Η τελευταία μου έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν

Η τελευταία μου έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν

1 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το

 

Είσαστε έκπληκτοι; Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη της τελευταίας μου έρευνάς.

 

Η τελευταία μου έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν

Του Steve Kirsch

 

Έκανα πρόσφατα μια έρευνα απευθείας στους αναγνώστες μου και τους φίλους τους για να ελέγξω τα αποτελέσματα στις έρευνες Pollfish που κάναμε.

Τα αποτελέσματα μέχρι τη 1η Ιουλίου 2022 παρατίθενται εδώ:

Αποτελέσματα έρευνας βάση των αναγνωστών μου και των φίλων τους.
Τα ποσοστά αντιπροσωπεύουν το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που ανέφεραν τη συγκεκριμένη ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά πιθανότατα δεν είναι μειωμένοι περισσότερο από έναν παράγοντα του 2.

Για παράδειγμα, αυτό σημαίνει ότι το 4,6% των ατόμων που εμβολιάστηκαν έπρεπε να νοσηλευτούν και το 2,1% είχε διάγνωση μυοκαρδίτιδας.

Στις ΗΠΑ, πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, επομένως το 2% με μυοκαρδίτιδα αντιπροσωπεύει πάνω από 5 εκατομμύρια άτομα. Αυτό είναι μια καταστροφή.

Αυτά τα ποσοστά είναι χαμηλότερα από τις έρευνες της Pollfish, κάτι που είναι λίγο περίεργο για μένα, αλλά καλώς υποστηρίζω τους χαμηλότερους αριθμούς που βρίσκω στις έρευνες.

Αυτό που έψαχνα ήταν η συμφωνία ως προς τη σχετική συχνότητα, δηλαδή ότι:

Νοσηλευόμενοι>Αναπηρίες>Μυοκαρδίτιδα>Πάρεση Bell/ έρπητας ζωστήρας που αναφέρει η VAERS.

Πράγματι, ο παραπάνω πίνακας έχει την ίδια σχετική σειρά όπως στο VAERS.

Αυτοί οι αριθμοί στον πίνακα μου είναι επίσης συνεπείς με άλλες παρατηρήσεις και ανέκδοτες έρευνες που έχω λάβει στο παρελθόν.

Τα νούμερα είναι πολύ ανησυχητικά.

Δυστυχώς, κανείς στην ιατρική κοινότητα δεν ακούει. Δε θέλουν να συγκεντρώσουν κανένα από αυτά τα δεδομένα ή να γνωρίζουν ότι υπάρχουν.

Αλλά για όλους τους άλλους, αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί γιατί δείχνουν πολύ καθαρά πόσο επικίνδυνα είναι πραγματικά τα εμβόλια για τον COVID και πόσο διεφθαρμένη είναι η ιατρική κοινότητα επειδή αγνοεί αυτούς τους αριθμούς.

Περίληψη

 

Οποιοσδήποτε στην ιατρική κοινότητα θα μπορούσε να κάνει την ίδια έρευνα που έκανα και εγώ. Αλλά δε θα το κάνουν. Και αυτό σας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, έτσι δεν είναι;

 

 

Πηγή

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα