Η Φρίκη που έζησε στα χέρια σατανιστών από τα 2 της χρόνια. Το απόγειο της παράνοιας και της φρίκης σε ένα βίντεο για πολύ σκληρά νεύρα... (βίντεο)

Η Φρίκη που έζησε στα χέρια σατανιστών από τα 2 της χρόνια. Το απόγειο της παράνοιας και της φρίκης σε ένα βίντεο για πολύ σκληρά νεύρα... (βίντεο)

13 Ιουλίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:956
Μοίρασέ το

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το χρονικό μιας κακοποίησης, που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ… ένας πολύ δύσκολος δρόμος, όταν θέλεις να την υπηρετήσεις με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Ένας δρόμος που φορτώνει την ψυχή σου με ιστορίες και γεγονότα, που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο απλός πολίτης, και καταστάσεις φρίκης, που κουβαλάς ως την τελευταία σου ανάσα…

Η ιστορία της Τερέζας, ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία και πάει πολύ πέρα από την κακοποίηση ενός παιδιού…

Είναι το χρονικό μιας κακοποίησης, που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

Η γνωστή VASOULA2908, έκανε την μετάφραση αυτού του ανατριχιαστικού βίντεο που ακολουθεί και κάνει γνωστό ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, που θέλει γερά νεύρα για να το αντέξεις.

Σ’ έναν κόσμο που κυριαρχεί Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, η ιστορία της Τερέζας, αποτελεί ένα μικρό κομμάτι αυτού του σκοτεινού κόσμου…

Κι είναι οι φορές που ακούγοντας, βλέποντας ή διαβάζοντας τέτοια ανατριχιαστικά γεγονότα, θέτω την ύπαρξη του Θεού, σε αμφισβήτηση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Φρίκη!! Τι έζησε στα χέρια σατανιστών από τα 2 της

 

Πηγή βίντεο vasoula2908

Προβολές : 956


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα