Η τρομολαγνεία ενδύεται τα άμφια της επιστήμης – Όλη η αλήθεια για την παράλλαξη Delta και τους εμπόρους του πανικού

Η τρομολαγνεία ενδύεται τα άμφια της επιστήμης – Όλη η αλήθεια για την παράλλαξη Delta και τους εμπόρους του πανικού

2 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η τρομολαγνεία ενδύεται τα άμφια της επιστήμης – Όλη η αλήθεια για την παράλλαξη Delta και τους εμπόρους του πανικού
Χτύπησαν κόκκινο τα futures στις μετοχές του αμερικανικού χρηματιστηρίου την Τετάρτη 30 Ιουνίου, όταν ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Dr Anthony Fauci απηύθυνε μερικές πολύ σοβαρές προειδοποιήσεις για την πορεία του κορωνοϊού και τη νέα παράλλαξη Delta που απειλεί ξανά την… ανθρωπότητα.

Όλα παίζονται στα χρηματιστήρια των σιωνιστών.
Όταν η φούσκα σκάσει να δούμε τι θα γίνει στην ανθρωπότητα…
Αφήστε τους τρομολάγνους να σκούζουν.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΓΙΟΣ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Η τρομολαγνεία ενδύεται τα άμφια της επιστήμης – Όλη η αλήθεια για την παράλλαξη Delta και τους εμπόρους του πανικού
Ο συγγραφέας Daniel Horowitz εξηγεί ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η Delta δεν είναι πιο θανατηφόρα ή η πιο μολυσματική από τις άλλες παραλλάξεις του ιού

Χτύπησαν κόκκινο τα futures στις μετοχές του αμερικανικού χρηματιστηρίου την Τετάρτη 30 Ιουνίου, όταν ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Dr Anthony Fauci απηύθυνε μερικές πολύ σοβαρές προειδοποιήσεις για την πορεία του κορωνοϊού και τη νέα παράλλαξη Delta που απειλεί ξανά την… ανθρωπότητα.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα mainstream media, τα εμβολιαστικά προγράμματα σημειώνουν χαρακτηριστική καθυστέρηση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο – αν και ταυτόχρονα θέλουν να λένε πως βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο.

vaxxx.jpg

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό Timothy Callaghan οδεύουμε προς έναν κόσμο δύο ταχυτήτων, στον οποίο θα γίνεται διάκριση μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, άνευ ετέρου τινός…

Σε ό,τι αφορά τη νέα παράλλαξη Delta, που εντοπίστηκε πρώτη φορά στην Ινδία, λέγεται πως «ανθεί» ιδίως στους κόλπους των μη εμβολιασμένων.

Ωστόσο, εύλογο είναι το ερώτημα για το αν η παράλλαξη Delta είναι περισσότερο μεταδοτική από τον SARS-CoV-2.

Σε πρόσφατη δημοσίευση του Blaze, ο συγγραφέας Daniel Horowitz εξηγεί ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η Delta δεν είναι πιο θανατηφόρα ή η πιο μολυσματική από τις άλλες παραλλάξεις του ιού.

Σύμφωνα με τον Horowitz, οι επιδημιολόγοι και οι άλλοι γραφειοκράτες της δημόσιας υγείας, όπως ο Δρ. Fauci, σπέρνουν απλώς τον «πανικό, ντύνοντάς τον με άμφια επιστήμης».

Αν μη τι άλλο, η αντιστρόφως ανάλογη σχέση μεταξύ των νοσηλειών και των κρουσμάτων στις ΗΠΑ δηλοί το ακριβώς αντίθετο.

Ορισμένες περιοχές μπορεί να «βλέπουν» μια μικρή ταλάντωση από καιρό σε καιρό καθώς καθίσταται εφικτή η ανοσία της αγέλης, ανεξάρτητα από το ποια παραλλαγή κυριαρχεί.

Και, βέβαια, οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι ακόμα και από αυτούς της εποχικής γρίπης.

Στο μεταξύ, αφού κάθε πόλη άρχισε να εμφανίζει τη δική της παράλλαξη, οι επιδημιολόγοι-έμποροι τρόμου και πανικού συνειδητοποίησαν ότι θα αποκαλυπτόταν η απάτη τους, οπότε αποφάσισαν να τις μετονομάσουν Alpha (Βρετανική), Beta (Νοτιοαφρικανική), Gamma (Βραζιλίας) και Delta (Ινδικά).

Ωστόσο, εάν οι άνθρωποι θα δουν πραγματικά τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσουν ότι η παραλλαγή Delta είναι λιγότερο θανατηφόρα.

Στην πραγματικότητα, οι θάνατοι στην Ινδία είναι το ένα έβδομο των θανάτων στις ΗΠΑ.

Ευτυχώς, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη παρουσιάσει τα πραγματικά δεδομένα, προσπαθώντας να προφυλάξει τον κόσμο από την παραπληροφόρηση.

table2.jpg

Στις 18 Ιουνίου, η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία δημοσίευσε την 16η έκθεσή της για τον SARS-CoV-2, ομαδοποιώντας τις παραλλάξεις με ελληνικά γράμματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η παραλλαγή Delta έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,1% (CFR) σε σύνολο 31.132 λοιμώξεων.

Το ίδιο ποσοστό παρουσιάζει και η εποχική γρίπη.

Και φυσικά, κάθε πανδημία αυτό κάνει ιστορικά… γίνεται πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο θανατηφόρος.

Στη Μεγάλη Βρετανία, η παράλλαξη Delta αντιπροσωπεύει το 75% των κρουσμάτων – αν ήταν διαφορετικά πράγματα οι Βρετανοί δεν θα προλάβαιναν να μετρήσουν πτώματα.

vaxx2.jpg
Όσον αφορά τα εμβόλια, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι κατά κάποιο τρόπο παρέχουν καλύτερη προστασία από την προηγούμενη μόλυνση ή από οποιοδήποτε άλλο στέλεχος του ιού.

Αν μη τι άλλο, τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι, στο βαθμό που υπήρχαν θάνατοι λόγω της παραλλαγής Delta, οι περισσότεροι νεκροί ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν ήδη εμβολιαστεί σε σχέση με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων σε ό,τι αφορά το status εμβολιασμού.

vaxx3.jpg

Η ίδια η Ινδία φαίνεται να έχει επιτύχει ανοσία της αγέλης, με τον ΠΟΥ να εκτιμά τα ποσοστά μόλυνσης μεταξύ 60% και 75% στα περισσότερα μέρη.

Επομένως, τα καλά νέα είναι ότι σιγά σιγά επιτυγχάνεται ανοσία της αγέλης παγκοσμίως.

Τα κακά νέα είναι ότι το ελληνικό αλφάβητο έχει 24 γράμματα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 286


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα