Θα σας παρακαλέσω αυτή την συγκεκριμένη ανάρτηση να προσπαθήσετε να την περάσετε σε καθε σπίτι γνωστού σας !!!

Θα σας παρακαλέσω αυτή την συγκεκριμένη ανάρτηση να προσπαθήσετε να την περάσετε σε καθε σπίτι γνωστού σας !!!

6 Ιανουαρίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,732
Μοίρασέ το

 

Είναι μια αλήθεια που πιστοποιεί με ξεκάθαρο τρόπο ότι σε όλα αυτά πού αναγκαστικά θα μας εμπλέξουν θα πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο και τους πραγματικούς ενόχους !!!

Αν θελουμε πραγματικά να κατανοήσουμε τη συμβαίνει στις ημέρες που ζούμε και τη σχέση μπορεί να έχουν αυτές με όλα αυτά ,θα πρέπει να κατανοήσουμε κάποιες ξένες προς σε εμάς θρησκείες και το πως μπορούν να επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία όλου του πλανήτη !
Ο Ιουδαϊσμός για τον οποίον αναφέρομαι , δεν είναι απλώς μια «θρησκεία», καθώς πολλοί Εβραίοι είναι φανερά άθεοι ή αγνωστικιστές, και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους λιγότερο Εβραίους για το λόγο αυτό.
Ο Εβραϊσμός δεν αποτελεί μια φυλή, ακόμη και αν είναι αλήθεια ότι ένα εκπαιδευμένο μάτι , τις περισσότερες φορές, μπορεί να αναγνωρίσει μια εβραϊκή παρουσία, δηλαδή, ένα χαρακτηριστικό μοτίβο που είναι αποτέλεσμα της αυστηρής τήρησης από την πλευρά τους της ενδογαμίας για αιώνες.
Οι Εβραίοι βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους «εκλεκτούς» του Θεού, και ο γάμος έξω από την κοινότητα είναι απολύτως κατακριτέος !!!
Ωστόσο, οι μικτοί γάμοι αποτελούν πραγματικότητα και έχουν επίσης βοηθήσει να ανανεωθεί το αίμα του Ισραήλ κατά τη διάρκεια όλων των αιώνων που πέρασαν στα διάφορα γκέτο, όπου οι Εβραίοι προτιμούσαν να ζουν χωριστά και εκτός από τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Η βασική προϋπόθεση για έναν τέτοιο μεικτό γάμο είναι, η μητέρα να είναι Εβραία, διότι οι Ορθόδοξοι Ραβίνοι αναγνωρίζουν ως εβραιόπουλα μόνο τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από Εβραία μητέρα.
Ωστόσο, έχοντας ακόμα και μόνο Εβραίο πατέρα ή ένα παππού ή γιαγιά, αρκεί ώστε κάποιος να συνταυτιστεί πλήρως με τον Ιουδαϊσμό.
Ο Εβραϊσμός είναι επομένως μια «ψυχική φυλή» που έχει διαμορφωθεί με την πάροδο των αιώνων από την εβραϊκή θρησκεία και το οικουμενικό πρόταγμα του Ιουδαϊσμού.
Ο παγκόσμιος Ιουδαϊσμός έχει ένα ξεκάθαρο πολιτικό σχέδιο!
Είναι σημαντικό για τους Εβραίους να (φαίνεται ότι) εργάζονται για την οικοδόμηση ενός «ειρηνικού» κόσμου, μιας ειρήνης που προορίζεται να είναι καθολική και μόνιμη.
Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη «ειρήνη» (Shalom στα εβραϊκά) βρίσκεται συχνά στον εβραϊκό λόγο σε όλο τον κόσμο ,και στον «τέλειο κόσμο» που κατασκευάζουν, όλες οι συγκρούσεις μεταξύ των εθνών θα εξαφανιστούν !
Αυτός είναι ο λόγος που οι Εβραίοι συνηγορούν ακούραστα και για πολλά χρόνια στην κατάργηση όλων των συνόρων, στην διάλυση των εθνικών ταυτοτήτων και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας της …ειρήνης .
Η ίδια η ύπαρξη χωριστών Εθνών λένε ότι είναι υπεύθυνη για την πρόκληση πολέμων και ταραχών.
Οπότε, θα πρέπει να αποδυναμωθούν και τελικά να αντικατασταθούν από μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων», μια ενιαία παγκόσμια Αρχή, η οποία θα επιτρέψει στην «ευτυχία και στην ευημερία» να βασιλεύσουν, με εβραϊκό στυλ, στη γη !!!
Φυσικά, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Εβραίοι, οι οποίοι γνωρίζουν 3,500 χρόνια ιστορίας διωγμών από τις μισές χώρες του πλανήτη λόγο του άτιμου απατεωνίστικου χαρακτήρα τους, ούτε φιλήσυχοι είναι, ούτε καλοκάγαθοι, ούτε υπέρ καμίας ειρήνης!
Είναι υπεύθυνοι μέσω των γνωστών μεγαλοτραπεζιτών τους πχ. Rothchild για το ξέσπασμα του πρώτου ,του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, και ισως για έναν τρίτο !
Για την κατοχή επί των παλαιστινιακών εδαφών που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν το παράνομο κράτος τους, για τις αναταραχές και τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, τους οποίους προκάλεσαν βάζοντας το μεγάλο αδελφάκι τους τις ΗΠΑ να κάνουν τη βρόμικη δουλειά, για το άνοιγμα του δρόμου στην ισλαμική τρομοκρατία που εξυπηρετεί σε απόλυτο βαθμό τα σχέδια τους και για τον διωγμό των Αράβων που βρίσκονται εντός του κράτους του Ισραήλ, όπως και για τους αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς σε άμαχο πληθυσμό στην λωρίδα της Γάζας !!!
Αν, λοιπόν, οι Εβραίοι ήταν κάποια φιλήσυχα πλασματάκια, τότε το πρώτο μέρος που θα εφάρμοζαν την «ανεκτικότητα» και τον «πλουραλισμό» θα ήταν το ίδιο τους το κράτος και τα γειτονικά εδάφη !!!
Βρίσκουμε αυτή την ιδέα περισσότερο ή λιγότερο ανεπτυγμένη, τόσο στα γραπτά ορισμένων θεωρητικών μαρξιστών, όπως στον ίδιο τον Καρλ Μαρξ και στον γαλλοεβραίο φιλόσοφο Ζακ Ντεριντά, αλλά και στον λόγο των φιλελεύθερων στοχαστών όπως ο Καρλ Πόπερ, ο Μίλτον Φρίντμαν και στον Γάλλο Αλαίν Μίνς.
Η ιδέα είναι, η ενοποίηση του κόσμου με κάθε δυνατό μέσω, καθώς και η δημιουργία πολιτισμικών συγκρούσεων που θα αποδυναμώσουν τα εθνικά κράτη.
Γι’ αυτόν τον Ένα Κόσμο είναι που οι Εβραίοι διανοούμενοι εργάζονται ακούραστα σε όλο τον κόσμο. Είτε αυτοαποκαλούνται αριστεροί είτε δεξιοί, φιλελεύθεροι ή μαρξιστές, πιστοί ή άθεοι, είναι οι πιο ένθερμοι προπαγανδιστές της πλουραλιστικής κοινωνίας και της καθολικής επιμειξίας, δηλαδή της φυλετικής μείξης.
Έτσι, με όλη τους τη δύναμη οι Εβραίοι -όλοι οι αποκαλούμενοι Εβραίοι στον κόσμο- ενθαρρύνουν την μετανάστευση μη-λευκών σε κάθε χώρα στην οποία βρίσκονται αυτοί, όχι μόνο επειδή η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι θεμελιώδης πολιτικός τους στόχος, αλλά και γιατί η διάλυση της εθνικής ταυτότητας σε κάθε έθνος και η μαζική παρουσία των αντι-λευκών μεταναστών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει τον γηγενή λευκό πληθυσμό από το να στραφεί σε κάποιο εθνικιστικό ξέσπασμα εναντίον της εβραϊκής κυριαρχίας στην οικονομία, στην πολιτική και στα μέσα ενημέρωσης!
Όλοι οι Εβραίοι διανοούμενοι, χωρίς καμία εξαίρεση, επικεντρώνονται σε αυτό το ζήτημα της οικοδόμησης της «πλουραλιστικής κοινωνίας» και γι’ αυτό ασκούν συνεχή «προπαγάνδα κατά του ρατσισμού».
Στη Γαλλία, σημαίνοντες συγγραφείς και δημοσιογράφοι, όπως ο Bernard-Henri Levy, ο Jacques Attali, ο Jean Daniel, ο Guy Sorman και ο Guy Konopnicki συμφωνούν με τον «πλουραλισμό» και την καταπολέμηση του ρατσισμού, παρά τις πολιτικές τους διαφορές σε άλλα ζητήματα.
Αυτή η εμμονή, η οποία είναι πολύ χαρακτηριστική του Ιουδαϊσμού, εκδηλώνεται και στον κινηματογράφο, όπου πολλοί παραγωγοί και σκηνοθέτες είναι σημαίνοντες Εβραίοι!!!
Όποτε μια ταινία ξεκινά την υπεράσπιση και την προώθηση διαφυλετικών γάμων, της «ανοχής» και του «πλουραλισμού», μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο παραγωγός της είναι Εβραίος !!!
Τώρα μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί οι πρώην κομμουνιστές και αριστεροί της δεκαετίας του 1970 δεν χρειάστηκε να κάνουν καμία μεγάλη αλλαγή για να γίνουν οι σημερινοί «νεο-συντηρητικοί»!!!
Άλλαξαν απλώς στρατηγική για την επίτευξη του ίδιου σκοπού: την κυριαρχία φυλετικά καθαρών Εβραίων πάνω σε μια φυλετικά μικτή κοινωνία.
(Σημ. Όλοι οι «δημοκράτες» πολιτικάντηδες, καθώς και το μακρύ χέρι του συστήματος οι αναρχικοί, συμφωνούν και συντάσσονται με την Εβραϊκή ατζέντα για τον λόγο ότι μια φυλετικά μεικτή κοινωνία, μια πολυπολιτισμική άθεη κοινωνία, χωρίς αξίες και ιδανικά, είναι απολύτως μαζοποιημένη και χειραγωγήσιμη, η οποία αποτελεί στην ουσία μια ζούγκλα στην οποία βασιλιάς είναι ο Τραπεζίτης και οι υπήκοοι του μόνο ιδανικό έχουν το κυνήγι του χρήματος, τον οικονομικό βιοπορισμό.)
Οι Εβραίοι είναι οι πιο προσηλυτιστικοί άνθρωποι πάνω στη γη, αλλά σε αντίθεση με τους Χριστιανούς ή τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι ονειρεύονται την μεταστροφή όλων των λαών όλων των φυλών στο δικό τους δόγμα, οι Εβραίοι δεν έχουν κανένα τέτοιο σχέδιο για την μεταστροφή του κόσμου στην δική τους πίστη, τον Ιουδαϊσμό, ενθαρρύνουν μόνο τις άλλες εθνικότητες να εγκαταλείψουν την δική τους εθνική και θρησκευτική ταυτότητα – και να ζήσουν μόνο για την «ανεκτικότητα».
Οι αδιάκοπες εκστρατείες για να κατηγορηθούν όλοι οι λευκοί για την δουλεία, την αποικιοκρατία, την λεηλασία του Τρίτου Κόσμου ή για το Άουσβιτς, δεν έχουν άλλο σκοπό από το να θέσουν τον αντίπαλο σε θέση άμυνας, και να τον γονατίσουν, όχι με την βία, αλλά με την ενοχή !!!
Όταν οι Εβραίοι θα είναι οι μόνοι άνθρωποι πάνω στη γη που θα κρατούν την πίστη και τις παραδόσεις τους, τότε θα αναγνωριστούν από όλους ως ο «εκλεκτός λαός» του Θεου η έτσι θέλουν να πιστεύουν !!!
Η «αποστολή» τους (οι Εβραίοι χρησιμοποιούν συχνά αυτόν τον όρο) είναι να αφοπλίσουν τους άλλους λαούς, να διαλύσουν οτιδήποτε δεν είναι εβραϊκό ή ελεγχόμενο από Εβραίους, να αλέσουν όλους τους ανθρώπους σε μια ομοιογενή σκόνη για την δημιουργία μιας νέας εργατικής δύναμης χωρίς ταυτότητα, και έτσι να εγκαθιδρύσουν μια καθολική «ειρήνη» μεταξύ των λαών που δεν θα έχουν πια «διχαστικές» ταυτότητες. (Σημ. Και θα υπακούν μόνο στον μεγάλο αφέντη, τον μεγάλο Εβραίο τοκογλύφο-τραπεζίτη εξουσιαστή) !!!
Όπως είπε ο προφήτης τους Ησαΐας: «Ο λύκος θα κατοικήσει με το αρνί, η τίγρη θα ξεκουραστεί με το παιδί, το λιοντάρι και το κριάρι θα ζουν μαζί, και ένα μικρό παιδί θα τους οδηγήσει» (Ησαΐας 11: 6-9).
Ο Μεσσίας τους, που έρχεται από το Ισραήλ, και αναμένεται εδώ και 3000 χρόνια !!!
Θα εγκαθιδρύσει εκ νέου το βασίλειο του Δαβίδ και θα δώσει στους Εβραίους μια αυτοκρατορία πάνω σε όλη τη γη. Και ορισμένα εβραϊκά κείμενα καλούν αποκλειστικά για το σκοπό αυτό !
Οι Εβραίοι, επομένως, ενθαρρύνονται συνεχώς στην εκστρατεία, σε όποια κοινωνία κατοικούν, προκειμένου να προωθηθεί η ενοποίηση του κόσμου και έτσι να επιταχυνθεί επίσης η άφιξη του υποσχόμενου και λατρεμένου Μεσσία τους.
Η προπαγάνδα είναι εβραϊκή ειδικότητα, και δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραίοι αποκτούν τόσο μεγάλη επιρροή σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!!!
Στα χέρια τους, οι έννοιες της «ανοχής» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν γίνει εξαιρετικά αποτελεσματικά όπλα της λευκής ενοχής και της κατηγορίας κατά του συνόλου του πολιτισμού.
Στην πραγματικότητα, δεν είναι μέσα από το άκουσμα των εβραϊκών ονομάτων ή της εβραϊκής φυσιογνωμίας κάποιων, τους οποίους αναγνωρίσουμε ως Εβραίους, αλλά μέσω αυτών που γράφουν και λένε οπουδήποτε και αν βρίσκονται πάνω στη γη.
Φυσικά, δεν είναι μόνο οι Εβραίοι που ευθύνονται για την διασπορά αυτής της προπαγάνδας, αλλά κυρίως –καθότι είναι πολλοί περισσότεροι- οι λευκοί Εβραίοι, που για διάφορους λόγους, είτε χρηματικούς, είτε για να πάρουν μια θέση εργασίας ή εξουσίας, είτε επειδή έχουν όντως πιστέψει σ’ αυτό το ιδεολόγημα, βοηθούν με κάθε μέσω στην πραγμάτωση του και την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή καλύτερα την ολοκλήρωση του σχεδίου της ΝΤΠ μιας και η αρχή έχει ήδη γίνει από το 1945 !!!
Πολλοί Εβραίοι, όπως γνωρίζουμε, έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη Σοβιετική τραγωδία 1917-1991 και τους τριάντα εκατομμύρια θανάτους που σημάδεψαν εκείνη την εποχή.
Ας θυμηθούμε ότι ο Καρλ Μαρξ γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια και ότι ο ίδιος ο Λένιν είχε έναν Εβραίο παππού από τη μεριά της μητέρα του, ότι ο Λέων Τρότσκι, ο ιδρυτής των Μπολσεβίκων και επικεφαλής του Κόκκινου Στρατού, γεννήθηκε ως Bronstein, ενώ ο Κάμενεφ (πραγματικό όνομα: Rosenfeld) και ο Ζινόβιεφ (πραγματικό όνομα: Apfelbaum) διοικούσαν τις δύο μπολσεβικικές πρωτεύουσες, την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
Αλλά ο κατάλογος των Εβραίων που πρωτοστάτησαν στα κολοσσιαία εγκλήματα του κομμουνισμού είναι ατελείωτος!!!
Πρέπει να ειπωθεί και να επαναληφθεί: οι Εβραίοι αξιωματούχοι και οι Εβραίοι βασανιστές φέρουν πολύ βαριά ευθύνη γι’ αυτήν την τραγωδία.
Τον «τέλειο» κόσμο που επινόησαν και ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν «ιστορικά αναπόφευκτος» αποδείχθηκε από την αρχή ως ένας εφιάλτης για τον ρωσικό πληθυσμό.
Δεν ήταν μέχρι το 1948, όταν η εβραϊκή πνευματική ελίτ άρχισε να αποστασιοποιείται από την σταλινική κυβέρνηση, και αυτό, μόνο και μόνο, επειδή ο Στάλιν είχε ξεκινήσει την «αντισιωνιστική» εκστρατεία, για να εξολοθρεύσει τους φιλο-Ισραηλινούς Εβραίους από τις ανώτερες θέσεις ηγεσίας.
Ο Στάλιν ο μεγαλύτερος Εβραίος σφαγέας του 20ου αιώνα, υπεύθυνος για πάνω από 10 εκατομμύρια θανάτους.
Αυτή η αδιαμφισβήτητη εβραϊκή ενοχή για τα γιγαντιαία εγκλήματα του μπολσεβικισμού συστηματικά πλέον σπρώχνεται μέσα στην «τρύπα της μνήμης» («Memory Hole», φράση από το 1984 του Τζορτζ Όργουελ).
Το 2002, στο βιβλίο του Αλεξάντερ Σολζενίτσιν Δύο Αιώνες Μαζί, ο βραβευμένος με Νόμπελ και 11ετής βετεράνος των γκουλάγκ των Μπολσεβίκων εκφράζει την αγανάκτησή του ότι οι Εβραίοι διανοούμενοι εξακολουθούν να αρνούνται να αναγνωρίσουν την εθνική ευθύνη τους στη σφαγή εκατομμυρίων Χριστιανών.
Ο Σολζενίτσιν καταγγέλλει, επίσης, τους σύγχρονους Εβραίους, οι οποίοι το παίζουν θύματα της «αντισημιτικής» κυβέρνησης των μπολσεβίκων, όταν αυτή αποτελούνταν στην πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό από Εβραίους, και οι ίδιοι ήταν ανάμεσα στους χειρότερους δράστες της.
Αυτή η επιλεκτική αμνησία είναι απαραίτητη για έναν λαό που ακατάπαυστα διακηρύσσει την «αθωότητά» του από τυχόν προβοκατόρικες ενέργειες, όπως διαπιστώνουμε τακτικά στα γραπτά τους, όπως για παράδειγμα, σε κύριο άρθρο στο Israel magazine του Απριλίου του 2003, (του πρώτου Ισραηλινού μηνιαίου περιοδικού στη γαλλική γλώσσα) γραμμένο υπό το όνομα κάποιου André Darmon, ο οποίος έγραψε: «Το να σκοτώσεις έναν Εβραίο ή ένα παιδί κάνει τον Θεό να κλαίει, διότι εξολοθρεύουμε (στο πρόσωπο του Εβραίου) τον φορέα της κοσμικής ηθικής και αθωότητας».
Τίποτα λιγότερο!
Με αυτήν την νοοτροπία της απόλυτης αθωότητας οι Εβραίοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι φέρουν την οποιαδήποτε ευθύνη για τις θηριωδίες τους. Οι Εβραίοι είναι μόνο θύματα, μόνο «αποδιοπομπαίοι τράγοι» σε έναν κακό και εχθρικό κόσμο.
Αλλά πολύ σύντομα ο Μεσσίας θα τιμωρήσει τους «πονηρούς» και θα αποκαταστήσει τους θυματοποιημένους γιούς του Ισραήλ στα πλήρη δικαιώματά τους.
Παρ’ όλα αυτά, σε κύριο άρθρο αυτού του ίδιου Israel magazine, κάποιος Frederick Stroussi υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των Ναζί ήταν χειρότερη από το καθεστώς του Στάλιν.
Ανέφερε τις ωμότητες και ισχυρίστηκε ότι διαπράχθηκαν από άνδρες των SS.
Για παράδειγμα, μαθαίνουμε από τον Stroussi ότι το χόμπι του Cukur ενός Λετονού άνδρα των SS, ήταν να πετάει εβραϊκά μωρά στον αέρα για να τα πυροβολεί στο κεφάλι, όπως στην σκοποβολή. Επίσης, γράφει για άλλα ευφάνταστα επεισόδια, όπως τον βιασμό παιδιών από τα SS, πριν τα σκοτώσουν.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τονώσει σίγουρα την γόνιμη φαντασία των παιδιών του Ισραήλ.
Ή πιθανώς αυτή η φαντασία είναι άλλη μια περίπτωση του χαρακτηριστικού συνδρόμου «προβολών» τους, δηλαδή, το να κατηγορούν συστηματικά τους άλλους για τα δικά τους εγκλήματα, όπως προστάζει η πάγια πολιτική τους: «πάντα επίθεση»!!!
Είναι γεγονός -ακόμη και αν ποτέ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μιλούν γι’ αυτό- ότι πολλοί Εβραίοι και Ραβίνοι εμπλέκονται στο κακούργημα της παιδεραστίας (βλ. Psychanalyse du Judaisme, 2007).
Και η δολοφονία ενός παιδιού φαίνεται να είναι περισσότερο μια εβραϊκή εξειδίκευση παρά ένα χαρακτηριστικό των SS.
Ο Καθηγητής Ariel Toaff του Πανεπιστημίου Bar Eilan του Ισραήλ -υιός του πρώην Μεγάλου Ραββίνου της Ρώμης- αποκαλύπτει στην 147 σελίδων ακαδημαϊκή εργασία του «Pasqua di Sangue» (Πάσχα του Αίματος), αποδείξεις για τελετουργικές δολοφονίες μεταξύ Ασκενάζι Εβραίων (Εβραίους από την Ανατολική Ευρώπη) !!!
Οι Εβραίοι ποτέ δεν τόλμησαν να πλησιάσουν συλλογικά τον καθρέπτη της εσωτερικής ζωής τους όπως αυτό διδάσκεται από την φροϋδική ψυχανάλυση, ένα πρίσμα μέσα από το οποίο οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι βλέπουν όλη την ανθρωπότητα, αλλά το οποίο, με μια πιο προσεκτική ανάλυση, ρίχνει πολύ περισσότερο φως σε συγκεκριμένες νευρώσεις του Ιουδαϊσμού.
Η ψυχανάλυση, όπως ο Μαρξισμός, είναι μια «εβραϊκή επιστήμη» και ένα προϊόν του εβραϊκού μυαλού. Επομένως, είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς πώς αυτή η φροϋδική «ανακάλυψη» σχετίζεται με τις εβραϊκές ιδιαιτερότητες.
Η απάντηση δεν ήταν αρχικά προφανής για τον συγγραφέα και χρειάστηκε η ανάγνωση και η ανάλυση εκατοντάδων βιβλίων όλων των ειδών, ως επί το πλείστον γραμμένων από τους ίδιους τους Εβραίους, για να αντιληφθεί ότι το ζήτημα της αιμομιξίας βρίσκεται στην καρδιά του εβραϊκού προβλήματος, και όχι απλώς θεωρητικά.
Οι Εβραίες μητέρες αγαπούν τους γιους τους, όπως είναι ευρέως γνωστό, αλλά η απροκάλυπτη αιμομιξία είναι η αιτία της γνωστής ψυχικής ασθένειας – μιας που επηρεάζει κυρίως τους Εβραίους – που λέγεται «Υστερία»!!!
Η αιμομιξία προσέλκυσε από νωρίς την προσοχή του Freud, ενώ ανέπτυσσε τις θεωρίες του. Οι παραλληλισμοί μεταξύ του Ιουδαϊσμού και της υστερικής παθολογίας είναι απολύτως φυσικοί.
Ο Εβραϊσμός είναι γνωστός γι’ αυτά του τα σύνδρομα: Υστερία, κατάθλιψη, αυτοκριτική, αμνησία, χειραγώγηση, παθολογικά ψεύδη, αμφίσημη ταυτότητα, προφητική εξαπάτηση, σεξουαλική αμφισημία και ούτω καθεξής. Κάθε εβραϊκό σύμπτωμα βρίσκεται στην υστερία.
Ο Freud, ως πιστός Ιουδαίος, το μόνο που κάνει είναι να προβάλλει τα χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης κοινότητας στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένα «Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα», παρά μόνο ένα Εβραϊκό Σύμπλεγμα.
Μάλιστα, οι Εβραίοι δεν φαίνεται να θέλουν πραγματικά να συζητήσουν το θέμα της αιμομιξίας εντός των οικογενειών τους.
Από την άλλη μεριά, όλοι οι ψυχίατροι αναφέρουν: «Η υστερική γυναίκα που θέλει απεγνωσμένα ένα παιδί από τον πατέρα της ή τον γιατρό της μπορεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι έγκυος με έναν απ’ τους δυο κι έτσι αναπτύσσει μία “νευρική εγκυμοσύνη”».
Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλοι οι Εβραίοι συγγραφείς χρησιμοποιούν τον ίδιο όρο για να αναφερθούν στον ερχομό του Μεσσία, δηλαδή, την «γέννηση» του Μεσσία.
Ολόκληρη η εβραϊκή κοινότητα, πρέπει να κατανοήσουμε, θεωρείται «η σύζυγος του Θεού» (η Shekhina των Καμπαλιστών), η οποία κάποια μέρα υποτίθεται ότι θα γεννήσει τον Μεσσία, και έτσι το σύνολο του Εβραϊσμού πάσχει όντως από «νευρική εγκυμοσύνη», ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις νευρωτικές, υστερικές γυναίκες.
Μετά τον Freud, άλλοι Εβραίοι στοχαστές ήρθαν και παρήγαγαν μια συμβίωση μεταξύ της φροϋδικής θεωρίας και του μαρξισμού. Ο Wilhelm Reich και ο Herbert Marcuse κήρυξαν την σεξουαλική επανάσταση, προκειμένου να διαλύσουν την πατριαρχική οικογένεια και να απελευθερώσουν το «ελεύθερο σεξ».
Οι θεωρίες τους ενέπνευσαν σε μεγάλο βαθμό τις ταραχές των φοιτητών του Μάη του ’68. Το 1970 εμφανίστηκε ένα νέο κύμα φροϋδικού μαρξισμού και οι Εβραίες γυναίκες πρωτοστάτησαν σε αυτό (όπως η Gisele Halimi και η Elisabeth Badinter στη Γαλλία και η Bella Abzug, η Betty Friedan και η Gloria Steinem στις ΗΠΑ).
Με την πάροδο των χρόνων, μια σειρά εβραϊκής εμπνεύσεως άρχισαν να εμφανίζονται, ο ένας μετά τον άλλον, σχεδιασμένοι για να διαλύσουν την οικογένεια.
Στη Γαλλία, ο περίφημος νόμος του Εβραίου Lucien Neuwirth νομιμοποίησε το αντισυλληπτικό χάπι (1967), μετά ήρθε η πρόκληση για την εξουσία του πατέρα ως επικεφαλής του νοικοκυριού (1970), στη συνέχεια το συναινετικό διαζύγιο (1974) και το «δικαίωμα» στην άμβλωση που προωθήθηκε από την επίσης Εβραία «επιζών του Ολοκαυτώματος» Simone Veil (1975).
Ένα μεγάλο κύμα ταινιών πορνό συνόδευσε αυτήν την «απελευθέρωση» από τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες!!!
Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφέρω πως οι Εβραίοι παραγωγοί και σκηνοθέτες παίζουν μέχρι και σήμερα ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην βιομηχανία των ταινιών πορνό. (Βλ. το La Mafia Juive, «Η εβραϊκή μαφία», 2008, από τον ίδιο). Παράλληλα με αυτό, η φροϋδική έννοια της αμφιφυλοφιλίας ευνόησε την ευρεία αποδοχή της «γκέι υπερηφάνειας» και της ομοφυλοφιλίας!!!
Στην πραγματικότητα, τα μόνα απτά αποτελέσματα αυτής της ηθικής «απελευθέρωσης» ήταν η συστηματική απο-ηθικοποίηση και ποινικοποίηση του λευκού ανθρώπου, ο οποίος καταγγέλλονταν ακούραστα στις ταινίες, στην λογοτεχνία και στην ιστορία ως ο υπαίτιος των δεινών όλου του πλανήτη και της κατάρρευσης της Δύσης.
Η έκκληση για «ισότητα» -όπως ενορχηστρώνεται από τον Εβραϊσμό- οδηγεί στην ισοπέδωση όλων των εθνικών διαφορών και ταυτοτήτων και επιφέρει την σταδιακή τους καταστροφή.
Ο Yitzhak Attia, διευθυντής σεμιναρίων της γαλλικής γλώσσας στο Ινστιτούτο Ολοκαυτώματος Yad Vashem στο Τελ Αβίβ, έγραψε σε τεύχος του Israel magazine:
«Ακόμη και αν η λογική μας υπαγορεύει, ακόμα και αν φωνάζει με όλη της την δύναμη για τον παραλογισμό αυτής της αντιπαράθεσης μεταξύ των μικρών και ασήμαντων ανθρώπων του Ισραήλ (σημ. των Εβραίων όλου του κόσμου, όχι μόνο του κράτους του Ισραήλ) και του υπολοίπου της ανθρωπότητας… όσο παράλογο, όσο ασυνάρτητο και τερατώδες κι αν φαίνεται, έχουμε εμπλακεί σε μάχη σώμα με σώμα μεταξύ του Ισραήλ και όλων των άλλων Εθνών – και αυτό μπορεί να είναι μόνο γενοκτονικό και ολοκληρωτικό διότι πρόκειται για την δική μας και τις δικές τους ταυτότητες» !!!
Νομίζω πως πολύ καλά διαβάσατε !!!
Μεταξύ του εβραϊκού λαού και της υπόλοιπης ανθρωπότητας ο αγώνας δεν μπορεί παρά να είναι «γενοκτονικός και ολοκληρωτικός» !!!
Η «ειρήνη» την οποία το Ισραήλ σκοπεύει να μας χαρίσει δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από μια «γενοκτονία», το ένταλμα για την εκτέλεση όλης της ανθρωπότητας – εκτός από όσους επιτρέπεται να ζουν ως σκλάβοι χωρίς πολιτισμό.
Οι «κακόμοιροι» Εβραίοι, οι μόνιμα εκδιωγμένοι και κατατρεγμένοι.
Οι Εβραίοι που προπαγανδίζουν την «ειρήνη» ενώ ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους, τους μισούς εκ των οποίων προκάλεσε το διεστραμμένο τυραννικό κομουνιστικό καθεστώς που δημιούργησαν.
Οι Εβραίοι, οι μισοί εκ των οποίων σήμερα δηλώνουν «επιζώντες του Ολοκαυτώματος» και κάθε χρόνο εισπράττουν τεράστια επιδόματα και σαν κράτος εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε ρευστό ως αποζημίωση από τη Γερμανία, την Αμερική και άλλες χώρες.
Οι Εβραίοι που ελέγχουν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, όπως και το Holywood, μέσω των οποίων διαδίδουν το αντιρατσιστικό και ομοφυλοφιλικό τους δηλητήριο !!!
Οι Εβραίοι που δεν χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν τα δεινά που πέρασαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Γερμανίας, για να τους λυπηθούμε, αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ονειρεύονται να μπασταρδέψουν ολοκληρωτικά τη λευκή φυλή καθώς και να εξαφανίσουν κάθε θρησκεία πάνω στη γη, έτσι ώστε να εγκαθιδρύσουν τη δική τους παγκόσμια κυβέρνηση και να γίνουν οι εξουσιαστές ενός άφυλλου ομογενοποιημένου λαού .
Μιας άμορφης μάζας χωρίς κανένα μεμονωμένο διακριτό στοιχείο, χωρίς κανένα ιδανικό κι αξία, κάτι που θα την κάνει και ανίκανη ν’ αντισταθεί στα σχέδια τους.
Αυτοί είναι -μαζί και οι πιστοί ακόλουθοι/δούλοι τους, οι λευκοί Εβραίοι- που προπαγανδίζουν την «ειρήνη», την «ισότητα» και την «αδελφότητα». Την «αλληλεγγύη» και την «ανεκτικότητα», την «ανοχή» και τον εξισωτισμό φυλών και φύλων!!!
Αν αυτά είναι πραγματικά τα σχέδια τους που μεταξύ μας διαφαίνεται πως είναι , τότε κι εμείς θα πρέπει να τους πολεμήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο !!!
Και για να μην μας πουν ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν και κάποιοι Εβραίοι με των οποίων τις απόψεις συμφωνούμε !!!
Είναι οι ορθόδοξοι Εβραίοι της Neturei Karta και άλλων παρεμφερών ομάδων που τάσσονται ανοιχτά κατά του Σιωνισμού και καλούν για την άμεση διάλυση του παράνομου κράτους του Ισραήλ και την επιστροφή όλων των εδαφών τους στους Παλαιστίνιους.
Πιστεύουν ότι οι Εβραίοι δεν δικαιούνται να έχουν κράτος πουθενά στον κόσμο, μέχρι να έρθει ο Μεσσίας τους, όπως και κανένα δικαίωμα ή προνόμιο, και αυτό διότι σκότωσαν το Χριστό και έκτοτε είναι καταραμένοι, γι’ αυτό και τους συμβαίνουν τόσα δεινά.
Ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Τρίτου Ράιχ ήταν μια θεόσταλτη τιμωρία γι’ αυτούς, απ’ ότι υποστηρίζουν.
Τέλος, λένε πως όλοι οι Εβραίοι πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο με την παραδοσιακή στολή τους, τη μαύρη ρόμπα, το καπέλο και τη γενειάδα, ακόμα και με το κίτρινο αστέρι καρφιτσωμένο πάνω τους, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τους αναγνωρίζουν !!!
Αυτές όμως είναι οι υπαρκτές απόψεις,μιας μικρής ομάδας Εβραίων τις οποίες, εγώ προσωπικά , χειροκροτώ και προσυπογράφω !!!
Τέλος θα σας παρακαλέσω αυτή την συγκεκριμένη ανάρτηση να προσπαθήσετε να την περάσετε σε καθε σπίτι γνωστού σας !!!
Είναι μια αλήθεια που πιστοποιεί με ξεκάθαρο τρόπο ότι σε όλα αυτά πού αναγκαστικά θα μας εμπλέξουν θα πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο και τους πραγματικούς ενόχους !!!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,732


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα