Η Τραγική “Κωμωδία” του Trump που Ξεπερνά τη Φαντασία και τη Λογική

Η Τραγική “Κωμωδία” του Trump που Ξεπερνά τη Φαντασία και τη Λογική

18 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

 

Αυτό το φρικτό φιδέλαιο πωλήσεων συνεχίστηκε και συνεχίστηκε, αλλά δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτό το άμεσο απόσπασμα από αυτόν τον ναρκισσιστή καλλιτέχνη τσίρκου που νομίζει ότι είναι Θεός.

Επιπλέον, κανένα από τα έσοδα αυτής της απάτης δεν πηγαίνει στην εκστρατεία του Trump, όλα πηγαίνουν απευθείας στον ιδιωτικό του λογαριασμό.

Πρόκειται για την επιτομή της βλακείας, της απληστίας και ενός εγωισμού που έχει διογκωθεί σε τέτοιο σημείο που θα εκραγεί με τη δύναμη πυρηνικής βόμβας.

Κι όμως αυτό το νούμερο, αυτόν τον ψυχοπαθή ναρκισσιστή υπερασπίζονται όχι μόνο τα αμερικανάκια, αλλά και κάτι νούμερα στην Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο τον εμπιστεύονται, αλλά θεωρούν πως θα είναι ο επόμενος πρόεδρας της αμερικής…

Αλλά τι να περιμένεις όταν κάτι τέτοια νούμερα, υποστήριζαν πως ο Μιχαλολιάκος θα γίνει πρωθυπουργός και τώρα πως ο Κασιδιάρης θα γίνει πρωθυπουργός;;;

Τόση εμμονική ναρκισσιστική παράνοια;;;

Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει…

Οι ναρκισσιστές με τους ναρκισσιστές ενώ οι ώριμοι άνθρωποι έχουν αντιληφθεί προ πολλού τι μέρος του λόγου είναι ο εν λόγω…

Η φωτογραφία που επέλεξα από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι ενδεικτική…

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ…

Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ… και για όσους δεν φάγαμε την παραμύθα του σωτήρα, ιδιαίτερα απολαυστική… και επιβεβαιωτική της σοφής σκέψης μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

16 Δεκεμβρίου 2022 |  Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Ο σαδιστής ναρκισσιστής αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως θεϊκό, αδίστακτο και χωρίς ενδοιασμούς, ιδιόρρυθμο και ανεξιχνίαστο, χωρίς συναισθήματα και μη σεξουαλικό, παντογνώστη, παντοδύναμο και πανταχού παρόντα, μια πληγή, μια καταστροφή, μια αναπόφευκτη ετυμηγορία”.

~ Sam Vakni

 

Περιμένατε με κομμένη την ανάσα; Έχετε περάσει άυπνες νύχτες; Έχετε νιώσει τον ενθουσιασμό της προσμονής και έχετε ακούσει την πιο σημαντική ανακοίνωση της ζωής μας;

Επιτέλους συνέβη- η νέα ψηφιακή κάρτα συναλλαγών Superhero Trump Non-Fungible Token (NFT) Digital Trading Card είναι εδώ!

Πώς επιβιώσαμε όλοι μας μέχρι τώρα χωρίς αυτόν τον υπέροχο θησαυρό που θα βρείτε μια φορά στη ζωή σας;

Πρόκειται πραγματικά για μια “σημαντική ανακοίνωση”, όρος που επινόησε ο ίδιος ο Trump.

“Αυτός είναι ο Donald Trump, ελπίζω ο αγαπημένος σας πρόεδρος όλων των εποχών. Καλύτερος από τον Λίνκολν, καλύτερος από τον Ουάσινγκτον, με μια σημαντική ανακοίνωση να κάνει. Κάνω την πρώτη μου επίσημη συλλογή Donald J. Trump NFT εδώ και τώρα. Ονομάζονται Trump Digital Trading Cards (ψηφιακές κάρτες συναλλαγών Τραμπ). Αυτές οι κάρτες περιλαμβάνουν μερικά από τα πραγματικά απίστευτα έργα τέχνης που αφορούν τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ήταν πολύ συναρπαστικό. Μπορείτε να συλλέγετε τις ψηφιακές κάρτες Trump όπως ακριβώς τις κάρτες μπέιζμπολ ή άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Εδώ είναι ένα από τα καλύτερα σημεία. Κάθε κάρτα συνοδεύεται από μια αυτόματη ευκαιρία να κερδίσετε εκπληκτικά βραβεία, όπως ένα δείπνο μαζί μου”.

Όλα αυτά με μόνο 99 δολάρια! Θα ήταν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για οποιονδήποτε!

Αυτό το φρικτό φιδέλαιο πωλήσεων συνεχίστηκε και συνεχίστηκε, αλλά δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτό το άμεσο απόσπασμα από αυτόν τον ναρκισσιστή καλλιτέχνη τσίρκου που νομίζει ότι είναι Θεός.

Επιπλέον, κανένα από τα έσοδα αυτής της απάτης δεν πηγαίνει στην εκστρατεία του Trump, όλα πηγαίνουν απευθείας στον ιδιωτικό του λογαριασμό.

Πρόκειται για την επιτομή της βλακείας, της απληστίας και ενός εγωισμού που έχει διογκωθεί σε τέτοιο σημείο που θα εκραγεί με τη δύναμη πυρηνικής βόμβας.

Το παλιό ρητό: “Δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου αυτά τα σκατά“, είναι μια υποτίμηση με τεράστιο μέγεθος. Για να προωθήσει ακόμη και ο Τραμπ κάτι τέτοιο, απαιτείται να κατανοήσει την απόλυτη ακατανόητη αγραμματοσύνη όλων εκείνων των κορόιδων που θα προσκολληθούν σε αυτή την ανούσια παραφροσύνη.

Και ιδού, αυτό το λεγόμενο NFT του Trump ξεπουλήθηκε αμέσως. Ξαφνιάστηκε; Δεν θα έπρεπε.

Όλοι θα πρέπει να προσέξουν, γιατί αυτοί είναι οι άνθρωποι που ψηφίζουν, που δεν μπορούν να “σκεφτούν” σε καμία μορφή συνειδητής πραγματικότητας και που θα συμμορφωθούν με κάθε εντολή που τους δίνουν τα αφεντικά τους. Είναι τόσο θλιβερό, ώστε να είναι κωμικό, αλλά η κωμωδία θα έπρεπε να είναι ακίνδυνη, όχι μια μορφή επικίνδυνης ψυχολογικής τρέλας και ναρκισσιστικής παραφροσύνης.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω, αλλά ποιο είναι το νόημα; Όποιος δεν καταλαβαίνει ήδη την ψυχική τρέλα μιας τέτοιας προσπάθειας όπως αυτή, είναι ήδη μια χαμένη ψυχή.


“Δεν με νοιάζει τι σκέφτεστε, εκτός αν πρόκειται για μένα”.

~ Kurt Cobain


Tragic Trump ‘Comedy’ That Belies Imagination and Sanity – garydbarnett.com

Tragic Trump ‘Comedy’ That Belies Imagination and Sanity

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/trump

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα