Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ. Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ : Ούτε φαντάζεστε τι δεν γνωρίζετε γι αυτήν!!! (βίντεο)

Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ. Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ : Ούτε φαντάζεστε τι δεν γνωρίζετε γι αυτήν!!! (βίντεο)

8 Οκτωβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,669
Μοίρασέ το

 

         Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

Η αλήθεια είναι πως διαβάζουμε πρωτόγνωρα πράγματα σ’ αυτή την ανάρτηση που ξεφεύγουν απ’ αυτά που έχουμε μέχρι τώρα διαβάσει.

Θα κρατήσω κάποιες επιφυλάξεις ως προς τον Χίτλερ και τις ομάδες που δημιουργήθηκαν για να σώσουν τον πλανήτη, καθώς και για τους BRICS, μέχρι να δούμε την έκβαση των πολεμικών γεγονότων και τον ρόλο του καθενός…

Εύχομαι σύντομα και για την σωτηρία της ανθρωπότητας, να επικρατήσει η τελευταία εικόνα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καμία άλλη παγκόσμια οντότητα δεν αντιπροσωπεύει την εκδήλωση εδώ στη Γη της «Σκοτεινής Τριάδας» που παρουσιάζεται παραπάνω καλύτερα από την ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ (γνωστή και ως Η ΤΡΙΑΔΑ των ΧΑΖΑΡΩΝ) που κυβερνά ολόκληρο τον κόσμο για αιώνες. 

Αυτό το σατανικό τρίγωνο πλανητικής δύναμης, δύναμης και επιρροής, που επιβλέπει την παγκόσμια δομή εξουσίας σήμερα, υπάρχει στην πραγματικότητα εδώ και χιλιετίες. 

Ωστόσο, αν και ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΜΠΑΛ κατοικεί στην κορυφή της κορυφής της πυραμίδας της παγκόσμιας δύναμης, είναι επίσης υποδεέστερο στις πολύ πιο ισχυρές εξωγήινες σκοτεινές δυνάμεις γνωστές ως Άρχοντες. 

Ποια είναι αυτά τα τρία διεθνή εγκληματικά συνδικάτα που έχουν τρομοκρατήσει στρατηγικά και τραυμάτισαν όλη την ανθρωπότητα, ειδικά τα τελευταία 250 χρόνια;

Τα ακόλουθα τρία διεθνή συνδικάτα εγκλημάτων αντιπροσωπεύουν τις 3 βασικές οντότητες της Khazarian Cabal .

Καθεμία από τις μεγα-εγκληματικές οντότητες που αναφέρονται παρακάτω λειτουργεί σε στενό συντονισμό με τις άλλες δύο.

Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιούνται για να σοκάρουν και να προκαλούν αδιάκοπα δέος την παγκόσμια κοινότητα των εθνών, η οποία στη συνέχεια κρατά ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό σε κατάσταση διαρκούς φόβου και ανησυχίας.


ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

ASHKENAZI BANKSTERS

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΠΟΛΕΜΟΙ


Αυτές οι 3 δολοφονικές καμαρίλες κατοικούνται από γενοκτονικούς μανιακούς, εγκληματικά παράφρονες ψυχοπαθείς, ανυποχώρητους πολεμοκάπηλους και σκληροπυρηνικούς τρομοκράτες.

Είναι αρκετά γνωστοί σε ορισμένους κύκλους (των μυημένων) για το εντελώς κατακλυσμικό χειροποίητο έργο τους ως εξής:

Γενοκτονία των Αρμενίων,
Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος,
Επανάσταση των Μπολσεβίκων,
Πανδημία Ισπανικής Γρίπης,
Η Μεγάλη Ύφεση,
Γενοκτονία του Χολοντόμορ,
Κινεζικός Εμφύλιος Πόλεμος,
Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος,
Πόλεμος της Κορέας,
Ολοκαύτωμα,
Κινεζική Πολιτιστική Επανάσταση,
Πόλεμος του Βιετνάμ,
Γενοκτονία της Καμπότζης, Γενοκτονία της
Ρουάντα,
Γιουγκοσλαβία Πόλεμοι, Πόλεμοι στο
Ιράκ,
τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου,
Πόλεμος κατά του τρόμου, πόλεμος στο
Αφγανιστάν,
Συριακός πόλεμος, πόλεμος στη
Λιβύη, πόλεμος στην
Ουκρανία,
πανδημία COVID-19
και σούπερ εμβολιασμός ατζέντας Covid
έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό – το Khazarian Cabal .

Και, αυτός είναι μόνο ένας συνοπτικός κατάλογος καταστροφικών πολέμων, καταστροφών και πληγών από τις αρχές του 20ου αιώνα, αν και αντιπροσωπεύει το χειρότερο από τα κακόβουλα συνωμοτικά σχέδια και τα παγκόσμια εγκληματικά ξεφαντώματα που πραγματοποιούνται εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας.


Έως ότου η ανθρώπινη φυλή κατανοήσει πλήρως
τις άθλιες λειτουργίες της ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ,
τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ στον πλανήτη Γη.

 

Πηγή

 

Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ : Ούτε φαντάζεστε τι δεν γνωρίζετε γι αυτήν!!!

The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

Η μυστική ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας και το κακό της σχέδιο να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο αποκαλύπτεται τώρα για πρώτη φορά.

Του Preston James, Ph.D


Σημείωση:  Η ιστορία των Χαζάρων, συγκεκριμένα της Χαζαρικής Μαφίας (KM), του μεγαλύτερου Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος στον κόσμο στο οποίο μεταμορφώθηκε η Χαζαρική ολιγαρχία με την ανάπτυξη του Babylonian Money-Magick, έχει αφαιρεθεί σχεδόν πλήρως από τα βιβλία ιστορίας.

Η σημερινή ΚΜ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς απόλυτη μυστικότητα, και ως εκ τούτου έχει ξοδέψει πολλά χρήματα αφαιρώντας την ιστορία της από τα βιβλία της ιστορίας για να εμποδίσει τους πολίτες του Κόσμου να μάθουν για το «Κακό πέρα ​​από τη φαντασία» της. ενδυναμώνει τη μεγαλύτερη ομάδα οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο.

Οι συντάκτες αυτού του άρθρου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αναστήσουν αυτή τη χαμένη, μυστική ιστορία των Χαζάρων και του μεγάλου Διεθνούς Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος τους, που αναφέρεται καλύτερα ως Χαζαρική Μαφία (KM) και να κάνουν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου. είναι ο νέος Τύπος Gutenberg.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναδημιουργηθεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία του KM, γι’ αυτό συγχωρήστε τυχόν μικρές ανακρίβειες ή λάθη που είναι ακούσια και οφείλονται στη δυσκολία να ανακαλύψουμε την αληθινή ιστορία της Khazaria και της μαφίας της. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το ανακατασκευάσουμε.

Ήταν ο Μάικ Χάρις που συνέδεσε τις κουκκίδες και έκανε την πραγματική ανακάλυψη της παρουσίας της μυστικής ιστορίας και του όρκου αίματος της Χαζαρικής Μαφίας να εκδικηθεί τη Ρωσία επειδή βοήθησε τους Αμερικανούς να κερδίσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο και τον όρκο αίματος για εκδίκηση εναντίον της Αμερικής. και των Αμερικανών για τη νίκη σε αυτούς τους πολέμους και τη διατήρηση της Ένωσης.

Στη συριακή διάσκεψη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του θρησκευτικού εξτρεμισμού, την 1η Δεκεμβρίου 2014 — στην κεντρική του  ομιλία, ο αρχισυντάκτης και διευθυντής του Veterans Today, Gordon Duff, αποκάλυψε δημόσια  για πρώτη φορά είπε ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο Διεθνές Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος που σχετίζεται με Ισραήλ.

Αυτή η  αποκάλυψη προκάλεσε σοκ  στη Διάσκεψη και σχεδόν αμέσως σε όλο τον κόσμο, καθώς σχεδόν κάθε παγκόσμιος ηγέτης έλαβε αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff την ίδια μέρα, μερικές μέσα σε λίγα λεπτά.

Και τα ωστικά κύματα από την ιστορική ομιλία του στη Δαμασκό συνεχίζουν να αντηχούν σε όλο τον κόσμο ακόμη και σήμερα.

Και τώρα ο Gordon Duff ζήτησε από τον Πρόεδρο Πούτιν να απελευθερώσει τη ρωσική Intel  , η οποία θα αποκαλύψει περίπου 300 προδότες στο Κογκρέσο για τα σοβαρά κατά συρροή κακουργήματα και τη νόμιμη κατασκοπεία εκ μέρους της Χαζαρικής Μαφίας (KM) κατά της Αμερικής και πολλών εθνών της Μέσης Ανατολής.

Γνωρίζουμε τώρα ότι η Χαζαρική Μαφία (KM) διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών με τη χρήση της τρομοκρατίας τύπου ψευδούς σημαίας Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού Federal Reserve System, της IRS, του FBI, της FEMA, Homeland Ασφάλεια και το TSA.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το KM ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη μιας επίθεσης με ψευδείς σημαίες τύπου Gladio στην Αμερική στις 9-11-01, καθώς και για τον βομβαρδισμό του κτηρίου Murrah στις 19 Απριλίου 1995.


 Η κρυμμένη ιστορία της απίστευτα κακής Χαζαρικής Μαφίας

από τον Preston James και τον Mike Harris
Veteran Today

100-800 μ.Χ. – Μια απίστευτα κακιά κοινωνία εμφανίζεται στη Χαζαρία:

Οι Χαζάροι εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν κακό βασιλιά, ο οποίος είχε αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλωνίας, απόκρυφους ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως αυλή του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Χαζάροι γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές των δρόμων, και επειδή υιοθετουν κλέβοντας τις ταυτότητες εκείνων των ταξιδιωτών που δολοφόνησαν ως κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπο ζωής.

 

800 μ.Χ. – Το τελεσίγραφο παραδίδεται από τη Ρωσία και άλλα γύρω έθνη:

Οι ηγέτες των γύρω εθνών, ιδιαίτερα η Ρωσία, είχαν τόσα χρόνια παράπονα από τους πολίτες τους που, ως ομάδα, παραδίδουν τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων.

Στέλνουν ανακοινωθέν στον βασιλιά των Χαζάρων ότι πρέπει να διαλέξει μία από τις τρεις Αβρααμικές θρησκείες για τον λαό του και να την κάνει επίσημη κρατική του θρησκεία και να απαιτήσει από όλους τους Χαζάρους πολίτες να την ασκήσουν και να κοινωνικοποιήσει όλα τα παιδιά των Χαζάρων να ασκήσουν αυτήν την πίστη.

Στον βασιλιά των Χαζάρων δόθηκε η επιλογή μεταξύ Ισλάμ, Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού.

Ο βασιλιάς των Χαζάρων επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η γύρω συνομοσπονδία εθνών με επικεφαλής τον Ρώσο τσάρο.

Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο βασιλιάς των Χαζάρων και ο στενός κύκλος των ολιγαρχών του συνέχισαν να ασκούν την αρχαία βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως Μυστικός Σατανισμός.

Αυτός ο Μυστικός Σατανισμός περιλάμβανε απόκρυφες τελετές που περιείχαν θυσίες παιδιών, αφού τα «αιμορραγούσαν», πίνοντας το αίμα τους και έτρωγαν τις καρδιές τους.

Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των απόκρυφων τελετών ήταν ότι όλες βασίζονταν στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της κουκουβάγιας.

Για να ξεγελάσει τη συνομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία της Ρωσίας που παρακολουθούσαν τη Χαζαρία, ο βασιλιάς των Χαζάρων ένωσε αυτές τις πρακτικές μαύρης μαγείας του Εωσφόρου με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική σατανική-υβριδική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός.

Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας και έθρεψε το ίδιο κακό για το οποίο ήταν γνωστή η Χαζαρία πριν.

Δυστυχώς, οι Χαζάροι συνέχισαν τους κακούς τρόπους τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους από τις γύρω χώρες ταξίδευαν μέσω της Χαζαρίας.

Οι Χαζάροι ληστές προσπάθησαν συχνά να πάρουν την ταυτότητά τους αφού δολοφόνησαν αυτούς τους επισκέπτες και έγιναν κύριοι των μεταμφιέσεων και των ψεύτικων ταυτοτήτων – μια πρακτική που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, μαζί με τις αποκρυφιστικές τελετές θυσίας παιδιών, που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Βάαλ.

 

1.200 μ.Χ. – Η Ρωσία και τα γύρω έθνη έχουν χορτάσει και αναλαμβάνουν δράση:

 

Περίπου το 1.200 μ.Χ., οι Ρώσοι οδήγησαν μια ομάδα εθνών γύρω από τη Χαζαρία και εισέβαλαν σε αυτήν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον του λαού τους, που περιλάμβαναν απαγωγή των μικρών παιδιών και των βρεφών τους για τις τελετές αιματηρής θυσίας τους στον Βάαλ.

Ο βασιλιάς των Χαζάρων και η εσωτερική του αυλή των εγκληματιών και δολοφόνων έγιναν γνωστοί ως Χαζαρική Μαφία (KM) από τις γειτονικές χώρες.

Οι ηγέτες των Χαζάρων είχαν ένα καλά ανεπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο μέσω του οποίου έλαβαν προηγούμενη προειδοποίηση και διέφυγαν από τη Χαζαρία σε ευρωπαϊκά έθνη στα δυτικά, παίρνοντας μαζί τους την τεράστια περιουσία τους σε χρυσό και ασήμι.

Έμειναν χαμηλά και ανασυγκροτήθηκαν, ενώ απέκτησαν νέες ταυτότητες.

Κρυφά, συνέχισαν το σατανικό παιδικό αίμα και τις τελετουργίες θυσιών και εμπιστεύτηκαν τον Βάαλ να τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως ισχυρίζονταν ότι τους είχε υποσχεθεί, όσο συνέχιζαν να αιμορραγούν και να θυσίαζαν παιδιά και βρέφη για αυτόν.

Ο βασιλιάς των Χαζάρων και η αυλική του μαφία σχεδίασαν την αιώνια εκδίκηση εναντίον των Ρώσων και των γύρω εθνών που εισέβαλαν στη Χαζαρία και τους έδιωξαν από την εξουσία.

 

Η Χαζαρική Μαφία εισβάλλει στην Αγγλία μετά την εκδίωξή της για εκατοντάδες χρόνια:

 

Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Όλιβερ Κρόμγουελ για να δολοφονήσει τον Βασιλιά Κάρολο 1 και να κάνει την Αγγλία ασφαλή για τις τράπεζες ξανά.

Αυτό ξεκίνησε ο Αγγλικός Εμφύλιος Πόλεμος που μαίνονταν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα την αυτοκτονία της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδων γνήσιων αγγλικών ευγενών.

Έτσι ιδρύθηκε το City του Λονδίνου ως η τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης και εγκαινίασε την αρχή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.


*Ο Ντέιβιντ Άικ ήταν ο πρώτος που εξέθεσε με θάρρος τους Ρότσιλντ δημόσια μπροστά σε εκατοντάδες.

Αυτό φυσικά τον καθιστά διεθνή ήρωα και χρειαζόμαστε περισσότερο με το είδος του θάρρους του να σπάσουμε τη συγκάλυψη που κρύβει τη Χαζαρική Μαφία και να βάλει τέλος στην παγκόσμια παράνομη ισχύ τους.


Η Χαζαρική Μαφία (KM) αποφασίζει να διεισδύσει και να κατακτήσει όλο το World Banking χρησιμοποιώντας το Babylonian Black-Magick, γνωστό και ως Babylonian Money-Magick ή τη μυστική τέχνη του να βγάζεις χρήματα από το τίποτα χρησιμοποιώντας επίσης τη δύναμη της ολέθριας τοκογλυφίας για τη συσσώρευση τόκων:

Οι KM χρησιμοποίησαν την τεράστια περιουσία τους για να εισέλθουν σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα, βασισμένο στη μυστική βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία του χρήματος-μαγείας που ισχυρίστηκαν ότι είχαν μάθει από τα κακά πνεύματα του Βάαλ, σε αντάλλαγμα για τις πολλές θυσίες παιδιών τους σε αυτόν.

Αυτό το βαβυλωνιακό χρήμα-μαγεία περιλάμβανε την αντικατάσταση των χάρτινων πιστωτικών πιστοποιητικών με καταθέσεις χρυσού και αργύρου, κάτι που επέτρεπε στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που πρόσφερε εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση που χάσουν τα πιστοποιητικά ή τους κλέψουν.

Είναι ενδιαφέρον πώς το ίδιο το πρόβλημα που ξεκίνησαν οι Χαζάροι είχε επίσης μια λύση που τους παρείχαν.

Τελικά ο βασιλιάς των Χαζάρων και η μικρή γύρω αυλή του διείσδυσαν στη Γερμανία με μια ομάδα που επέλεξε το όνομα «οι Μπάουερ» της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσει και να συνεχίσει το σύστημα του κακού που τροφοδοτείται από τον Βάαλ.

Οι Μπάουερ της Κόκκινης Ασπίδας, που αντιπροσώπευαν τις μυστικές θυσίες παιδιών τους με βάση το αίμα, άλλαξαν το όνομά τους σε Ρότσιλντ (γνωστός και ως «παιδί του βράχου, Σατανάς»).

Οι Ρότσιλντ ως οι μπροστινοί άνδρες της Χαζαρικής Μαφίας (KM) διεισδύουν και κλέβουν το British Banking και στη συνέχεια καταλαμβάνουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:

Ο Bauer/Rothschild είχε πέντε γιους που διείσδυσαν και ανέλαβαν την ευρωπαϊκή τραπεζική και το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα του Σίτι του Λονδίνου μέσω διαφόρων πονηρών μυστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς ότι ο Ναπολέοντας νίκησε εναντίον των Βρετανών, όταν στην πραγματικότητα έχασε.

Αυτό επέτρεψε στους Ρότσιλντ να χρησιμοποιήσουν απάτη και εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο των αγγλικών ευγενών και των γαιοκτημόνων, που είχαν κάνει επιχειρηματικές επενδύσεις με τραπεζικά ιδρύματα του City of London.

Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν ένα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα της Fiat που ειδικευόταν στην παραγωγή πλαστών χρημάτων από το τίποτα — χρεώνοντας ολέθρια τοκογλυφία για τους Βρετανούς, χρησιμοποιώντας ό,τι θα έπρεπε να ήταν δικά τους χρήματα.

Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη της βαβυλωνιακής χρηματομαγίας. ισχυρίστηκαν στους μυημένους ότι τέτοια τεχνολογία και μυστική δύναμη χρημάτων τους παρείχε ο Βάαλ, λόγω της συχνής αιμορραγίας των παιδιών τους και των τελετουργιών που θυσίαζαν στον Βάαλ.

Μόλις διείσδυσαν και κατέλαβαν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα, διασταυρώθηκαν με τους Βρετανούς Βασιλικούς και διείσδυσαν και κατέλαβαν πλήρως όλη την Αγγλία και όλα τα μεγάλα ιδρύματά της.

Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ γενοκτονούσαν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας οργανώνοντας κρυφά παράνομες και μοιχικές εκτροφές με τους δικούς τους Χαζάρους άνδρες προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Βασιλικούς με τους δικούς τους υποψηφίους του θρόνου.

Η Χαζαρική Μαφία (KM) καταβάλλει μια διεθνή προσπάθεια για την εξάλειψη των Βασιλέων που κυβερνούν με το Θείο Δικαίωμα του Παντοδύναμου Θεού:

Επειδή το KM ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Baal (γνωστός και ως ο Διάβολος, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς) λόγω των θυσιών τους σε αυτόν.

Απεχθάνονται όλους τους βασιλιάδες που κυβερνούν υπό την εξουσία του Παντοδύναμου Θεού, επειδή οι περισσότεροι αισθάνονται την ευθύνη να βεβαιωθούν ότι οι δικοί τους άνθρωποι προστατεύονται από εισβολείς και προδοτικούς «Εχθρούς εντός των Πυλών».

Στη δεκαετία του 1600, οι KM δολοφονούν τους Βρετανούς Βασιλικούς και αντικαθιστούν τα δικά τους ψεύτικα.

Το 1700, δολοφονούν τους Γάλλους Βασιλικούς.

Λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο σκοτώνουν τον Αυστριακό Αρχιδούκα Φερδινάνδο για να ξεκινήσει τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1917 συγκέντρωσαν τον στρατό τους KM, τους Μπολσεβίκους, και διείσδυσαν πέρασαν στη Ρωσία, δολοφόνησαν τον Τσάρο και την οικογένειά του εν ψυχρώ, περνούσαν με ξιφολόγχη την αγαπημένη του κόρη στο στήθος και κλέβουν όλους τους ρωσικούς θησαυρούς χρυσού, ασημιού και τέχνης.

Ακριβώς πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δολοφονούν τους Βασιλικούς της Αυστρίας και της Γερμανίας.

Τότε ξεφορτώνονται τους Κινέζους Βασιλικούς και αποδυναμώνουν τον Ιάπωνα ηγεμόνα.

Το έντονο μίσος της Χαζαρικής Μαφίας προς οποιονδήποτε δηλώνει πίστη σε οποιονδήποτε Θεό εκτός από τον θεό τους Βάαλ, τους έχει παρακινήσει να δολοφονήσουν βασιλιάδες και μέλη της βασιλικής οικογένειας και να βεβαιωθούν ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να κυβερνήσουν.

Έχουν κάνει το ίδιο με τους Αμερικανούς προέδρους – διενεργούν περίπλοκες μυστικές επιχειρήσεις για να τους αποδυναμώσουν.

Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ο KM τους δολοφονεί, όπως έκαναν στον McKinley, τον Lincoln και τον JFK.

Το KM θέλει να εξαλείψει οποιουσδήποτε ισχυρούς ηγεμόνες ή εκλεγμένους αξιωματούχους που τολμούν να αντισταθούν στη βαβυλωνιακή χρηματομαγική τους δύναμη ή τη συγκαλυμμένη δύναμή τους που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη του ανθρώπινου δικτύου συμβιβασμού τους.

 

Οι Rothschild δημιουργούν διεθνή διακίνηση ναρκωτικών για λογαριασμό της KM:

 

Οι Rothschild τότε διοικούσαν κρυφά τη Βρετανική Αυτοκρατορία και έφτιαξαν ένα κακό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί πλήρωναν στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά της που δεν ήταν διαθέσιμα πουθενά αλλού.

Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς κατασκοπευτικού τους δικτύου, είχαν ακούσει για το τουρκικό όπιο και τα χαρακτηριστικά του που δημιουργούν συνήθεια.

Ανέπτυξαν μια μυστική επιχείρηση για να αγοράσουν τουρκικό όπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με μια κακή συνήθεια οπίου που έφερε πίσω χρυσό και ασήμι στα ταμεία των Rothschild, αλλά όχι στον Βρετανικό Λαό.

Οι εθισμοί στο όπιο που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις οπίου των Rothschild στην Κίνα έβλαψαν την Κίνα τόσο πολύ που η Κίνα μπήκε σε πόλεμο δύο φορές για να τη σταματήσει.

Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως Εξεγέρσεις του Μπόξερ ή Πόλεμοι του Οπίου.

Τα χρήματα που κέρδισαν οι Ρότσιλντ από την πώληση οπίου ήταν τόσο τεράστια που εθίστηκαν ακόμη περισσότερο στο εύκολο χρήμα από ό,τι οι τοξικομανείς στο όπιο.

Οι Rothschild ήταν η πηγή χρηματοδότησης πίσω από την ίδρυση των Αμερικανικών Αποικιών, με την ενσωμάτωση της Hudson Bay Company και άλλων εμπορικών εταιρειών για την εκμετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής.

Ήταν οι Ρότσιλντ που διέταξαν τη μαζική εξόντωση και τη γενοκτονία των αυτόχθονων πληθυσμών της Βόρειας Αμερικής για να επιτραπεί η εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της ηπείρου.

Οι Rothschild ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην ασιατική υποήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Οι Ρότσιλντ ξεκινούν το διεθνές δουλεμπόριο, μια επιχείρηση που έβλεπε αυτούς τους απαχθέντες ανθρώπους ως απλά ζώα – μια άποψη που οι Χαζάροι θα επέβαλλαν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ήταν μέρος του κακού τους κύκλου, τον οποίο ορισμένοι αποκαλούσαν «Παλαιά Μαύρη Ευγένεια». ”:

Το επόμενο μεγάλο έργο των Rothschild ήταν να ξεκινήσει το παγκόσμιο δουλεμπόριο, αγοράζοντας σκλάβους από στραβούς αρχηγούς φυλών στην Αφρική που συνεργάζονταν μαζί τους για να απαγάγουν μέλη ανταγωνιστικών φυλών για πώληση ως σκλάβοι.

Στη συνέχεια, οι δουλέμποροι Rothschild πήραν αυτούς τους απαχθέντες σκλάβους στα πλοία τους σε στενά κελιά στην Αμερική και την Καραϊβική όπου τους πουλούσαν. Πολλοί πέθαναν στη θάλασσα λόγω κακών συνθηκών.

Οι τραπεζίτες των Ρότσιλντ έμαθαν από νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, δανείζοντας χρήματα και στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Αλλά για να είναι εγγυημένες οι εισπράξεις, έπρεπε να ψηφίσουν φορολογικούς νόμους, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να εξαναγκάσουν τις πληρωμές.

Οι ιδιώτες ΚΜ Ρότσιλντ Fiat Counterfeit Bankster σχεδιάζουν την αιώνια εκδίκηση εναντίον των Αμερικανών αποίκων και της Ρωσίας που τους βοήθησαν για την απώλεια του Επαναστατικού Πολέμου:

Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρώσο τσάρο και τους Ρώσους ότι βοήθησαν τους αποίκους αποκλείοντας βρετανικά πλοία.

Ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση στους Αμερικανούς αποίκους, όπως ακριβώς έκαναν όταν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους συνέτριψαν τη Χαζαρία το 1.000 μ.Χ.

Οι Ρότσιλντ και η αγγλική τους ολιγαρχία που τους περιέβαλλε σχεδίασαν τρόπους να ανακαταλάβουν την Αμερική και αυτό έγινε η κύρια εμμονή τους.

Το ευνοημένο τους σχέδιο είναι να δημιουργήσουν μια αμερικανική κεντρική τράπεζα, με τη μαγεία των βαβυλωνιακών χρημάτων και τη μυστική παραχάραξη.

Το Rothschild KM προσπαθεί να ανακαταλάβει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας αλλά αποτυγχάνει, για άλλη μια φορά λόγω της ρωσικής παρέμβασης:

Αυτή η αποτυχία εξόργισε τους Rothschild KM και σχεδιάζουν για άλλη μια φορά την αιώνια εκδίκηση τόσο κατά των Ρώσων όσο και των Αμερικανών αποίκων και σχεδιάζουν να διεισδύσουν και να κατακτήσουν και τα δύο έθνη και να απογυμνώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τυραννήσουν και στη συνέχεια να δολοφονήσουν μαζικά και τα δύο έθνη και τον πληθυσμό τους.

Οι προσπάθειες του KM να δημιουργήσει μια ιδιωτική αμερικανική κεντρική τράπεζα εμποδίζονται από τον Πρόεδρο Andrew Jackson, ο οποίος τους αποκάλεσε σατανικούς και ορκίστηκε να τους εξαφανίσει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.

Οι τραπεζίτες Ρότσιλντ ανασυντάσσονται και συνεχίζουν τις κρυφές προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους βαβυλωνιακή τράπεζα χρημάτων-μαγική μέσα στην Αμερική.

Τελικά το 1913, το Rothschild KM πετυχαίνει να δημιουργήσει μια μεγάλη παραλία μέσα στην Αμερική — και ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών μπαίνει στις πύλες της Αμερικής:

Το 1913, το Rothschild KM μπόρεσε να δημιουργήσει ένα πλεονέκτημα δωροδοκώντας στραβά, προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας την Παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία.

Ο νόμος υπογράφηκε στη συνέχεια από έναν στραβό, εξαγορασμένο Πρόεδρο, ο οποίος ήταν προδότης της Αμερικής, όπως τα μέλη του Κογκρέσου που τον ψήφισαν.

Το Rothschild KM δημιουργεί στη συνέχεια ένα παράνομο φορολογικό σύστημα στην Αμερική:

Η KM έθεσε σε εφαρμογή ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα έπρεπε να πληρώσουν για υψηλού επιπέδου δαπάνες των ΗΠΑ, εγκεκριμένες από ένα εξαγορασμένο, στρεβλό Κογκρέσο και προεδρικές μαριονέτες, που τέθηκαν σε εφαρμογή από διεφθαρμένη εκστρατεία KM χρηματοδότηση.

Είναι εύκολο για το KM να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να εκλέξει όποιον θέλει, γιατί όταν ελέγχετε μια τράπεζα που είναι μυστική μεγάλη πλαστογράφος, έχετε όλα τα χρήματα που φτιάχνονται για εσάς που επιθυμείτε.

Την ίδια περίπου εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική τους εταιρεία είσπραξης που έχει συσταθεί στο Πουέρτο Ρίκο.

Αμέσως μετά, δημιούργησαν το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών για να προστατεύσει τους τραπεζίτες τους, να εξυπηρετήσει τις ανάγκες συγκάλυψης και να τους αποτρέψει από ποτέ να διωχθούν για τελετουργίες θυσίας παιδιών, δίκτυα παιδεραστών. και να χρησιμεύσει επίσης ως μυστική επιχείρηση της Intel για λογαριασμό τους.

Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει επίσημο καταστατικό, σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης ή έκδοσης μισθολογικών επιταγών.

Το Rothschild KM ανέπτυξε την επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία για να αποσπάσει απίστευτα άγρια, αιματηρή εκδίκηση από αθώους Ρώσους, την οποία σχεδίαζαν για πολλά χρόνια, από τότε που καταστράφηκε η Khazaria:

Το Rothschild KM προετοίμασε και σχεδίασε τη Ρωσική Επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές του τράπεζες για να πληρώσουν για τη διείσδυση των μπολσεβίκων στη Ρωσία και την επανάστασή τους για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας (KM).

Οι Μπολσεβίκοι στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν από τη Χαζαρική Μαφία (KM) ως το ουσιαστικό μέρος της μακρόχρονης προγραμματισμένης εκδίκησής τους από τον Ρώσο Τσάρο και τον αθώο ρωσικό λαό για τη διάλυση της Χαζαρίας περίπου το 1.000 μ.Χ. για την επανειλημμένη ληστεία, δολοφονία και κλοπή ταυτότητας ταξιδιώτες από χώρες γύρω από την Khazaria.

Αυτό το ελάχιστα γνωστό γεγονός εξηγεί την ακραία βία που ασκήθηκε στη Ρωσία ως μακροχρόνια εκδίκηση από την ελεγχόμενη από τους Rothschild Χαζαρική Μαφία (KM).

Σε μια καλά σχεδιασμένη άγρια ​​και απάνθρωπη αιματοχυσία που κατέπληξε τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι εξαπολύθηκαν με πλήρη μανία για λογαριασμό του ΚΜ για να πάρουν εκδίκηση από τους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την καταστροφή της Χαζαρίας.

Οι Μπολσεβίκοι, υπό τις οδηγίες του Rothschild KM, βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν μαζικά περίπου 100 εκατομμύρια Ρώσους, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και βρεφών. Μερικά από τα βασανιστήρια και την αιματοχυσία ήταν τόσο ακραία, που δεν πρόκειται να τα αναφέρουμε εδώ σε αυτό το άρθρο.

Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν μια εις βάθος έρευνα στο Διαδίκτυο για τον «Κόκκινο Τρόμο» ή τον «Μπολσεβίκο Τσέκα» ή να παρακολουθήσουν την κλασική ταινία «The Checkist» που είναι διαθέσιμη στο www.youtube.com.

Δείτε το εδώ

Η Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ (KM) αποφάσισε για άλλη μια φορά να βουτήξει τα πρόβατα και διείσδυσε και κατέλαβε όλο τον Ιουδαϊσμό:

Το Rothschild KM δημιούργησε ένα γενικό σχέδιο για να ελέγξει όλο τον Ιουδαϊσμό και τον έλεγχο του μυαλού των Ιουδαίων. Το Rothschild KM κατέλαβε τον Ιουδαϊσμό, τον οδήγησε στον Βαβυλωνιακό Ταλμουδισμό (Λουσιφεριανισμό ή Σατανισμό) και απέκτησε τον έλεγχο των τραπεζικών επαγγελμάτων και της Wall Street γενικότερα, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης. μαζί με τα περισσότερα πλούτη και οικονομικά μέσα επιτυχίας.

Έτσι, οι Rothschild KM θα μπορούσαν να μεταδώσουν πλούτη και επιτυχία σε εκείνους τους Ιουδαίους που έπιναν τον Kool-aide τους και τους χρησιμοποιούσαν ως cutouts, assets και Sayanims. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ρότσιλντ κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.

Η χρηματοδότηση της ισραηλινής Κνεσέτ και η κατασκευή της χρησιμοποιώντας την αποκρυφιστική αρχιτεκτονική του Ελευθεροτέκτονα έδειξε τη δέσμευσή τους στον απόκρυφο και βαβυλωνιακό Ταλμουδισμό και όλο το κακό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένης της θυσίας παιδιών στον μυστικό θεό τους Βάαλ.

Δημιούργησαν ένα σύστημα NWO που ονομάζεται Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδασκε και ενθάρρυνε τους ευαίσθητους Ιουδαίους με μια παρανοϊκή ομαδική αυταπάτη περί φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υπέθετε ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν πρόθεση να δολοφονήσουν μαζικά όλους τους Ιουδαίους.

Η αρχιτεκτονική του Τεκτονισμού χρησιμοποιήθηκε στο κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ

Ονόμασαν αυτή τη ρατσιστικά-παρανοϊκή μαζική Ιουδαϊκή αυταπάτη για την κατάκτηση του κόσμου, «Παγκόσμιο Σιωνισμό», που είναι πραγματικά μια μορφή κρυφού Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Λουσιφεριανισμού που ήταν άγνωστος στους κύριους Ιουδαίους.

Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιεί τους Ιουδαίους ως κάλυμμα, αλλά και να τους χρίζει με τη βαβυλωνιακή χρηματική δύναμη, για να τους χρησιμοποιεί ως αποκόμματα και αργότερα να θυσιάζεται στον Εωσφόρο σε δύο στάδια.

Το πρώτο στάδιο θα ήταν ο προγραμματισμένος Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας, αποκομμένοι από προμήθειες, με αποτέλεσμα τον θάνατο περίπου 200.000 Ιουδαίων από την πείνα και τις ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη Ιουδαίους κρατούμενους από τα ίδια αίτια, σύμφωνα με τον σεβαστό Ερυθρό Σταυρό. επίσημα στοιχεία.

Πρόκειται για το λεγόμενο … “ολοκαύτωμα”…

Αυτός ο αριθμός είναι το 5% αυτού που ισχυρίζεται η Χαζαρική Μαφία (γνωστός και ως οι Παγκόσμιοι Σιωνιστές).

Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα ήταν η τελική, όταν ο Εωσφόρος Βασιλιάς της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα τεθεί στην εξουσία, και όταν και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες θα εξαλειφθούν — ειδικά ο Ιουδαϊσμός, που θα κατηγορούνταν για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.

Μέχρι τότε, οι Ρότσιλντ θα μεταμορφώνονταν για άλλη μια φορά σε μια εντελώς νέα ταυτότητα που δεν θα είχε σχέση με τον Ιουδαϊσμό σε καμία μορφή, ούτε καν με τον Παγκόσμιο Σιωνισμό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το Rothschild KM κατέλυσε τη Γερμανία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε ένα κενό για τον φασισμό και μετά τον ξαναέχτισε, δημιουργώντας τον ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως αντίθετη δύναμη στον ρωσικό μπολσεβικισμό τους.

Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για το KM όταν απελευθερώθηκε και άρχισε να ενεργεί προς τα συμφέροντα του γερμανικού λαού και των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου, και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα απαλλαγμένο από τους Rothschild.

Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που ήταν απαλλαγμένο από τοκογλυφία και ωφέλιμο για την εργατική τάξη.

Αυτό επέβαλε την απόλυτη καταστροφή της Γερμανίας και του γερμανικού λαού, επειδή οι Ρότσιλντ και οι Χαζάροι δεν μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν την ύπαρξη ενός οικονομικού συστήματος που δεν εξαρτιόταν από την τοκογλυφία.

Το ίδιο βλέπουμε σήμερα με τον πόλεμο των Χαζάρων εναντίον του Ισλάμ, γιατί το Ισλάμ απαγορεύει την τοκογλυφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο φωνητικό και επιθετικό για την καταστροφή του ισλαμικού λαού του κόσμου.

Η KM περίμενε ότι αυτός θα ήταν ένας μεγάλος Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και όταν υποστήριζαν και τις δύο πλευρές, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εκβιομηχανοποιήσει ολόκληρο τον κόσμο και να μεγιστοποιήσει τη χρηματική ισχύ των τραπεζιτών.

Στη συνέχεια, οι Rothschild KM δωροδόκησαν και παρότρυναν Μέλη του Κογκρέσου να στείλουν Αμερικανούς στρατιώτες στο προ-σκηνικό τους και σχεδίασαν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο:

Ως συνέχεια του αποδεδειγμένου μοτίβου χρηματοδότησης και των δύο πλευρών σε οποιονδήποτε πόλεμο για τη μεγιστοποίηση των κερδών, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών εσόδων και την αυξημένη διεθνή δύναμη, οι Χαζάροι Ρότσιλντ για άλλη μια φορά δωροδόκησαν, εκβίασαν και ώθησαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο κατά της Γερμανίας. το 1917.

Αυτό διευκολύνθηκε από μια επίθεση με ψευδείς σημαίες KM με τη βύθιση του Lusitania.

Το Rothschild KM ανέπτυξε έκτοτε το συνηθισμένο μοτίβο της κρυφής οργάνωσης επιθέσεων με ψευδείς σημαίες ως μια τυπική διαδικασία λειτουργίας για να παρακινήσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν για τη Χαζαρική Μαφία.

Μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το Rothschild KM ανέπτυξε τον Ψυχρό Πόλεμο και το χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να φέρει ναζιστές επιστήμονες και ειδικούς στον έλεγχο του νου στην Αμερική υπό την Επιχείρηση Paperclip.

Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας που ξεπερνούσε κατά πολύ οποιαδήποτε από τις προηγούμενες προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με αυτό το νέο σύστημα, συνεχίζουν να διεισδύουν και να καταλαμβάνουν όλα τα αμερικανικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων αμερικανικών εκκλησιαστικών συστημάτων, του Ελευθεροτεκτονισμού (ιδιαίτερα της Σκωτίας και της Ιεροτελεστίας του York), του αμερικανικού στρατού, της Intel των ΗΠΑ και των περισσότερων ιδιωτικών εργολάβων άμυνας, του δικαστικού σώματος και των περισσότερων υπηρεσίες της USG, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων κρατικών κυβερνήσεων, καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

Το Rothschild KM στήνει ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας ως πρόσχημα για να χειραγωγήσει αργότερα τους Συμμάχους ώστε να τους παραχωρήσουν τη δική τους ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας γη που έχουν κλαπεί από τους Παλαιστίνιους:

Οι Rothschild KM μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τον εσφαλμένο χαρακτηρισμό τους, το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» για να χρησιμεύσει ως έναυσμα ελέγχου του νου για να αποτρέψει και να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κριτική για τους Σιωνιστικούς τρόπους τους.

Η αλήθεια του θέματος ήταν ότι οι Rothschild KM δημιούργησαν τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη για τις εταιρείες τους που διοικούσαν τα στρατόπεδα εργασίας τους και προμήθευαν τη ναζιστική πολεμική τους μηχανή.

Μόλις οι Rothschild KM απέκτησαν τη δική τους ιδιωτική πατρίδα στο Ισραήλ το 1947 μέσω των κρυφών πολιτικών χειρισμών τους, άρχισαν να βλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Χαζαρία τους και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να γενοκτονήσουν όλους τους Παλαιστίνιους και να κλέψουν όλη την Παλαιστίνη για τον εαυτό τους.

Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη φαντασία τους για την οικοδόμηση ενός «μεγάλου Ισραήλ» καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τους χαζούς Αμερικανούς Γκόιμ για να πολεμήσουν και να πεθάνουν για λογαριασμό τους, παίρνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για το Ισραήλ και τη Χαζαρική Μαφία (KM), ώστε να μπορούν περιουσιακά στοιχεία τους αφαιρούν τον πλούτο και τους φυσικούς πόρους, ιδίως το αργό πετρέλαιο.

Η πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν αξιοσέβαστο Ιουδαϊκό γιατρό δείχνει ότι το 97,5% των Ιουδαίων που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι Σημίτες και δεν έχουν καθόλου αρχαίους δεσμούς αίματος με τη γη της Παλαιστίνης.

Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρουν αρχαίο εβραϊκό DNA και επομένως είναι πραγματικοί Σημίτες και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με την Παλαιστινιακή Γη.

Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς, και οι Ισραηλινοί είναι αυτοί που τυραννούν και δολοφονούν μαζικά τους αθώους Παλαιστίνιους.

Οι Ρότσιλντ περνούν τη δυναστεία στην 7η γενιά, σηματοδοτώντας τα 200 χρόνια της οικογενειακής κυριαρχίας των τραπεζιτών

Οι Rothschild KM αποφασίζουν να μεταμορφωθούν ξανά και να επεκτείνουν τις τάξεις τους:

Στο μεταξύ, οι Rothschild KM συνειδητοποίησαν ότι δεν θα μπορούσαν να μείνουν κρυμμένοι για πολύ ακόμη από το κοινό, εκτός και αν μεταμορφωθούν ξανά και επέκτειναν τη μυστική τους ηγεσία.

Έτσι, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να κλέψουν τον Τεκτονισμό και τις μυστικές παραφυάδες του, και εισήγαγαν κορυφαία μέλη στο παιδεραστικό δίκτυο τους και στις τελετουργίες θυσίας παιδιών.

Επίσης, βασικά μέλη του Κογκρέσου εντάχθηκαν στο μυστικό σατανικό δίκτυό τους δίνοντάς τους ειδική δύναμη, υψηλές θέσεις USG, στρατιωτικές και Intel, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές ανταμοιβές και υψηλή θέση.

Τεράστια μέτωπα κατασκοπείας KM με χρήση διπλών υπηκόων Ισραηλινών-Αμερικανών «πρώτα το Ισραήλ» δημιουργήθηκαν στην Αμερική για να διοχετεύουν τα πλαστά χρήματα των Χαζάρων τραπεζιτών στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους κατέχουν και να τους ελέγχουν όταν εκλεγούν.

Το Rothschild KM αποφασίζει να ελέγξει τις αμερικάνικες μάζες για να διευκολύνει τη χειραγώγησή τους ώστε να εγκρίνουν τους παράνομους, αντισυνταγματικούς απρόκλητους, αδήλωτους, μη κερδισμένους, αέναους πολέμους που απαιτούνται για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη και να αποκτήσουν περισσότερη παγκόσμια δύναμη:

Το Rothschild KM αποφάσισε να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε όλη τη δημόσια εκπαίδευση ιδρύοντας το Υπουργείο Παιδείας και δημιουργώντας παγκοσμιοποιητικά και σοσιαλιστικά προγράμματα σπουδών βασισμένα στην πολιτική ορθότητα, τη διαφορετικότητα και τις διδασκαλίες «η διαστροφή είναι φυσιολογική».

Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και την οδοντόκρεμα και οι οδοντίατροι πιστεύουν ότι το φθόριο προλαμβάνει την τερηδόνα και δεν είναι επιβλαβές για τη λειτουργία του εγκεφάλου ή του θυρεοειδούς, όπως είναι.

Η προσθήκη φθορίου στη δημόσια παροχή νερού και στην οδοντόκρεμα αποθαρρύνει τους Αμερικανούς, μειώνοντας κατά μέσο όρο το λειτουργικό IQ και κάνοντας τους ανθρώπους πολύ πιο υπάκουους από ό,τι θα ήταν συνήθως.

Ξεκίνησαν προγράμματα για την ανάπτυξη και την εφαρμογή εμβολιασμών σε ανόητα παιδιά και τη δημιουργία τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Οι γιατροί έχουν ελεγχθεί και παραπλανηθεί από προκατειλημμένες έρευνες που επιλέχθηκαν, αγνοώντας οποιεσδήποτε μελέτες ήταν αρνητικές – και που περιλάμβαναν τις περισσότερες από αυτές. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων είναι μολυσμένες με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο ιό βραδείας δράσης.


Το KM χρησιμοποίησε τη νομισματική του δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο  όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών και ίδρυσε και έλεγχε την Αμερικανική Ιατρική Ένωση και άλλες ιατρικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατζέντα τους βασισμένη σε ψέματα και εξαπάτηση θα συνεχιζόταν.

Μέρος αυτού του τεράστιου σχεδίου για την ανοησία και τον έλεγχο του μυαλού των αμερικανικών μαζών ήταν η εξαγορά και η ενοποίηση όλων των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από την KM σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), που ανήκουν και ελέγχονται από τις αποκοπές τους για λογαριασμό τους. Το CMMM λειτουργεί ως παράνομο καρτέλ ειδήσεων και θα πρέπει να διαλυθεί σύμφωνα με τους αντιμονοπωλιακούς νόμους και για την πρόκληση κατασκοπείας και παράνομης προπαγάνδας ως όπλο πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού.

Οι Rothschild KM Chieftains αποφασίζουν ότι είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική τους κατάρριψη και κατοχή όλου του κόσμου, πραγματοποιώντας μια μεγάλη επίθεση με ψευδείς σημαίες εντός της Αμερικής για να κατηγορήσουν τους Ισλαμιστές στους οποίους θέλουν η Αμερική να επιτεθεί άδικα για λογαριασμό τους :

Έτσι, οι KM Chieftains χρησιμοποιούν τους κορυφαίους Ισραηλινούς-Αμερικανούς διπλούς πολίτες τους που ζουν στην Αμερική (γνωστοί και ως PNACers και κορυφαίοι NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Ο Bibi Netanyahu, ο επιχειρησιακός επικεφαλής του KM,  ανέπτυξε τη Mossad και αυτούς τους Διπλούς Πολίτες για να δημιουργήσουν και να εγκαινιάσουν αυτήν την επίθεση στην Αμερική  , η οποία έπρεπε να κατηγορηθεί από το CMMM στους Μουσουλμάνους.

Ενημέρωσαν τους κορυφαίους ραβίνους τους και τους «Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού» να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να μείνουν εκτός Νέας Υόρκης, όπως έκανε ο «Λάρι Σίλβερσταϊν», ένας από τους κύριους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Χρησιμοποίησαν την κύρια αποκοπή τους στο DOD για να παρασύρουν τους ερευνητές του Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων της Intel Naval του Πενταγώνου, όπου θα δολοφονηθούν από έναν πύραυλο κρουζ Tomahawk που εκτοξεύτηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Diesel κατηγορίας Dolphin που αγοράστηκε από τη Γερμανία.

Τριάντα πέντε από τους ερευνητές του Able Danger που ερευνούσαν και παρακολουθούσαν την ισραηλινή κλοπή 350 παροπλισμένων πυρηνικών λάκκων W-54 Davy Crockett έξω από την κερκόπορτα στο Pantex στο Τέξας δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα Tomahawk, το οποίο είχε χρονομετρηθεί με την έκρηξη των βομβών πριν. -φυτεύεται στην πτέρυγα Naval Intel, η οποία σκληρύνθηκε πρόσφατα χωρίς αποτέλεσμα.

Η ισραηλινή εταιρεία μπροστά από τη Μοσάντ, Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των μίνι πυρήνων που κατασκευάστηκαν από τα κλεμμένα πυρηνικά κοιλώματα W-54 από την Pantex (και αρχικά κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο επεξεργασίας Hanford), όπου ήταν αποθηκευμένα στην Ισραηλινή Πρεσβεία στη Νέα Υόρκη. και μεταφέρθηκε στους Δίδυμους Πύργους για έκρηξη στις 9-11-01.

Baal aka Moloch, Lucifer, Satan. Επιλέξτε το ίδιο κακό πνεύμα που θέλει να δολοφονήσει μαζικά όλους τους ανθρώπους. Σε αντάλλαγμα για να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» του ανταμείβει όσους του επιτρέπουν να αρπάξει τις ψυχές τους δίνοντάς τους απίστευτα πλούτη, φήμη και δύναμη. Αυτό είναι το μυστικό συμβόλαιο αίματος που ονομάζεται «πώληση της ψυχής κάποιου».

 

Η απίστευτα κακή μυστική ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (KM) αποκαλύπτεται τώρα δημόσια για πρώτη φορά από τον ίδιο τον Gordon Duff του Veterans Today.

Γνωρίζουμε τώρα ότι ο Bibi Netanyahu πραγματοποίησε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 και το έκανε ως μια συνολική ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (KM).

Κρατήστε την καρέκλα σας, αυτό είναι πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από όσα έχουν συμβεί στην Αμερική, όλα προκλήθηκαν από το Ισραήλ και τη Χαζαρική Μαφία (KM) που έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους θεσμούς της κυβέρνησης και της κοινωνίας της Αμερικής.

Τώρα, για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί η πολύ συγκεκριμένη μυστική, απίστευτα κακή ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (KM), χάρη σε μια συνέντευξη που είχε ο Μάικ Χάρις με τον αρχισυντάκτη και διευθυντή του Veterans Today, Γκόρντον Νταφ, στην εκπομπή του «The Short End of the Stick” στις 3-10-15.

Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά των μυστικών πληροφοριών όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό πραγματικά παίρνει την τούρτα και εξηγεί τι ακριβώς ήταν για εμάς το Ισραήλ και τα τσιράκια του στην Αμερική για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Ρότσιλντ (KM) που έχει μπερδέψει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας, δημιουργώντας μια φτωχή οικονομία, πολλή ανεργία και υποαπασχόληση, μαζική εγκληματικότητα, αλκοολισμό και ναρκωτικά, χάλασαν σχολεία που χαζεύουν τα παιδιά, διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως το φθόριο στο δημόσιο νερό και η οδοντόκρεμα και ο υδράργυρος στα εμβόλια που είναι μεγάλοι απάτη και ανεξέλεγκτη πολιτική διαφθορά.

Αυτή η συνέντευξη στέλνει τώρα σοκ σε όλο τον κόσμο και αν σκεφτείς το περιεχόμενο που ο Γκόρντον Νταφ αποκάλυψε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημόσια, θα συγκλονιστείς.

Και θα καταλάβετε ότι ο Bibi Netanyahu είναι ο Επιχειρησιακός Επικεφαλής της Χαζαρικής Μαφίας (KM) και ήταν αυτός που διέταξε και επέβλεψε την Ισραηλινή Πυρηνική Επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Gordon Duff αποκάλυψε από μια γραπτή απομαγνητοφώνηση των όσων ειπώθηκαν σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu και του Αμερικανού προδότη και ορισμένων άλλων κατασκόπων το 1990.

Ο Gordon Duff αποκάλυψε ότι ο Netanyahu ήταν κατάσκοπος της KGB όπως ο Jonathan Pollard.

Και γνωρίζουμε τώρα ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της μπολσεβίκικης Ρωσίας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένο όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συναντιόταν στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, ένα γνωστό ποτιστήρι της Μοσάντ. Ακολουθεί αυτό που είπε όπως  προέρχεται απευθείας από την απομαγνητοφώνηση της ηχογράφησης που έγινε μάρτυρας και έχει 100% πλήρως επικυρωθεί:

« Αν μας πιάσουν, απλώς θα μας αντικαταστήσουν με άτομα του ίδιου υφάσματος. Οπότε δεν έχει σημασία τι κάνεις, η Αμερική είναι ένα χρυσό μοσχάρι και θα το ρουφήξουμε, θα το κόψουμε και θα το πουλήσουμε κομμάτι-κομμάτι μέχρι να μείνει τίποτα άλλο από το μεγαλύτερο κοινωνικό κράτος στον κόσμο που θα δημιουργήσουμε και θα ελέγξουμε . Γιατί; Γιατί είναι θέλημα θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να δεχτεί το χτύπημα, ώστε να μπορούμε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Αυτό κάνουμε σε χώρες που μισούμε. Τους καταστρέφουμε πολύ αργά και τους κάνουμε να υποφέρουν επειδή αρνούνται να γίνουν σκλάβοι μας ».

Αυτό ακριβώς κάνει η Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ (KM) στην Αμερική από τότε που διείσδυσε επιτυχώς και κατέλαβε την Αμερική το 1913.

Η γνώση των όσων είπε ο Μπίμπι εκ μέρους της Χαζαρικής Μαφίας των Ρότσιλντ (KM) θα πρέπει να μας εξοργίσει και να μας δώσει κίνητρο να διώξτε αυτά τα κακά πλάσματα από την Αμερική και πάρτε πίσω τη μεγάλη Δημοκρατία μας.

Όταν ο Μπίμπι Νετανιάχου αναφέρει τη θέληση του θεού, ο θεός στον οποίο αναφερόταν είναι ο Βάαλ (γνωστός και ως Μεγάλη Κουκουβάγια ή Μολώχ), ο θεός που αυτοί οι Χαζάροι πιστεύουν ότι τους απαιτεί να τον λατρεύουν με συνεχείς αιμοληψίες και οδυνηρές ανθρωποθυσίες και μαζικές δολοφονίες και ότι αν «πουλούν τις ψυχές τους» στον Βάαλ (γνωστός και ως Εωσφόρος ή Σατανάς) να το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν με απίστευτα πλούτη, φήμη και μεγάλη δύναμη.

Όταν «πουλάνε τις ψυχές τους», αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι οι ψυχές τους αρπάζονται και γίνονται απάνθρωποι ή άψυχοι και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθείς και κακοί.

Αυτό που συζητούσε ο Bibi Netanyahu ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01, και όταν ανέφερε ότι «απλώς θα μας αντικαταστήσουν» αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα που απαντά σε αυτόν τον ίδιο τον Veterans Today’s Columnist και ο παρουσιαστής του talk show Stew Webb αποκάλυψε στον κόσμο προσδιορίζοντας 11 από τους 12 που αυτοαποκαλούνται «Ιλουμινάτι» ή «Μαθητές του Σατανά». Αυτοί οι άντρες κάνουν εξαμηνιαίες θυσίες παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές των παιδιών, πίνουν το αίμα τους αφού τα παιδεράσουν.

Παιδιά, πρέπει να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε οποιονδήποτε μπορούμε, μετά να ενώσουμε και να διώξουμε αυτά τα άψυχα αποβράσματα που λατρεύουν τον Βάαλ από κάθε γωνιά της Αμερικής και να τους φέρουμε όλους στη δικαιοσύνη και την τελική κρίση για όλο το απίστευτο κακό τους.

Όποιος καταλαβαίνει τι θεωρεί ο Bibi Netanyahu για τους Αμερικανούς ως ένα χρυσό μοσχάρι για την απογύμνωση και τη σφαγή θα πρέπει να εξοργιστεί και να οδηγηθεί σε κοινοτική οργάνωση και πολιτική δράση κατά της ισραηλινής κατασκοπείας εντός της Αμερικής μέσω του Federal Reserve System, AIPAC, JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, το CFR και τα παρόμοια.

*

Το Rothschild KM που φυτεύτηκε έχει 25 πυρηνικά όπλα σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προκειμένου να εκβιάσει τη συνδεδεμένη κυβέρνηση. Αυτό αναφέρεται ως η επιλογή τους Samson, και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Seymour Hersh:

Το Rothschild KM απέκτησε επίσης μερικές κεφαλές S-19 και S-20 από ένα διεφθαρμένο μέλος του Κογκρέσου που του ανέθεσε το καθήκον να αγοράσει ουκρανικά Mirv για λογαριασμό του USG προκειμένου να τα παροπλίσει.

Αντίθετα, τα πούλησε στους Ισραηλινούς και μοίρασε τα χρήματα με άλλους βασικούς βουλευτές που εμπλέκονται.

Πρόκειται για εσχάτη προδοσία και θανατηφόρο αδίκημα που τιμωρείται με εκτέλεση.

Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, οι Rothschild KM είπαν στην αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδοτούσαν πυρηνικά όπλα μεγέθους πόλης σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του DC, εάν η κυβέρνηση αρνηθεί να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει τη δική του μεγάλη αστυνομική δύναμη κατοχής εντός της Αμερικής. με βάση την ενοποίηση όλων των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου και των αλφαβήτων κάτω από έναν κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.

Αυτή η νέα ισραηλινή δύναμη κατοχής που ονομάζεται Εσωτερική Ασφάλεια (DHS) διοικούνταν αρχικά από διπλούς πολίτες και διεστραμμένους.

Η πρώην διευθύντρια του DHS Janet Napolitano μηνύεται για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονταν στο DHS τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.

Ο προδότης του διπλού υπηκόου Michael Chertoff, (όνομα που μεταφράζεται από τα ρωσικά ως «γιος του διαβόλου»), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που δημιούργησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλής της ανατολικογερμανικής Stasi, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.

Οι Rothschild KM δεν πίστευαν ποτέ ότι θα εκτεθούν για την πυρηνική τους επίθεση στην Αμερική στις 9-11-11, αλλά έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη τακτικής στην ιστορία και έπαιξαν υπερβολικά το χέρι τους από την υπερβολική ύβρη, με βάση την πολύ εύκολη επιτυχία λόγω του ακραία χρηματική δύναμη στο παρελθόν.

Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα μάθει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και το Λικουντιστικό Κόμμα του ανέπτυξαν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 για λογαριασμό του Rothschild KM:

Πίστευαν ότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του CMMM και θα μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του IAEA και των εργαστηρίων Sandia να δημοσιοποιηθεί ποτέ στο αμερικανικό κοινό.

Έκαναν ένα σοβαρό λάθος τακτικής, γιατί τώρα  η αλήθεια για τον ρόλο τους στην επίθεση της 9-11-01 στην Αμερική δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Διαδίκτυο , τον νέο παγκόσμιο Τύπο Gutenberg.

Αυτό που δεν κατάλαβε ο Rothschild KM ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και το πώς τα ψήγματα αλήθειας που δημοσιεύτηκαν και μεταδίδονται σε αυτό αντηχούν στους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν φωτιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται στις μάζες παντού.

Αυτό το απίστευτο λάθος τακτικής από τους KM είναι τόσο μεγάλο που θα τους καταδικάσει πραγματικά στην πλήρη έκθεση και την ενδεχόμενη πλήρη καταστροφή που τους αξίζει.

Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του KM και αυτό που θα κατηγορηθεί για την έκθεσή τους και την καταστροφή τους από τον κόσμο που τώρα κάνει συμμορίες απέναντί ​​τους.

Οι Ρώσοι διέρρευσαν τώρα τα αρχεία του IAEA και των Sandia Labs και του Able Danger που τους έδωσε ο Edward Snowden.

Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς και τον κόσμο μέσω Διαδικτύου, και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.

Ορισμένοι Ρώσοι στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση στη Ρωσία και στις υψηλότερες θέσεις ηγεσίας στη ρωσική κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι ήταν η ίδια Καμπάλ του Οργανωμένου Εγκλήματος που οργάνωσε τους Χαζάρους σε Μπολσεβίκους για να δολοφονήσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους — και αυτοί οι άνδρες θέλουν ανταπόδοση.

Γι’ αυτό φροντίζουν ώστε οι τραπεζίτες Ρότσιλντ να τεθούν εκτός λειτουργίας, κάτι που θα αποκεφαλίσει τη Χαζαρική Μαφία από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά πλαστού χρήματος της.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Τράπεζα Ανάπτυξης BRICS — για να αντικαταστήσει το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου, υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πραγματικά εμπορεύματα, χωρίς να επιτρέπεται η παραχάραξη.

Το CMMM αποτυγχάνει και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον καμία από τις εθνικές τους ιστορίες στην πρώτη τους ώρα, ειδικά το πλήθος κάτω των τριάντα, που διαλέγει γεγονότα από το Διαδίκτυο και κατασκευάζει τις δικές του πεποιθήσεις.

Τόσοι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα το CMMM που η αλήθεια για τους Ισραηλινούς που επιτίθενται στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται πιο εύκολο να πιστέψει κανείς καθημερινά.

Σύντομα όλη η κυρίαρχη Αμερική θα μάθει ότι ο Bibi Netanyahu και η Mossad και οι διπλοί πολίτες του έκαναν την επίθεση στις 9-11-01 στην Αμερική.

Η Αμερικανική Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε τους Διπλούς πολίτες του στη Μοσάντ και την πολιτεία να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-01 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Ρότσιλντ (KM):

Διάφορες μυστικές επιχειρήσεις βαθιάς κάλυψης αναπτύσσονται τώρα παγκοσμίως για να αποκαλύψουν και να αποκεφαλίσουν τους Rothschild KM από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά χρήματος τους.

Οι μέρες της αντι-ανθρώπινης ισχύος τους είναι πλέον περιορισμένες.

Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη ομάδα των ΗΠΑ που ονομάζεται «Πυρηνικοί Φιδοφάγοι» εργάζεται τώρα σκληρά αναζητώντας όλες τις εισερχόμενες ισραηλινές διπλωματικές θήκες και αποστολές. οδήγηση και πτήση πάνω από συναγωγές και ισραηλινές πρεσβείες και ασφαλείς κατοικίες της Μοσάντ με ανιχνευτές ακτίνων γάμμα υψηλής τεχνολογίας και νετρονίων ηλίου-3. και χρησιμοποιώντας εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας προσαρμοσμένους και εστιασμένους δορυφόρους για αναζήτηση τυχόν αποθηκευμένων πυρηνικών κοιλοτήτων, καθώς και σκληρή εργασία για την ανάκτηση όλων των κλεμμένων πυρηνικών κοιλοτήτων από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο εκτός του Ισραήλ.

Αυτή η σούπερ ελίτ ομάδα ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στο MI-6 που τους ειδοποίησε ότι ένα ισραηλινό “City Buster” είχε φυτευτεί κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο.

Αυτή η κλήση τον οδήγησε λανθασμένα στη φυλακή.

Το City Buster ανακτήθηκε από τους «Nuclear Snake-eaters», οι οποίοι μπήκαν στην Αγγλία και ανέσυραν και αφόπλισαν έναν μεγάλο πόλεων. Δυστυχώς το MI-6 ήθελε αυτό το πυρηνικό πυρηνικό να εκραγεί για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη για τη Χαζαρική Μαφία στην Αγγλία – την έδρα της μέσα στην Οικονομική Περιοχή του Σίτι του Λονδίνου – καθώς χάνει γρήγορα την ισχύ της.

Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους αρχηγούς KM που τρέχουν μεγάλο μέρος του κόσμου έξω από το City του Λονδίνου είναι Gog and Magog, παρά το ότι τόσοι πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας, κάτι που δεν είναι.

Είναι το μυστικό όνομα του κορυφαίου KM, και προφανώς αντιπροσωπεύει από πού προήλθαν αρχικά.

Η μυστική ομάδα των σούπερ ελίτ «Πυρηνοφάγων» είναι έτοιμη να αναπτυχθεί στο Ισραήλ ανά πάσα στιγμή, εάν το έθνος καταρρεύσει αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες αποχωρήσουν από το Ισραήλ και οι ΗΠΑ διακόψουν κάθε βοήθεια, προκειμένου να συμμορφωθούν με την αμερικανική νομοθεσία.

Είναι παράνομο να παρέχεται βοήθεια σε ένα έθνος που έχει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη Συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Το Ισραήλ διαθέτει πυρηνικά όπλα που μπορούν να ανιχνευθούν από αισθητήρες Ήλιου-3 που βασίζονται σε δορυφόρους και δεν το παραδέχτηκε ποτέ, ούτε έχει υπογράψει τη Συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και την κυβέρνησή μας να υπακούσουν στο νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε βοήθεια, νομισματική και στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, και να συλλάβουμε όλους τους διευθυντές των ισραηλινών κατασκοπευτικών μπροστινών διευθυντών της AIPAC, της JINSA, του Συμβουλίου Άμυνας Πολιτικής, του “Joint” στη Νέα Υόρκη και το ADL, κ.λπ.

Είναι άγνωστο, αλλά υπάρχει υποψία ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα κλεμμένα πυρηνικά έχει ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από μυημένους ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα κοινοποιήθηκε στον Bibi Netanyahu και στους Λικούντιστές του, καθώς και σε όλα τα κορυφαία μέλη των ισραηλινών κατασκοπευτικών μετώπων στην Αμερική, όπως η AIPAC, η JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το ADL και άλλα παρόμοια.

Τι ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Εάν οι αναφορές εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ακριβείς, αυτοί οι άνθρωποι ενημερώθηκαν ότι εάν υπάρξει μια ακόμη επίθεση με βάση το Ισραήλ, αυτοί που την διέταξαν ή συμμετείχαν θα κυνηγηθούν υπό την αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και θα εξαλειφθούν, και οι ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με αυτήν θα να γίνει σκόνη.

Το υπόλοιπο της ιστορίας του Rothschild KM πιθανότατα θα καθοριστεί από ΕΣΕΙΣ:

Το μέλλον του Rothschild KM πιθανότατα θα καθοριστεί από τους αναγνώστες του Veterans Today και το We The People που μαθαίνουν τη μυστική, απαγορευμένη ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας που αφαιρέθηκε από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από το KM για να προστατεύσει την κακή ιστορία τους που κανείς δεν θα έκανε αποδεχτείτε αν ήταν γνωστό.

Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και κάντε την viral. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με αυτό – εκτός εάν το KM είναι σε θέση να λειτουργεί με απόλυτη μυστικότητα, θα δεχτεί επίθεση από όλες τις πλευρές και θα καταστραφεί για πάντα.

Αφαιρέστε λοιπόν τη μυστικότητά τους αποκαλύπτοντας την κρυμμένη ιστορία τους για να γνωρίζουν και να κατανοούν όλοι οι Αμερικανοί.

Γι’ αυτό έχουν εργαστεί τόσο σκληρά για να αγοράσουν και να ελέγξουν το CMMM και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων κολεγίων και πανεπιστημίων, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ το μυστικό τους κακό, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, τόσο ανθρωποκτόνο που ολόκληρος ο κόσμος θα τους συσπειρωνόταν και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο στο οποίο υπάρχουν.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η αληθινή αιτία της απίστευτης κακίας και αγριότητας των ηγετών της Χαζαρικής Μαφίας προς την ανθρώπινη φυλή υποπροϊόν ή φύση ή τροφή;

Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός ο χονδροειδής παρασιτισμός και η τάση για μαζικές δολοφονίες, η παιδεραστία και η παιδική αιμορραγία και η θυσία παιδιών οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από μια παρανοϊκή ομαδική αυταπάτη φυλετικής ανωτερότητας.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες του ΚΜ είναι η γραμμή αίματος του Κάιν, δηλαδή τα «παιδιά του Κάιν», που είναι δικά του Διαβόλου και δεν έχουν απολύτως καμία ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι αγνοί θηρευτές σαν άγριο θηρίο — ενώ ταυτόχρονα Όντας  απίστευτα διπρόσωπος , που μπορεί να βάλει σε  μια καλή κόντρα και ένα ωραίο πρόσωπο στην έξω πλευρά. Ίσως να είναι και οι δύο παράγοντες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να αποκαλύψουμε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με ό,τι είναι απαραίτητο.

*

Ο Mike Harris  είναι ο οικονομικός συντάκτης του Veterans Today, ραδιοφωνικός παρουσιαστής, πρώην πρόεδρος Οικονομικών του GOP, υποψήφιος κυβερνήτης για την Αριζόνα και ανώτερος αντιπρόεδρος του Adamus Defense Group, Ελβετία.

Ο Mike είναι ειδικός στις μικτές πολεμικές τέχνες πλήρους επαφής. Η μακροχρόνια τεχνογνωσία του σε τέτοια του έχει κερδίσει πολύ σεβασμό και το παρατσούκλι “Iron Mike”. 

Ο Μάικ ήταν μέλος της ομάδας Veterans Today που παρακολούθησε τη  Διάσκεψη της Δαμασκού για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του θρησκευτικού εξτρεμισμού.

Ο Μάικ έδωσε περίπου είκοσι πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν σε εκατομμύρια τηλεθεατές στη Συρία, το Ιράκ, τον Λίβανο και το Ιράν.

Σε αυτές τις συνεντεύξεις, ο Mike τόνισε και υποστήριξε την ιστορική δήλωση του Κεντρικού Ομιλητή, του Veterans Today Senior Editor και Chairman Gordon Duff ότι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την Παγκόσμια Τρομοκρατία είναι ένα μεγάλο Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος.

Για όσους έχουν χρόνο και ενδιαφέρον για το Κεφάλι του Φιδιού της Χαζαρικής Μαφίας (KM).

 

DAVID ICKE – THE BLOODY ROTHSCHILDS!!

Star Spangled Banner As You’ve Never Heard It

http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 

πηγή

 

Προβολές : 4,669


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα