Θέλει ο Πρόδρομος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! Στον δρόμο του Κρανιδιώτη και ο νέος «πατριώτης».

Θέλει ο Πρόδρομος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! Στον δρόμο του Κρανιδιώτη και ο νέος «πατριώτης».

6 Ιουνίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:515
Μοίρασέ το

 

 

 Αφού ξεροκατάπιε 2 φορές αμόλησε την επιθυμία του: «Θα συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα στην Βουλή για να γίνει κυβέρνηση».

Για όσους βιάστηκαν ως δηλωμένοι πλέον ηλίθιοι, να δηλώσουν “μπράβο που συνεργάζεστε όλοι μαζί για την πατρίδα!!!” :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!

Τι να πω τώρα;;; Πως τα έγραφα;;; Πως φώναζα πως όλοι τους είναι επιεικώς ανάξιοι και ανίκανοι ως “πολιτικοί” και κάποιοι ανεγκέφαλοι με έβριζαν στα σχόλιά τους;

Πως είναι “μπατριώτες” της συμφοράς;;;

Πώς να τους αποκαλέσω;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο επικεφαλής της “ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πήγε στον Βελόπουλο…

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ…

ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟ…

 

 Μετά τον Φαήλο Κρανιδιώτη που έχει βγει πλέον στα κάγκελα, μιμούμενος τον Καρατζαφέρη και υποστηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έλεγε άλλα πριν εισπράξει μηδενικό ποσοστό στις πρόσφατες εκλογές, πουλώντας «πατριωτισμό και αυτονομία» αφού, προφανώς τον πήραν χαμπάρι και οι ελάχιστοι πατριώτες που είχαν απομείνει στο δίδυμο Τζήμερο – Κρανιδιώτη, ήρθε η σειρά του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

 

Όσοι τον γνωρίζουν ήξεραν την ενδόμυχη σκέψη του αλλά τώρα πλέον την έμαθαν όλοι.

 

Λίγο η χαλαρότητα της κουβέντας, λίγο η ζέστη, λίγο η τέχνη του έμπειρου δημοσιογράφου στο ΚΡΗΤΗ TV, λίγο η οικονομική καταστροφή που έχει περιέλθει με συνεχείς πλειστηριασμούς, και η ενδόμυχη επιθυμία του για συνεργασία με οποιοδήποτε κόμμα (!) φτάνει να πάρει μερίδιο στα λάφυρα της εξουσίας, δεν άργησε να ειπωθεί.

 

Η συνέντευξη που παραχώρησε πριν αρκετό καιρό ο «Πατριώτης» που θυμήθηκε στα γεράματα να σώσει την Ελλάδα ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να σώσει τις επιχειρήσεις του, είναι η επιτομή του «μαξιλαριού» που επιθυμεί να έχει η κυβέρνηση για καλό και για κακό.

 

Είναι απορίας άξιο πάντως αν αυτά τα είπε σε όλους αυτούς που μαζεύτηκαν γύρω από ένα τραπέζι, πριν λίγες μέρες και ο καθένας έβαλε την σφραγίδα που είχε σε μια κοινή ανακοίνωση, χωρίς ψηφοφόρους, που ονόμασαν Εθνικό προσκλητήριο.

Τι χρειάζεται άλλο για να καταλάβουν άπαντες τι ρόλο παίζει ο καθένας ;

 

Δείτε την συνέντευξη

 

 

Πηγή

Προβολές : 515


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα