Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!! (Ολοκληρώνουν το σατανικό σχέδιο ακρωτηριασμού της Ελλάδας)

Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!! (Ολοκληρώνουν το σατανικό σχέδιο ακρωτηριασμού της Ελλάδας)

4 Νοεμβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:998
Μοίρασέ το

Έχουν σκεφτεί άραγε οι κάτοικοι της χώρας τι θα γίνει το 2021 με περιφέρειες ολόκληρες όπως η Μακεδονία οι οποίες θα ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ;;;;

 

Κάποιοι λίγοι, που αντιλαμβανόμασταν το σατανικό σχέδιο του ακρωτηριασμού της Πατρίδας μας και την μετατροπή της σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΟΖ τα γράφαμε εδώ και χρόνια συνεχώς, μήπως και αφυπνιστεί έστω και ένα μικρό τμήμα του λαού και αντιδράσει. (εδώ και εδώ)

Εις μάτην… η δρακογενιά  που εξουσιάζει την Ελλάδα, προχωρεί ακάθεκτη στην παραχώρηση μεγάλων Περιφερειών της Πατρίδας μας, σε ΞΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Πώς να σας εξηγήσω τι σημαίνει ΕΟΖ;

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΟΖ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟ.

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;

Μήπως χρειάζεται να σας πω και ποιοί θα πάρουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ;

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΙΣΡΑΗΛ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο νεοέλληνας, επιδεικνύει τεράστια πνευματική αδυναμία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που δείχνουν σε τι όλεθρο μας οδηγούν οι πολιτικές συμμορίες και ο αόρατος μαριονετίστας πίσω από αυτές…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι ας έρθουμε τώρα στα δικά μας..στα του Οίκου μου, που είναι η Μακεδονία.

Δεν είναι τυχαίο ότι από όλη την Ελλάδα έβαλαν σε lockdown Θεσσαλονίκη και Σέρρες.!!

Αυτό που γίνεται είναι μια συστηματική οικονομική εξόντωση της Μακεδονίας .

Θέλουν να τελειώσουν την Β.Ελλάδα, σκοπός τους δεν ήταν μόνο να τελειώσουν την εστίαση και τα παρεμφερή επαγγέλματα.

Σκοπός τους ήταν και είναι η ζημιά να είναι πολύ μεγαλύτερη και να μεταφερθεί από τον έναν κλάδο στον άλλο με αστραπιαίους ρυθμούς.

Ο κορονοιός στην ουσία λειτούργησε ως πολλαπλασιαστής της καταστροφής της οικονομίας , άσε που μετά για να έρθει η ανάκαμψη θα χρειαστεί ΠΟΝΟΣ και ΑΙΜΑ.!!

Αν έρθει φυσικά…διότι αυτό το δεύτερο lockdown συντελεί στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού .

Έχουν σκεφτεί άραγε οι κάτοικοι της χώρας τι θα γίνει το 2021 με περιφέρειες ολόκληρες όπως η Μακεδονία οι οποίες θα ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ;;;;

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα διότι η καταστροφή αυτή της ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεκινήσει από μια διάλυση μιας περιφερειακής ενότητας όπως της Μακεδονίας;;

 
Δηλαδή τελειώσανε τα λιγνιτωρυχεία επάνω, τελείωσε η ΔΕΗ με το καινούργιο σχέδιο της κυβέρνησης (κυβέρνηση να την πει ο θεός) και επί της ουσίας ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 
Και ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αυτήν την στιγμή στην Θεσσαλονίκη , στην Χαλκιδική και στους γύρω νομούς λόγω του φούλ lockdown που έγινε την πρώτη φορά….και το χρήμα δεν κινήθηκε δεν είχε κυκλοφοριακή ταχύτητα , ούτε στην Δυτική ούτε στην Ανατολική Μακεδονία . Έρχονται και βάζουν και το δεύτερο lockdown.

Άρα εδώ έχουμε ένα πρόβλημα το οποίο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τις φρικτές επιδόσεις που είχαν οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες στην Ανατολική Μακεδονία και υπηρεσίες όπως οι μεταφορές που έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Στο Κιλκίς για όσους δεν ξέρουν έχουμε ακόμα εταιρείες με φορτηγά Τράνς κ.λ.π. 

Αν αυτό το δούμε όλο σαν ΣΥΝΟΛΟ, η Μακεδονία θα υποστεί μια πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά. Και λέγοντας Μακεδονία φυσικά εννοούμε Αντολική, Δυτική και Κεντρική …δηλαδή όλη την γεωγραφική περιφέρεια με το όνομα Μακεδονία. 

Αυτό όμως θα λειτουργήσει αντανακλαστικά και στην υπόλοιπη οικονομία και θα μεταδοθεί  και σε άλλες γεωγραφικές περιφέρειες όπως η Λάρισα, που είναι όμορος με την Θεσσαλονίκη , και τα lockdown που επιβάλλουν ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα για παράδειγμα θα δημιουργήσουν ραγδαίες αρνητικότατες εξελίξεις μέσα στο 2021.

Βάλτε μέσα στο όλο σχέδιο και το καινούργιο νομοσχέδιο που ψήφισαν για το ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ για να μπορούν να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη και έρχεται και σχηματίζεται η εικόνα του τι θέλουν να κάνουν.

Και με ένα ΑΕΠ που θα το φτάσουν σε επίπεδα δευτέρου παγκοσμίου πολέμου…θα φέρουν την χώρα σε ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ.

Όποιος μικρομεσαίος επιχειρηματίας και επιχείρηση κατάφερε και δεν έκλεισε την πρώτη φορά, στο πρώτο κλείδωμα , τους τελευταίους 2 μήνες είχε λίγο ψιλοκαταφέρει να ισοφαρίσει τις απώλειες του και να ανακάμψει να σηκώσει κεφάλι . Τώρα με αυτό το δεύτερο lockdown όλες αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν.!!

Και αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα ζήσουμε, θα έρθουν και χειρότερα.

 

Σήμερα διάβασα στο ιστολόγιο της κυρίας Σουφλή ότι τελειώνουν την Βόρεια Ελλάδα για να την μετατρέψουν σε ΕΟΖ.

 

Θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ πριν ένα χρόνο ..” ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΟΖ”.

Διαβάστε όλα όσα γράψαμε τότε για τις ΕΟΖ και συνδυάστε τα με το δεύτερο Lockdown.

 

Πηγή

Προβολές : 998


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα