Η Σύμπραξη της Ρωσίας, της Κίνας, του Σιωνιστικού Ισραήλ και η Συνωμοσία της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” μεταξύ των εθνικών κρατών;

Η Σύμπραξη της Ρωσίας, της Κίνας, του Σιωνιστικού Ισραήλ και η Συνωμοσία της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” μεταξύ των εθνικών κρατών;

9 Μαΐου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,791
Μοίρασέ το

Η προγραμματισμένη κλιμάκωση του “πολέμου” με ψεύτικη σημαία Ρωσίας/Ουκρανίας έχει χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε όλο τον κόσμο – όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα και γνωστά εκ των προτέρων.

Μια πτυχή αυτού του πραξικοπήματος που παραβλέπεται, παρόλο που κάποιοι έχουν αποκαλύψει αυτή την προφανή συμπαιγνία, είναι η σχέση μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας και του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ.

Αυτή η πτυχή της εσκεμμένης δημιουργίας αυτής της σκηνοθετημένης σύγκρουσης έχει λάβει ελάχιστες αναφορές, και φυσικά, όπως πάντα, αυτό έχει γίνει με σχέδιο.

Αυτό που αποκαλύπτουν αυτές οι παγκόσμιες σχέσεις, η σχεδιασμένη παγκόσμια συνεργασία και οι ταυτόχρονες ενέργειες, είναι μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία, όπου όλοι οι συμμετέχοντες ενεργούν ως ένας και ξανά και ξανά.

Αυτό δεν είναι μόνο αφύσικο, αλλά και αδύνατο χωρίς προσχεδιασμένη συνενοχή. Αυτός είναι ο κυριολεκτικός ορισμός της συνωμοσίας.

 

Μπορεί να δεχθείτε όσα γράφονται σ’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο, ή να τα απορρίψετε…

Και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια συνωμοσία των εβραιοσιωνιστών, αλλά τότε, ελάχιστοι το είχαν αντιληφθεί και σ’ όποιον τολμούσες να πεις πως ήταν έργο των εβραιοσιωνιστών, θα σε θεωρούσε “συνωμολσιολόγο” ή τρελλό…

Δεκαετίες μετά, μαθαίνουμε πως σκοτώθηκαν εκατομμύρια ανθρώπων και υπέφεραν δεκάδες λαοί, γιατί μια δράκα ψυχοπαθών και τα ανδρείκελά τους, αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ…

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ…  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ας ευχηθούμε και ας προσευχηθούμε να μην ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια… Μοναδική μας ελπίδα, ο Θεός…

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

2 Μαΐου 2022,  Από τον Gary D. Barnett, Διαβάστε το εδώ

____________

Η προγραμματισμένη κλιμάκωση του “πολέμου” με ψεύτικη σημαία Ρωσίας/Ουκρανίας έχει χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε όλο τον κόσμο – όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα και γνωστά εκ των προτέρων. Μια πτυχή αυτού του πραξικοπήματος που παραβλέπεται, παρόλο που κάποιοι έχουν αποκαλύψει αυτή την προφανή συμπαιγνία, είναι η σχέση μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας και του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ. Αυτή η πτυχή της εσκεμμένης δημιουργίας αυτής της σκηνοθετημένης σύγκρουσης έχει λάβει ελάχιστες αναφορές, και φυσικά, όπως πάντα, αυτό έχει γίνει με σχέδιο. Αυτό που αποκαλύπτουν αυτές οι παγκόσμιες σχέσεις, η σχεδιασμένη παγκόσμια συνεργασία και οι ταυτόχρονες ενέργειες, είναι μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία, όπου όλοι οι συμμετέχοντες ενεργούν ως ένας και ξανά και ξανά. Αυτό δεν είναι μόνο αφύσικο, αλλά και αδύνατο χωρίς προσχεδιασμένη συνενοχή. Αυτός είναι ο κυριολεκτικός ορισμός της συνωμοσίας.

Οι ΗΠΑ έχτισαν το σύστημα της Κίνας για δεκαετίες, οι ΗΠΑ βοήθησαν στην ανοικοδόμηση της Ρωσίας (Σοβιετική Ένωση) μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου (και πολύ πριν), χρηματοδότησαν και προμήθευσαν τα υλικά για την κατασκευή του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας, υποστήριξαν τον Πούτιν από νωρίς και έδωσαν διαχρονικά βοήθεια στο σιωνιστικό Ισραήλ ύψους ενός τετάρτου του τρισεκατομμυρίου δολαρίων- αυτό είναι το παραδεκτό ποσό, το οποίο θα μπορούσε σίγουρα να είναι μεγαλύτερο. Επιπλέον, οι ΗΠΑ είναι ο σημαντικότερος υποστηρικτής του Ισραήλ και της θανατηφόρας πολιτικής του εδώ και δεκαετίες και ο στενότερος σύμμαχός του. Με αυτό κατά νου, η υποταγή του Ισραήλ είναι σήμερα στην Κίνα και τη Ρωσία, καθώς η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων οικοδομείται μπροστά στα μάτια μας. Πρόσφατα, η κεντρική τράπεζα του Ισραήλ επέλεξε στρατόπεδο, και πρόσθεσε κινεζικά γιουάν στα χαρτοφυλάκιά της, ενώ μείωσε την προσφορά της σε αμερικανικά δολάρια. Το Ισραήλ και η Ρωσία κρατούν τώρα το διακόπτη για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει μεγάλη συνενοχή μεταξύ όλων των μεγάλων παικτών σε αυτό το παιχνίδι του παγκόσμιου ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου αυτού των ΗΠΑ και του Ισραήλ, και αυτό κάνει “φαινομενικά” περίεργους συντρόφους. Είναι όλα αυτά τα εθνικά κράτη φαινομενικά αντίπαλες δυνάμεις ή μήπως αυτό είναι ένα σημάδι ότι το Ισραήλ ευθυγραμμίζεται με νέους συμμάχους προκειμένου να διευκολύνει τη σχεδιαζόμενη καταστροφή της Δύσης υπέρ μιας πρώτης θέσης στο νέο τραπέζι της εξουσίας;

Η προώθηση των σατανικών σχεδίων απαιτεί άγνοια και εφησυχασμό από τις μάζες, έτσι ώστε να λαμβάνεται υπόψη μόνο η επίσημη “αφήγηση”. Αυτό δημιουργεί ταυτόχρονα περιφρόνηση για τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο, και επομένως απαιτεί κάθε πραγματική συνωμοσία να αντιμετωπίζεται με ακραίο σκεπτικισμό από την πλειοψηφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μνημειώδης λογοκρισία είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Αυτή η στάση μπορεί να προκληθεί από τις προσπάθειες της κρατικής συνεργασίας για την πρόκληση μαζικής ανησυχίας στο σύνολο του λαού, και αυτό, όπως φαίνεται, ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Τα επιχειρήματα κατά της ιδέας της συνωμοσίας δεν είναι καθόλου επιχειρήματα, αλλά απλώς βομβαρδιστικές ανασκευές χωρίς αξία- τόσο πολύ ώστε να αποκτήσουν την ικανότητα να αποφεύγουν εντελώς την αλήθεια, κάνοντας τα πρόβατα να κρύβονται από αυτήν. Αυτή η τακτική δεν είναι καινούργια και υπήρχε σε όλη την ιστορία, αλλά στον σημερινό κόσμο είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Αυτό ακριβώς επιδιώκεται από το κράτος και αυτό ακριβώς έχει επιτευχθεί.

Η κατάσταση στη Ρωσία/Ουκρανία είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτής της στρατηγικής, αλλά σκεφτείτε τις εκτεταμένες και τρομοκρατικές επιπτώσεις αυτής της αναμφισβήτητης συνωμοσίας, καθώς συμπίπτει απόλυτα με τις ατζέντες της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”. Ορισμένες από τις προβλέψεις (στόχους), που δήλωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) σχετικά με την ατζέντα του 2030, πραγματοποιούνται λόγω του σκηνικού που ονομάζεται πόλεμος Ρωσίας/Ουκρανίας. Αυτή η ατζέντα επιδιώκεται απροκάλυπτα και τηλεγραφείται ανοιχτά εδώ και χρόνια.

“Όλα τα προϊόντα θα έχουν γίνει υπηρεσίες”. Με άλλα λόγια, δεν θα σας ανήκει τίποτα, δεν θα έχετε καμία ιδιωτική ζωή και θα είστε ευτυχισμένοι. Για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει να επιτευχθεί η εξάλειψη ενός μεγάλου αριθμού απλών ανθρώπων.

“Θα υπάρξει μια παγκόσμια τιμή για τον άνθρακα”. Λόγω αυτής της σκηνοθετημένης σύγκρουσης, οι τιμές της ενέργειας έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, οι γραμμές εφοδιασμού έχουν παρεμποδιστεί εξαιρετικά ή έχουν κλείσει, ιδίως στην Ευρώπη, και οι λεγόμενες “ανανεώσιμες πηγές ενέργειας” επεκτείνονται. Η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα έχει νέα ζωή, καθώς η Ευρώπη πρόκειται να γίνει το κέντρο παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς τα “ορυκτά καύσιμα” αποτελούν παρελθόν. Αυτό θα οδηγήσει άμεσα σε λιγότερη ενέργεια, σε δελτίο και σε πλήρη έλεγχο της ενέργειας σε μια διαδικασία επιλογής με βάση τη συμπεριφορά, ή αλλιώς, στην προώθηση και εφαρμογή της ατζέντας της “κλιματικής αλλαγής”. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που θα επιδιώκεται με βάση την πλήρη συμμόρφωση με όλες τις κρατικές εντολές.

Η κυριαρχία των ΗΠΑ θα τελειώσει, καθώς μια χούφτα παγκόσμιων δυνάμεων θα αναλάβει τα ηνία. “Τα εθνικά κράτη θα παραμείνουν οι κεντρικοί παίκτες. Δεν θα υπάρχει μια ενιαία ηγεμονική δύναμη, αλλά αντίθετα μια χούφτα χωρών – με κυριότερες τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία και την Ιαπωνία – που θα επιδεικνύουν ημι-ιμπεριαλιστικές τάσεις”. Και τώρα είναι απαραίτητο να προστεθούν και το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτόν τον κατάλογο με τα κορυφαία διεφθαρμένα και μοχθηρά έθνη-κράτη. Το τέλος της κυριαρχίας των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί με την καταστροφή του δολαρίου υπέρ των ψηφιοποιημένων παγκόσμιων νομισμάτων, αν και οι επικεφαλής των ΗΠΑ θα παραμείνουν σίγουρα σε μια σημαντική θέση ισχύος.

“Αντίο νοσοκομείο, γεια σας, νοσοκομείο στο σπίτι”. “Ποιος χρειάζεται νοσοκομείο όταν μπορείτε να προλάβετε ή να θεραπεύσετε καταστάσεις από την άνεση του σπιτιού σας; Το παγκόσμιο βάρος των ασθενειών είναι σε μεγάλο βαθμό αγγειακό, με τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια να αποτελούν τη μεγαλύτερη αιτία θανάτου σε όλο τον κόσμο, και επομένως μπορούν να προληφθούν με την καλύτερη κατανόηση των παραγόντων κινδύνου. Τα ποσοστά των τραυματικών τραυματισμών μειώνονται και θα συνεχίσουν να μειώνονται καθώς εισάγουμε αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και ρομποτικούς εργάτες για επικίνδυνες εργασίες. Μέχρι το 2030, η ίδια η φύση των ασθενειών θα διαταραχθεί περαιτέρω από την τεχνολογία. Τόσο πολύ, μάλιστα, που μπορεί να έχουμε πολύ λιγότερες ασθένειες να διαχειριστούμε. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα ζουν περισσότερο και υγιέστερα, έτσι ώστε τα νοσοκομεία του μέλλοντος να μοιάζουν περισσότερο με pit-stops του NASCAR παρά με αναπόφευκτες μαύρες τρύπες”. Αυτή η αντίληψη βασίζεται περισσότερο στις πρόσφατες απάτες με τις ψεύτικες πανδημίες, οι οποίες σκόπιμα παραλείφθηκαν από το παραπάνω απόσπασμα, αλλά αυτές δεν πρόκειται να εξαφανιστούν. Ο θάνατος από “πανδημία” (ενέσεις βιολογικών όπλων), μόλις άρχισε. Αυτά τα γεγονότα με τις ψεύτικες σημαίες συνδέονται επίσης άμεσα με την κατάσταση στη Ρωσία/Ουκρανία, καθώς προωθούν ταυτόχρονα τις ατζέντες του κράτους.

Η κατανάλωση πολύ “λιγότερου” κρέατος και οι πηγές τροφίμων που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο θα εξελιχθούν. Αυτή η κατασκευασμένη κρίση προωθείται σκόπιμα για να δημιουργηθούν ελλείψεις τροφίμων λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία – “Έτσι, η διατροφή μας μπορεί να είναι περισσότερα λαχανικά και φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και χορτοφαγικά τρόφιμα ή νέες εναλλακτικές λύσεις (προϊόντα σόγιας ή ίσως έντομα ή τεχνητό κρέας) και λιγότερα τηγανητά και ζαχαρούχα πράγματα”. Αυτό θα περιλαμβάνει τον “εμπλουτισμό” (βιοενίσχυση και βιο-μηχανική), όπου τα τρόφιμα κατασκευάζονται τεχνητά και βιολογικά, ως αναδιαμόρφωση όλων των σημερινών τροφίμων που πωλούνται (προπαγανδίζονται) στο κοινό ως “υγιεινή” εναλλακτική λύση σε σχέση με τα πραγματικά τρόφιμα.

Αυτοί είναι μόνο μια χούφτα από τους στόχους που επιδιώκει η σατανική συμμορία που προσπαθεί να κυριαρχήσει στον κόσμο. Εξαιτίας αυτής της συγκεκριμένης απάτης στην Ουκρανία, οι κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων έχουν ξαφνικά εκραγεί παγκοσμίως, ο πληθωρισμός του πετρελαίου και του φυσικού αερίου είναι εξαιρετικός, οι ελλείψεις ενέργειας είναι πολλές, η διακοπή και η εξάλειψη των γραμμών εφοδιασμού είναι εμφανής, ο πληθωρισμός των τιμών είναι ανεξέλεγκτος και το νομισματικό χάος είναι επικείμενο.

Όπως έχει σημειωθεί επανειλημμένα από τον γράφοντα, κάθε τι που συμβαίνει, κάθε απειλή, κάθε νέα “ισχυριζόμενη” κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάθε προειδοποίηση για πόλεμο, τρομοκρατία ή κίνδυνο, στην πραγματικότητα, κάθε έκφραση των κρατικών φορέων, θα πρέπει να μη γίνεται πιστευτή, να απορρίπτεται, να απορρίπτεται και να θεωρείται ψέμα. Τίποτα δεν είναι φυσικό, τίποτα δεν είναι τυχαίο- όλα είναι σχεδιασμένα από πολύ καιρό πριν, και όλα έχουν μόνο σκοπό να προωθήσουν την εξουσία και τον έλεγχο της κοινωνίας, προκειμένου να δομηθεί ένα τεράστιο τεχνοκρατικό σύστημα ελέγχου του μυαλού και του σώματος, έτσι ώστε οι λίγοι να μπορούν να διεκδικήσουν μια αυταρχική και σατανική δικτατορία πάνω στον απλό άνθρωπο.

Η παντοτινή συμπαιγνία μεταξύ “ανταγωνιστικών” και “μη ανταγωνιστικών” εθνικών κρατών σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για όσους διαθέτουν έστω και ένα ελάχιστο ίχνος νοημοσύνης. Πρόκειται για συνωμοσία σε κάθε επίπεδο, και ανεξάρτητα από τους εμπλεκόμενους παίκτες, είτε πρόκειται για “δήθεν” εχθρούς είτε όχι, ανεξάρτητα από τις ασυνέπειες και ανεξάρτητα από τις ατομικές κρατικές αφηγήσεις, αγνοήστε εντελώς τη διαφημιστική εκστρατεία και κοιτάξτε μόνο την προφανή και όχι τόσο προφανή συνενοχή μεταξύ των πιο ισχυρών εθνών. Η παγκόσμια ενότητα και η παγκόσμια συμμετοχή σε αυτά τα επίπεδα δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι όλοι δουλεύουν ως ένα, σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό εις βάρος όλων των υπόλοιπων κοινωνιών. Δεν είναι ώρα για απαθή συμπεριφορά, δειλία ή αδιαφορία. Είναι καιρός μόνο για ατομικό θάρρος, προσωπική ευθύνη και πλήρη περιφρόνηση κάθε προπαγάνδας- δηλαδή πλήρη περιφρόνηση για οτιδήποτε δεν μπορεί να αποδειχθεί ως απόλυτο γεγονός.

“Μας αφήνουν να ζούμε σε εκατομμύρια μόνο για χάρη της οικονομίας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέχρι να καταλάβουν πώς θα λειτουργήσει η οικονομία χωρίς τους ανθρώπους”

~ Bangambiki Habyarimana,  The Great Pearl of Wisdom (Το Μεγάλο Μαργαριτάρι της Σοφίας)

Παραπομπές και σύνδεσμοι πηγών:

The controllers of money, energy, and food will control the world

Israel adds Yuan to holding while reducing U.S. dollar holdings

U.S. aid to Israel

Welcome to 2030: WEF article 2016

——————

Δικτυογραφία :

The Russia, China, Zionist Israel Partnership and the “Great Reset” Conspiracy Among Nation-States? – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/the-russia-china-zionist-israel-partnership-and-the-great-reset-conspiracy-among-nation-states/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,791


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα