θυμήσου τώρα, κείνες τις στιγμές... ...ήταν που σε κρατούσε στην Αγκαλιά Του...

θυμήσου τώρα, κείνες τις στιγμές... ...ήταν που σε κρατούσε στην Αγκαλιά Του...

23 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

 

Λίγες ώρες πριν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, αφιερωμένο σε κάθε αναγνώστη και αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Είναι το πιο συγκλονιστικό μήνυμα ζωής που ανακάλυψα σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πριν, το έζησα, το ζω κάθε στιγμή της ζωής μου που λυγίζω και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και στις πιο σκληρές που φαίνεται πως έρχονται… κι εύχομαι να το κάνετε βίωμά σας…

Οι στιγμές που έζησες… οι στιγμές που έντυσες με τα δικά σου χρώματα… μ’ελπίδες… με χαρά… με όνειρα… με σιωπές…όλες άφησαν το χνάρι τους…

Οι στιγμές που βίωσες τον πόνο… την θλίψη… την απογοήτευση… την προδοσία…
Οι στιγμές που άφησαν ίχνη από πληγές… 
Ίχνη στον χρόνο της ζωής σου… 
Τότε που σήκωσες ψηλά τη ματιά σου και ζήτησες βοήθεια, από κείνη τη Θεϊκή Δύναμη… που για σένα Σταυρώθηκε…

Θυμήσου τώρα, κείνες τις στιγμές…

…ήταν που σε κρατούσε στην Αγκαλιά Του…
Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ



Καλλιόπη

  «Μια νύχτα, ένας άνδρας, είδε ένα όνειρο. Ονειρεύτηκε, ότι περπατούσε κατά μήκος της παραλίας με το ΚΥΡΙΟ, ενώ στον ουρανό αναβόσβηναν εικόνες από τη ζωή του.

Για κάθε σκηνή, παρατήρησε και δυο ζεύγη βημάτων στην άμμο, ένα δικό του και ένα του ΚΥΡΙΟΥ…Όταν και η τελευταία σκηνή της ζωής του αναβόσβησε μπρος του, κοίταξε πίσω τα ίχνη στην άμμο.

Παρατήρησε, ότι πολλές φορές, κατά την διάρκεια της ζωής του, υπήρχε μόνο ένα ζεύγος από ίχνη.

Αντιλήφθηκε, ότι αυτό συνέβαινε, κατά την πιο δύσκολη και λυπηρή περίοδο της ζωής του.

Αυτό, τον ανησύχησε πραγματικά, και ρώτησε τον ΚΥΡΙΟ:
«Μου είπες, ότι εφόσον αποφασίσω να σε ακολουθήσω, θα περπατούσες μαζί μου σ’ όλη τη διαδρομή, αλλά έχω παρατηρήσει, ότι κατά τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου, υπάρχουν μόνο τα ίχνη μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, όταν σε χρειαζόμουν πιο πολύ, με είχες εγκαταλείψει…»….

Ο ΚΥΡΙΟΣ, απάντησε:

«Αγαπημένο, αγαπημένο μου παιδί, σε αγαπώ, και ποτέ δεν θα σε εγκατέλειπα.
Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας σου, κι όταν υπέφερες περισσότερο, εκεί που βλέπεις μόνον ένα ζευγάρι από ίχνη, ήταν τότε που σε … μετέφερα…»

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα