Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ. “Ο Άλεξ δεν δολοφονήθηκε” – Ποια η εμπλοκή της μητέρας του. (Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ. “Ο Άλεξ δεν δολοφονήθηκε” – Ποια η εμπλοκή της μητέρας του. (Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ)

8 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,498
Μοίρασέ το

 

Δραματική τροπή παίρνει η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ στην Βέροια που πριν από 6 περίπου χρόνια συγκλόνισε το Πανελλήνιο. «Ο Άλεξ δεν σκοτώθηκε, πιστεύω ότι απήχθη»!. Αυτή η δήλωση-σοκ βγαίνει από τα χείλη της ψυχολόγου Χριστίνας Αντωνόπουλου.

Νοέμβριος του 2012 έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση… έξι χρόνια από τη μέρα που εξαφανίστηκε ο ΑΛΕΞ…

Αυτή η υπόθεση, βρωμάει όπου και να την ακουμπήσεις…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, χάθηκε πίσω από τη  φρίκη… μόνο που η φρίκη έχει πρόσωπα κι ονόματα βαριά… έχει θεσμούς…

Τελικά τι στο διάολο έγινε στη Βέροια;

Τη Βέροια της ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ… ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ… ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…;;;

Γιατί όλα αυτά συνυπάρχουν πίσω από την απόκρυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, πίσω από τον θάνατο ή την εξαφάνιση ενός παιδιού, πίσω από πραγματικά και από ψεύτικα κροκοδείλια δάκρυα…

Δεκαεπτά χρόνια μετά, χρειάζονται ατέλειωτες ώρες δημοσιογραφικής έρευνας, για να δεις τι έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 2006, και πάλι άκρη δεν θα βγάλεις…

Ένας ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ περίεργων και σκοτεινών διαδρομών που στο μόνη απάντηση που σε οδηγεί είναι, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Και δεν θ’ ασχολούμην μ’ αυτή την υπόθεση, αν δεν έφταναν σ’ εμένα οι πληροφορίες για ένα ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ στο οποίο υπήρχε μέσα και… ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΕ … ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε κι αυτό που είναι επίσης σημαντικό (εδώ)

 

Αυτά, μόνον στην Κολομβία της Ελλάδος μπορούν να συμβούν…

ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ…

Κι όμως αυτή “η πραγματογνωμοσύνη”, παρατίθεται σε ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ…

Προς επίρρωσιν των όσων γράφω, δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εκείνης της εποχής, στην εφημερίδα  ESPRESSO… το οποίο ανακάλυψα πριν λίγες μέρες… και το οποίο παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης.

 

 

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω…

Θα παραθέσω όμως κάποια δημοσιεύματα, που σκοτεινιάζουν ακόμα περισσότερο το θέμα, και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ποιες οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ που συγκλόνισε το πανελλήνιο; Τι συγκλονιστικό δηλώνει σε συνέντευξη της η ψυχολόγος που ανέλαβε την υπόθεση στη Βέροια;

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης στην Βέροια που πριν από 6 περίπου χρόνια συγκλόνισε το Πανελλήνιο. «Ο Άλεξ δεν σκοτώθηκε, πιστεύω ότι απήχθη»!. Αυτή η δήλωση-σοκ βγαίνει από τα χείλη της ψυχολόγου Χριστίνας Αντωνόπουλου.

 

Όσα αποκαλύπτονται με την αποκλειστική συνέντευξή της στο makeleio.gr, μοιάζουν να είναι βγαλμένα από σενάριο χολυγουντιανής ταινίας. Στην περίπτωση της εξαφάνισης του Άλεξ εμπλέκονται πολλοί, οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλουν η υπόθεση να παραμείνει στο σκοτάδι. Όπως αποκαλύπτει η κ. Αντωνοπούλου, από πρόσφατο δικαστήριο στη Βουλγαρία ξετυλίγεται ο μίτος που οδηγεί στο ξέφωτο.

Αναφέρεται στην εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας η οποία ήξερε και δεν μιλούσε για τα όσα γίνονταν τα τελευταία χρόνια στη Βέροια, υπάρχει συνένοχη σιωπή της τοπικής Αστυνομίας, αναφέρονται πλοκάμια πορνογραφικής εκμετάλλευσης μικρών παιδιών, σωματεμπορία trafficking, εμπόριο οργάνων σώματος από νοσοκομείο στα Γιαννιτσά, αλλά και περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του Άλεξ, και τα 700.000 ευρώ που συγκέντρσε η Νατέλα.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ

 

Τι σχέση μπορεί να έχει η εξαφάνιση του Άλεξ με μια δίκη στη Βουλγαρία;

 

Μία δίκη που έγινε στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας και κρατήθηκε κρυφή, έχει σχέση με την εξαφάνιση του Άλεξ. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε κάποιον Έλληνα ονόματι Χρήστο Κατσαρό, ο οποίος είναι ο μπλεγμένος με την υπόθεση του Άλεξ και του trafficking.

Γι” αυτόν, λένε ότι τον πάντρεψαν με 180 γυναίκες τις οποίες έφεραν στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα 180 ονόματα, αναφέρεται και η Νατέλα, η μητέρα του Άλεξ. Ο εμπλεκόμενος Χρήστος Κατσαρός, κατέθεσε στο Σαντάνσκι ότι έχει κάνει ενέργειες γιατί τον έχουν εμπλέξει με πάρα πολλές γυναίκες και παρουσίασε πιστοποιητικά γάμου που τον έδειχναν να έχει παντρευτεί και μία Βουλγάρα, την οποία αποδέχεται ως νόμιμη σύζυγό του αλλά έδωσε και πιστοποιητικό γάμου με την Νατέλα και πολλές άλλες γυναίκες.

 

Τι απέγινε αυτή η υπόθεση;

 

Το δικαστήριο έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, γιατί εμπλέκονταν και μεγάλα στελέχη της τοπικής αστυνομίας και του Δημαρχείου του Σαντάνσκι. Υπήρξε και εκεί συγκάλυψη όπως υπήρχε συγκάλυψη και στην υπόθεση του Άλεξ.

 

 

 

Με ποιο ακριβώς αιτιολογικό τέθηκε η υπόθεση του Σαντάνσκι στο αρχείο;

 

Πρώτον, διότι παρήλθε πολύς καιρός (παραγραφή) και δεύτερον, αυτός που ήταν υπεύθυνος για τα πιστοποιητικά γάμων έχει πεθάνει, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν τα πιστοποιητικά αυτά είναι πλαστά ή πραγματικά.

 

Τι είναι αυτό όμως που συνδέει τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον Άλεξ;

Υπάρχει κάτι που είναι εντυπωσιακό: μια επιστολή κάποιου από τις Σέρρες, σημειώνω ότι από τις Σέρρες είναι κι ο Κατσαρός, η οποία επιστολή έχει γραφτεί το 2004.

Ο Άλεξ εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.

Η επιστολή απευθύνεται σε Eισαγγελέα.

Μέσα λοιπόν στην επιστολή, αναφέρονται πολλά.

Προσέξτε, αυτό έγινε δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση του Άλεξ.

Η επιστολή αναφέρεται σε συναλλαγές με διάφορους ανθρώπους στις Σέρρες που είναι αναμεμιγμένοι με το εμπόριο του trafficking.

Το ερώτημα λοιπόν που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι πώς το 2004 κάποιος ή κάποιοι ήξεραν για την απαγωγή του Άλεξ;

 

Οργάνωναν από τότε την απαγωγή του Άλεξ;

 

Ναι. Όπως ξέρετε, ανέλαβα ως τεχνικός σύμβουλος την υπόθεση του Άλεξ και από τότε που άρχισα τις έρευνες, ειδικά από όταν έλαβα εντολή από την Εισαγγελία να εξετάσω τα πέντε παιδιά που τα κατηγόρησαν για φόνο του Άλεξ. Μέσα από τις συνεντεύξεις που είχα με τα παιδιά, τις οποίες βιντεοσκόπησα, από τη φαινομενολογία του προσώπου, του σώματος, τις ερωτήσεις, μπορεί κανείς πολύ εύκολα να καταλάβει ότι τα παιδιά είχαν μάθει απ” έξω ένα σενάριο.

 

Ποιος τούς είχε υπαγορεύσει το σενάριο αυτό;

Αυτό είναι ένα βασικό ερώτημα. Εσείς δεν μπορούσατε να καταλάβετε;

Εντοπίσατε το σενάριο αλλά όχι αυτόν που το έγραψε.

 

Όταν βρίσκεσαι κάτω από χειραγώγηση να υιοθετήσεις ένα σενάριο, ασφαλώς και δεν θα πεις ποιος ήταν αυτός που στο έδωσε. Αυτό όμως που είπαν τα παιδιά, είναι ότι μετά από κάποιο σημείο και αφού ο φόβος και ο τρόμος κι η χειραγώγηση αποπροσανατόλισαν τα παιδιά, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους, αρνήθηκαν να συγκαλύψουν αυτά τα φοβερά γεγονότα που όλοι γνωρίζουν και που όλοι συμμετείχαν.

Αυτό το λέω γνωρίζοντας πολύ καλά τι λέω. Προσπάθησαν να επιρρίψουν τα πάντα σε αυτά τα πέντε παιδιά. Όταν λοιπόν συνειδητοποίησα τι γινόταν, βγήκα και είπα ξεκάθαρα ότι τα παιδιά μπορεί να λένε ψέματα για διάφορα πράγματα αλλά δεν είναι δολοφόνοι.

Έχει ενδιαφέρον το ότι και ο εισαγγελέας κ. Καραμολέγκος είπε το ίδιο τελικά, κρατώντας το βιβλίο που έγραψα, πάνω στην έδρα.

 

Είπατε πως όλοι προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες στα παιδιά. Ποιοι ήταν αυτοί οι «όλοι»;

Πιστεύω ότι υπάρχει μια συγκάλυψη η οποία άρχισε πολύ αθώα. Δηλαδή τον πρώτο μήνα η Αστυνομία λειτουργούσε έντιμα και συνειδητά στην προσπάθειά της να βρει τι συνέβη με την εξαφάνιση του Άλεξ, στην πορεία όμως, επειδή στη μέση μπήκαν και τα ΜΜΕ και η υπόθεση πήρε άλλες διαστάσεις, θα έβγαιναν στην επιφάνεια άλλα πράγματα τα οποία δεν θα ήθελαν με κανένα τρόπο να γίνουν γνωστά. Ξέραμε ιστορικά ότι εκεί κοντά, στα Γιαννιτσά λειτουργούσε και ένα κέντρο ιατρικό, το οποίο θεωρείτο το καλύτερο στην Ευρώπη, όπου λέγεται, ότι εκεί γινόταν η μεγαλύτερη εκμετάλλευση οργάνων.

 

Εμπόριο οργάνων;

Εμπόριο οργάνων.

 

Και ήταν επίσημο κέντρο αυτό;

Επίσημο κέντρο, που στην πορεία έκλεισε. Υπήρχαν διάφορες πληροφορίες πως δολοφονήθηκε ο προϊστάμενος του κέντρου. Εκεί μέσα δρούσαν Ιταλοί, Αλβανοί, Έλληνες. Ένα, ήταν αυτό. Έπειτα, υπήρχαν πολλές ελληνοποιήσεις στην Ημαθία. Επίσης υπήρχαν πολλές περιπτώσεις γυναικών τις οποίες είχαν για «κονσομασιόν» και τις οποίες έφερναν είτε από τη Ρωσία είτε από βαλκανικές χώρες και μάλιστα σημειώθηκαν πολλές αυτοκτονίες αυτών των γυναικών, όπου και εκεί υπήρξε μια συγκάλυψη για τα αίτια και πώς γινόταν η εκμετάλλευση αυτών των γυναικών.

Στη Βέροια εμφανίστηκαν πολλά τέτοια περιστατικά. Παράλληλα, υπήρχε και το θέμα της εκμετάλλευσης των παιδιών, αναφορικά με το υλικό για πορνογραφική εκμετάλλευση, αλλά και η εκμετάλλευσή τους για αρρωστημένες ορέξεις, όπως έλεγε ο σύζυγος της Νατέλας, κος Σαϊνης.

 

 

Ο σύζυγος της Νατέλας είπε ότι εκμεταλλεύονταν μικρά παιδιά, αρρωστημένα σεξουαλικά άτομα;

 

 

Επειδή έχουμε εκπαιδευτεί ως δικαστηριακοί ψυχολόγοι να δούμε έμφαση στις πρώτες καταθέσεις των μαρτύρων, όπου την τρίτη ημέρα της εξαφάνισης του Άλεξ, ο θετός του πατέρας κ. Σαϊνης σε ερώτηση της Αστυνομίας για το τι πιστεύει ότι έγινε στο παιδί του, απάντησε: «Ο Άλεξ είναι ένα όμορφο και καλό παιδί και πιστεύω ότι έπεσε θύμα ανδρών με αρρωστημένες επιθυμίες»!

 

Αυτή η απάντηση προφανώς σας συγκλόνισε!

 

Αντί να δώσει μια απάντηση όπως θα περίμενε κανείς, όπως «δεν ξέρω, μήπως πήγε σε κάποιο φίλο του, μήπως έπεσε σε κάποιο πηγάδι, μήπως το χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο» ο θετός πατέρας του Άλεξ έδωσε απάντηση η οποία σόκαρε, ότι το παιδί του έπεσε μάλλον θύμα ανδρών με αρρωστημένες ορέξεις!

Όταν διάβασα αυτή την απάντηση είπα ότι «δεν μπορώ ν” αναλάβω εάν δεν έχω απάντηση σε αυτά τα θέματα». Τον ρώτησα λοιπόν να μου πει ποιοι είναι αυτοί οι αρρωστημένοι άνδρες που ο Άλεξ έπεσε θύμα τους; «Ποιους ξέρεις, πες μου ονόματα;», τον ρώτησα και απάντησε «τώρα δεν θυμάμαι, τότε τους γνώριζα, που θα πήγαινα στα διάφορα μπαρ».

 

Προφανώς υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις αρκετές στην περιοχή;

 

Έτσι είπε ο κ. Σαϊνης, ο θετός πατέρας του Άλεξ. Αυτή την απάντηση την σκεπτόμουν συνέχεια. Όταν λοιπόν εξέτασα τα πέντε παιδιά, έφτασα σε κάποια συμπεράσματα. Όπως σας είπα, τα παιδιά δεν ήταν δολοφόνοι. Ξαναδιαβάζοντας χιλιάδες σελίδες, χιλιάδες σελίδες γιατί όταν θέλουν να αποπροσανατολίσουν νομικά, και κοινωνικά γράφουν εκατομμύρια σελίδες, διαβάζοντας λοιπόν όλο το ιστορικό, έδειχνε και δείχνει ότι τα παιδιά δεν σκότωσαν. Και πιστεύω ακόμη και σήμερα ότι ο Άλεξ δεν δολοφονήθηκε.

 

Πιστεύετε ότι είναι ζωντανός;

 

Δεν ξέρω αν είναι σήμερα, μετά από έξι χρόνια που έχουν περάσει. Τότε όμως ήταν. Πιστεύω ότι ο Άλεξ φυγαδεύτηκε, έγινε η αρπαγή και μάλιστα πιστεύω ότι πολλοί το γνωρίζουν!

 

Το γνωρίζουν πολλοί εκεί στην Βέροια, εννοείτε;

Ναι.

 

Και είναι αυτοί που προφανώς χειραγωγούσαν τα παιδιά σε αυτή την κατεύθυνση;

Δεν ξέρω. Κάποιος που έχει εξουσία μπορεί να σε χειραγωγήσει. Κάποιος που μπορεί να επιβάλει ποινές, έχει την εξουσία να σε κατευθύνει και να σε χειραγωγήσει.

 

Δηλαδή λέτε ότι η τοπική κοινωνία γνώριζε αυτή την εκμετάλλευση που γινόταν στα παιδιά με την απαγωγή;

Κάποιοι στην τοπική κοινωνία που βρίσκονται σε χώρους εξουσίας, γνωρίζουν. Και δημοσιογράφοι ακόμη γνωρίζουν τι πραγματικά έχει γίνει και η Αστυνομία γνωρίζει και οι πέντε ψυχίατροι που έγραψαν χιλιάδες σελίδες αξιολόγησης των παιδιών, ξέρουν πολύ καλά γιατί είναι ικανοί άνθρωποι, ξέρουν πολύ καλά κι εγώ ήμουν παρούσα, ότι τα παιδιά έλεγαν ψέματα.

 

 

Για πείτε μου γιατί να υπάρχει όλοι αυτή η συνωμοσία; Για ποιο λόγο; Εσείς τι συμπεραίνετε;

Γιατί πρέπει να καλύψουν τοπικά και ουσιαστικά προβλήματα, γιατί… υπάρχει χρήμα.

 

 

Αργυρώνητοι όλοι αυτοί;

 

Βέβαια. Όταν έχεις να εκμεταλλεύεσαι γυναίκες και παιδιά, αυτό είναι χρήμα. Υπάρχουν τοπικοί παράγοντες που έχουν κάνει περιουσίες. Υπάρχουν δικηγόροι οι οποίοι έχουν εκμεταλλευτεί αυτά τα γεγονότα, στο χώρο της Αστυνομίας υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν, υπάρχουν σε χώρες προξενεία που γνωρίζουν πώς δίνονται οι βίζες. Είναι ένα ολόκληρο κύκλωμα το trafficking. Το εμπόριο ανθρώπων και η εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι τρίτο σε έσοδα διεθνώς, μετά το εμπόριο όπλων και το εμπόριο ναρκωτικών.

 

Επομένως, η τοπική κοινωνία έχει μεγάλη ευθύνη γι’ αυτή την συγκάλυψη. Και είναι όλοι μέσα και γνωρίζουν. Η μητέρα γνωρίζει;

 

Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε σε εκείνη. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση σε ό,τι αφορά στη μητέρα, μια και πρόσφατα παρακολουθούσα και τις μητέρες της Κύπρου που μετά από τόσα χρόνια, ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Η μητέρα του Άλεξ μου έκανε αγωγή επειδή εγώ λέω ότι ο Άλεξ ζούσε και πιθανότατα να ζει.

 

 

Δηλαδή η μητέρα τον είχε ξεγράψει;

Ναι και μου έκανε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Όταν μάλιστα το Εφετείο Θεσσαλονίκης είπε ότι δεν υπάρχει νεκρός.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αναρωτιέται κανείς πώς μια μάνα, θέλει τόσο πολύ να είναι νεκρό το παιδί της; Αυτό πραγματικά με συγκλονίζει και δεν θα με αφήσει ήσυχη αν δεν φτάσω στην αλήθεια. Και θα φτάσω στην αλήθεια γιατί δεν την έχω εγκαταλείψει την υπόθεση, ανεξάρτητα εάν έχουν προσπαθήσει να με σταματήσουν με συνεχείς σε βάρος μου αγωγές.

 

 

Θέλουν να σας κλείσουν το στόμα;

 

Ναι, δεν είναι τυχαίο ότι με χτύπησαν, δεν είναι τυχαίο που μου στέρησαν τη δυνατότητα όταν δίδασκα στους αξιωματικούς της Αστυνομίας, να σταματήσω. Εκείνη την εποχή μπορεί να ήταν ο κ. Πολύδωρας υπουργός, αλλά την πίεση την άσκησε ο μετέπειτα υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος εκλέγεται από την Ημαθία και αναφέρω στο βιβλίο μου ότι πολλοί από τους συγγενείς τους είχαν μπαρ κονσομασιόν.

Δεν μπορεί να μην τα ήξερε ο κ. Χρυσοχοϊδης αυτά. Δεν μπορεί το πρωτοπαλίκαρο του να έχει μπαρ κονσομασιόν και να μην το γνωρίζει, όταν ήταν βουλευτής Ημαθίας και υπουργός Δημόσιας Τάξης. Όλα αυτά δείχνουν ότι το θέμα του Άλεξ δεν είναι η απαγωγή ενός παιδιού, είναι πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη υπόθεση και δείχνει πώς αυτά τα κυκλώματα έχουν τη συγκάλυψη όλων των φορέων εξουσίας.

 

Ακόμη και των ΜΜΕ;

Αυτό θα το εξετάσετε εσείς.

 

Η κ. Νικολούλη που παρουσίασε με ρεπορτάζ της την εξαφάνιση του Άλεξ, δεν νομίζω να ασχολήθηκε με την περίπτωση του trafficking αντιθέτως, επικεντρώθηκε στο να αποδείξει ότι τα παιδιά ήταν στους ενόχους.

Η κ. Νικολούλη πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να το σκεφθεί αυτό, διότι αυτά τα παιδιά και ειδικά τα δύο από αυτά που επισκέφθηκα στο αναμορφωτήριο του Βόλου όπου ήταν έγκλειστα, μου είπαν το εξής: «Εμείς κυρία Αντωνοπούλου δεν σκοτώσαμε αλλά όταν θα βγούμε από εδώ θα σκοτώσουμε».

Συγκλονιστική απάντηση και τουλάχιστον για τα δύο από τα πέντε παιδιά, θα πρέπει να το έχει στη συνείδησή της η κ. Νικολούλη, αν υπάρχει συνείδηση και όχι μόνο εκμετάλλευση. Το ένα το παιδί, εάν το δείτε, είναι σχεδόν διαλυμένο, φάντασμα του εαυτού του και το άλλο, από τα πέντε, πολύ σύντομα θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Αυτός ήταν ο στιγματισμός των παιδιών, που μπορεί να έκλεβαν μια σοκολάτα από το περίπτερο γιατί πεινούσαν, παιδιά παράνομων μεταναστών, κάποια άλλα παιδιά στο περιθώριο, παιδιά που δεν προσαρμόζονται γιατί αναπτύσσουν άλλους μηχανισμούς επιβίωσης, που τα εξωθούν και τα χρησιμοποιούν διάφοροι παράγοντες. Γι” αυτά τα παιδιά που πολλοί εύκολα κάποιοι τα στιγμάτισαν ως δολοφόνους, σίγουρα έχουν ευθύνες. Και πρέπει να έχουν τη δύναμη κάποιοι από μας που έχουμε ασχοληθεί με αυτή την υπόθεση, να βγούμε και να ζητήσουμε συγγνώμη, εάν πράγματι έχουμε κάνει λάθος.

 

Λέτε ότι θα συνεχίσετε την υπόθεση ως το τέρμα. Η διαίσθησή σας, η όσφρησή σας τι λέει, πού μπορεί να είναι το τέρμα;

Επειδή εκκρεμούν δίκες δεν θα ήθελα να πω, αν και δεν έχω πρόβλημα. Ξέρετε, εμένα δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτε, ότι ήταν να μου κάνουν, το έχουν κάνει. Θα πω τις αλήθειες: Υπάρχει ομάδα που συνεχίζουμε την έρευνα και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.

Θα συνεχίσουμε το ταξίδι για την Ιθάκη και θα βρούμε πού είναι ο Άλεξ. Έχω ζήσει την μητέρα του Άλεξ, την Νατέλα σε πολλά επίπεδα και διαφορετικές φάσεις, έτσι που να ξέρω πολύ καλά όταν λέει κάποια πράγματα πώς τα λέει.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση που προβλήθηκε στη ΝΕΤ, σε ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε «δεν τον έχω δει από τότε»!

Για έναν νεκρό, που πιστεύει η ίδια η μητέρα ότι είναι, δεν περιμένεις να τον δεις. Αυτό με σοκάρισε στην Νατέλα. Όπως επίσης με σοκάρισε στην ιστοσελίδα που είχε, που μάζευε χρήματα.Τι έγιναν οι 700.000 ευρώ που μαζεύτηκαν;

 

 

Για ποιο λόγο μάζευε τα χρήματα;

Για έρευνα, «γιατί ο Άλεξ μας περιμένει»!!! Έτσι έλεγε. Πού μας περιμένει; Στο νεκροταφείο; Στη ζωή;

Αυτά τα χρήματα, πήγε κάποιος εισαγγελέας να ρωτήσει τι έγιναν; Μπήκε το ΣΔΟΕ; Πού πήγαν αυτά τα χρήματα; Υπήρχαν καταθέσεις σε τράπεζες, είχε βγάλει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μια εκπομπή όπου ρωτούσε, αλλά απαντήσεις δεν έπαιρνε.

Υπάρχει επιτέλους κάποιος εισαγγελέας ή ΣΔΟΕ να μας πει ή δεν θίγουμε καθόλου το πρόσωπο Νατέλα; Και το ερώτημα είναι γιατί δεν το θίγουμε; Χιλιάδες μάνες χάνουν τα παιδιά τους αλλά οι χιλιάδες αυτές μάνες δεν έχουν την αντιμετώπιση, την κάλυψη, την συγκάλυψη και την προστασία της Νατέλας. Πού πήγαν αυτές οι 700.000 ευρώ;

 

 

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο που δικάστηκαν τα παιδιά;

Αναφέρθηκε κάποιος κύριος που συνεργάστηκε με τη Νατέλα για τα χρήματα αυτά, μάλιστα υπήρχε και συμβολαιογραφική πράξη και είπαν μαζί ότι μάζευαν χρήματα από επιχειρηματίες και από ανθρώπους που από συγκίνηση και από συμπάθεια, κατέθεταν στην Τράπεζα χρήματα.

Συγκέντρωσαν ένα μεγάλο ποσό. Κάποια στιγμή η Νατέλα με αυτό τον κύριο συγκρούστηκαν για τα χρήματα, αυτό το είπαν στο δικαστήριο. Γιατί δεν ασχολήθηκε ένας αρμόδιος δικαστής ή εισαγγελέας και να ρωτήσει «πού είναι αυτά τα λεφτά»; Με τα χρήματα αυτά έγινε κάποια έρευνα υπέρ του Άλεξ; Τον βρήκαμε; Ακόμη και σήμερα μπορεί να ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα της Νατέλας και να δει «να μαζέψουμε τα λεφτά γιατί ο Άλεξ μας περιμένει»! Μήπως κάτι ξέρει η μητέρα για τον Άλεξ και δεν μιλάει;

Οι καταθέσεις της έχουν διαφοροποιηθεί. Πρώτα αρνιόταν να δεχθεί την περίπτωση να είναι ένοχοι τα παιδιά και μετά δέχτηκε πλήρως την περίπτωση να είναι δολοφόνοι τα παιδιά.

Η Νατέλα στην αρχή ήταν αντίθετη ότι είναι νεκρός ο Άλεξ και μετά άλλαξε άρδην Ήταν μάλιστα στην αρχή εναντίον της κ. Νικολούλη και μετά γύρισε. Έχω όλες τις καταθέσεις της και το υλικό. Είναι θέμα τιμής της Ελληνίδας μάνας η οποία αισθάνθηκε μειονεκτικά απέναντι στη γυναίκα-σύμβολο, τη Νατέλα. Να δούμε πόσο σύμβολο ήταν τελικά;

Η ανωτέρω ανάρτηση είναι από τον Νοέμβριο του 2011.

 

Πηγή

 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛΕΞ: Μάνα και ψυχολόγος τα χάλασαν στα ποσοστά

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛΕΞ: Μάνα και ψυχολόγος τα χάλασαν στα ποσοστά

Ο Γεωργιανός δολοφόνος, τα χρήματα της επικήρυξης και ο δικηγόρος των μαφιόζων – Χορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από το εξαφανισμένο παιδί – Η κατάθεση καταπέλτης και ο αρχικοριός Μαυρίκης

Για την υπόθεση της εξαφάνισης του Άλεξ έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τα πάντα. Αυτό όμως που δεν εξέτασε ποτέ κανένα δικαστήριο είναι ο χορός των χιλιάδων, ίσως και εκατομμυρίων ευρώ, που έπαιζαν πίσω από την ιστορία που συγκλόνισε -όσο καμία άλλη- το Πανελλήνιο.

Η NEWSBOMB αποκάλυψε τις περίεργες σχέσεις μίσους και συνεργασίας της Αντωνοπούλου με τη Νατέλα, τις υπόγειες διαδρομές με τη Γεωργιανή Μαφία και δικηγόρους της Θεσσαλονίκης αλλά και την εμπλοκή του πρώην γαλάζιου «αρχικοριού» Χρήστου Μαυρίκη, που συνθέτουν ένα πάζλ ιλαροτραγικών συμπτώσεων.

Ο τελευταίος ισχυρισμός της πάλαι ποτέ τεχνικής συμβούλου της οικογένειας του Άλεξ, και μετέπειτα κατηγόρου της Νατέλας, της Χριστίνας Αντωνοπούλου ότι ο Άλεξ είναι ζωντανός, μπερδεύει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

alex2 12

«Θέλω να μας πει ποιο ήταν το νέο παιδί που συνάντησε με το μουσάκι, στη οδό Παύλου Μελά και Μητροπόλεως στο πεζοδρόμιο που περίμενε… αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν κι έφυγαν», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η ψυχολόγος κυρία Αντωνοπούλου παρά το γεγονός ότι η οδός Παύλου Μελά έχει τόση σχέση με την οδό Μητροπόλεως όσο συνορεύει η Πορτογαλία με το Αφγανιστάν!

 

Τι ύποπτο υπάρχει σε αυτό; Ας το εξηγήσει η κ. Αντωνοπούλου. Διότι αν υπάρχει κάτι ύποπτο, κάτι ερευνητέο, δεν το κρατάς δυο χρόνια «καβάτζα» για να το πετάξεις σαν πυροτέχνημα κάποια στιγμή. Άλλωστε έτσι είναι τα πυροτεχνήματα. Κρότος, λάμψη και μετά πάλι σκοτάδι…

Έτσι κι αλλιώς, η υπόθεση έτσι ξεκίνησε, έτσι στήθηκε κι έτσι συνεχίστηκε… Μόνο που τώρα μπήκε επιτακτικά κι ένας άλλος «παράγοντας»: Το χρήμα!

Νατέλα και Αντωνοπούλου ήθελαν να εκδώσουν βιβλίο

Η «φαγούρα» για χρήμα ξεκίνησε πολύ νωρίς όπως αποκάλυψε η NEWSBOMB

antwnopoulou-ps

Όπως είπε στην κατάθεσή της, η τότε τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, ήδη από τα τέλη του 2006, πρότεινε στη Νατέλα να γραφτεί ένα βιβλίο ώστε να βγούνε «κάποια χρήματα». Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε η υπόθεση και ενώ όλοι αγωνιούσαν για την τύχη του παιδιού, αρχές του φθινοπώρου προέκυψαν ενδιαφέροντα χρηματικών συμφερόντων! Η Νατέλα όχι μόνο δεν «διαολόστειλε» την Αντωνοπούλου, που εκείνες τις ώρες είχε το μυαλό της πώς να βγάλει λεφτά, αλλά -σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η ίδια- τα βρήκανε και συμφωνήσανε και στα ποσοστά! Μόνο που τελικά δεν κρατήθηκε η συμφωνία.

Όπως προκύπτει από τα ίδια τα γεγονότα, η Αντωνοπούλου «έριξε» τη Νατέλα και μάλιστα η Νατέλα το πήρε χαμπάρι πολύ πιο μετά. Διότι στον πρώτο εκδοτικό οίκο που πήγαν κείμενα προς έκδοση, ίσχυε η συμφωνία για τη μοιρασιά των κερδών, μόνο που ο εκδοτικός οίκος γύρισε τα χειρόγραφα πίσω και ματαίωσε την έκδοση του βιβλίου. Μάλλον ήταν πιο προσεκτικός σε σχέση με τον δεύτερο εκδοτικό οίκο, του Παπαζήση, που εξέδωσε τελικά το βιβλίο.

Το πολύαναμενόμενο «βιβλίο» στην πραγματικότητα ήταν μια συρραφή από φημολογίες και μια ακατάσχετη φλυαρία χωρίς να βγάζει πουθενά. Τελικό συμπέρασμα; «Ο Άλεξ αναλήφθηκε στους ουρανούς»! Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα της ελληνοαμερικανικής φιλίας. Η Νατέλα δεν ήταν παρούσα, προβλήθηκε όμως μια βιντεοσκοπημένη δήλωσή της. Κατά συνέπεια, μέχρι τότε, οι σχέσεις της Νατέλας με την Αντωνοπούλου δεν είχαν διαταραχθεί. Πότε ακριβώς διαταράχθηκαν; Απροσδιόριστο… Πάντως σίγουρα μετά την έκδοση του βιβλίου το οποίο έγραψε ιστορία, αλλά από αρνητική άποψη.

 

Όταν οι δυο γυναίκες τα… έσπασαν

 

Το νεότερο στοιχείο σχετικά με το εκδοτικό εγχείρημα είναι ότι στη συμφωνία με τον δεύτερο εκδοτικό οίκο, αυτόν που τελικά εξέδωσε το βιβλίο, η Νατέλα δεν υπήρχε. Η κ. Αντωνοπούλου δεν πρόβλεψε ποσοστά για τη Νατέλα. Δύο χρόνια μετά, το βιβλίο σημάδεψε τα εκδοτικά ιστορικά, καθώς είναι το πρώτο βιβλίο μεταπολεμικά, του οποίου απαγορεύεται η κυκλοφορία!

110840alex

Αιτία η προσφυγή στη δικαιοσύνη ενός δικηγόρου από τη Βέροια, τον οποίο το βιβλίο «φωτογραφίζει» ως παιδεραστή.

Στο δικαστήριο η κ. Αντωνοπούλου λέει άλλα, διατείνεται ότι εννοούσε άλλο πρόσωπο, προσπαθεί -ανεπιτυχώς- να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και το δικαστήριο αποφασίζει να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στην ίδια, όσο και στον εκδοτικό οίκο και απαγόρευση της κυκλοφορίας του βιβλίου! Μάρτυρας υπεράσπισης του δικηγόρου που προσέφυγε στη δικαιοσύνη, εμφανίζεται όλως τυχαίως η κ. Νατέλα Ιντσουαίντσε! Η διατάραξη των σχέσεων της πρώην τεχνικής συμβούλου με την οικογένεια του Άλεξ αποκαλύπτεται πλέον και δημόσια.

 

Ο χορός των χιλιάδων ευρώ… και ο Χρήστος Μαυρίκης

 

Τα ποσοστά από το βιβλίο μάλλον είναι ψίχουλα μπροστά σε κάποια άλλα ποσά που στήσανε χορό στην περίμετρο της πολύκροτης υπόθεσης.

Το 2007 εμφανίζεται στη Βέροια και μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση ένας γνωστός από τα παλιά. Ο «Αρχικοριός» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εργολάβος οικοδομών σήμερα, Χρήστος Μαυρίκης, συνοδευόμενος από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσουνή. Ο κ. Μαυρίκης δηλώνει ότι, με προσωπική πρωτοβουλία συγκέντρωσε το ποσό των 400.000 ευρώ, από προσφορές ατόμων με οικονομική επιφάνεια και το προσφέρει ως αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στο να βρεθεί ο Άλεξ.

mavrikis

Η ανακοίνωση δημοσιεύεται, καταχωρείται και στο μπλογκ που διατηρεί και ενημερώνει η Νατέλα και ο σύζυγός της, Δημήτρης Σιαίνης, αλλά μετά από ένα διάστημα διαγράφεται η καταχώρηση και καταγγέλλεται η αξιοπιστία της ύπαρξης του συγκεκριμένου ποσού. Αργότερα, στην κατάθεσή του ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσουνής, θα πει ότι η οικογένεια του Άλεξ -η Νατέλα και ο Δημήτρης Σιαίνης – τον πίεζαν να τους παραδώσει το ποσό, με το αιτιολογικό ότι προοριζόταν για την έρευνα και την εύρεση του εξαφανισμένου παιδιού.

 

Ο Γεωργιανός δολοφόνος και ο δικηγόρος των μαφιόζων

Στο δικαστήριο ανηλίκων όπου έγινε η δίκη, κατατέθηκε ένας ψηφιακός δίσκος (cd) με ηχογραφημένη μια συνομιλία. Ο ένας συνομιλητής είναι ο Γιώργος Τσουνής. Συνομιλήτρια είναι η μητέρα του Άλεξ, Νατέλα Ιντσουαίντσε. Η συνομιλία γίνεται σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας και δεν αποτελεί προϊόν υποκλοπής, καθώς ακούγεται καθαρά να λέει η συνομιλήτρια ότι καταγράφει και μάλιστα κάποια στιγμή ζητάει να διακόψουν για να αλλάξει κασέτα. Σ’ αυτή τη συνομιλία η Νατέλα κάνει λόγο για «χορηγίες» που τους έγιναν, για οικονομική βοήθεια που της παρείχαν κάποιοι και αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα που την οδήγησαν σε δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εμφανίζεται και κάτι σαν ατζέντης μαφιόζων! Μάλιστα η Νατέλα Ιντσουαίντζε περιγράφει όλη τη διαδρομή των προσώπων που την οδήγησαν στον γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει, ο συγκεκριμένος δικηγόρος τη διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να φέρει στην Ελλάδα τον «Μαξ», τον μεγαλύτερο μαφιόζο της Γεωργίας, πληρωμένο «χασάπη». Η δουλειά του «Μαξ» θα ήταν να κόψει τ’ αρ…. του «παππού», για να τον κάνει να μιλήσει και ν’ αποκαλύψει πού έκρυψε το άψυχο σώμα του Άλεξ. Όλως τυχαίως το κόστος της «επιχείρησης Μαξ» έφτανε στις 400.000 ευρώ! Το ποσό αυτό δεν εξασφαλίστηκε τελικά και ο «Μαξ» έμεινε στην πατρίδα του. Το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο αν και παραδόθηκε στο δικαστήριο, τα αναφερόμενα στη συνομιλία ονόματα, ουδέποτε κλήθηκαν να καταθέσουν!

alex 6

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Εν τω μεταξύ η Νατέλα είχε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο μπορούσε να καταθέσει όποιος ήθελε κάποιο ποσό, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της έρευνας για τον Άλεξ. Ο τραπεζικός λογαριασμός έμεινε ανοιχτός ακόμη κι όταν η οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού ευθυγραμμίστηκε με το σενάριο της αστυνομίας και υποστήριξε την εκδοχή ότι τον Άλεξ τον δολοφόνησαν και τον εξαφάνισαν οι πέντε ανήλικοι με τη βοήθεια κάποιων άλλων, ενηλίκων και μη

 

Η αποζημίωση στην μητέρα του Άλεξ

 

Τον Απρίλιο του 2013 εκδόθηκε απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας που επιδίκασε υπέρ της μητέρας του Άλεξ ποσό ύψους 150.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον χαμό του γιου της, στις 3 Φεβρουαρίου 2006, στη Βέροια. Το πόσο οφείλουν να το καταβάλουν οι 11 από τους 13 εναγόμενους, γονείς και κηδεμόνες των πέντε ανηλίκων που κρίθηκαν ένοχοι για το θάνατο του 11χρονου Αλεξ.

Μια απόφαση που μάλλον έχει μόνο ηθική αξία… Όλοι μαζί οι καταδικασθέντες αν συμπληρώνουν το νούμερο του ποσού χωρίς τα τρία μηδενικά στο τέλος, θα είναι …ευτυχής συγκυρία. Αυτό βέβαια δεν υποστέλλει το δικαίωμα της αξίωσης. Άλλωστε η μητέρα του Άλεξ είχε προαναγγείλει ότι θα καταφύγει στα δικαστήρια να ζητήσει αποζημίωση, μιλώντας πριν δυο χρόνια, στην εκπομπή της κ. Έλενας Κατρίτση, «Προσωπικά».

alfavi6235

Η κατάθεση – καταπέλτης του Γιώργου Τσουνή

 

Όπως αποκάλυψε η NEWSBOMB, ο Γιώργος Τσουνής ενεπλάκη στην υπόθεση αρχικά ως συνεργάτης της κ. Αντωνοπούλου. Γρήγορα όμως οι δρόμοι τους χώρισαν, όταν ο ιδιωτικός ερευνητής από τη Χαλκίδα, επισκέφτηκε μόνος του τη Βέροια, εξέτασε όλα τα σημεία που φέρεται ότι εξελίχθηκαν τα τραγικά γεγονότα της εξαφάνισης του Άλεξ και διατύπωσε την άποψη ότι όλο αυτό το σενάριο «είναι παραμύθι».

Την εποχή εκείνη η κ. Αντωνοπούλου υποστήριζε την «ορθόδοξη» άποψη και η μεταξύ τους ρήξη επήλθε φυσιολογικά, αφού ο κ. Τσουνής συνέχισε να επιμένει στην άποψή του. Ο Γιώργος Τσουνής ανέλαβε την υπόθεση μετά από αίτημα της Νατέλας προς τον ίδιο, όμως στα τέλη Αυγούστου, φέτος, όταν κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης προκαταρτικής εξέτασης, ο Γιώργος Τσουνής φέρεται να αποκάλυψε ότι το 2007 συναντήθηκε στη Λάρισα με τη Νατέλα και τον σύζυγό της, Δημήτρη Σιαίνη οι οποίοι του ζήτησαν να τους δώσει το ποσό των 400.000 ευρώ για να διαχειρίζονται οι ίδιοι!

Ο κ. Τσουνής αρνήθηκε λέγοντας ότι το ποσό αυτό προορίζεται μόνο για όποιον έδινε πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Άλεξ, γεγονός που -σύμφωνα με τον μάρτυρα- «εξόργισε τη Νατέλα και τον σύζυγό της». Μάλιστα, όπως φέρεται ότι κατέθεσε ο κ. Τσουνής, επιστρέφοντας στη Βέροια, στράφηκαν εναντίον του, άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό, αφαίρεσαν από το blog που διατηρούσαν την επικήρυξη των 400.000 ευρώ και κατηύθυναν όσους είχαν να δώσουν κάποια πληροφορία, σε δικό τους άνθρωπο, χρησιμοποιώντας παραπλανητικά ως δέλεαρ, αμοιβή ύψους 400.000 ευρώ, ενώ είχαν αφαιρέσει την επικήρυξη.

alex1

Ο Γιώργος Τσουνής ήταν ιδιαίτερα οξύς στη κατάθεσή του. Το 2008 στο δικαστήριο ανηλίκων που εκδίκαζε την υπόθεση, ο κ. Τσουνής κατηγόρησε τη μητέρα του Άλεξ για επαφές με την γεωργιανή μαφία και ανέφερε ότι η Νατέλα του είπε κάποια στιγμή: «Έχασα το παιδί μου να μη βγάλω και πέντε δραχμές;» Στην κατάθεσή του μάλιστα στο Δικαστήριο Ανηλίκων, φέρεται να είπε ότι «θα πρέπει να μας πουν η Νατέλα και ο Σιαίνης που είναι ο Άλεξ και να πάψει η Νατέλα να χρησιμοποίει τα μαύρα ως στολή εργασίας στην τηλεόραση και στα δικαστήρια».

 

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

 

Πηγή

 

Αυτός είναι ο άνδρας που εξαφάνισε το πτώμα του μικρού Άλεξ! (Video)

alex
03.02.2016

Ο Βορειοηπειρώτης και ο Αλβανός είχαν μιλήσει ανοικτά στο «Τούνελ» για την εμπλοκή του παππού των Ελλήνων και του μεγάλου αδελφού τους στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Άλεξ!

Ο παππούς γνώριζε σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, τα όσα είχαν συμβεί τη μοιραία νύχτα του Φλεβάρη και είχε πει πως «θα καθαρίσει αυτή τη μπουγάδα»!

Μάλιστα είχε τάξει στα εγγόνια του τα δύο Ελληνόπουλα, πως θα τους αγοράσει μηχανές για να μην αποκαλύψουν στον Ειδικό Εφέτη τα αδικήματα που είχαν διαπράξει σε βάρος του Άλεξ.

Το δικαστήριο είχε διορίσει και ειδικούς εμπειρογνώμονες ψυχιάτρους κλπ για να εξετάσουν τα παιδιά.

Το πόρισμά τους που παραδόθηκε στον ειδικό Εφέτη Ανακριτή και την ουσία του παρουσίασε το «Τούνελ», ανέφερε ότι δεν εντοπίστηκε η παιδεραστία ως κίνητρο στη δολοφονία του Άλεξ, δεν υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση και τα παιδιά εμφανίζονταν ως ομάδα σκληρών που έχει θεοποιήσει τη βία.

Τα ίδια είχε επισημάνει και η έρευνα της εκπομπής από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του άτυχου μαθητή, προκαλώντας τότε αντιδράσεις στην αστυνομία της περιοχής και σε κάποιους άλλους στενόμυαλους που πίστευαν ότι ο Άλεξ ζει!

Δείτε το βίντεο

Η εμπλοκή του παππού των Ελλήνων

 

Πηγή

 

«Είμαι 100% βέβαιη ότι ο Άλεξ ζει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα» μέρος 2

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ESPRESSO

Κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα για να ανοίξετε νέο παράθυρο να την διαβάσετε στο φυσικό της μέγεθος.

 

 

Προβολές : 1,498


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα