Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, (όλων των εμβολίων) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ!!!

Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, (όλων των εμβολίων) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ!!!

17 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,825
Μοίρασέ το

 

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τα Παραδοσιακά Εμβόλια

Ορισμένοι παραδοσιακοί εμβολιασμοί σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν περισσότερους ανθρώπους από τις ασθένειες που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν, δεν γίνονται ουσιαστικές έρευνες για την ασφάλεια των εμβολίων, πολλά εμβόλια είναι θλιβερά αναποτελεσματικά, οι γιατροί που μιλούν κατά του εμβολιασμού διαγράφονται από το ιατρικό μητρώο και, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και οι σύμμαχοί τους στο διαδίκτυο δεν επιτρέπουν συζητήσεις για τον εμβολιασμό.

 

 

 

 

Το γράφω εδώ και δώδεκα χρόνια πως τα εμβόλια είναι ΘΑΝΑΤΟΣ…

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, (όλων των εμβολίων) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ!!!

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον εμβολιασμό – όλους τους εμβολιασμούς, πριν από την επέλαση των πειραματικών φαρμάκων γονιδιακής θεραπείας Covid που παραποιούνται ως “εμβόλια”: Ορισμένοι παραδοσιακοί εμβολιασμοί σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν περισσότερους ανθρώπους από τις ασθένειες που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν, δεν γίνονται ουσιαστικές έρευνες για την ασφάλεια των εμβολίων, πολλά εμβόλια είναι θλιβερά αναποτελεσματικά, οι γιατροί που μιλούν κατά του εμβολιασμού διαγράφονται από το ιατρικό μητρώο και, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και οι σύμμαχοί τους στο διαδίκτυο δεν επιτρέπουν συζητήσεις για τον εμβολιασμό.

Από τον Dr. Vernon Coleman

Θα πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα πράγματα σχετικά με τον εμβολιασμό:

1.    Κανείς άλλος δεν θα σας το πει αυτό, αλλά ορισμένοι παραδοσιακοί εμβολιασμοί σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν περισσότερους ανθρώπους από τις ασθένειες που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν. Ιστορικά, οι αποδείξεις είναι σαφείς (όπως έχω δείξει στα βιβλία μου). Οι αμερικανικές στατιστικές το αποδεικνύουν επίσης αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθένειες κατακτήθηκαν με άλλα μέσα (π.χ. καλύτερες συνθήκες διαβίωσης) πριν γίνουν διαθέσιμα τα εμβόλια.

2.   Δεν γίνεται ουσιαστική έρευνα για την ασφάλεια των εμβολίων. Δεν γίνονται δοκιμές για να διαπιστωθεί πώς τα διάφορα εμβόλια αλληλεπιδρούν – ή μπορεί να αλληλεπιδρούν με συνταγογραφούμενα φάρμακα ή φάρμακα που αγοράζονται από το φαρμακείο. Κανείς δεν γνωρίζει πόση ακριβώς ζημιά προκαλούν τα προγράμματα εμβολιασμού.

3.    Έχουν καταβληθεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ασθενείς που έχουν υποστεί ζημιές από εμβόλια. Και όμως, γιατροί και πολιτικοί ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

4.    Πολλά εμβόλια είναι θλιβερά αναποτελεσματικά – εκτός του ότι προκαλούν παρενέργειες. Όταν ήμουν γενικός ιατρός δεν συνάντησα ποτέ γιατρό που να έχει κάνει το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης.

5.   Κάθε γιατρός που γνωρίζω που έχει ταχθεί κατά του εμβολιασμού έχει διαγραφεί από το ιατρικό μητρώο – συνήθως για αμφίβολους λόγους. (Εγώ δεν έχω διαγραφεί, αλλά είμαι συνταξιούχος.)

Τίποτα δεν είναι πιο πιθανό να οδηγήσει στην επαγγελματική καταστροφή ενός γιατρού από το να μιλήσει εναντίον του εμβολιασμού.

Το επάγγελμα συγχωρεί τους γιατρούς που κοιμούνται με τους ασθενείς τους, που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ ή ναρκωτικών ή που συνταγογραφούν με επικίνδυνο τρόπο.

Όσοι όμως αμφισβητούν τον εμβολιασμό (ιδίως τα προγράμματα εμβολιασμού των παιδιών) δεν συγχωρούνται ποτέ.

6.   Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου) έχουν λάβει εντολή να μην επιτρέπουν καμία συζήτηση ή συζήτηση για τις παρενέργειες, τους κινδύνους ή τις ελλείψεις των εμβολιασμών. Κανείς δεν θα συζητήσει πια μαζί μου για τον εμβολιασμό.

Το BBC αρνείται να επιτρέψει οποιαδήποτε συζήτηση για τον εμβολιασμό και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν που αμφισβητεί τον εμβολιασμό να μπει στα προγράμματά του “είτε έχει δίκιο είτε άδικο”. Στο διαδίκτυο, τα άρθρα που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια του εμβολιασμού αποσιωπούνται.

Είμαι συγγραφέας μπεστ σέλερ των Sunday Times με πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και βιβλία μεταφρασμένα σε 25 γλώσσες.

Αλλά όταν πάνω από 600 αντίτυπα του βιβλίου μου για τον εμβολιασμό (Όποιος σας λέει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, λέει ψέματα) στάλθηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά, δεν δημοσιεύθηκε ούτε μία κριτική.

Ορισμένες εκδόσεις τρομοκρατήθηκαν τόσο πολύ από το βιβλίο που αντί να το πουλήσουν (όπως συνηθίζεται με τα αντίτυπα των κριτικών) μου το έστειλαν πίσω.

7.     Με έχουν απειλήσει, μου έχουν πει ψέματα και με έχουν απολύσει εξαιτίας της εκστρατείας μου.

Τα τηλέφωνά μου παρακολουθούνται.

Ο ιστότοπός μου έχει παραβιαστεί πολλές φορές (μόνο ένας ιστότοπος παραβιάζεται πάνω από 3.000 φορές το μήνα) και έχει καταστραφεί δύο φορές.

Με έχουν απειλήσει με μηνύσεις περισσότερες φορές από όσες μπορώ να θυμηθώ.

Ντετέκτιβ έχουν εισχωρήσει στη ζωή μου και κλητήρες που χτυπούν την πόρτα μου.

Ένας διακομιστής εγγράφων από φαρμακευτικές εταιρείες έφερε τόσα πολλά έγγραφα που έπρεπε να τα περάσει από το πτερύγιο της γάτας – δεν περνούσαν από το γραμματοκιβώτιο.

Και υπήρξε ένα απειλητικό “χτύπημα” που η Ιντερπόλ θεώρησε αρκετά σοβαρό ώστε να αξίζει να γίνει έρευνα.

Υπάρχει ένα παλιό ιαπωνικό ρητό: “Το καρφί που προεξέχει χτυπιέται“, το οποίο φαίνεται να ταιριάζει.


 ***********

Δικτυογραφία:

 Things You Should Know about Traditional Vaccines – The Expose

https://expose-news.com/2022/09/11/things-you-should-know-about-traditional-vaccines/

 

Πηγή  Μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,825


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα