Θα τρελλαθούμε τελείως! Τριήμερο πένθος για στημένο ναυάγιο στα διεθνή ύδατα έξω από την Πύλο αλιευτικού που μετέφερε 750 λάθρο με κατεύθυνση την Ιταλία!!!

Θα τρελλαθούμε τελείως! Τριήμερο πένθος για στημένο ναυάγιο στα διεθνή ύδατα έξω από την Πύλο αλιευτικού που μετέφερε 750 λάθρο με κατεύθυνση την Ιταλία!!!

15 Ιουνίου, 2023 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,374
Μοίρασέ το

 

 

Πώς εξηγείται αυτή η πένθιμη υστερία της «υπηρεσιακής» κυβέρνησης;

Μια εξήγηση, λίγο τραβηγμένη, είναι η εξής:

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει προειδοποιηθεί ή προέβλεπε κάποιου είδους «τούρκικης προβοκάτσιας» τύπου Ιμίων, Ματιού ή Τεμπών στο Αιγαίο ή στον Έβρο μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι σύμφωνο με τις Κασσάνδρες όπου συγκλίνουν οι πρόσφατες αναλύσεις Μαυραγάνη, Κοττάκη, Αυφαντή, Σταθακόπουλου κ.α. που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την πρεμούρα Μητσοτάκη να παει ακόμα και σε τρίτες εκλογές δήθεν για να πετύχει Αυτοδυναμία.

Στην πραγματικότητα, οι Κασσάνδρες λένε πως ο Μητσοτάκης ελπίζει το «επεισόδιο» ιβριδικού πολέμου των Τουρκών να ξεσπάσει στα μούτρα της «υπηρεσιακής» πριν εκλεγεί κανονική κυβέρνηση όπου ο Κούλης θα εμφανιστεί ως ο μόνος Αρχάγγελος του δόγματος «Μη-πόλεμος» για «συνολική λύση των διαφορών με την Άγκυρα» — Θυμηθείτε την επωδό Σημίτη-Πάγκαλου μετά τα Ίμια, το Σισμίκ, τα Σκόπια κλπ. «Τι θέλετε να κάνουμε, Πόλεμο;;;»

 

Το επεισόδιο ανοιχτά της Πύλου (που κανονικά χρεώνεται στην Ιταλία), ήρθε ως μάννα εξ ουρανού, για τους «υπηρεσιακούς» που τό’ριξαν στο «πένθος» τύπου Ματιού ή Τεμπών, για να στείλουν το μήνυμα προς τους γειτόνους: «Αυτό ήταν, πήρατε πάλι το αίμα που θέλατε, δεν χωράει δεύτερο ιβριδικό χτύπημα — τώρα αφήστε μας να κάνουμε κυβέρνηση.»

Δ.Γ.
Πένθος, ΓΙΑΤΙ;;;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΟΥΜΕ;
ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΝΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!
Καλλιόπη Σουφλή

Το τριήμερο πένθος των Φαρισαίων «συμμάχων» της ναζιστικής Τουρκίας

Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τουρκικής έμπνευσης που παραμένει ατιμώρητο

Αυτές τις ώρες συντελείται μία ναυτική τραγωδία από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί, τουλάχιστον στην Μεσόγειο.

Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 100 ενώ υπάρχουν φόβοι για εκατοντάδες θύματα από το σαπιοκάραβο των Τούρκων δουλεμπόρων.

Ένα δουλεμπορικό πλοίο που όλοι το έβλεπαν, κανένας όμως δεν τόλμησε να κάνει ρεσάλτο για να σταματήσει το έγκλημα και να σώσει τους 500 η 700 επιβαίνοντες.

Φυσικά, το πλοίο δεν έφυγε από την Τουρκία αυτή τη φορά, αλλά από τη Λιβύη. Όντως έτσι είναι.

 

Λησμονούν όμως οι φαρισαίοι του εθνικού πένθους, ότι Λιβύη βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή. Κυβερνάται από μία παράνομη κυβέρνηση η οποία θα έπρεπε να έχει φύγει εδώ και 18 μήνες, προκειμένου να διενεργηθούν δημοκρατικές εκλογές ώστε ο λαός της Λιβύης να αποφασίσει για το μέλλον του.

Έτσι λοιπόν, η «τουρκική» κυβέρνηση της Λιβύης, με χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, έχει επιβάλει καθεστώς τρόμου στη χώρα, με τους Τούρκους να πράττουν ακριβώς αυτό που έπρατταν και στα τουρκικά παράλια. Να φορτώνουν ανθρώπους σε σαπιοκάραβα και να τους στέλνουν στο θάνατο. Με την ενοχή ανοχή της Ελλάδας, της Ευρώπης, των ηνωμένων πολιτειών και του ΝΑΤΟ. Που εξακολουθούν να θεωρούν την χώρα – δολοφόνο, την ναζιστική Τουρκία, ως σύμμαχο!

Ειδικά όμως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να σιωπά μπροστά στην τουρκική θηριωδία. Η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκαλύπτει άλλο τα τούρκικα εγκλήματα. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της Ελλάδας δεν μπορούν πλέον να αμαυρώνουν την ιστορία της πατρίδας μας και να επιτρέπουν στους Τούρκους να συνεχίζουν να διαπράττουν αυτές τις φρικιαστικές θηριωδίες, είτε αυτές γίνονται στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στην Λιβύη, στη Συρία, το Ιράκ, το Αρτσάχ.

Το τριήμερο πένθος λοιπόν δεν μπορεί να συγκαλύπτει την τετραετή συγκάλυψη.

Το αίσχος της Ελλάδας να μην απαίτησει σκληρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας ταυτόχρονα με αυτές κατά της Ρωσίας, πλέον μετατρέπεται σε συνέργεια σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Το αποκορύφωμα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την τραγωδία ως αφορμή για να ακυρώσει το αυριανό debate.

Να μην τολμήσει. Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ώστε έκαστος να πάρει θέση απέναντι στην τουρκική θηριωδία και να δεσμευτεί για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί για να τη σταματήσει.

Οτιδήποτε άλλο, είναι φαρισαϊσμός, όπως το τριήμερο πένθος της υποκρισίας.

Προβολές : 1,374


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα