Η σφαγή της ανθρωπότητας πρόκειται να επιταχυνθεί, παίρνοντας πολλά παιδιά και νεαρούς ενήλικες, καθώς οι γιατροί και οι πολιτικοί παραμένουν σιωπηλοί

Η σφαγή της ανθρωπότητας πρόκειται να επιταχυνθεί, παίρνοντας πολλά παιδιά και νεαρούς ενήλικες, καθώς οι γιατροί και οι πολιτικοί παραμένουν σιωπηλοί

4 Αυγούστου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,361
Μοίρασέ το

 

Η γενοκτονία που βλέπουμε να διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο είναι τόσο σατανική που δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος στην πολιτική μπορεί να μιλήσει για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Μισούν τα παιδιά γιατί μισούν την ανθρωπότητα. Και κυρίως μισούν τον Δημιουργό της ανθρωπότητας.

Ιστορικά, αυτές οι ελίτ ανέκαθεν μισούσαν την ανθρωπότητα, αλλά έπρεπε να μας ανεχτούν γιατί μας χρειάζονταν για να λειτουργήσουμε τα εργοστάσιά τους, να πολεμήσουμε τους πολέμους τους, να καθαρίσουμε τα αρχοντικά τους, να συλλέξουμε την τροφή τους, να φροντίσουμε τα τρένα να κινούνται στην ώρα τους.

Η δολοφονία μερικών δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήταν πάντα μέρος του σχεδίου.

 

Πάει καιρός από τότε που έχω αναφέρει τους συγκλονιστικούς αριθμούς στο κυβερνητικό σύστημα αναφοράς VAERS και ορισμένες από τις σπαραξικάρδιες ιστορίες που περιέχονται εκεί, όπως ο πρόσφατος θάνατος ενός 9χρονου κοριτσιού από την Καλιφόρνια δύο εβδομάδες αφότου το m-volίασαν.

Το κορίτσι έλαβε μία δόση από την ένεση της Pfizer-BioNTech. Δεν είχε προϋπάρχουσες παθήσεις και δεν νοσηλεύτηκε.

Ένιωσε δύο έως τρεις ημέρες “στομαχόπονο, πονόλαιμο και πόνο στο στήθος, δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του m-volασμού”, αναφέρει η βάση δεδομένων.

Τα δεδομένα του VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 22 Ιουλίου 2022 δείχνουν 12.232 ανεπιθύμητες ενέργειες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, συμπεριλαμβανομένων 313 “σοβαρών” περιπτώσεων και εννέα θανάτων.

Η βάση δεδομένων απαριθμεί επίσης 24 περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής, 47 περιπτώσεις διαταραχών της πήξης του αίματος και 101 αναφορές επιληπτικών κρίσεων στην ίδια ηλικιακή ομάδα.

Οι αναγνώστες αυτού του ιστότοπου γνωρίζουν ότι το VAERS δεν λέει ολόκληρη την ιστορία. Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί που προκαλούν αναπηρία που αναφέρονται εκεί αντιπροσωπεύουν μόνο το 1% των πραγματικών αριθμών λόγω της τάσης των γιατρών να μην αναφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του ολέθρου που βλέπουν ότι προκαλείται από τους συνεργάτες τους στη Big Pharma.

Υπολογίζοντας μαζί τα έθνη σε όλο τον κόσμο, αυτοί οι θάνατοι από την ένεση θα αποτελέσουν μια γενοκτονία ανυπολόγιστου μεγέθους, μια μαζική σφαγή που εκπληρώνει τους σκοπούς μιας μαλθουσιανής φυλής παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, ρωτάτε. Και ποιά είναι αυτή η ελίτ;

Πολλές από αυτές τις λεγόμενες ελίτ είναι επίσης Λουσιφεριανές, αλλά πολλές άλλες είναι απλά άπληστες. Άλλοι πάλι σιωπούν και προχωρούν από αυτοσυντήρηση. Δεν θέλουν να ρισκάρουν να ακυρωθούν και να θέσουν σε κίνδυνο τον άνετο τρόπο ζωής τους.

Χάρη στην ενοποίηση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης που επιταχύνθηκε από το Obamacare, οι περισσότεροι γιατροί σήμερα είναι απλώς εργαζόμενοι που δουλεύουν για το μισθό. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχονται εύκολα.

Και τι γίνεται με τους πολιτικούς; Δεν θα το αλλάξουν αυτό οι Ρεπουμπλικάνοι όταν αναλάβουν τον Ιανουάριο;

Αυτό είναι απίθανο.

Η γενοκτονία που βλέπουμε να διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο είναι τόσο σατανική που δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος στην πολιτική μπορεί να μιλήσει για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Πληκτρολογούσα “πέθανε μέρες μετά τη λήψη του τρυπήματος Pfizer Moderna” στη μηχανή αναζήτησής μου και έβγαλα σελίδες άρθρων για ανθρώπους που πέθαιναν, συνήθως μέρες ή εβδομάδες αφότου είχαν τρυπηθεί.

Ο αυξανόμενος πληθωρισμός, όσο οδυνηρός κι αν είναι, δεν αντιπροσωπεύει τίποτα σε σύγκριση με τον πόνο και τη σύγχυση που πρέπει να νιώθουν πολλοί όταν η μητέρα, ο πατέρας, ο σύζυγος, ο/η αδελφός/ή, ο φίλος τους ή ο 9χρονος γιος ή η κόρη τους πεθαίνει “ξαφνικά” και “απροσδόκητα” ημέρες ή εβδομάδες μετά το χτύπημα. Τη μια μέρα είναι υγιείς και την άλλη φεύγουν από τη ζωή.

Κι όμως, είναι το απαγορευμένο θέμα. Κανένας πολιτικός, όσο συντηρητικός ή φιλελεύθερος κι αν είναι, δεν θέλει πραγματικά να μιλήσει για αυτό.

Η σιωπή τους ωφελεί τους παγκοσμιοποιητές που βρίσκονται πίσω από αυτό το σκοτεινό σχέδιο ερήμωσης του πληθυσμού.

Θυμηθείτε τι είπε ο Ιησούς για αυτούς τους δόλιους:

“Είναι καλύτερα γι’ αυτόν αν κρεμάσει μια μυλόπετρα στο λαιμό του και τον ρίξουν στη θάλασσα, παρά να κάνει ένα από αυτά τα μικρά να αμαρτήσει”.

Μισούν τα παιδιά γιατί μισούν την ανθρωπότητα. Και κυρίως μισούν τον Δημιουργό της ανθρωπότητας.

Ιστορικά, αυτές οι ελίτ ανέκαθεν μισούσαν την ανθρωπότητα, αλλά έπρεπε να μας ανεχτούν γιατί μας χρειάζονταν για να λειτουργήσουμε τα εργοστάσιά τους, να πολεμήσουμε τους πολέμους τους, να καθαρίσουμε τα αρχοντικά τους, να συλλέξουμε την τροφή τους, να φροντίσουμε τα τρένα να κινούνται στην ώρα τους.

Με τις προόδους στην επεξεργασία γονιδίων, την τεχνητή νοημοσύνη και τους αλγόριθμους υπολογιστών, έχουν πλέον ρομπότ που μπορούν να κάνουν όλες τις παραπάνω εργασίες, συχνά καλύτερα και πιο αξιόπιστα από εμάς τους ανθρώπους. Οι καλλιέργειες που συλλέγονταν στα χωράφια μπορούν τώρα να καλλιεργηθούν σε εργαστήριο μέσω επεξεργασίας γονιδίων CRISPR.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα πόσο μακριά έχουν φτάσει οι εξελίξεις στη ρομποτική τα τελευταία 10 χρόνια.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι αυτό το βίντεο είναι από μια εταιρεία, τη Boston Dynamics.

Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που εργάζονται στη ρομποτική και ενώ η Boston Dynamics ισχυρίζεται ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα ρομπότ της για στρατιωτικούς σκοπούς, πολλές άλλες εταιρείες επικεντρώνονται ακριβώς σε αυτήν την εφαρμογή.


Παρακολουθήστε τώρα αυτό το τρομακτικό ρομπότ από την Sword Defense Systems που είναι ικανό να εκτοξεύει βαλλιστικούς γύρους σε γρήγορη διαδοχή με εξαιρετική ακρίβεια στα 2.100 μέτρα. Όπως λέει ο αφηγητής, αυτό θεωρείται “το μέλλον των μη επανδρωμένων οπλικών συστημάτων και αυτό το μέλλον είναι τώρα εδώ”

 

Ακολουθεί ένα άλλο βίντεο για τα ρομποτικά σκυλιά φαντάσματα που χρησιμοποιούνται από την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

 

Είδα περίπου μισή ντουζίνα από αυτά τα βίντεο στο YouTube και βρήκα ενδιαφέρον πόσα από αυτά αφηγούνται με έναν σχεδόν κωμικό τόνο.

Παιδιά, αυτό δεν είναι θέμα που προκαλεί γέλιο. Αλλά υποθέτω ότι αυτός είναι ο τρόπος της Big Tech να μας νανουρίζει σε μια αυτάρεσκη αποδοχή του γεγονότος ότι κατασκευάζουν μηχανές όχι μόνο για να μας αντικαταστήσουν αλλά και για να μας σκοτώσουν.

Εκτός από τις τεχνολογικές προόδους που τους επιτρέπουν να μας αντικαταστήσουν και να μας σκοτώσουν με μηχανές, χρειάζεται επίσης η μαζική σφαγή της ανθρωπότητας, μπροστά στα μάτια τους, γιατί πιστεύουν ότι η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογίας θα τους επιτρέψει να ζήσουν πολύ περισσότερο. Μετατρέπονται, μας λένε, από το ένα είδος στο άλλο, από το ανθρώπινο, στο υπεράνθρωπο.

Αν πιστεύουν ότι μπορούν να ζήσουν μέχρι τα 125 ή ακόμα και τα 150, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεφορτωθούν εκείνους από εμάς που θεωρούν ότι είμαστε “άχρηστοι καταναλωτές”, προκειμένου να διατηρήσουν τους πολύτιμους πόρους για τον εαυτό τους.

Αυτή η Μεγάλη Επαναφορά έχει να κάνει πραγματικά με τους πόρους.

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Yuval Noah Harari σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, αλλά ότι έχουμε πάρα πολλούς “άχρηστους” και “μη παραγωγικούς” ανθρώπους που δεν έχουν καμία αξία στη νέα ψηφιακή οικονομία.

Δείτε το βίντεο στην ξενόγλωσση πηγή (εδώ)

 

Η ανάγκη για μαζική σφαγή του πληθυσμού ταιριάζει απόλυτα με τις μαλθουσιανές ιδέες που υποστηρίζουν τόσες πολλές από τις ελίτ της παγκοσμιοποιητικής εξουσίας που ελέγχουν τους θεσμούς μας και πιστεύουν ότι θα ζήσουν για πάντα, ή τουλάχιστον σε μια ηλικία διπλάσια από εμάς τους υπόλοιπους.

Αυτές οι ιδέες βασίζονται στις διδασκαλίες του Άγγλου φιλοσόφου-κληρικού του 19ου αιώνα Thomas Malthus, ο οποίος πίστευε ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να εξισορροπηθεί με την προσφορά τροφίμων και άλλων φυσικών πόρων.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι τα “ορυκτά καύσιμα” όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αναπληρώνονται στην πραγματικότητα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Η φυλή των Ροκφέλερ ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τον άνθρακα ως “ορυκτά καύσιμα”, πιθανότατα επειδή ήταν οπαδοί του Malthus και ήθελαν να δώσουν την εντύπωση ότι αυτοί οι πόροι ήταν πεπερασμένοι και σπάνιοι.

Η αλήθεια είναι ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι άφθονα και επομένως θα πρέπει να είναι φθηνά.

Αλλά αν ήταν φτηνοί, άνθρωποι όπως οι Ροκφέλερ και οι Μπους δεν θα είχαν γίνει δισεκατομμυριούχοι. Τα ψέμματα λοιπόν συνεχίζονται.

Η δολοφονία μερικών δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήταν πάντα μέρος του σχεδίου.

Η Έκθεση Κίσιντζερ , που δημοσιεύθηκε το 1974, ήταν ένα από τα πρώτα επίσημα έγγραφα που υποστήριζαν ένα σχέδιο ερήμωσης του πληθυσμού και υπήρξε μια ατελείωτη χιονοστιβάδα τέτοιων αναφορών, βιβλίων και ομιλιών από τους παγκοσμιοποιητές από τότε που ζητούσαν έναν πολύ μικρότερο παγκόσμιο πληθυσμό.

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Georgia, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν στις ειδήσεις, όταν μυστηριωδώς αιφνιδιάστηκαν και στη συνέχεια ισοπεδώθηκαν, ζητούσαν έναν παγκόσμιο πληθυσμό που θα βρίσκεται “συνεχώς σε ισορροπία με τη φύση” και θα περιορίζεται σε όχι περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, από 7,5 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα.

Η μείωση του πληθυσμού ταιριάζει επίσης στη στρατηγική για έναν παγκόσμιο έλεγχο όλων των πόρων — έμβιων και μη — που ενσωματώνονται στους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030.

Γιατί λοιπόν οι ελίτ της παγκοσμιοποιητικής εξουσίας, οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι άνθρωποι στον κόσμο, να μην ασχοληθούν με την ευγονική και τη γενοκτονία;

Το πρόβλημα με τη διεξαγωγή βιολογικού πολέμου ήταν ανέκαθεν ο τρόπος μετάδοσης του όπλου με αποτελεσματικό τρόπο.

Έχουμε δει επιστολές που περιείχαν άνθρακα και άλλες μικρές επιθέσεις, αλλά τι θα γινόταν αν θέλατε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό όπλο για να σκοτώσετε το ένα τρίτο ή περισσότερο του παγκόσμιου πληθυσμού; Πώς θα το κάνατε αυτό με τρόπο που θα κρατούσε τις ελίτ απομονωμένες από το θάνατο και την καταστροφή;

Σταδιακά, τα διεφθαρμένα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, που ελέγχονται πλέον από περίπου έξι ή επτά μεγάλες εταιρείες με αλληλένδετους ιδιοκτήτες, και το πρόβλημα λύνεται. Απλώς δίνετε εντολή στα ανδρείκελα των μέσων ενημέρωσης να εξαπολύσουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία προπαγάνδας που έχει δει ποτέ ο κόσμος και τους πληρώνετε αδρά για να το κάνουν με χρήματα από κυβερνητικές διαφημίσεις και ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, και πολύ σύντομα έχετε πείσει τις αδαείς μάζες να λάβουν το βιοόπλο με ένεση απευθείας στο σώμα τους.

Όποιος το αμφισβητεί αυτό και εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις του κόσμου ή τους εταιρικούς εταίρους τους στα μέσα ενημέρωσης, που όλοι τους έχουν αποδείξει ότι είναι απλά πιόνια των ελίτ του Νταβός που εκπροσωπούνται από τους Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τότε σίγουρα έχει το κεφάλι του θαμμένο στην άμμο.

Ο Harari το διατύπωσε πολύ καθαρά όταν είπε: “Η κύρια αξία της επιστήμης είναι η δύναμη. Χρησιμοποιούν την αλήθεια σε κάποιο βαθμό, αλλά αυτή δεν είναι η υψηλότερη αξία τους. Η επιστήμη ως θεσμός ενδιαφέρεται κυρίως να αποκτήσει τον έλεγχο του κόσμου”.

Δείτε το βίντεο στην ξενόγλωσση πηγή εδώ

Ο Harari λέει ότι το αγαπημένο του βιβλίο είναι το Brave New World. Πόσο αποκαλυπτικό.

Ο Aldus Huxley έγραψε το Brave New World για να μας δείξει πώς μια ελίτ τάξη τεχνοκρατών θα ξεσηκωθεί μια μέρα και θα διοικήσει ένα κεντρικά σχεδιασμένο αυταρχικό σύστημα που διαχειρίζεται όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Και όταν οι άνθρωποι σε αυτή τη μελλοντική δυστοπική κοινωνία φτάσουν σε μια ηλικία που δεν είναι πλέον παραγωγικοί ή χρήσιμοι για το σύστημα, τους δίνεται ένα φάρμακο που τους βάζει για πάντα να κοιμηθούν. Κανείς, εκτός από τις ελίτ, δεν επιτρεπόταν να ζήσει πέρα ​​από την ηλικία των 60 στο αγαπημένο βιβλίο του Harari, το Brave New World.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι.

Αλλά αυτό που αγαπώ στον Harari είναι ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες ελίτ της παγκοσμιοποίησης, δεν προσπαθεί να μας εξαπατήσει και να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ατζέντας τους θα είναι με οποιονδήποτε τρόπο καλοπροαίρετο ή ότι αυτά τα τέρατα έχουν κάποιου είδους αλτρουιστικά κίνητρα.

Βγαίνει αμέσως έξω και μας λέει τι είναι αυτό που παρακινεί τις ενέργειές τους. θέλουν να κυριαρχήσουν και να μας υποδουλώσουν.

Έχει να κάνει με τη δύναμη και τον έλεγχο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ και τα βάθη της εξαχρείωσης των ατόμων με τα οποία έχουμε να κάνουμε.

Αν πρόκειται να τους τσακίσουμε, θα χρειαστεί σταθερή αντίσταση και θάρρος για να ορθώσουμε το ανάστημα μας, να μιλήσουμε και να μάθουμε να ζούμε με τις συνέπειες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Αυτό θα απαιτήσει να συνεργαστούμε, όχι ο ένας εναντίον του άλλου.

Όσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μπορούμε να πείσουμε ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ τόσο καλύτερα θα είμαστε.

Αλλά ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Δεν θα αργοπορήσει για πολύ ακόμη και δεν θα αφήσει τον κόσμο να κυριευτεί από Λουσιφεριανούς δολοφόνους και απατεώνες.

Θεός φυλάξοι όμως αν συμπεριφερθούμε όπως οι γονείς εκείνου του 9χρονου κοριτσιού, που ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ εν αγνοία τους ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Όπως είπε ο Παντοδύναμος Θεός, “Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ”.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,361


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα