Θα φρίξετε μ’ αυτά που αποκαλύπτονται για τον Μπουρλά. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΒΡΑΑΜ BOURLA

Θα φρίξετε μ’ αυτά που αποκαλύπτονται για τον Μπουρλά. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΒΡΑΑΜ BOURLA

19 Φεβρουαρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,493
Μοίρασέ το

 

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ CEO ΤΗΣ ‘PFIZER’ ALBERT BOURLA

 

Κυριολεκτικά έφριξα διαβάζοντας το παρακάτω αποκαλυπτικό άρθρο που μετέφρασε ο blümlifee, για λογαριασμό των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Ποιός είναι πραγματικά ο Αλμπέρτο Μπουρλά της PHIZER;;;

Σίγουρα όχι ο εβραίος που θέλει να μας πείσει ο ίδιος και το καρντάσι του ο Δημήτρης Κούβελας.

Είναι κάτι, που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί…και σταματώ εδώ, γιατί όσα θα διαβάσετε μόνον σε φρίκη παραπέμπουν… ίσως και σε κάτι ακόμα χειρότερο.

Παρακαλώ, διαδώστε το για να ξεσκεπάσουμε τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ο CEO της ‘Pfizer’ Albert Bourla κρύβει μια αρχαία οικογενειακή κληρονομιά αιώνων που συνδέεται με τον Βρετανικό Σιωνισμό και τα σχέδια της Pilgrims Society για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σύμφωνα με τους “Times of Israel” το πραγματικό του όνομα είναι Israel-Abraham Burla.

(βίντεο: 57:37)

Ακατέργαστο αρχείο ήχου: https://truthbits.blog/wp-content/uploads/2022/01/Israel-Abraham-Bourla-Unmasked.mp3

 

(27 Ιανουαρίου 2022) — Η οικογένεια των Σεφαραδιτών ραβίνων Burla είναι σχεδόν βασιλική οικογένεια στην Παλαιστίνη από το 1700. Συνωμότησαν με τους τραπεζίτες Rothschild, Churchills και το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων στα μέσα του 1800 για να κάνουν το Ισραήλ μια βρετανική αποικία που μεταμφιέζεται σε εβραϊκό κράτος.

Ο Σιωνισμός ήταν ένα εξ ολοκλήρου βρετανικό δημιούργημα. Οι ραβίνοι Burla είχαν συχνά γράψει ρομαντικά για μια ανασχηματισμένη Σιών (Eretz Israel), έτσι οι Βρετανοί Rothschild χρηματοδότησαν κάθε είδους εξελίξεις στην Παλαιστίνη με την προϋπόθεση ότι οι Βρετανοί ήταν υπεύθυνοι.

Οι ραβίνοι Burla στην Ιερουσαλήμ δεν έκρυψαν την προθυμία τους να πουν “ναι, ναι, ναι” στις επιστολές με πρόσχημα του Churchill-Montefiore (Rothschild) που ξεκινούσαν στις 14 Ιουνίου 1841.

Για τη συνεργασία αυτή, τα εμπορικά συμφέροντα των Rothschild, που τους υποσχέθηκαν οι Burla, επωφελούνται μέχρι σήμερα. Εάν αμφιβάλλετε, απλώς διερευνήστε το Genie Oil and Gas, που ανήκει στους Jacob Rothschild, Bill Richardson, Rupert Murdoch, Dick Cheney, Mary Landrieu, Larry Summers, Jim Woolsey (πρώην διευθυντής της CIA).

Την κολακεία των Μπουρλά στους Ρότσιλντ, ο κόσμος πληρώνει ακριβά μέσω της φαρμακευτικής γενοκτονίας που έχει εξαπολύσει η ‘Pfizer’ ο σημερινός αγαπημένος τους υιός, Ισραήλ-Αβραάμ Μπούρλα (γνωστός και ως Άλμπερτ Μπούρλα).

Η ‘Pfizer’ έχει δημιουργήσει ένα παράλληλο σύνολο αλληλένδετων σχέσεων με τη βρετανική, τη γερμανική και την αυστριακή αριστοκρατία. Πράγματι, ο Charles Pfizer (1824-1906) γεννήθηκε στην ίδια περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας με τον Klaus Schwab και τον πατέρα του, συνεργάτη των Ναζί, Escher Wyss & Co., Eugen Schwab (Ravensburg).

Ο Schwab και ο Escher Wyss ήταν επίσης σύμμαχοι με Βρετανούς και Αμερικανούς πυρηνικούς προδότες στο OSS (Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, ο πρόδρομος της CIA, που ελέγχεται από την ίδρυσή του το 1946 από τη βρετανική MI6 ). Δείτε επίσης την εναρκτήρια συνάντηση έναρξης στις 11 Μαρτίου 1946 , έξι ημέρες αργότερα.

Στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μόλις 100 μίλια νότια της γενέτειράς του Charles Pfizer,  ο  προπάππος του Anthony Fauci, Raget Abys (1790-1861) ήταν ο Γραμματέας Πολέμου στη νέα ελβετική δημοκρατία που βοήθησε να ιδρυθεί, μαζί με την ίδρυση του ETH (Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας) (που παρακολούθησε ο Schwab), της Credit Suisse και της Swiss Life.

(ακολουθεί εικόνα με το οικογενειακό (από την πλευρά της μητέρας) οικόσημο του Fauci “Abys”)

Το μητρικό έμβλημα της οικογένειας του Fauci “Abys” είναι ένα μακάβριο στεφανωμένο φίδι που τρώει ένα παιδί και κρατά δύο κουβάδες χρυσό (βλ. άνω  εικόνα). Πράγματι, στις 4 Σεπτεμβρίου 1618, το ορυχείο ταλκ Abys στο Plurss (τώρα Piuro της Ιταλίας) κατέρρευσε παίρνοντας μαζί του περίπου 2.500 ψυχές. Η οικογένεια Abys είχε ήδη μετακομίσει βόρεια στην Chur της Ελβετίας, κοντά στο Νταβός (κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab) όταν η καταστροφική χιονοστιβάδα 9-11 επιπέδων πυροδοτήθηκε από την αμέλειά τους. Πουλούσαν ταλκ ως λιπαντικό και για προσθήκη σε φάρμακα, που πλέον είναι γνωστό ότι είναι καρκινογόνο.

Στο Ισραήλ, είναι γνωστό ότι οι Rothschild επηρεάζουν την πολιτική του The Weizmann Institute of Science που ιδρύθηκε το 1934. Ο Jacob Rothschild υπηρετεί επί του παρόντος στο διεθνές διοικητικό συμβούλιο, όπως ανέκαθεν έκαναν οι Rothschild από την ίδρυσή του.

Ο ιδρυτής Chaim A. Weizmann υπηρέτησε ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού και αργότερα ως ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ.

Η βιοτεχνολογική έρευνα του Weizmann συνδέεται με το The Wellcome Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο (π.χ. Ινστιτούτο Pirbright, Merial Animal Hospital, το Ίδρυμα Gates, τους NIH, DARPA, UKRI), τον ΠΟΥ του ΟΗΕ και πολλούς Βρετανούς επιστήμονες που υπηρετούν στο διοικητικό συμβούλιο του Weizmann, μεταξύ των οποίων οι βραβευμένοι με βραβείο Νόμπελ βιοχημικοί Sir Ernst Boris Chain και Baron Florey, και ο μικροβιολόγος Sir Alexander Fleming.

Είναι σοκαριστικό ότι το 1972, ο βαρόνος Victor Rothschild, ο οποίος μόλις είχε παρουσιάσει την Έκθεση Rothschild (1971) στο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστώντας την εμφάνιση μιας νέας ώθησης της βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, επένδυσε σχεδόν μόνος του 20% σε βρετανικές και 80% σε αμερικανικές εταιρείες.

Χρηματοδότησε επίσης τον βραβευμένο με βραβείο Νόμπελ βιολόγο Sydney Brenner για να αρχίσει να κάνει πειράματα DNA σε όλο το Ισραήλ  (“λόγω της περίεργης δομής του εβραϊκού πληθυσμού»).

Μετά την Έκθεσή του, ο Victor Rothschild ίδρυσε τις νέες του εταιρείες βιοτεχνολογίας Biotechnology Investments Limited (BIL) (UK)  και International Biotechnology Trust (IBT) PLC) (τώρα διευθύνεται από την Rothschild Asset Management).

(φωτογραφία: άρθρο των Financial Times: David Fishlock (Σεπτ. 09, 1983). “Τα γονίδια Blue chip υπόσχονται υψηλές αποδόσεις”, σχετ. Lord Victor Rothschild, Biotechnology Investments Limited (BIL), Guernsey Reg. Νο. 9767, σχηματίστηκε στις 16 Απριλίου 1981; διάδοχος International Biotechnology Trust Plc, UK Co. No. 02892872, ιδρύθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1994, χρηματοδοτούμενος από την NM Rothschild Asset Management, σελ. 6. Οι Financial Times (Ηνωμένο Βασίλειο).)

 

Η “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ” ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ συνεχιζει τα ΠΕΙΡΑΜΑΤα ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΓΕΝΕΤΙΚα πειραματα ΣΕ ηλικιωμενουσ ΑΓΓΛΟΥΣ

(ακολουθεί απόσπασμα χειρόγραφης επιστολής στον Βίκτωρα Rotschild)

The Rothschild’s “Confidential” Priority — Carry on the Nazi gene experiments on Jews in Israel

GENETIC EXPERIMENTATION ON ENGLISH OLD FOLKS

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

(ακολουθεί απόσπασμα χειρόγραφης επιστολής)

VICTOR ROTHSCHILD: ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΛΟΓΙΑΣ

Ας επαναλάβουμε αυτά τα τερατώδη γεγονότα:

Το 1972, ο Σεφαραδίτης Εβραίος βαρόνος Victor Rothschild πρότεινε στον βραβευμένο με Νόμπελ χημικό/βιολόγο Sydney Brenner (1927-2019) να εξετάσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής  πειραμάτων “γονιδίων ανοσοαπόκρισης” στον εβραϊκό Ισραηλινό πληθυσμό εκτός από τους πληθυσμούς των ηλικιωμένων Άγγλων.

ΕΙΚ. 2 — SYDNEY BRENNER. (ΠΕΡΙΠΟΥ 1972). ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΝΕΪ ΜΠΡΕΝΕΡ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΙΚΤΟΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ σχετ. ΓΟΝΙΔΙΑ, ΙΟΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ BODMER AND KEVLIN, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ., SB/1/1/561, ITEM NO. 64627. ΑΡΧΕΙΑ CSHL.

 

Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ  ΤΟΥ SYDNEY BRENNER ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ VICTOR ROTHSCHILD  ΤΟ 1972:
CHIEF SCIENTIST,
MRC LABORATORY OF MOLECULAR BIOLOGY ,
MEDICAL RESEARCH COUNCIL ,
UNDER  ROYAL CHARTER ,
(1924-29) ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ   ΤΗΣ  BRITISH PILGRIMS SOCIETY EARL ARTHUR BALFOUR , ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
(1916-20) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ WALDORF ASTORIA, ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΤΟ WALDORF ASTORIA  ΗΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ BRITISH PILGRIMS SOCIETY ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΙΣ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1903, ΤΟ
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ( UKRI ), ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ  ΤΟ BBSRC ,  ΤΟ PIRBRIGHT INSTITUTE ,
ΤΟ CAMBRIDGE, UK

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η “ΕΜΜΟΝΙΚΗ” ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ‘PFIZER’ ΚΑΙ ΤΟΥ NETANHAYU ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ COVID!

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ “pILGRIMS SOCIETY”, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ JACOB ROTHCHILD, ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ …

 

(απόσπασμα και φωτογραφία από άρθρο των The Israel Times)

 

Προσωπικό TOI. (11 Μαρ. 2021) . Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ‘Pfizer’ [Άλμπερτ Μπούρλα] χαιρετίζει τον “εμμονικό” Νετανιάχου που τηλεφώνησε 30 φορές για να υπογράψει συμφωνία για το m-volιο. The Times of Israel.

Όχι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις για αυτόν τον δαίμονα των τραπεζικών βιοφαρμάκων – ο σημερινός Jacob Rothschild απένειμε στη βιοχημικ;o Jennifer A. Doudna το βραβείο της Ακαδημίας Επιτεύξεων της British Pilgrims το 2017.

Η Doudna είναι ο συν-εφευρέτης της τεχνολογίας επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για το χειρισμό DNA. Συνεργάζεται με παγκοσμιοποιητές στο Harvard, το Yale, το Ford Foundation, την Genentech, τη Roche Holding AG (Ελβετία), την Ballie Gifford UK, τη VANGUARD και την BLACKROCK υπό τη διεύθυνση του Jacob Rothschild και των British Pilgrims.

Η ΛΑΜΠΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ JACOB ROTHSCHILD ΤΟ 2017 –  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΓΟΝΙΔΙΟΥ CRISPR ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ τοσο ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ

ΕΙΚ. 3— ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΝ 2017 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,  ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ “PILGRIMS sOCIETY”, ΒΑΡΩΝΟΥ JACOB ROTHCHILD , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΔΡ JENNIFER A. DOUDN . Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ NEIL GORSUCH ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ DAVID PETRAEUS ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ FOX NEWS, CHRIS WALLACE, ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ BILL CLINTON, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ EHUD BARAK.
φωτο: ΛΟΡΔΟΣ JACOB ROTHSCHILD, DR. JENNIFER A. DOUDNE. (17-21 ΟΚΤ. 2017) . 52ND INTERNATIONAL ACHIEVEMENT SUMMIT, CRISP, ΣΕΛ. 24. AMERICAN ACADEMY OF ACHIEVEMENT.

Θα αφήσουμε προς το παρόν αυτή τη διαπλοκή Ελβετίας-Γερμανίας-Αυστρίας-Βρετανίας-Ισραήλ-Αμερικανικής ‘Pfizer’ και θα επιστρέψουμε στον κεντρικό ρόλο που έπαιξαν οι Burla και Rothschild στην ίδρυση του Ισραήλ και των μεγάλων φαρμακευτικών.

Εδώ είναι οι Rothschild που έχουν χρηματοδοτήσει αυτές τις τρέχουσες παγκόσμιες φαρμακοβιομηχανίες ‘Pfizer’, ‘AstraZeneca’ και ‘BioNTech’:

 1. Nathan Mayer (NM) Rothschild  (1777-1836)
 2. Sir Moses H. Montefiore  (1784-1884)
 3. Lionel de Rothschild  (1808-1879)
 4. Mayer Amschel de Rothschild  (1818-1874)
 5. Hannah de Rothschild  (1851-1890)
 6. Archibald Primrose, 5ος κόμης του Rosebery  (1847-1929), Βρετανός πρωθυπουργός
 7. Nathan Mayer (NM) Rothschild, 1st Baron Rothschild  (1840-1915); μέλος της “Κοινωνίας των Εκλεκτών” του Cecil Rhodes (“Society of the Elect) (1890) που συνεργαζόταν στενά με τον δημοσιογράφο και νεκρομάντη WT Stead συνιδρυτή της Pilgrims Society(1902)
 8. Walter Rothschild, 2nd Baron Rothschild (1868-1937); 2ος Βαρόνος Ρότσιλντ (1868-1937); Pilgrims Society συνδιοργανωτής της 1ης Imperial Press Conference, 1909 (Shepherd’s Bush, Λονδίνο). Αποδέκτης της “Διακήρυξης Μπάλφουρ” που εδραιώνει τον βρετανικό σιωνισμό, συνεργάτης με τους Burroughs Wellcome & Co., Sir Henry Wellcome και στα εμβόλια και χημικό πόλεμο. Ο ίδιος ο Wellcome είναι ο οικονομικός ανάδοχος του Συνεδρίου
 9. Victor Rothschild , 3ος Baron Rothschild (1920-1990)
 10. Jacob Rothschild , 4ος Baron Rothschild (1936-σήμερα)

Πράγματι, το Mishkenot Sha’ananim, ο πρώτος εβραϊκός οικισμός που χτίστηκε έξω από τα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (1860), χρηματοδοτήθηκε από τον Sir Moses Montefiore (1784-1885), του οποίου συνεργάτης στην Ιερουσαλήμ ήταν ο ραβίνος Yosef Nissim Burla.

Ο Montefiore, επίσης ένας Σεφαραδίτης Εβραίος όπως ο Rothschild, αποκαλούνταν μερικές φορές ο “συνεργάτης” του Ρότσιλντ.

Η αδερφή της συζύγου του Judith Cohen (1784-1862), Hannah (1783-1850), ήταν σύζυγος του NM Rothschild, καθιστώντας έτσι τον κουνιάδο του Montefiore Rothschild.

Ο Montefiore ήταν ο αδειούχος μεσίτης της Rothschild στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (από το 1804). Ήταν εταίροι στην Imperial Continental Gas Association και σε αυτό που τώρα είναι η ασφαλιστική Sun Alliance.

Ο Montefiore ήταν ο εκπρόσωπος των Rothschild στη Γαλλία που έστειλε πίσω το μήνυμα του αγγελιαφόρου περιστεριού ότι ο Ναπολέων είχε χάσει στο Βατερλώ. Το προκύπτον κέρδος από κερδοσκοπία μετοχών εδραίωσε την περιουσία της NM Rothschild και του Montefiore.

Το 1814, ο Montefiore είχε μεσολαβήσει για το δάνειο των Rothschild στη βρετανική κυβέρνηση που χρηματοδότησε τον πόλεμο κατά του Ναπολέοντα.

Ο Montefiore μεσολάβησε επίσης για τη χρηματοδότηση των Rothschild του  Πολέμου του 1812  κατά της Αμερικής. Κέρδισαν 440 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από εκείνο το ένα δάνειο που έκαψε τον Λευκό Οίκο.

Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ROTHSCHILD, ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Το 1835, ο Montefiore επένδυσε τα δικά του χρήματα και βοήθησε τον Rothschild και τη βρετανική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσουν την αποζημίωση των Βρετανών σκλάβων που δημιούργησε το εξαιρετικά διεφθαρμένο βρετανικό υπεράκτιο τραπεζικό σύστημα το 1838 και που μαστίζει τις παγκόσμιες οικονομίες μέχρι σήμερα.

ΤΟ “ΑΦΗΓΗΜΑ” ΤΟΥ CEO ΤΗΣ ‘PFIZER’, ALBERT BOURLA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ – ΜΙΑ απαραιτητΗ, ανεπιβεβαιωτΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Πέρυσι, ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό προπέτασμα καπνού για την οικογένειά του στον Σεφαραδίτικο Εβραϊκό Τύπο καθώς και στο Atlantic Council  (Pilgrims Society)τους Times of Israelτο Museum of Jewish Heritage, και το LinkedIn.

Κέρδισε επίσης την συμπάθεια για το Ολοκαύτωμα μέσα από διάφορες εξαιρετικά φιλοτεχνημένες ομιλίες στα μνημεία του Ολοκαυτώματος που κάποιοι ονόμασαν “μυθιστόρημα”. Παρόλα αυτά, δεν μοιράστηκε τίποτα για τη ζωή τους στο Άουσβιτς.

Το πραγματικό όνομα του Άλμπερτ είναι  “Israel-Abraham Burla”  – δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ. Άλλαξε το όνομά του μόλις το 2001 όταν μετανάστευσε στην Αμερική από την Ελλάδα, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Αν και παρέμεινε σιωπηλός για την καταγωγή του και τους γονείς του όλη του τη ζωή, πέρυσι άρχισε να διατυμπανίζει ορισμένες πληροφορίες, που αποτέλεσαν ενδείξεις για την πραγματική του ταυτότητα και τους πολιτικούς χειριστές του.

“ΜΠΟΥΡΛΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙAKΟ ΤΟΥ. Η ΛΕΞΗ “ΜΠΟΥΡΛΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Γονείς του ήταν ο  Μόϊς και η Σάρα Μπούρλα. Ο ίδιος είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του χάθηκε στο Άουσβιτς μετά τη σύλληψη 50.000 Σεφαραδιτών Εβραίων στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας.

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ “PILGRIMS SOCIETY”

Είπε ότι ο πατέρας του Μόϊς και ο θείος του Αβραάμ διέφυγαν από τη συγκέντρωση και κατέφυγαν στην Αθήνα, δωροδόκησαν τον τοπικό αρχηγό της αστυνομίας για να τους δοθούν τα ψεύτικα χριστιανικά ονόματα Μανώλης και Βασίλης αντίστοιχα και έτσι απέφυγαν τη σύλληψη, δουλεύοντας ως πλήρους απασχόλησης για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα για τον υπόλοιπο Άξονα κατά την κατοχή.

Όπως ήταν φανερό, ο Μπούρλα έμεινε σιωπηλός για το τί έκαναν ο Μόϊς και ο Αβραάμ ή για το πώς διέφυγαν να εντοπιστούν. Η Wikipedia κάνει τα πάντα για να μας πει ότι η εγκατάσταση εισαγωγής τροφίμων στην οποία εργάζονταν ποτέ δεν βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αυτό θυμίζει ένα παρόμοιο “γεγονός” σχετικά με το πώς η μονάδα παραγωγής πυρηνικών στροβίλων Escher Wyss του Klaus Schwab διέφυγε από τις βόμβες των Συμμάχων, φαινομενικά λόγω επέμβασης του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 

Η ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΩΓΗΣ (JOINT RELIEF COMMISSION – JRC)  ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΠΝΟΥ

Αυτό που είναι γνωστό για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα από το 1942-44 ήταν ότι μια θυγατρική επιχείρηση εισαγωγής τροφίμων, η Κοινή Επιτροπή Αρωγής (JRC), εμφανίστηκε ως “κράτος εν κράτει” και ελεγχόταν από τον Ερυθρό Σταυρό, το Εμπορικό Επιμελητήριο και την Βρετανική Pilgrims Society.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανάστημα της οικογένειας Burla στην Ιερουσαλήμ – ουσιαστικά ραβινική βασιλεία – και δεδομένων των βρετανικών σιωνιστικών σχεδίων για την Παλαιστίνη των οποίων οι ιδρυτές περιλαμβάνουν τη ραβινική οικογένεια Burla – είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Mois και ο Abraham Burla ήταν αγγελιαφόροι μεταξύ του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Αθηνών και της Ζυρίχης και οι ηγέτες της οικογένειας Burla της Ιερουσαλήμ.

ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΗΜΑΤΑ SCHWAB ΚΑΙ FAUCI (ABYS).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Martin Bodmar ήταν αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (1940-71). Ο Bodmar βοήθησε στο συντονισμό του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου του οποίου το μέλος της οικογένειας Rockefeller, Winthrop W. Aldrich, ετοιμαζόταν να ηγηθεί στο τέλος του πολέμου.

Ο Aldrich ήταν επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Chase Bank και βασικός οργανωτής του Σχεδίου Μάρσαλ και της υποστήριξής του για τη βρετανοσιωνιστική διχοτόμηση της Παλαιστίνης, καθώς και για την ίδρυση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η JP Morgan και η Chase Bank ήταν γνωστό ότι είχαν αναληφθεί από το καρτέλ Rothschild.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Συγκεκριμένα, ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, 1971), έζησε στο κάστρο Bodmar ενώ φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο στο προάστιο Au της Ζυρίχης.

Νωρίτερα, το 1917,  ο Βλαντιμίρ Λένιν  ζούσε κοντά στο ETH (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich – Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης) και στην πανεπιστημιούπολη Esher Wyss στη Ζυρίχη, αφού πέρασε μια δεκαετία εκπαιδευόμενος στον μπολσεβικισμό-κομμουνισμό από την Pilgrims Society στο Λονδίνο, λίγο πριν σταλεί στο Λένινγκραντ για να ανατρέψει τον χριστιανό Τσάρο Νικόλαο Β’ και στη συνέχεια να σφαγιαστεί όλη η οικογένεια του Τσάρου και κάποιοι υπηρέτες στις 19 Ιουλίου 1918.

ESCHER WYSS & CO.

Ο Bodmar είχε αγοράσει αυτή τη γη από τη Fanny Moser-(Sulzer AG). Sulzer AG είναι το τρέχον όνομα της πυρηνικής εταιρείας Escher-Wyss & Co του Klaus Schwab που συνεργαζόταν με τους Ναζί.
Η ιδιοκτησία της οικογένειας Bodmar στo Cologny, στο καντόνι της Γενεύης, στην Ελβετία είναι η τρέχουσα τοποθεσία του WEF όπου κατοικεί σήμερα ο Schwab.

ETH (ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ)

Το 1854, ο Raget ABYS, ο προπάππους του Antony Fauci από τη μητέρα του, ίδρυσε το ETH (Ελβετικά Ομοσπονδιακά Ινστιτούτα Τεχνολογίας) στη Ζυρίχη.

BRUNNER MOND & CO.

Ο Άγγλος χημικός Henry Brunner (1838-1916) αποφοίτησε από το ETH την ίδια στιγμή αμέσως μετά την ίδρυσή του από τον Abys.

Μετά την αποχώρησή του από το ETH, ο Brunner ίδρυσε την Brunner Mond and Company ξεκινώντας ως κατασκευαστής βόρακα καθώς και τα βασικά συστατικά της πυρίτιδας όπου γρήγορα έγινε ο μοναδικός προμηθευτής πυρίτιδας του Βρετανικού Στρατού.

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ PILGRIMS SOCIETY ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, 1909

Η Empire Press Union, το Reuters, το Associated Press εγκαινίασαν το παγκόσμιο μονοπώλιο των βρετανικών ειδήσεων το 1909 , καθιέρωσαν τη βρετανική πολεμική προπαγάνδα και δημιούργησαν επίσης τις MI6, MI5 και GC&CS τώρα GCHQ.

ICI, ASTRAZENECA ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η Mond αγόρασε την AkzoNobel για να δημιουργήσει την Imperial Chemical Industries (ICI) που χωρίστηκε το 1999 για να δημιουργήσει την AztraZeneca PLC (Ηνωμένο Βασίλειο), έναν άλλο κατασκευαστή βιοόπλων που μαστίζει την ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.

ΙΣΡΑΗΛ-ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΟΥΡΛΑ

Το πραγματικό όνομα του Άλμπερτ είναι ” Ισραήλ-Αβραάμ Μπούρλα” – δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ. Άλλαξε το όνομά του μόλις το 2001 όταν μετανάστευσε στην Αμερική από την Ελλάδα, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Αφού έμεινε σιωπηλός για τους γονείς του όλη του τη ζωή, άρχισε να διατυμπανίζει ορισμένες πληροφορίες πέρυσι που αποτέλεσαν στοιχεία για την πραγματική του ταυτότητα και τους πολιτικούς χειριστές του.

Οι γονείς του ήταν ο Mois και η Sara Burla. Είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του χάθηκε στο Άουσβιτς μετά την απέλαση 50.000 Εβραίων στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας.

Είπε ότι ο πατέρας του Μόϊς και ο θείος του Αβραάμ διέφυγαν από τη συγκέντρωση και κατέφυγαν στην Αθήνα, δωροδόκησαν τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας για τα πλαστά χριστιανικά ονόματα “Μανώλης” και “Βασίλης” αντίστοιχα, και απέφυγαν την σύλληψη για το υπόλοιπο της κατοχής.

Ο Άλμπερτ παραμένει σιωπηλός για το ανάστημα του πατέρα του Μόϊς Μπούρλα στην Παλαιστίνη και τις σχέσεις τους με τους Ρότσιλντ και τους Βρετανούς Σιωνιστές.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ BURLA ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Σε ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΣΡΑΗΛ

Ένα θεμελιώδες σκηνικό αυτής της ιστορίας είναι ότι η οικογένεια Burla μπορεί να είναι τόσο κοντά στους εβραϊκούς βασιλείς όσο μπορεί κανείς να φτάσει στην τότε Παλαιστίνη / Ισραήλ.

Ο Ραβίνος Israel Burla (π. 1798) ήταν ένας από τους κορυφαίους λόγιους της Ιερουσαλήμ εκείνη την εποχή.

Ο Ραβίνος Yosef Nissim Burla (1828-1903) και ο Ραβίνος Yehuda Burla (1886-1969) ήταν ηγέτες των Σεφαραδίτικων Εβραίων στην Ιερουσαλήμ και στενοί σιωνιστές συνεργάτες με τους Λόρδους Rothschild, Sir Moses Montefiore, βουλευτές των Βρετανών Εβραίων και τον Charles Churchill. Η βρετανική κυβέρνηση στόχο είχε να αναβιώσει μια εβραϊκή πατρίδα που ελέγχεται από τους Βρετανούς—μια βρετανική αποικία αγγλόφιλων κοσμικών Εβραίων.

Hayyim Jacob Burla (περίπου 1847-1929) , απεσταλμένος στη Βόρεια Αφρική, Τρίπολη, Μαρόκο. ιεροκήρυκας.

Jacob Hai Ben Judah Burla (π. 1892) . Ο ιεροψάλτης της Ιερουσαλήμ, ίδρυσε την Εταιρεία Hemed Bahurim για βραδινή μελέτη και μελέτη του Σαββάτου.

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Η Wikipedia επιχειρεί προφανώς να συσκοτίσει (“δεν πρέπει να συγχέεται με”) τη σχέση του συνταγματάρχη Charles HenryChurchill με τον συνιδρυτή της Βρετανικής Pilgrims Society του 20ου αιώνα, τον πρωθυπουργό Winston Churchill. Όσοι ασχολούνται με την γενεαλογία μιλούν ξεκάθαρα και απλώς λένε αυτό που ξέρουν. Αυτή η καταχώρηση προφανώς είχε σκοπό να παραπλανήσει την έρευνα.

Οι ερευνητές μας του AFI επέμειναν.

ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (14 ΙΟΥΝΙΟΥ 1841) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Τα γεγονότα δείχνουν έντονα τον συνταγματάρχη Charls Henry Churchill ως δισέγγονο και νόθο βασιλικό τέκνο του έκλητου βασιλιά Γεωργίου Β’ (του πρώτου Γερμανού μονάρχη του Αννόβερου, 1683-1760) και της εξίσου αδίστακτης και γνωστής για την ομορφιά της ηθοποιού Ann Oldfield (επίσης γνωστή ως “Άννυ” και “Νανς”)

 

 

Ann Oldfield (1683-1730), γνωστή για την μοναδική ομορφιά της, υπήρξε πιθανότατα ερωμένη του του βασιλιά Γεώργιου Β’ (1683-1760), του πρώτου Γερμανού βασιλιά από το Ανόβερο (όχι Άγγλος) και μητέρα του στρατηγού Charles Churchill (1720-1812), που πιθανότατα ανατράφηκε και μετονομάστηκε από τον πιστό Υπασπιστή του Παλατιού, Υποστράτηγο Charles Churchill (1679-1745), αδελφό του John Churchill , 1ου Δούκα του Marlborough (1650-1722).

 

Δείτε το μνημείο της Ann Oldfield στο Αββαείο του Westminster.

Tο συμπέρασμα αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η Ann έχει ταφεί στο Αββαείο του Westminster – μια τιμή που συνήθως περιορίζεται στους αρχηγούς κρατών και σε αξιόλογα πρόσωπα, όπως ο επιστήμονας Sir Issac Newton και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας.

Ο Υπασπιστής του Βασιλιά Γεωργίου Β’ (από το 1727-42) ήταν ο υποστράτηγος Charles Churchill (1679-1745)—ο υποτιθέμενος πατέρας του μωρού της Ann Oldfield.

Ωστόσο, ο υποστράτηγος Churchill σίγουρα δεν θα είχε ποτέ την επιρροή να διατάξει η ταφή της Ann στο Αββαείο του Westminster.

Φαίνεται ότι ο υποστράτηγος Charles Churchill, θαλαμηπόλος του Βασιλιά Γεωργίου Β’, έγινε ο μυστικός φύλακας του νόθου παιδιού του Βασιλιά Γεωργίου Β’: του Συνταγματάρχη Charles Churchill, στον οποίο έδωσε το όνομά του.

Πράγματι, η ιστορία και η σύγχρονη προπαγάνδα του Churchill μπορεί να θέλουν να κρύψουν την πιθανή νόθα σχέση του σύγχρονου μας ήρωα Winston Churchill.

Ο νόθος συνταγματάρχης Charles Churchil παντρεύτηκε μια εξίσου νόθα λαίδη την Maria Walpol. (Ένας τέτοιος γάμος μεταξύ δύο νόθων παιδιών δεν θα μπορούσε κανονικά να αναγνωριστεί στη βρετανική κοινωνία.  Αυτός όμως αναγνωρίστηκε. Έπρεπε να ήταν λόγω του βασιλικού αίματος του Churchil.)

Η Maria Walpole ήταν κόρη του Robert Walpole (1676-1745), του MAKΡΟΒΙΟΤΕΡΟΥ πρωθυπουργού στη Βρετανία (1721-42) και του πολιτικού που υποστήριξε τις αξιώσεις του Αννοβεριανού Γεώργιου Β’ στο βρετανικό στέμμα έναντι των Σκωτσέζων Στιούαρτ Ιακωβίτων.

 

Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ … Η ΕΒΡΑΐΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ — ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η προέλευση του Σιωνισμού, όπως αποδεικνύεται από την επιστολή πρόσχημα του συνταγματάρχη Charles Henry Churchill, στις 4 Ιουνίου 1841, προς τον Σερ Moses Montefiore και τους βουλευτές των Βρετανών Εβραίων, έχει τις ρίζες της στη δραστηριότητα της δαιμονικής προγονικής οικογένειας Churchill για την κυριαρχία της ανθρωπότητας με κάθε κόστος μέσα από ψέμματα, δόλο, προδοσία, ασέβεια και μοιχεία.

Πράγματι, ο σύγχρονος Winston Churchill ήταν συνιδρυτής της Βρετανικής Pilgrims Society (1902) και αιωρούμενος εκπρόσωπος στην Πρώτη Αυτοκρατορική Συνέντευξη Τύπου, το 1909, όπου ο αυτοκρατορικός βρετανικός κορπορατισμός απογειώθηκε. Ο προορισμός τους: ΜΙΑ ΝΕΑ (ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ… και το Ισραήλ καθαρό από το θρησκευτικό χριστιανικό και εβραϊκό αίμα;

Λούσιεν Γουλφ. (1919) . Συνταγματάρχης Charles Henry Churchill στον Sir Moses Montefiore [Rothschild BR-L, partner], Jun. 14, 1841 et al, σελ. 119-25, Notes on the Diplomatic History of the Jewish Question, Jewish Historical Society of England, University College , Λονδίνο.

Δείτε επίσης την Bonnie Goodman. (26 Ιουνίου 2018) . Η επιστολή του συνταγματάρχη Charles Henry Churchill  προς τον Sir Moses Montefiore, η πρώτη επιστολή για την υποστήριξη ενός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. (The Jerusalem Post)

Ήδη πριν από τον 17ο αιώνα, αυτοί οι βρετανοί δαίμονες εργάζονταιν για να υποδουλώσουν όλη την ανθρωπότητα.

 

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ CHARLES CHURCHILL (1679-1745) ΗΤΑΝ Ο SIR WINSTON CHURCHILL (1620-1688)

Πράγματι, οι δαίμονες του Churchill, συνδεδεμένοι με τους Burla και τους δαίμονες του βρετανικού σιωνισμού, γίνονται εμφανείς σε αυτά τα γεγονότα.

Ο Sir Moses H. Montefiore ήταν πρώιμος οπαδός του σοσιαλιστικού-κομμουνιστικού οράματος του John Ruskin (1819-1900) που ονομάστηκε “κίνημα διευθέτησης” που αργότερα ασπάστηκαν οι Βρετανοί μυστικοί συμβούλοι πολεμοκάπηλοι Alfred Milner, Lord Pirbright, Lord Rosebery, Lords Rothschild, Cecil Rhodes, ο Στρατός Σωτηρίας, η YMCA, οι John Buchan, Vladimir Lenin, Joseph Stalin και Mao Tse-tung. Ο οικισμός της Ιερουσαλήμ ήταν ίσως η πρώτη ενσάρκωση των κομμουνιστικών αρχών μιας κοινωνίας δύο επιπέδων: οι ηγέτες και οι ακόλουθοί τους (δεν έχουν σκλάβους).

Οι σιωνιστές ραβίνοι υποστήριξαν τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό ως πολιτικούς ελέγχους στα κεφάλαια των Rothchild που διανέμονταν από το Λονδίνο. Η οικογενειακή ιστορία του σύγχρονου πρωθυπουργού μας του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, Winston Churchill, που προπαγανδίζεται έντονα, αρχίζει τώρα να μοιάζει περισσότερο με ωοτοκία δαιμόνων.

Η γιαγιά του Consuelo Vanderbilt (1877-1964) συνέδεσε άρρηκτα τους Churchill με το σχέδιο δουλείας χρέους των Rothchild, όπου ο Cornelius Vanderbilt και η πράκτορας των Rothchild, JP Morgan (αργότερα ιδρυτής της British Pilgrims Society, 1902, New Yorkit, 1902) στρατολογούσε νέους άντρες (51) για τις βιομηχανίες τους, χρησιμοποιώντας μέσα, όπως μοιχεία, βιασμό και σοδομισμό για να συμβιβάσουν τους άντρες και τους χριστιανούς πάστορες για να σφυρηλατήσουν ισόβια σκλάβους χρέους. Ο παππούς του από τη μητέρα του, ο αγγλόφιλος Leonard Jerome, ήταν κερδοσκόπος, γνωστός ως “Ο Βασιλιάς της Wall Street”. Η κόρη του Jerome έγινε η Λαίδη Randolph Churchill , η οποία παντρεύτηκε τον Λόρδο Randolph Churchill (1849-1895), και πρόκειται για τους γονείς του Winston — η αρσενική γραμμή Churchill καταγόταν από τον βασιλιά Γεώργιο Β’ (1683-1760), σύμφωνα με αυτήν την έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύγχρονος Winston Churchill ήταν συνιδρυτής της Βρετανικής Pilgrims Society (1902,  1909 ) και της σύγχρονης προπαγάνδας του Τύπου.

Επίσης, ο σημερινός πρωθυπουργός Boris Johnson είναι ο δισέγγονος του Sir George Williams, του ιδρυτή της YMCA, προδρόμου του εποικιστικού κινήματος και του κομμουνισμού. Η νεοσύστατη σύζυγός του Carrie είναι η νόθα εγγονή του πρώην πρωθυπουργού Herbert H. Asquith, ο οποίος είναι συνιδρυτής της Pilgrims Society, ιδρυτής των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών που κυριαρχούν στην Αμερική: MI6, MI5 και GC&CS τώρα GCHQ, και δαίμονας πολεμοχαρής του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια πιο προφανή δαιμονόσουπα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η ΣΕΦΑΡΔΙΚΗ ΕΒΡΑϊΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ισοβιοσ Των rothchild

Δύο Rothchild κατέχουν εξέχουσα θέση στην ιστορία της οικογένειας Μπουρλά. Οι τραπεζίτες Nathan Mayer (NM) Rothschild (και οι γιοι του) και ο Sir Moses Montefiore. Ο Montefiore είναι ο κουνιάδος του NM Rothschild καθώς και παππούς διάφορων Rothschild που παντρεύτηκαν οι κόρες του.

Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΣΜΟ

Αναπόφευκτα, οι ραβίνοι Burla άρχισαν να λαμβάνουν δωρεές από τους Σεφαραδίτες Εβραίους ξαδέρφους τους στο Λονδίνο—τους Rothchild. Πιο συγκεκριμένα, ο Sir Moses Montefiore — ο κουνιάδος του NM Rothschild και χρηματιστής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, μερικές φορές τον αποκαλούσε “συνεργάτη“.

Ο Montefior ήταν ένα από τα αρχικά μέλη του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου (1806). Εκείνη την εποχή υπήρχαν μόνο 12 αδειούχοι Εβραίοι μεσίτες στο Λονδίνο. Ήταν ένας από αυτούς.

ROTHCHILD, Ο MONTEFIORE ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΛΑΒΩΝ

Ο Montefiore συνεργάστηκε με τον NM Rothschild και το Κοινοβούλιο για να χρηματοδοτήσει την αποζημίωση των ιδιοκτητών σκλάβων το 1836, ακολουθούμενη από τη διαμόρφωση του μοντέλου άσπρο, μαύρο, καφέ, κίτρινο και κόκκινο, χρέος σκλαβιάς του βρετανικού υπεράκτιου τραπεζικού συστήματος που καταπιέζει τον κόσμο σήμερα.

Ο Montefiore χρηματοδότησε  το Mishkenot Sha’ananim, τον πρώτο εβραϊκό οικισμό έξω από την Ιερουσαλήμ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Σύμφωνα με το καινούργιο αφήγημα του Μπουρλά, η μισή Σεφαραδίτικη εβραϊκή οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη,  χάθηκε στο Άουσβιτς και η άλλη μισή, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα και του θείου του, κρύβονταν επιτυχώς και εργάζονταν για χρόνια στον Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα.

Ο πατέρας του Μόϊς, και ο θείος του Αβραάμ, εργάστηκαν για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου. Όπως ήταν φανερό, ο Μπούρλα έμεινε σιωπηλός για το τί έκαναν ο Μόϊς και ο Αβραάμ ή για το πώς διέφυγαν για να μην εντοπιστούν.

Αυτό που είναι γνωστό για τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα από το 1942-44 ήταν ότι ένας θυγατρικός οργανισμός εισαγωγής τροφίμων και λειτουργούσε σαν ένα “κράτος εν κράτει”.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανάστημα της οικογένειας Burla στην Ιερουσαλήμ και δεδομένων των βρετανικών σιωνιστικών σχεδίων για την Παλαιστίνη, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Mois και ο Abraham ήταν αγγελιαφόροι του Ερυθρού Σταυρού μεταξύ του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Αθηνών και Ζυρίχης και των ηγετών Burla της Ιερουσαλήμ.

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΒΕΤΩΝ, BODMAR, ROCKEFFELER, ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Martin Bodmar ήταν αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (1940-71).

Ο Bodmar βοήθησε στο συντονισμό του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου που το μέλος της οικογένειας Rockefeller Winthrop W. Aldrich ετοιμαζόταν να ηγηθεί στο διπλό του ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Chase Bank και του επικεφαλής επιρροής του αναδυόμενου Σχεδίου Μάρσαλ.

Μέρος αυτού του σχεδίου ήταν η διχοτόμηση της Παλαιστίνης από τη Σιωνιστική Βρετανική Pilgrims Society.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (1971), έζησε στο κάστρο Bodmar ενώ φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο στο προάστιο της Ζυρίχης της AU. Ο Bodmar είχε αγοράσει αυτή τη γη από τη Fanny Moser-(Sulzer AG). H Sulzer AG είναι το σημερινό όνομα της πυρηνικής εταιρείας Escher-Wyss & Co του Klaus Schwab που συνεργάστηκε με τους Ναζί.

Η ιδιοκτησία της οικογένειας Bodmar στο Cologny, στο καντόνι της Γενεύης, στην Ελβετία είναι η τρέχουσα τοποθεσία του WEF όπου κατοικεί επίσης ο Schwab.

Το 1854, ο Raget Abys, ο προπάππος του Antony Fauci από τη μητέρα του, ίδρυσε το ETH (Ελβετικά Ομοσπονδιακά Ινστιτούτα Τεχνολογίας) στη Ζυρίχη ως πρώτος γραμματέας πολέμου της Ελβετίας.

Ο Άγγλος χημικός Henry Brunner (1838-1916) αποφοίτησε από το ETH την ίδια περίοδο. Ο πατέρας του Brunner, John, ήταν Ελβετός δάσκαλος.

Μετά την αποχώρησή του από το ETH, ο Brunner ίδρυσε την Brunner Mond and Company ξεκινώντας ως κατασκευαστής βόρακα καθώς και τα βασικά συστατικά της πυρίτιδας όπου γρήγορα έγινε ο μοναδικός προμηθευτής πυρίτιδας του Βρετανικού Στρατού.

Συνιδρυτής της Βρετανικής Pilgrims Society (1902) ήταν ο Sir Alfred Mond. Ο Mond επέβλεψε επίσης τη διοργάνωση της Πρώτης Αυτοκρατορικής Συνέντευξης Τύπου, το 1909, όταν η βρετανική πολεμική προπαγάνδα άρχισε να ανθεί μαζί με το σχηματισμό των μυστικών υπηρεσιών MI6, MI5 και GC&CS τώρα GCHQ. Ο Mond ήταν πρόεδρος των χημικών προϊόντων Brunner Mond, αργότερα της Imperial Chemical Industries (ICI) και της AstraZeneca. Έκανε επίσης σημαντικές επιχειρήσεις στο Ισραήλ.

ΕΙΚ. 4— L/R:  SIR ALFRED MOND , ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, BRUNNER MOND (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ICI, ASTRAZENECA); ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  DAVID LLOYD GEORGE , ΠΕΡ. 1914. ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ PILGRIMS SOCIETY ΚΑΙ ΣΥΝ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ, 1909.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο ΑΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ PILGRIMS SOCIETY, ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ‘PFIZER’ INC., ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Γιατί; Γιατί ο δαίμονας που τον κυριεύει μισεί την ανθρωπότητα.

Απαιτούμε να  ξεσκεπαστεί δημοσίως αυτός ο δαίμονας Burla/Pfizer.

* * *

Και τώρα μια λέξη από τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης:

Δείτε την εικόνα στην ξένη πηγή εδώ, μετακινώντας το ποντίκι του υπολογιστή σας για να την διαβάσετε.

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 6,493


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα