρχή του μοναρχικού συστήματος στην Αγγλία.

Πρέπει να επιστρέψουμε στην αρχή της ίδιας της μοναρχίας.

Και, προς έκπληξη κανενός από τους αναγνώστες μου, θα ανακαλύψουμε ότι η βασιλική ιδεολογία ήταν ο πρόδρομος αυτού που γνωρίζουμε σήμερα ως ευγονική.

Όπως έγραψα το 2016 :

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τους Φαραώ ως απόγονους του θεού Ήλιου, Ρα.

Στους Ιάπωνες είπαν ότι η αυτοκρατορική τους οικογένεια καταγόταν από τη θεά του ήλιου, την Αματεράσου, και τον θεό της θάλασσας, Ριουτζίν.

Στην Ευρώπη, οι μονάρχες ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος ο Θεός τους είχε παραχωρήσει απευθείας ένα «Θείο Δικαίωμα» να κυβερνούν τους υπηκόους τους.

Στην Κίνα το ονόμασαν «Εντολή του Ουρανού».

Για όσο διάστημα υπήρχαν δικαιώματα, υπήρχαν περίτεχνες θεολογικές δικαιολογίες για το γιατί οι μονάρχες αξίζουν να κυβερνούν τους ανθρώπους. . . και πάντα υπήρχαν δικαιώματα.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η άρχουσα τάξη προσπάθησε να προωθήσει αυτή την ιδέα της θεϊκής κυριαρχίας σε πολιτισμό μετά από πολιτισμό.

Εξάλλου, αν οι Βασιλιάδες και οι Βασίλισσες και οι Αυτοκράτορες και οι Φαραώ δεν ήταν θεοί, ή τουλάχιστον εκλεγμένοι από τον Θεό, γιατί να τους άκουγε κανείς;

Η διαφορά μεταξύ ενός βασιλιά βασιλιά και ενός δικτάτορα tinpot εξαφανίζεται εάν αρνηθεί κανείς τη θεότητα του βασιλιά.

Ακόμη και σήμερα, σε αυτήν την «μεταμοναρχική» εποχή, επιμένουν οι αρχαίες δεισιδαιμονίες για τις βασιλικές οικογένειες.

Εξακολουθούν να αναφέρονται ως «γαλαζοαίματοι» σαν το ίδιο το αίμα που κύλησε μέσα από τις φλέβες τους να είναι διαφορετικό από το δικό σου ή το δικό μου.

Υπάρχει ακόμη μια περίτεχνη εθιμοτυπία για τη συνάντηση με τη βασίλισσα της Αγγλίας και εξακολουθεί να εφαρμόζεται αυστηρά χωρίς εξαίρεση. Ακόμη και ο Ομπάμα χρειάστηκε να κάνει ένα μάθημα  προτού μπορέσει να συναντηθεί με την Αυτή Μεγαλειότητα Ελισάβετ Β’.

Τα τελετουργικά της ταξικής διάκρισης δεν είναι απλώς για επίδειξη. Οι βασιλικοί θεωρούσαν πάντα τους εαυτούς τους ανώτερους από τους απλούς, μια φυλή εκτός από τις φτωχές καταπιεσμένες μάζες που μοχθούν στη αθλιότητα από κάτω τους.

Ναι, οι αρχαίοι διδάχθηκαν να πιστεύουν ότι οι αυτοκράτορες τους ήταν κυριολεκτικοί θεοί.

Οι ευρωπαϊκές δυναστείες, εν τω μεταξύ, άκμασαν για αιώνες κάτω από τη μαζική αυταπάτη ότι αυτές οι οικογένειες επιλέχθηκαν ειδικά από τον Θεό για να κυβερνήσουν τον λαό τους.

Θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι βασιλιάδες άρχισαν να πιστεύουν τη δική τους προπαγάνδα;

Αλλά, όπως αυτοί οι πρωτο-ευγονιστές κατάλαβαν σύντομα, εάν το αίμα τους ήταν πολύ πολύτιμο για να αναμειχθεί με τους απλούς, τότε αυτό το αίμα πρέπει να διατηρηθεί στην οικογένεια.

Και έτσι ξεκίνησαν αιώνες βασιλικής ενδογαμίας που οδήγησε σε παραμορφώσεις, ανωμαλίες και γενετικές παραξενιές που διαπερνούν σήμερα τις βασιλικές γραμμές αίματοςσυγγενής αιμορροφιλία είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα). Ίσως το πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα ενδοοικογενειακού γάμου που οδηγεί σε γενετική καταστροφή είναι αυτό των Ισπανών Αψβούργων, οι οποίοι, μετά από 500 χρόνια διακυβέρνησης σε τεράστιες εκτάσεις της Ευρώπης, κατάφεραν να αποσυναρμολογηθούν .

Με αυτή την κατανόηση της πρωτο-ευγονικής φιλοσοφίας ως υπόβαθρο, μπορούμε να αρχίσουμε να κατανοούμε τη χιλιετία ιστορία της βρετανικής μοναρχίας.

Alfred the Great yadda yadda yadda ο Henry αποκεφαλίζει συζύγους και ξεκινά μια εκκλησία μπλα μπλα μπλα η τρέλα του Βασιλιά Τζορτζ κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. η κυρία John Brown και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής μέχρι τον Έντι (VII, για όσους παρακολουθούν στο σπίτι) και τις ίντριγκες που ξεκίνησαν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γέννησαν τον σύγχρονο κόσμο.

Ξέρεις, αυτή η ιστορία.

Για να τελειώσουμε με το νόημα αυτής της ιστορίας, χρειάζεται απλώς να προσθέσουμε ένα άλλο στοιχείο στην ιστορία: όπως αποδεικνύεται, η «βρετανική» βασιλική οικογένεια δεν είναι καθόλου βρετανική.

Το House of “Windsor” έγινε το House of “Windsor” μόλις το 1917, τελικά. Πριν από αυτό, ήταν το Saxe Coburg-Gotha .

Αλλά το βρετανικό κοινό ήταν λίγο εκνευρισμένο με τους Ούννους εξαιτίας αυτού του συνόλου, ξέρετε, του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε έγινε “Windsor”.

Η επισήμανση της πραγματικής προέλευσης του Οίκου των “Windsor” δεν είναι απλώς κάποια φτηνή αντιγερμανική προσβολή, φυσικά. Υποδεικνύει κάτι ακόμη πιο θεμελιώδες.

Αυτά τα βασιλικά μέλη —που συνδέονταν, όπως θυμόμαστε, μέσω της ενδογαμίας— είχαν πολύ περισσότερα κοινά με τους Ευρωπαίους αδελφούς και αδελφές, ξαδέρφια και θείους τους, παρά με τους πληθυσμούς στους οποίους υποτίθεται ότι κυβερνούσαν.

Με αυτό το ιστορικό υπόβαθρο, μπορούμε να καταλάβουμε, για παράδειγμα, την καλά τεκμηριωμένη αγάπη των Windsors για τους Ναζί που προωθούν την ευγονική.

Από πού πιστεύετε ότι οι Ναζί πήραν τις ευγονικές τους πεποιθήσεις, τελικά;

Δεδομένης της βασιλικής γενεαλογίας της ευγονικής κοσμοθεωρίας, δεν προκαλεί έκπληξη το να μάθουμε ότι η ψευδοεπιστήμη της ευγονικής πρωτοστάτησε από τον αποδέκτη του Βασιλικού Μετάλλου Φράνσις Γκάλτον, ο οποίος προέρχεται από τη διάσημη (και απόλυτα συγγενή ) γραμμή Δαρβίνου-Γκάλτον, η οποία υπερηφανευόταν για πολλούς αξιότιμους συνεργάτες του η Βασιλική Εταιρεία.

Οι φανεροί δεσμοί μεταξύ της Εδουαρδιανής (VIII, για όσους παρακολουθούν το σπίτι) δικαστήριο και του καθεστώτος του Χίτλερ με εμμονή στην ευγονική είναι καλά τεκμηριωμένοι.

Οι κρυφοί δεσμοί είναι ακόμα πιο ιντριγκαδόροι. (Χμμμ, αυτό μου δίνει μια ιδέα για ένα ντοκιμαντέρ…)

Αλλά δεν είναι μόνο οι εγχώριες ταινίες που δείχνουν τη μελλοντική βασίλισσα να δίνει τον ναζιστικό χαιρετισμό ή το χόμπινγκ του Εδουάρδου Η’ με τον Χίτλερ ή τη δια βίου φιλία του βασιλιά Καρόλου με αξιωματικό των SS ( και ο συνιδρυτής της Bilderberg) Πρίγκιπας Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας ή η προτίμηση του πρίγκιπα Χάρι για το ναζιστικό cosplaying .

Πιο στο επίκεντρο του θέματος είναι η περιβόητη επιθυμία του πρίγκιπα Φιλίππου να μετενσαρκωθεί ως « ένας ιδιαίτερα θανατηφόρος ιόςπροκειμένου να συμβάλει στην ερήμωση του πλανήτη (μια παρατήρηση που έχει ελεγχθεί από τον Snopes, ώστε να ξέρετε ότι είναι αλήθεια!).

Βλέπετε, το γαλάζιο του αίματος των βασιλιάδων δεν θα ήταν τόσο άσχημο αν απλώς ένιωθαν ανώτεροι από τους απλούς ανθρώπους σε ένα “Τι, εσύ καλλωπίζεις το σκαμνί σου ; Παράδεισος μου!” είδος τρόπου.

Δυστυχώς, δεν είναι ο απλός σνομπισμός που τους παρακινεί και η μεγάλη τους επιθυμία δεν είναι απλώς να μείνουν μακριά από τους απλούς ανθρώπους.

Όπως αποδεικνύεται, η βασιλική οικογένεια δεν αισθάνεται απλώς ανώτερη από τους υπηκόους της, τους αντιπαθεί ενεργά και συνεχώς σχεδιάζει να τους υποτάξει, να τους ληστέψει, να τους φτωχοποιήσει και να τους παραπλανήσει.

Βασιλικές ψευδείς σημαίες

Υπάρχει κάτι περίεργο στο ότι οι Redditors φαινομενικά ανακαλύπτουν για πρώτη φορά ότι, μακριά από κάποια χαριτωμένη ηλικιωμένη κυρία που κουνάει τα χέρια στα πλήθη και απολαμβάνει τσάι και κρούστες σε όμορφους αγγλικούς κήπους, η βασίλισσα Ελισάβετ II ήταν στην πραγματικότητα η κληρονόμος μιας περιουσίας που συγκεντρώθηκε μέσω της βίαιης υποταγής. μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού και τη λεηλασία του πλούτου και των πόρων τους.

Το γεγονός ότι ο καθένας θα μπορούσε να συγκλονιστεί από αυτή την ιστορική πραγματικότητα μιλά για την αφέλεια των μαζών, που δεν μπορούν να φανταστούν ότι οι αδίστακτοι ψυχοπαθείς συνωμοτούν για να συγκεντρώσουν περισσότερο πλούτο προκαλώντας βάσανα στον κόσμο. (Απλώς περιμένετε έως ότου αυτές οι αγαπημένες, αξιόπιστες μάζες μάθουν για τη βρετανική εταιρεία της Ανατολικής Ινδίας και τους πολέμους του οπίου και τη γενοκτονία της Βεγγάλης και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης Μπόερκαι η σφαγή του Αμριτσάρ, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. . .)

Αλλά για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της απιστίας με την οποία κυβερνά η βρετανική μοναρχία για αιώνες (και η οποία οδήγησε στο ονοματεπώνυμο « Perfidious Albion »), αρκεί να δούμε την ιστορία της ειδικότητάς τους: επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας.

Όπως αρμόζει στην κυβερνώσα μοναρχία ενός έθνους που είναι γνωστό για την προδοσία του εδώ και αιώνες , η χρήση των γεγονότων ψευδούς σημαίας από τους Βρετανούς βασιλείς για να συγκεντρώσουν τη δημόσια υποστήριξη για τη δίωξη των εχθρών τους πηγαίνει επίσης αιώνες πίσω.

Για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, θα πρέπει να ” Θυμηθείτε, θυμηθείτε την πέμπτη Νοεμβρίου .”

Εκτός Βρετανίας, η «πυρίτιδα» είναι γνωστή μόνο εφαπτομενικά μέσω πολιτιστικών τεχνουργημάτων, όπως οι αναφορές στην πλοκή που περιέχεται στο V for Vendetta και η επακόλουθη υιοθέτηση της μάσκας του Guy Fawkes ως σύμβολο των Anonymous.

Ακόμη και στην Αγγλία, οι περισσότεροι θα γνωρίζουν μόνο την επίσημη εκδοχή της ιστορίας — αυτή που συγκεντρώθηκε στο λεγόμενο « Βιβλίο του Βασιλιά » που γράφτηκε από τον ίδιο τον Βασιλιά Τζέιμς Α’.

Σύμφωνα με αυτή την επίσημη αναφορά, το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου 1605, ο Γκάι Φοκς ανακαλύφθηκε με 36 βαρέλια μπαρούτι και ένα σωρό ξύλα και κάρβουνο στο υπόγειο κάτω από τη Βουλή των Λόρδων στο Κοινοβούλιο, προφανώς προετοιμασμένος να ανατινάξει το κτίριο.

Μετά τη σύλληψή του, ο Φωκς οδηγήθηκε ενώπιον του βασιλιά και, σπασμένος κάτω από την ανάκριση, οδήγησε τελικά τους πράκτορες του βασιλιά στους άλλους συνωμότες στην πλοκή.

Όπως αποδείχτηκε, όλο το αυθόρμητο σχέδιο για την ανατίναξη του Κοινοβουλίου καθώς συνεδρίαζε στις 5 Νοεμβρίου είχε εκκολαφθεί από τους Ιησουίτες και είχε πραγματοποιηθεί από μια τρελή ομάδα από τρελούς επαρχιώτες Άγγλους Καθολικούς.

Ο βασιλιάς Ιάκωβος έλαβε τότε τη λογική προφύλαξη να πατάξει τους Καθολικούς στην Αγγλία, διασφαλίζοντας έτσι ότι η καθολική προδοσία δεν θα απειλούσε ποτέ ξανά το βασίλειο.

Φυσικά, αυτή η ιστορία -όπως και τόσα πολλά από την ιστορία που γράφτηκε από τους νικητές – είναι εντελώς άχαρη.

Θα μπορούσαν να γραφτούν ολόκληρα βιβλία για την πλοκή, τι πραγματικά γνωρίζουμε γι’ αυτήν και πώς δημιουργήθηκε η επίσημη έκδοση. . . και τουλάχιστον ένα βιβλίο έχει!

Ονομάζεται The Gunpowder Plotκαι γράφτηκε από τον Hugh Ross Williamson και δημοσιεύτηκε το 1952.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρη ιστορία ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να διαβάσουν την αφήγηση του Williamson.

Αν και η πλήρης αλήθεια της πλοκής πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστή – θαμμένη σε μια θάλασσα πλαστών εγγράφων, παραποιημένων στοιχείων και επίσημου απορρήτου – μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η επίσημη ιστορία δημιουργήθηκε από μαρτυρίες βασανιστηρίων και πλαστές ομολογίες, οι κατάσκοποι του βασιλιά πιθανότατα εμπλέκονταν σε όλα τα επίπεδα της πλοκής, ότι η ομάδα των μπουρίνων που τελικά κατηγορήθηκαν για την όλη υπόθεση δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να τη διέπραξε από μόνη της και, το πιο σημαντικό, ότι παρείχε στον Βασιλιά Τζέιμς την τέλεια δικαιολογία για να πατάξει στους Καθολικούς με τον τρόπο ακριβώς που επιθυμούσε.

Με άλλα λόγια, ο Γκάι Φωκς δεν ήταν πιθανότατα ούτε ο ριζοσπαστικός καθολικός τρομοκράτης που τον έκανε η αυλή του Βασιλιά Τζέιμς ούτε ο σταυροφορικός αντιεξουσιαστής ήρωας που οι  V for Vendetta και οι Anonymous τον προσποιούνται ότι είναι, αλλά μάλλον ένας παθιασμένος, χαζός. ή ένας τυφλοπόντικας που χρησιμοποιήθηκε από τη μοναρχία ως βολική δικαιολογία για τη θέσπιση δρακόντειων νέων νόμων για την καταστολή των αντιπάλων του βασιλιά. Πήγαινε φιγούρα.

Αλλά τα ψεύτικα χτυπήματα της βρετανικής μοναρχίας δεν σταματούν εδώ.

Οι θεατές του ντοκιμαντέρ μου Conspiracy του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου θα γνωρίζουν ήδη τον κεντρικό ρόλο που έπαιξε ο βασιλιάς Εδουάρδος Ζ’ και η μισητή γερμανική σύζυγός του στη δημιουργία της λεγόμενης ” Τριπλής Αντάντ μεταξύ Βρετανίας, Γαλλίας και Ρωσίας που άνοιξε το δρόμο για τον “Μεγάλο” πόλεμο κατά οι Ούννοι.

Πιθανότατα θα θυμάστε επίσης την αφήγηση του ίδιου του συνωμότη Edward Mandell House για την μάλλον αξιοσημείωτη συνομιλία του με τον διάδοχο του Edward VII, King George V, το πρωί της 7ης Μαΐου 1915.

Όπως αφηγείται ο House στα Intimate Papers του, οι δυο τους «έπεσαν να μιλάνε, παραδόξως, για την πιθανότητα η Γερμανία να βυθίσει ένα υπερατλαντικό πλοίο».

Ακόμη πιο «συμπτωματικά», ο Χάουζ αναφέρει ότι ο Τζορτζ ρώτησε συγκεκριμένα τι θα συνέβαινε αν οι Ούννοι «βύθιζαν το Lusitania με Αμερικανούς επιβάτες».

Αργότερα την ίδια μέρα, η  Lusitania βυθίστηκε και η κοινή γνώμη στην Αμερική στράφηκε αποφασιστικά εναντίον της Γερμανίας, προετοιμάζοντας τον δρόμο για την τελική είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο στο πλευρό των Βρετανών.

Σύμπτωση, σίγουρα.

Όσον αφορά τις ψευδείς επιθέσεις των τελευταίων δεκαετιών, όχι μόνο το βρετανικό στέμμα έπαιζε εδώ και πολύ καιρό με τα πυρά του μουσουλμανικού εξτρεμισμού —εναλλακτικά υποστηρίζοντάς τον ή αντιτιθέμενος σε αυτόν όπως απαιτείται από γεωπολιτικές συνθήκες—όπως έχω καταδείξει στο Μέρος 1 του The Secret History of Al Qaedaαλλά, όπως θα δείξω στο Μέρος 3 της Μυστικής Ιστορίας της Αλ Κάιντα , η βασιλική οικογένεια προήδρευσε μιας κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που ήταν ενεργός συνεργάτης με τα νεοσυντηρητικά στη δημιουργία και την προώθηση της ατζέντας του πολέμου της τρομοκρατίας. (Μείνετε συντονισμένοι! . . .)

Αλλά βάζω στοίχημα ότι ο νέος βασιλιάς εύχεται ότι μια άβολη δωρεά εκατομμυρίων λιρών από την οικογένεια Μπιν Λάντεν ήταν το μεγαλύτερο από τα πολιτικά του προβλήματα. . .

Το πρόβλημα των παιδεραστών του Windsors

Αχ, αν το μεγαλύτερο λάθος του νέου βασιλιά ήταν να γεννήθηκε σε μια οικογένεια με εμμονή με την ευγονική.

Μακάρι να ήταν ο αθώος ευεργέτης της εξαπάτησης, της απάτης, του εκβιασμού, της κλοπής και της λεηλασίας των προγόνων του.

Αν μόνο το χειρότερο αμάρτημά του ήταν η γελοία υποκρισία του για το κλίμα ή η εκστρατεία του για τη Μεγάλη Επαναφορά του Klaus Schwab ή η προσπάθειά του να κρύψει τις αγελάδες .

Μακάρι να ήταν ένας τακτικός τύραννος, ένας ψυχοπαθής που άρχιζε να βασανίζει και να σκοτώνει άλλους.

Δυστυχώς για όλους μας, είναι πολύ χειρότερο από αυτό.

Το κοινό πήρε μια υπόδειξη για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πύλες του κάστρου της βασιλικής οικογένειας, όταν το σκάνδαλο Jimmy Savile ήρθε στο φως για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία.

Εάν είστε σε θέση να ρίξετε το μυαλό σας πίσω στις αθώες μέρες του 2012, ίσως να θυμάστε ότι, εκείνη την εποχή, η ύπαρξη δαχτυλιδιών παιδεραστίας υψηλού επιπέδου (πόσο μάλλον δαχτυλιδιών νεκρόφιλων παιδεραστών υψηλού επιπέδου) θεωρούνταν συνωμοσία από αλουμινόχαρτο. παραφροσύνη.

Θα μπορούσατε επίσης να θυμάστε ότι η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Savile ήταν σίγουρα «προβληματική» (για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα των παιδιών).

Όμως, δεδομένων των όσων γνώριζε τότε το κοινό, δεν ήταν απαραίτητα πιο προβληματική από τη συμμετοχή οποιουδήποτε από τα άλλα άτομα που είχαν συμφιλιωθεί με τον τερατώδες παιδόφιλο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Σίγουρα, η Βασίλισσα είχε ανακηρύξει ιππότη τον Σαβίλ το 1990 και οποιεσδήποτε φωτογραφίες θα μπορούσαν να σας πουν ότι ήταν απαίσια ταίρι με τον Κάρολο.

Ωστόσο, ίσως ήταν αναμενόμενο να γίνει ιππότης, δεδομένου ότι είχε αφιερώσει φαινομενικά μεγάλο μέρος της ζωής του στη φιλανθρωπία και είχε κάνει πολλούς υψηλού προφίλ φίλους στην πορεία.

Στην πραγματικότητα, οι πρώτες σκληρές ερωτήσεις σχετικά με το ποιος ήξερε τι πότε για τον Savile έγιναν από το BBC, το οποίο σίγουρα γνώριζεγια τους ισχυρισμούς πολλές δεκαετίες πριν πεθάνει τελικά ο αηδιαστικός υβριστής .

Όμως με τα χρόνια το «ποιος θα μπορούσε να το ξέρει;» Η ρουτίνα που χρησιμοποιούν οι αμυντικοί των Windsors γίνεται όλο και πιο αβάσιμη.

Πρώτον, υπήρξε η αποκάλυψη ότι ο Savile ήταν τόσο κοντά στη βασιλική οικογένεια που σχεδόν έγινε νονός του πρίγκιπα Χάρι .

Στη συνέχεια ήρθαν οι ολοένα και πιο καταδικαστικές αναφορές για τη στενή προσωπική φιλία του Savile με τον Charles, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία επιστολών νωρίτερα αυτό το έτος που αποδεικνύουν ότι ο πλέον βασιλιάς της Αγγλίας ζητούσε τακτικά τη συμβουλή του Savile για ευαίσθητα πολιτικά ζητήματα.

Και πάνω από όλα αυτά υπήρχε η άβολη παραδοχή του ίδιου του Σάβιλ ότι η ιππασία τον είχε « αποκλείσει » για τις προηγούμενες αμαρτίες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η βασιλική οικογένεια δεν χρειάστηκε ποτέ να απαντήσει με οποιονδήποτε τρόπο στη δημόσια οργή σχετικά με αυτές τις αναφορές.

Κανένας ιερέας που θα ήθελε να διατηρήσει τη δουλειά του δεν θα τολμούσε ποτέ να πιέσει τον Charles για το θέμα και, καθώς τα εγκλήματα του Savile ήρθαν στο φως μόνο μετά τον θάνατό του, οι βασιλικοί θα μπορούσαν πάντα να κρύβονται πίσω από την «εύλογη άρνηση» ότι δεν ήξεραν τι.

Ο σερ Τζίμι ήταν έτοιμος. Δεν χρειάστηκε καν να ξεκινήσουν μια επίσημη διαδικασία για να αφαιρέσουν από τον Savile την ιδιότητα του ιππότη. Διότι, όπως αποδεικνύεται, οι τιμές « λήγουν αυτόματα όταν πεθάνει ένα άτομο ».

Αλλά, όπως λέω, το σκάνδαλο Savile ανατινάχθηκε στην περασμένη εποχή πριν από μια δεκαετία, όταν η έννοια των κυκλωμάτων πολιτικών παιδεραστών βρισκόταν ακόμα στη σφαίρα των τρελών podcast συνωμοσίας .

Όλα άλλαξαν, φυσικά, όταν η ιστορία του Έπσταϊν ξέσπασε τελικά στη συνείδηση ​​του κοινού το 2019. Και ποιος έτυχε να βρίσκεται στη μέση αυτού του σκανδάλου;

Σωστά, πρίγκιπας Άντριου. Ο αδελφός του σημερινού βασιλιά και ο όγδοος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο. Ένας άντρας τόσο διαφανώς εύθυμος που για δεκαετίες οι ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου τον αναφέρουν κοροϊδευτικά ως «Ράντι Άντι».

Ένας άντρας που έπρεπε κυριολεκτικά να εφεύρει μια επιστημονικά άγνωστη συνθήκη να είναι « ανίκανος να ιδρώσει » για να προσπαθήσει να «αποδείξει» ότι οι ισχυρισμοί που έγιναν εναντίον του από το θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν, Βιρτζίνια Γκιουφρ, ήταν ψευδείς.

Εννοώ, ναι , υπάρχει η φωτογραφία του με το χέρι του γύρω από έναν ανήλικο Giuffre (με τον χειριστή πληροφοριών και την καταδικασμένη σεξουαλική διακίνηση Ghislaine Maxwell να αιωρείται στο βάθος), αλλά δεν ιδρώνει τόσο. . . είναι όλα ψέματα;

Κανείς δεν αγοράζει τίποτα που βγαίνει από το στόμα της Βασιλικής Του Χαμηλότητας, Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα του Ντορκ.

Μετά από όλα, ξέρετε ότι κάποιος πρέπει να είναι ένα χάος στις δημόσιες σχέσεις όταν ακόμη και η βασιλική οικογένεια αναγκάζεται να ανακαλέσει τους τίτλους και τις βασιλικές του χορηγίες για να τον κρατήσει μακριά από το προσκήνιο του δημόσιου ελέγχου.

Όπως είδαμε, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επέβαλαν καν αυτή τη μορφή αναδρομικής τιμωρίας στον Sir Jimmy.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το κοινό δεν είναι πλέον τόσο αφελές όσο το 2012 και, δυστυχώς, η εφιαλτική πραγματικότητα των προστατευόμενων κυκλωμάτων πολιτικών παιδεραστών γίνεται τόσο αποδεκτή ως τεκμηριωμένο γεγονός που δεν χλευάζεται πλέον ως νήμα συνωμοσίας.

Και, προς έκπληξη κανενός που δεν είναι εξοικειωμένος με την άδοξη ιστορία της βασιλικής οικογένειας, ο Οίκος του Ουίνδσορ έχει εμπλακεί σε δύο από τα σημαντικότερα σκάνδαλα παιδεραστών στην πρόσφατη μνήμη.

Να λοιπόν μια ρητορική ερώτηση για εσάς: ποιος από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πιστεύετε ότι θα τολμήσει να επαναφέρει αυτό το θέμα τώρα που ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι επίσημα βασιλιάς Κάρολος;

Συμπερασματικά

Γράφοντας αυτό το άρθρο νιώθω σαν να λέω σε ένα παιδί, όλα μαζί, ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός, το λαγουδάκι του Πάσχα είναι φάρσα και η νεράιδα των δοντιών είναι απλώς η μαμά σου.

Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι χειρότερο από αυτό. Λέει σε πλήρως ενήλικες ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός, το Κουνελάκι του Πάσχα είναι φάρσα και η νεράιδα των δοντιών είναι απλώς η μαμά τους και γελοιοποιείται ως περιθωριακός που το κάνει.

Δεν είναι και η πρώτη μου απόπειρα να ανοίξω τα μάτια σε αυτό το θέμα. Πίσω στο 2015, σημείωσα την απόλυτη τρέλα που κατέλαβε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης γύρω από την ανακοίνωση της γέννησης της πριγκίπισσας Σάρλοτ, γράφοντας :

Ποιος λοιπόν θα τρελαθεί τόσο για αυτό το βασιλικό μωρό;

Σίγουρα κανένας που να είναι εξοικειωμένος με την πραγματική ιστορία της βασιλείας των «Windsors», μιας βασιλείας που σημαδεύτηκε από τις δεκάδες εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (στην οποία η βασιλική οικογένεια είχε μεγάλο βαθμό υπαιτιότητας) , στενή συνεργασία με τους τραπεζίτες που μας έφεραν στο χείλος της επόμενης μεγάλης ύφεσης, τη  δημιουργία  της αγγλοαμερικανικής «ειδικής σχέσης» σε κοινό σκοπό με ομοϊδεάτες ευγονιστές στην Αμερική  όπως ο Teddy Roosevelt , η καλλιέργεια και η προστασία των παιδεραστών (εκ των οποίων ο  Jimmy Savile ήταν απλώς η πιο αξιοσημείωτη κορυφή ενός πολύ μεγάλου παγόβουνου), η δολοφονία της Νταϊάνα και οποιεσδήποτε άλλες φρικαλεότητες που θα έπρεπε να κάνουν αυτή την οικογένεια μια από τις πιο υβριστικές στην «κοινοπολιτεία» που ισχυρίζονται ότι κυβερνούν.

Και όμως τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να επαινούν κάθε τους δράση, να τους επαινούν ως σεβαστό ίδρυμα στον πυρήνα της βρετανικής κοινωνίας, να ενεργούν ευσυνείδητα ως ο βασιλικός φερέφωνος δημοσίων σχέσεων στην αναφορά για το φιλανθρωπικό τους έργο και περιθωριοποιούν κάθε συζήτηση για την πλήρη κατάργηση της βασιλικής οικογένειας ως «ρεπουμπλικανική φασαρία».

Συν την αλλαγή . . .

Και τώρα για άλλη μια φορά έχουμε ένα από αυτά τα βασιλικά γεγονότα που έρχεται για να μας υπενθυμίσει πόσοι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι σταθερά εγκλωβισμένοι στη νόρμιλαντ.

Αφού μας έβαλαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι εξακολουθούν να έχουν τόσο υψηλή εκτίμηση.

Είναι ακόμη πιο απογοητευτικό το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα τεράστια τμήματα ανθρώπων που πιστεύουν ότι αυτή η οικογένεια έχει επιλεγεί από τον ίδιο τον Θεό για να κυβερνήσει ένα ολόκληρο έθνος (ή ακόμα και μια «κοινοπολιτεία»).

Ήρθε η μέρα που αυτού του είδους τα άρθρα είναι περιττά και ο θάνατος μιας ενενήντα έξι ετών στο σπίτι της δεν έχει καμία απολύτως πολιτική σημασία. Πάντα μπορεί κανείς να ονειρευτεί. . .

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

 

Προβολές : 2,079


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα