Η φρίκη, δεν έχει τελειωμό!!! McCullough: “Ο εμβολιασμένος μπορεί να διαδώσει mRNA και πρωτεΐνη Spike σε άλλους ανθρώπους”!!!!!

Η φρίκη, δεν έχει τελειωμό!!! McCullough: “Ο εμβολιασμένος μπορεί να διαδώσει mRNA και πρωτεΐνη Spike σε άλλους ανθρώπους”!!!!!

24 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,888
Μοίρασέ το

 

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι γονιδιακές θεραπείες COVID-19 εκκρίνονται μέσω σωματικών υγρών και μπορεί να μεταφερθούν σε εκείνους που έχουν επιλέξει να μην κάνουν ένεση.

 

 

Δυστυχώς το είχαμε προεξοφλήσει πως τα εμβόλια θα επηρέαζαν και τους υγιείς… αυτούς που δεν υποτάχθηκαν στα εμβόλια του θανάτου.

Πολλάκις από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαμε γράψει πως πρέπει να αποφεύγετε κάθε επαφή με τους εμβολιασμένους, όποιοι κι αν είναι αυτοί…

Διαβάστε αυτή την ανάρτηση και τα σχόλια με τις απαντήσεις της ΦΟΙΒΗΣ… (εδώ)

Δυστυχώς η φρίκη, δεν έχει φανεί στην ολότητά της…

Νόμιμα ή μη ζευγάρια, νέα παιδιά που δεν έχουν δυστυχώς την ικανότητα να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής, έχουν σεξουαλικές σχέσεις και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, που θα το δούμε στην πορεία.

ΚΑΝΕΝΑΣ “ΓΙΑΤΡΟΣ”, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, σε ότι αφορά στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν γράψει χιλιάδες φορές πως και ο Ντόναλντ Τράμπ, είναι μέρος και πιόνι του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ.

 

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ…

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

 

 

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, DCΈνας από τους πιο ειλικρινείς επικριτές των ενέσεων mRNA του COVID-19, ο Δρ Peter McCullough, προειδοποιεί τώρα ότι όσοι έχουν λάβει το λεγόμενο εμβόλιο μπορεί να «ρίξουν» το mRNA και την πρωτεΐνη ακίδας σε άτομα που επέλεξαν να μην να πάρει τη βολή.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο της Γαλλίδας φαρμακοβιολόγου Dr. Helene Banoun, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Infectious Diseases Research , οι γονιδιακές θεραπείες COVID-19 μπορεί να εξαπλωθούν από ένα άτομο που έχει λάβει ένεση σε ένα άτομο χωρίς ένεση μέσω σωματικών υγρών και εκκρίσεων όπως το σάλιο, ο ιδρώτας και η σεξουαλική επαφή.

 

Αυτό δήλωσε επίσης η Pfizer σε σχέση με μια ιατρική δοκιμή:

«Το πρωτόκολλο για τη δοκιμή Pfizer Phase I/II/III των εμβολίων mRNA COVID-19 (που ξεκίνησε τον Μάιο του 2020) αναφέρει τη δυνατότητα διέλευσης του προϊόντος της μελέτης μέσω εισπνοής ή επαφής με το δέρμα και διέλευσης μέσω σπέρματος από άνδρα που εκτέθηκε μέσω εισπνοής ή επαφή με το δέρμα και διέλευση από το μητρικό γάλα. Αναφέρεται επίσης η πιθανότητα ανεπιθύμητης αντίδρασης του εμβολίου από αυτές τις εκθέσεις», γράφει ο Δρ Μπανούν.

 

DARPA PROJECT

 

Ο Δρ McCullough γράφει ότι η τεχνολογία mRNA αναπτύχθηκε ως μέρος ενός έργου από την Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) το 2011 – και ως εκ τούτου, θα υπήρχε αρκετός χρόνος για προκλινικές δοκιμές πριν από την έναρξη της Operation Warp Speed ​​από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δυστυχώς, αυτά τα προσεκτικά βήματα ανάπτυξης παραλείφθηκαν από την αρχή στο πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων στρατιωτικού τύπου και τώρα το κοινό αντιμετωπίζει το ζήτημα της αποβολής νουκλεϊκού οξέος και πρωτεΐνης Spike ως πιθανή ανησυχία μεταξύ εκείνων που έχουν εργαστεί τόσο σκληρά για να παραμείνουν υγιείς και χωρίς εμβολιασμό κατά του COVID-19», αναφέρει ο Δρ McCullough στο ιστολόγιό του.

Σύμφωνα με τον Δρ McCullough, υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα που σχετίζονται με την «απόρριψη» των γονιδιακών θεραπειών που πρέπει να απαντηθούν γρήγορα προκειμένου να αποφευχθεί βλάβη στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό:

 

«Τα κομβικά ερωτήματα είναι:

1) Για πόσο καιρό ένα άτομο που έχει εμβολιαστεί πρόσφατα κινδυνεύει να ρίξει σε άλλους;

2) Μπορεί το mRNA να ληφθεί από τον αποδέκτη και να αρχίσει να παράγει πρωτεΐνη Spike ακριβώς όπως ο εμβολιασμός;

3) Μπορεί η αποβολή της πρωτεΐνης Spike να προκαλέσει ασθένεια όπως συμβαίνει στους εμβολιασμένους (π.χ. μυοκαρδίτιδα, θρόμβους αίματος κ.λπ.);»

 

ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

 

Στις 7 Δεκεμβρίου, ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI) φιλοξένησε μια διάσκεψη στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα εμβόλια COVID-19.

Στο συνέδριο, ο Δρ McCullough ζήτησε την άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού:

«Η οδός για να αποφευχθεί κάθε άλλη ζημιά είναι ότι όλα τα εμβόλια πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά, να αποσυρθούν. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Όλες οι εντολές εμβολίων πρέπει να καταργηθούν αμέσως. Χρειαζόμαστε αιτήματα για αιτήσεις και άμεση χρηματοδότηση για κέντρα αριστείας για τη θεραπεία τραυματισμών από εμβόλια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Δρ ΜακΚάλοου.

 

«Αυτό που διακυβεύεται εδώ είναι ο θάνατος».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,888


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα