Η τελευταία πράξη του Κορωνοϊού. Η Σατανική Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Θλίψη, τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού και το Χιλιετές (!!!) Βασίλειο.

Η τελευταία πράξη του Κορωνοϊού. Η Σατανική Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Θλίψη, τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού και το Χιλιετές (!!!) Βασίλειο.

16 Αυγούστου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,569
Μοίρασέ το

 

Ο τρόπος λειτουργίας των «Πεφωτισμένων» (Ιλλουμινάτοι) είναι να λένε την αλήθεια χρησιμοποιώντας προγνωστικό προγραμματισμό, σύμβολα και αριθμούς (την Γεματρια: Gematria, να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους εκ των προτέρων, να κοροϊδεύουν όσους πιστεύουν τα ψέμματά τους και να δυσφημούν αυτούς που λένε αλήθειες και εκθέτουν την απάτη ως ” συνωμοσιολόγους».

Η Μεγάλη Επαναφορά που προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ο βραχίονας προπαγάνδας για τις ελίτ του Σατανα) δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού.

Το Corona Operation είναι η αρχή της σατανικής τελευταίας πράξης. Η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει. Θα γίνει στάχτη και από τις στάχτες θα αναστηθεί ο Φοίνικας. Μια Νέα Τάξη των Αιώνων που θα κυβερνάται από έναν δικτάτορα όλου του κόσμου, τον Αντίχριστο που θα αναδυθεί.

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο, ως προς τους συμβολισμούς των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ που βρίσκονται πίσω και από αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ, που οι λαοί αγνούν το πόσο ανήθικα είναι τα παιχνιδία των ILLUMINATI σε βάρος τους.

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

Μας ενημέρωσαν για όλα τα σατανικά τους σχέδια… εμείς θερωρήσαμε πως βλέπαμε μια ταινία, ή διαβάζαμε απλά ένα … συνωμοσιολογικό βιβλίο, ή παρακολουθούσαμε Ολυμπιακούς Αγώνες…

ΑΥΤΟΙ, με την σιωπή και την παντελή αντίδρασή μας, θεώρησαν πως αποδεχθήκαμε τα σατανικά τους σχέδια και… κατά την διαβολική θρησκεία τους, καθάρισαν το … κάρμα τους…

Διαδίδοντας αυτή την ανάρτηση, γίνοντας ο καθένας από εμάς κοινωνός αντίστασης, δυσκολεύουμε την ολοκλήρωση των σατανικών τους σχεδίων…

Και ανίσχυροι να πράξουμε κάτι πιο δυνατό ας διαδίδουμε τη γνώση και ας ευχηθούμε πως η έλευση Του Χριστού, θα σώσει την ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Πρόσφατα ο Steve Kirsch δημοσίευσε ένα άρθρο “Χλευάζουν τους ανθρώπους που πιστεύουν το ψευδές αφήγημα”.

(Steve Kirsch: “omicron —> “moronic”(αναγραμματισμός της λέξης ‘omicron’, σημαίνει ηλίθιος, μικρονοϊκός)
omicron delta —> “media control”(αναγραμματισμος των δύο λέξεων: έλεγχος των μέσων)

Πόσο πιο προφανές μπορούν να το κάνουν; Και ακόμα ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει…

Ελάτε παιδιά, σας παίζουν.

Σταματήστε να πιστεύετε αυτά που σας λένε και αρχίστε να εξετάζετε τα δεδομένα και τα στοιχεία.

Οι τύποι με τα διδακτορικά στο Χάρβαρντ δεν πρόκειται να πάρουν το ενισχυτικό (m-volιο)… έχουν δει τα δεδομένα. Ξυπνήστε.

Μην δίνετε σημασία σε αυτά που λένε δημόσια. Παρακολουθήστε ποιες επιλογές κάνουν οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα πραγματικά δεδομένα. Αυτό σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Μην ακούτε τον Τύπο. Μην ακούτε τον γιατρό σας.

Ο γιατρός σας δεν επιτρέπεται να σας πει τίποτα εκτός από το ψευδές αφήγημα.

Οι περισσότεροι γιατροί μάλιστα το πιστεύουν γιατί βασικά είναι πρόβατα και ακολουθούν το κοπάδι.

Εάν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει, μιλήστε με μερικά θύματα των m-volίων. Είναι σχεδόν όλοι ενήμεροι (αλλά πολλοί είναι ακόμα σε άρνηση).

Ή διαβάστε τα σχετικά άρθρα στα substacks των Steve Kirsch, Robert Malone, ο Alex Berenson, η Jessica Rose, ο Mathew Crawford, Toby Rogers, Aaron Siri και, φυσικά, του el gato malo.”)

Ο Steve έχει δίκιο, κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Ο τρόπος λειτουργίας των «Πεφωτισμένων» (Ιλλουμινάτοι) είναι να λένε την αλήθεια χρησιμοποιώντας προγνωστικό προγραμματισμό, σύμβολα και αριθμούς (την Γεματρια: Gematria https://en.wikipedia.org/wiki/Gematria) , να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους εκ των προτέρων, να κοροϊδεύουν όσους πιστεύουν τα ψέμματά τους και να δυσφημούν αυτούς που λένε αλήθειες και εκθέτουν την απάτη ως ” συνωμοσιολόγους».

Ας εξετάσουμε μερικές από τις «συμπτώσεις» που πηγαίνουν πίσω στην αρχή των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων.

Χρησιμοποιώντας την Γεματρία μας λένε ποιος είναι υπεύθυνος για την επιχείρηση Corona.

(Μαρκήσιος de LaFayette: “Είναι η γνώμη μου ότι εάν οι ελευθερίες αυτής της χώρας – των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής – καταστραφούν, θα γίνει από τη δολιότητα των Ρωμαιοκαθολικών Ιησουιτών ιερέων, γιατί είναι οι πιο πανούργοι, επικίνδυνοι εχθροί της πολιτικής και θρησκευτικής ελευθερίας. Αυτοί έχουν υποκινήσει τους περισσότερους πολέμους στην Ευρώπη”.

Μαρκήσιος de LaFayette (1757-1834, Γάλλος πολιτικός και στρατηγός. Υπηρέτησε στον Αμερικανικό Ηπειρωτικό Στρατό υπό τη διοίκηση του στρατηγού Τζωρτζ Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Επαναστατικού Πολέμου.)

Η Ιησουίτισσα Νυφίτσα ο Anthony Fauci «Προβλέπει» την πανδημία του κορωνοϊού το 2017 στην Κεντρική Ομιλία του Πανεπιστημίου Ιησουιτών στο Τζώρτζταουν

 

ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 201

 

Ο Πάπας Κλήμης XIV κατέστειλε το Τάγμα των Ιησουιτών το 1773 την 201η ημέρα του έτους, 20 Ιουλίου. Η Αικατερίνη η Μεγάλη της Ρωσίας έσωσε την Κοινωνία του Ιησού προστατεύοντας 201 Ιησουίτες το 1772.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης Πάπας, έζησε στη σουίτα 201 στο Domus Sanctae Marthae εντός του Βατικανού από την εκλογή του τον Μάρτιο του 2013.

Το όνομα του Ιησουίτη Adam Weishaupt, δημιουργού των Βαυαρών Illuminati (το όνομα αργότερα άλλαξε σε «Order of Illuminati : Τάγμα των Πεφωτισμένων) έχει επίσης τον αριθμό 201 στη Γεματρία.

Η προσομοίωση πανδημίας Event 201 διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο John Hopkins που ιδρύθηκε από τον Daniel Coit Gilman, μέλος του Skull and Bones.

Το Τάγμα των Ιησουιτών = 201

M-volιο Covid-19 = 201

Χάπι κορωνοϊού = 201

Λεωφορεία m-volίων = 201

Υποχρεωτική Μάσκα = 201

Νέα παραλλαγή του Covid = 201

Παραλλαγή Delta του Covid = 201

Ιός ευλογιάς = 201

Στις 4 Νοεμβρίου 2021, ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για τρομοκρατικές επιθέσεις ευλογιάς (https://www.standard.co.uk/news/uk/bill-gates-microsoft-smallpox-terror-attacks-policy-exchange-jeremy-hunt-b964271.html )

 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 93

Ο τίτλος του CNN από τις 19 Οκτωβρίου 2021: «Το m-volιο Pfizer είναι κατά 93% αποτελεσματικό στην πρόληψη της νοσηλείας σε νοσοκομείο για λοίμωξη με Covid-19 μεταξύ των εφήβων, σύμφωνα με μελέτη του CDC».

Κορωνοϊός της Γουχάν = 93

Novus Ordo Seclorum = 93

Προπαγάνδα = 93

Τάγμα των Illuminati = 93

Κρόνος = 93

 

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ/ΗΛΙΟ/ΣΑΤΑΝΑ

 

Εσείς, όμως, φέρατε τη σκηνή του Μολώχ σας και τον Χιούν (Κρόνο) τις εικόνες σας, το αστέρι του θεού σας, που φτιάξατε για τον εαυτό σας. – Αμώς 5:26

Οι μασονικοί συγγραφείς συνδέουν ξεκάθαρα τον Κρόνο με τον Σατανά:

« Ο Κρόνος είναι το αντίθετο του Δία. Το σύμβολο του είναι ο σταυρός πάνω από το ζώδιο της Λούνας. Είναι ο Σατανάς, ο Πλάνος ή μάλλον ο Δοκιμαστής. Η λειτουργία του είναι να τιμωρεί και να τιθασεύει τα ατίθασα πάθη στον πρωτόγονο άνθρωπο ». – JS Ward, Freemasonry, and the Ancient Gods

Στον αρχαίο παγανισμό ο Κρόνος αντιπροσωπευόταν από τον «μεγάλο θεό Πάνα», την κερασφόρο θεότητα:

Ο Παν ήταν ένα σύνθετο πλάσμα, στο επάνω μέρος –με εξαίρεση τα κέρατά του– ήταν άνθρωπος, και το κάτω μέρος σε μορφή τράγου. (…) Ο αυλός του Πάνα δηλώνει τη φυσική αρμονία των σφαιρών, και ο ίδιος ο θεός είναι σύμβολο του Κρόνου, επειδή αυτός ο πλανήτης είναι ενθρονισμένος στον Αιγόκερω, του οποίου το έμβλημα είναι μια κατσίκα ». – Manly.P.Hall, Secret Teachings Of All Ages

 

ΚΡΟΝΟΣ/ΗΛΙΟΣ/ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ.

(το σύμβολο του τάγματος των Ιησουιτών)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Η Μεγάλη Σύνοδος Δία και Κρόνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Αποκρυφιστές και Αστρολόγοι αποκαλούν τη Μεγάλη Σύνοδο του 2020 «Μεγάλη Μετάλλαξη», την έναρξη της Εποχής του Υδροχόου και την επιστροφή του Κρόνου.

Η Μεγάλη Επαναφορά που προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ο βραχίονας προπαγάνδας για τις ελίτ του Σατανα) δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού.

Το Corona Operation είναι η αρχή της σατανικής τελευταίας πράξης. Η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει. Θα γίνει στάχτη και από τις στάχτες θα αναστηθεί ο Φοίνικας. Μια Νέα Τάξη των Αιώνων που θα κυβερνάται από έναν δικτάτορα όλου του κόσμου, τον Αντίχριστο που θα αναδυθεί.

« Πρέπει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε μια κυβέρνηση ενός κόσμου, μιας παγκόσμιας θρησκείας υπό έναν ηγέτη ενός κόσμου . ” – Robert Muller, Βοηθός του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, δημιουργός ενός «Παγκοσμίου Βασικού Προγράμματος”. (https://lionessofjudah.substack.com/p/the-occult-is-the-spiritual-foundation )

 

ΔΕΛΤΑ, ΟΜΙΚΡΟΝ

 

Το ελληνικό γράμμα Δέλτα (κεφαλαίο Δ, πεζό δ) έχει σχήμα τριγωνικό (πυραμίδα), συμβολίζει τον αριθμό τέσσερα στο ελληνικό αριθμητικό σύστημα. Το γράμμα δέλτα προήλθε αρχικά από το φοινικικό γράμμα daleth που σήμαινε «πόρτα» ή «πύλη» στη φοινικική γλώσσα.

Το ελληνικό γράμμα Όμικρον (κεφαλαίο Ο, πεζό ο) έχει σχήμα κύκλου και αντιστοιχεί στον αριθμό 70 στο ελληνικό αριθμητικό σύστημα. Το γράμμα όμικρον προήλθε αρχικά από το φοινικικό γράμμα ayin που σήμαινε «μάτι» στη φοινικική γλώσσα

Ας συνδυάσουμε δύο γράμματα:

(Εικόνα: η πυραμίδα και ο παντεπόπτης οφθαλμός)

Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, δήλωσε ότι το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού 2019-nCoV συνιστά Έκτακτη Ανάγκη για τη Δημόσια Υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC).

666 ημέρες αργότερα , στις 26 Νοεμβρίου 2021, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι το πρόσφατα ανακαλυφθέν στέλεχος Β.1.1.529 του COVID-19, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, ήταν μια παραλλαγή που προκαλούσε ανησυχία και την μετονόμασε σε Omicron.

 

ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ “ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ”

 

Η Ανταρκτική είναι ένας τόπος ιδιαίτερης σημασίας για τις ελίτ μας που λατρεύουν τον Σατανά. Κατά καιρούς, οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες του κόσμου πραγματοποιούν ταξίδια στην ήπειρο στο κάτω μέρος του Κόσμου. Ενώ ο πραγματικός σκοπός των επισκέψεων παραμένει μυστήριο, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ενδιαφέροντα ονόματα των νησιών της Ανταρκτικής:

Νήσος Δέλτα (Delta Island), Νήσοι Όμικρον (Omicron Islands), Νήσος Στέψης (CORONAtion Island), Νήσος της Εξαπάτησης/Παραπλάνησης (Deception Island), Νήσος του Διαβόλου (Devil Island).

Το Έρεβος είναι ένα ενεργό ηφαίστειο.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ : μια προσωποποίηση του σκότους στην ελληνική μυθολογία, ένας τόπος σκότους στον κάτω κόσμο στο δρόμο για τον Άδη (Κόλαση)

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

Ιταλική ταινία με το όνομα «Omicron» που κυκλοφόρησε το 1963

(Αφίσα της ταινίας “The Omicron Variant”)

 

Η ταινία The Visitor from Planet Omicron (Ο Επισκέπτης από τον Πλανήτη Όμικρον)

 

 

(Αφίσες της ταινίας)

Ο λαός μου έχει καταστραφεί λόγω έλλειψης γνώσης· επειδή απέρριψες τη γνώση, θα σε απορρίψω και εγώ, για να μη γίνεις ιερέας για μένα· αφού ξέχασες το νόμο του Θεού σου, θα ξεχάσω και τα παιδιά σου. – Ωσηέ 4:6

 

 

Τα τελετουργικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992/2012 «προέβλεψαν» την Επιχείρηση Κορώνα

 

The Corona End Game. Addendum
The Olympics Rituals of 1992/2012 “Predicted” The Corona Operation

https://lionessofjudah.substack.com/p/the-corona-end-game-addendum

* * *

Στο προηγούμενο άρθρο «The Corona End Game. Η αλήθεια πίσω από τα σύμβολα» (https://lionessofjudah.substack.com/p/the-corona-end-game) συζητήσαμε τους στόχους της Επιχείρησης Corona και τη χρήση προγνωστικού προγραμματισμού, σημείων και συμβόλων ως Modus Operandi των ελίτ που λατρεύουν τον Σατανά:

Εχθές έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο: “The 1992 Olympics Predicted 2021” από το κανάλι The Scariest Movie Ever.

Ο συγγραφέας δίνει μια λεπτομερή ανάλυση δύο δημοσίων τελετουργιών που πραγματοποιήθηκαν με διαφορά ακριβώς 20 ετών.

Σας δίνει μια ιδέα για το πόσο καιρό νωρίτερα σχεδιάστηκε η επιχείρηση Corona και αποκαλύφθηκε στο ανύποπτο κοινό προτού εκτελεστεί με χειρουργική ακρίβεια από τους στρατιώτες του Σατανά, τους Ιησουίτες της Ρώμης.

The 1992 Olympics Predicted 2021

 

 

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές σκηνές:

Ήλιος/Κρόνος/Λατρεία του Σατανά


(Φωτό)

(Φωτό: Πεπτωκοτες άγγελοι)

 

(Φωτό: ο άνθρωπος είναι ο ιός)

 

(Φωτό: ανθρωποθυσίες)

Η κεντρική σκηνή καταλαμβάνεται από τον ανατριχιαστικό γίγαντα που λατρεύεται από το πλήθος που κουνάει κλαδιά φοίνικα.

Στη Βίβλο, η Θριαμβευτική Είσοδος του Ιησού στην Ιερουσαλήμ με το κυματισμό των κλαδιών φοίνικα βρίσκεται στο Ιωάννη 12:12-15. Ματθαίος 21:1-11. Μάρκος 11:1-11 και Λουκάς 19:28-44.

Ο ανατριχιαστικός γίγαντας αντιπροσωπεύει τον «μεσσία» του Σατανά, τον Αντίχριστο που θα λατρεύεται ως Θεός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Ο Τιτανικός βυθίζεται. Αυτός ο πονηρός κόσμος χάνεται.

Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς – Δευτέρα Παρουσία – Αντικλείδι

Η Σατανική Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Θλίψη, τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού και το Χιλιετές (!!…..) Βασίλειο.

λέγει αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι’ ἐμοῦ. – Ιωάννης 14:6

πᾶς γὰρ ὃς ἂν ἐπικαλέσηται τὸ ὄνομα Κυρίου σωθήσεται. – Ρωμαίους 10:13

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου Α

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου προσθήκη Β

 

Προβολές : 1,569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα