Η Aμερικανική Kλεπτοκρατία – Μια Κυβέρνηση Ψεύτες, Κλέφτες και Παραβάτες του Νόμου. (Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα)

Η Aμερικανική Kλεπτοκρατία – Μια Κυβέρνηση Ψεύτες, Κλέφτες και Παραβάτες του Νόμου. (Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα)

4 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

 

Η αμερικανική κλεπτοκρατία (μια κυβέρνηση που κυβερνάται από κλέφτες) συνεχίζει να ρουφά τον αμερικανικό λαό σε μια λαγότρυπα σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το Σύνταγμα δεν έχει νόημα, η κυβέρνηση είναι παντοδύναμη και οι πολίτες είναι ανίσχυροι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους απέναντι σε κυβερνητικούς πράκτορες που κλέβουν, κατασκοπεύουν, ψεύδονται, λεηλατούν, σκοτώνουν, κακοποιούν και γενικά προκαλούν χάος και σπέρνουν τρέλα σε όλους και σε όλα στη σφαίρα τους.

Σκεφτείτε το.

Σχεδόν κάθε τυραννία που διαπράττεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εναντίον των πολιτών -υποτίθεται για να μας κρατήσει ασφαλείς και το έθνος ασφαλές- έχει προκύψει ως αποτέλεσμα κάποιας απειλής που κατασκευάστηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την ίδια την κυβέρνησή μας.

Καρμπόν και στην Ελλάδα, τα ίδια γεγονότα… κι ας είμαστε προτεκτοράτο των ΗΠΑ…

Έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όμως…

ΟΙ ΗΠΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

Το Αμερικανικό Σύνταγμα, έχει καταλυθεί…

Το ίδιο και στην Ελλάδα…

Οι ΗΠΑ, κυβερνιώνται από εβραιοσιωνιστές.

Το ίδιο και η Ελλάδα…

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Η ίδια μαύρη μοίρα μας ενώνει…

Υποθέτω πως οι αμερικανοί θα ξεσηκωθούν…

Όλα δείχνουν πως έρχεται εμφύλιος στην Αμερική…

Φοβάμαι πως οι ελληνόφωνοι θα κουρνιάσουν περισσότερο στην υποταγή τους…

Μήπως να περιμένουμε κι εδώ εμφύλιο;;;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ! Έτσι λένε οι προφητείες…

Η ΕΛΛΑΔΑ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι τέσσερεις  πρώτες φωτογραφίες, είναι επιλογής μου.

 

Η αμερικανική κλεπτοκρατία (μια κυβέρνηση που κυβερνάται από κλέφτες) συνεχίζει να ρουφά τον αμερικανικό λαό σε μια λαγότρυπα σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το Σύνταγμα δεν έχει νόημα, η κυβέρνηση είναι παντοδύναμη και οι πολίτες είναι ανίσχυροι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους απέναντι σε κυβερνητικούς πράκτορες που κλέβουν, κατασκοπεύουν, ψεύδονται, λεηλατούν, σκοτώνουν, κακοποιούν και γενικά προκαλούν χάος και σπέρνουν τρέλα σε όλους και σε όλα στη σφαίρα τους.

Σκεφτείτε το.

Σχεδόν κάθε τυραννία που διαπράττεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εναντίον των πολιτών -υποτίθεται για να μας κρατήσει ασφαλείς και το έθνος ασφαλές- έχει προκύψει ως αποτέλεσμα κάποιας απειλής που κατασκευάστηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την ίδια την κυβέρνησή μας.

Κυβερνοπόλεμος. Τρομοκρατία. Βιοχημικές επιθέσεις. Η κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών. Παρακολούθηση. Οι πόλεμοι κατά των ναρκωτικών. Ο εγχώριος εξτρεμισμός. Η πανδημία COVID-19.

Σχεδόν σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση των ΗΠΑ (συχνά με αιχμή του δόρατος το FBI) έχει σπείρει με τον τυπικό μακιαβελικό τρόπο της τους σπόρους του τρόμου στο εσωτερικό και διεθνώς, προκειμένου να επεκτείνει τις δικές της ολοκληρωτικές εξουσίες.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής και αποθηκευτής κυβερνοόπλων στη μαύρη αγορά (οπλοποιημένο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισβάλει σε συστήματα υπολογιστών, να κατασκοπεύει τους πολίτες και να αποσταθεροποιεί τεράστια δίκτυα υπολογιστών); Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και εξαγωγέας όπλων στον κόσμο, με αποτέλεσμα να εξοπλίζει κυριολεκτικά τον κόσμο; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ποια χώρα έχει ιστορικό μυστικών δοκιμών επικίνδυνων όπλων και τεχνολογιών στους ίδιους τους πολίτες της; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ποια χώρα έχει διεξάγει μυστικά πειράματα σε ανυποψίαστο πληθυσμό -πολίτες και μη- κάνοντας υγιείς ανθρώπους να αρρωσταίνουν ψεκάζοντάς τους με χημικά, κάνοντάς τους ενέσεις με μολυσματικές ασθένειες και εκθέτοντάς τους σε αερομεταφερόμενες τοξίνες; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ποια χώρα έχει ένα σχέδιο και μια πρακτική παγίδευσης που περιλαμβάνει τη στόχευση ευάλωτων ατόμων, την τροφοδότησή τους με προπαγάνδα, τεχνογνωσία και όπλα που προορίζονται να τους μετατρέψουν σε τρομοκράτες και, στη συνέχεια, τη σύλληψή τους στο πλαίσιο μιας περίτεχνα ενορχηστρωμένης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Καταλαβαίνετε την εικόνα;

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μας προστατεύει από την τρομοκρατία.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιουργεί την τρομοκρατία. Είναι, στην πραγματικότητα, η πηγή του τρόμου.

Σκεφτείτε ότι η ίδια αυτή κυβέρνηση έχει πάρει κάθε κομμάτι τεχνολογίας που μας έχει πουληθεί ως προς το συμφέρον μας -συσκευές GPS, παρακολούθηση, μη θανατηφόρα όπλα κ.λπ.- και το έχει χρησιμοποιήσει εναντίον μας, για να μας παρακολουθεί, να μας ελέγχει και να μας παγιδεύει.

Γιατί, λοιπόν, η κυβέρνηση το κάνει αυτό; Χρήμα, εξουσία και απόλυτη κυριαρχία.

Δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που υπάρχει για να υπηρετεί τους ανθρώπους της, να προστατεύει τις ελευθερίες τους και να εξασφαλίζει την ευτυχία τους. Αντίθετα, πρόκειται για τις διαβολικές μηχανορραφίες ενός προγράμματος κατασκευής έργων που εκτελείται σε επική κλίμακα και έχει ως μοναδικό σκοπό να κρατήσει τους εξουσιαστές μόνιμα (και κερδοφόρα) απασχολημένους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: το FBI.

Τα πρωτοπαλίκαρα της κυβέρνησης έχουν γίνει η ενσάρκωση του πώς η εξουσία, αφού αποκτηθεί, μπορεί τόσο εύκολα να διαφθαρεί και να καταχραστεί. Πράγματι, οι πράκτορες του FBI κάθε άλλο παρά σκληροί με το έγκλημα είναι, επίσης, μεταξύ των πιο διαβόητων παραβατών του νόμου της χώρας.

Είτε το FBI τοποθετεί μυστικούς πράκτορες σε εκκλησίες, συναγωγές και τζαμιά, είτε εκδίδει ψεύτικες επιστολές έκτακτης ανάγκης για να αποκτήσει πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία των Αμερικανών, είτε χρησιμοποιεί τακτικές εκφοβισμού για να φιμώσει τους Αμερικανούς που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, είτε πείθει ευεπηρέαστα άτομα να σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες και στη συνέχεια τα παγιδεύει, η γενική εντύπωση που αποκομίζει κανείς από τη μυστική αστυνομική δύναμη του έθνους είναι η εντύπωση ενός καλοντυμένου κακοποιού, που γυμνάζει τους μύες του και κάνει τη βρώμικη δουλειά του αφεντικού.

Πρόκειται για μια διαβολική συνωμοσία με εκτεταμένες συνέπειες για κάθε τμήμα του πληθυσμού, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις του καθενός.

Όπως γράφει η Rozina Ali στο περιοδικό The New York Times, “η προσέγγιση της κυβέρνησης στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας διαβρώνει τη συνταγματική προστασία για όλους, θολώνοντας τα όρια μεταξύ λόγου και πράξης και διευρύνοντας το πεδίο του ποιος χαρακτηρίζεται ως απειλή”.

Δεν πρόκειται για μια υπηρεσία που φαίνεται να κατανοεί, πόσο μάλλον να σέβεται, τα όρια του Συντάγματος.

Για παράδειγμα, το FBI εκτελούσε μυστικά ένα σχέδιο παγίδευσης στο οποίο χρησιμοποιούσε μια εταιρεία-βιτρίνα, την ANOM, για να πουλάει δήθεν ασφαλή από χάκερ τηλέφωνα σε συνδικάτα του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τα τηλέφωνα αυτά για να τα κατασκοπεύει καθώς σχεδίαζαν παράνομες μεταφορές ναρκωτικών, σχεδίαζαν ληστείες και έκαναν συμβόλαια για δολοφονίες χρησιμοποιώντας αυτά τα παγιδευμένα τηλέφωνα.

Συνολικά, το FBI υπέκλεψε 27 εκατομμύρια μηνύματα κατά τη διάρκεια 18 μηνών.

Αυτό σημαίνει ότι το FBI κατασκόπευε παράνομα και άτομα που χρησιμοποιούσαν αυτά τα κρυπτογραφημένα τηλέφωνα, τα οποία μπορεί να μην είχαν εμπλακεί σε καμία απολύτως εγκληματική δραστηριότητα.

Ακόμα και η ανάγνωση ενός άρθρου εφημερίδας είναι πλέον αρκετή για να σας επισημάνει το FBI για παρακολούθηση. Η υπηρεσία επέδωσε κλήτευση στην USA Today / Gannett για να παράσχει τις διευθύνσεις διαδικτύου και τις πληροφορίες κινητών τηλεφώνων για όλους όσοι διάβασαν μια είδηση στο διαδίκτυο μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα σχετικά με τους φονικούς πυροβολισμούς κατά πρακτόρων του FBI.

Αυτός είναι ο κίνδυνος που εγκυμονεί το γεγονός ότι επιτρέπεται στην κυβέρνηση να διεξάγει εκτεταμένες επιχειρήσεις παρακολούθησης, παγίδευσης και παγίδευσης χρησιμοποιώντας αμφίβολες τακτικές που παρακάμπτουν το κράτος δικαίου: “εμείς οι άνθρωποι” γινόμαστε ύποπτοι και δυνητικοί εγκληματίες, ενώ οι κυβερνητικοί πράκτορες, εξουσιοδοτημένοι να καταπολεμούν το έγκλημα με όλα τα μέσα που διαθέτουν, γίνονται δυσδιάκριτοι από τις διεφθαρμένες δυνάμεις που επιδιώκουν να εξοντώσουν. 

Για να κυνηγήσουν τρομοκράτες, γίνονται τρομοκράτες. Για να κυνηγήσουν τους λαθρέμπορους ναρκωτικών, γίνονται λαθρέμποροι ναρκωτικών. Για να κυνηγήσουν κλέφτες, γίνονται κλέφτες.

Είναι δύσκολο να πει κανείς αν έχουμε να κάνουμε με μια κλεπτοκρατία (μια κυβέρνηση που κυβερνάται από κλέφτες), μια κακιστοκρατία (μια κυβέρνηση που διοικείται από ανεκδιήγητους πολιτικούς καριέρας, εταιρείες και κλέφτες, η οποία ικανοποιεί τα χειρότερα ελαττώματα της φύσης μας και αδιαφορεί για τα δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών) ή αν έχουμε πάει κατευθείαν σε μια ηλιθιοκρατία.

Σίγουρα, πάντως, δεν πρόκειται για συνταγματική δημοκρατία.

Κάποιες μέρες, μοιάζει σαν η κυβέρνηση να διευθύνει το δικό της συνδικάτο εγκλήματος, με πλήρη μαφιόζικη κυριαρχία και μαφιόζικη δικαιοσύνη.

Εκτός από τη δημιουργία ορισμένων εγκλημάτων προκειμένου στη συνέχεια να τα “εξιχνιάσει”, το FBI -η υπηρεσία επιβολής του νόμου της κυβέρνησης- δίνει επίσης σε ορισμένους πληροφοριοδότες την άδεια να παραβιάζουν το νόμο, “συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από την αγορά και πώληση παράνομων ναρκωτικών μέχρι τη δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων και τη σχεδίαση ληστειών”, με αντάλλαγμα τη συνεργασία τους σε άλλα μέτωπα.

Η USA Today εκτιμά ότι κυβερνητικοί πράκτορες έχουν εξουσιοδοτήσει εγκληματίες να επιδίδονται σε 15 εγκλήματα την ημέρα (5600 εγκλήματα το χρόνο). Ορισμένοι από αυτούς τους πληροφοριοδότες αμείβονται με αστρονομικά ποσά: ένας ιδιαίτερα δυσάρεστος τύπος, που αργότερα συνελήφθη για απόπειρα να πατήσει αστυνομικό, πληρώθηκε στην πραγματικότητα 85.000 δολάρια για τη βοήθειά του να στήσει την παγίδα για ένα σχέδιο παγίδευσης.

Εκτός από τα διαδικαστικά παραπτώματα, την καταπάτηση, την παροχή δυνατότητας εγκληματικής δραστηριότητας και την καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, ο κατάλογος των εγκλημάτων του FBI κατά του αμερικανικού λαού περιλαμβάνει την παρακολούθηση, την παραπληροφόρηση, τον εκβιασμό, την παγίδευση, τις τακτικές εκφοβισμού και την παρενόχληση.

Για παράδειγμα, το Associated Press κατέθεσε καταγγελία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αφού έμαθε ότι πράκτορες του FBI δημιούργησαν μια ψεύτικη είδηση του AP και την έστειλαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μαζί με έναν σύνδεσμο που μπορούσε να κάνει κλικ, σε έναν ύποπτο για απειλή βόμβας, προκειμένου να εμφυτεύσουν τεχνολογία εντοπισμού στον υπολογιστή του και να προσδιορίσουν την τοποθεσία του. Κατακεραυνώνοντας την υπηρεσία, η δικηγόρος του AP Karen Kaiser κατήγγειλε: “Το FBI μπορεί να είχε ως στόχο αυτή την ψευδή ιστορία ως παγίδα για ένα μόνο άτομο. Ωστόσο, το άτομο θα μπορούσε εύκολα να αναδημοσιεύσει αυτή την ιστορία στα κοινωνικά δίκτυα, διανέμοντας σε χιλιάδες ανθρώπους, με το όνομά μας, αυτό που ήταν ουσιαστικά ένα κομμάτι κυβερνητικής παραπληροφόρησης”.

Από την άλλη πλευρά, για όσους γνωρίζουν το  COINTELPRO, ένα πρόγραμμα του FBI που δημιουργήθηκε για να “διαταράξει, να παραπλανήσει, να δυσφημίσει και να εξουδετερώσει” ομάδες και άτομα που η κυβέρνηση θεωρεί πολιτικά ανεπιθύμητα, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η υπηρεσία κατέχει την τέχνη της κυβερνητικής παραπληροφόρησης.

Το FBI έχει επικριθεί ιδιαίτερα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου για τη στόχευση ευάλωτων ατόμων και όχι μόνο για την προσέλκυση τους σε ψεύτικες τρομοκρατικές συνωμοσίες, αλλά και για τον πραγματικό εξοπλισμό τους με την οργάνωση, τα χρήματα, τα όπλα και τα κίνητρα για την εκτέλεση των συνωμοσιών – παγίδευση – και στη συνέχεια για τη φυλάκισή τους για τις λεγόμενες τρομοκρατικές συνωμοσίες τους. Αυτό είναι που το FBI χαρακτηρίζει ως “προωθητικές-προληπτικές-διώξεις”.

Ένα άλλο απότοκο της 11ης Σεπτεμβρίου, οι Επιστολές Εθνικής Ασφάλειας (National Security Letters), μία από τις πολλές παράνομες εξουσίες που εξουσιοδοτούνται από τον USA Patriot Act, επιτρέπει στο FBI να απαιτεί κρυφά από τράπεζες, τηλεφωνικές εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις να του παρέχουν πληροφορίες πελατών και να μην αποκαλύπτει τις απαιτήσεις. Ένας εσωτερικός έλεγχος της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι η πρακτική του FBI να εκδίδει δεκάδες χιλιάδες NSLs κάθε χρόνο για ευαίσθητες πληροφορίες όπως τηλεφωνικά και οικονομικά αρχεία, συχνά σε μη επείγουσες περιπτώσεις, είναι γεμάτη με εκτεταμένες παραβιάσεις.

Οι δυνατότητες παρακολούθησης του FBI, που είναι εφάμιλλες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, διαθέτουν μια δυσάρεστη συλλογή κατασκοπευτικών εργαλείων που κυμαίνονται από συσκευές Stingray που μπορούν να εντοπίζουν τη θέση των κινητών τηλεφώνων μέχρι συσκευές Triggerfish που επιτρέπουν στους πράκτορες να παρακολουθούν τηλεφωνικές κλήσεις.

Σε μια περίπτωση, το FBI κατάφερε πράγματι να επαναπρογραμματίσει εξ αποστάσεως την ασύρματη κάρτα ίντερνετ ενός “υπόπτου”, ώστε να στέλνει “δεδομένα θέσης κινητής τηλεφωνίας σε πραγματικό χρόνο στη Verizon, η οποία προώθησε τα δεδομένα στο FBI”.

Το FBI έχει επίσης επανειλημμένα επιδιώξει να επεκτείνει τις επεμβατικές εξουσίες του για hacking, ώστε να επιτρέπει στους πράκτορες να εισέρχονται σε οποιονδήποτε υπολογιστή, οπουδήποτε στον κόσμο.

Πράγματι, εδώ και χρόνια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιουργεί αυτό που ένας εσωτερικός άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών ανέφερε ως κυβερνοστρατό ικανό για επιθετικές επιθέσεις. Στο πλαίσιο αυτών των προγραμμάτων κυβερνοόπλων, κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NSA έχουν αποθηκεύσει κάθε είδους κακόβουλο κακόβουλο λογισμικό, ιούς και εργαλεία hacking που μπορούν “να κλέψουν κωδικούς πρόσβασης οικονομικών λογαριασμών, να μετατρέψουν ένα iPhone σε συσκευή ακρόασης ή, στην περίπτωση του Stuxnet, να σαμποτάρουν μια πυρηνική εγκατάσταση”.

Στην πραγματικότητα, η NSA ήταν υπεύθυνη για την απειλή που αποτέλεσε το σκουλήκι κακόβουλου λογισμικού “WannaCry” ή “Wanna Decryptor”, το οποίο -ως αποτέλεσμα της πρόσβασης των χάκερς στο κυβερνητικό οπλοστάσιο- κατέλαβε περισσότερους από 57.000 υπολογιστές και έθεσε εκτός λειτουργίας την υγειονομική περίθαλψη, τις υποδομές επικοινωνιών, τα logistics και τους κυβερνητικούς φορείς σε περισσότερες από 70 χώρες.

Υπ’ όψιν, η κυβέρνηση είχε επανειλημμένα προειδοποιηθεί για τους κινδύνους της χρήσης εγκληματικών τακτικών για να διεξάγει τους δικούς της κυβερνοπολέμους. Είχε προειδοποιηθεί για τις συνέπειες των αντιδράσεων σε περίπτωση που τα κυβερνοόπλα της έπεφταν σε λάθος χέρια.

Η κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις.

Έτσι ακριβώς εκτυλίχθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πρώτα, η κυβέρνηση βοήθησε να δημιουργηθεί η απειλή που ήταν η Αλ Κάιντα και στη συνέχεια, όταν ο Μπιν Λάντεν άφησε το έθνος σε κατάσταση σοκ (παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις που έπεσαν στο κενό), απαίτησε -και της δόθηκαν- τεράστιες νέες εξουσίες με τη μορφή του USA Patriot Act προκειμένου να καταπολεμήσει τον ίδιο τον κίνδυνο που είχε δημιουργήσει.

Αυτό έχει γίνει το modus operandi της σκιώδους κυβέρνησης, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ελέγχει τον Λευκό Οίκο: η κυβέρνηση δημιουργεί μια απειλή – γνωρίζοντας πολύ καλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένας τέτοιος κίνδυνος για το κοινό – και στη συνέχεια, χωρίς ποτέ να παραδεχτεί τον ρόλο που έπαιξε στην εξαπόλυση της συγκεκριμένης απειλής σε έναν ανυποψίαστο πληθυσμό, απαιτεί πρόσθετες εξουσίες προκειμένου να προστατεύσει “εμάς τους ανθρώπους” από την απειλή.

Ωστόσο, οι εξουσιαστές δεν θέλουν πραγματικά να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Μας θέλουν σκυφτούς και φοβισμένους και πρόθυμους να παραιτηθούμε και από την τελευταία ελευθερία μας με αντάλλαγμα τις φανταστικές υποσχέσεις τους για ασφάλεια.

Ως αποτέλεσμα, ο αμερικανικός λαός είναι αυτός που πληρώνει το τίμημα για την ακόρεστη απληστία της κυβέρνησης και την επιδίωξη της εξουσίας.

Αρκεί να πούμε ότι όταν και αν ποτέ γραφτεί μια αληθινή ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα παρακολουθεί μόνο την άνοδο του αμερικανικού αστυνομικού κράτους, αλλά θα καταγράφει και την παρακμή της ελευθερίας στην Αμερική: πώς ένα έθνος που κάποτε τηρούσε το κράτος δικαίου και καθιστούσε την κυβέρνηση υπεύθυνη για τις πράξεις της, μετατράπηκε σταθερά σε ένα αστυνομικό κράτος, όπου η δικαιοσύνη είναι μονόπλευρη, μια εταιρική ελίτ κάνει κουμάντο, η αντιπροσωπευτική κυβέρνηση είναι μια κοροϊδία, η αστυνομία είναι προέκταση του στρατού, η επιτήρηση είναι ανεξέλεγκτη, η ιδιωτική ζωή έχει εκλείψει και ο νόμος είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο για την κυβέρνηση που εκβιάζει τον λαό να συμμορφωθεί.

Κάπου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 240 και πλέον ετών, η δημοκρατία έδωσε τη θέση της στην κλεπτοκρατία και η αντιπροσωπευτική κυβέρνηση απορρίφθηκε υπέρ της διακυβέρνησης από πολιτικούς καριέρας, εταιρείες και κλέφτες – άτομα και οντότητες που ελάχιστα σέβονται τα δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών.

Αυτή η διάλυση αυτής της ιερής διαθήκης μεταξύ των πολιτών και της κυβέρνησης -που καθιερώνει “εμάς τους ανθρώπους” ως αφέντες και την κυβέρνηση ως υπηρέτη- δεν συνέβη εν μία νυκτί. Δεν συνέβη εξαιτίας ενός συγκεκριμένου περιστατικού ή ενός συγκεκριμένου προέδρου. Είναι μια διαδικασία, μια διαδικασία που ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, υποβοηθούμενη και υποκινούμενη από πολιτικούς που έχουν κατακτήσει την πολωτική τέχνη του πώς να “διαιρούν και να κυριαρχούν”.

Όπως επισημαίνω στο βιβλίο μου Battlefield America: The War on the American People και στο μυθιστορηματικό του αντίγραφο  The Erik Blair Diaries, οι ελευθερίες μας έχουν γίνει θύματα σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ZeroHedge.com και στο Rutherford Institute.

***********

Δικτυογραφία:

The American Kleptocracy: A Government Of Liars, Thieves, & Lawbreakers

https://healthimpactnews.com/2022/the-american-kleptocracy-a-government-of-liars-thieves-lawbreakers/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα