Ιταλία (Rete4 TV): Κόβιντ-19, “Να γιατί δεν έκαναν Νεκροψίες”. Συγκλονίζει το βίντεο του NIOLAND!!!

Ιταλία (Rete4 TV): Κόβιντ-19, “Να γιατί δεν έκαναν Νεκροψίες”. Συγκλονίζει το βίντεο του NIOLAND!!!

24 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,957
Μοίρασέ το

Ο Μάριο Τζορντάνο επιστρέφει στον αέρα με την εκπομπή “Fuori Dal Coro”, την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, σχετικά με τα εμβόλια και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες, παρουσιάζοντας νέα αποδεικτικά στοιχεία.

Πόσες ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί; Αυτό το ερώτημα θέτουμε στον εαυτό μας εδώ και πολύ καιρό, και ακόμη περισσότερο τώρα που μαθαίνουμε ότι η AIFA (ΕΟΦ), ο Ιταλικός Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, μπλόκαρε τις έρευνες για τις νεκροψίες των ανθρώπων που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Κόβιντ.

Καρμπόν παντού… οι νεκροψίες είναι απαγορευμένες παντού… σε όλα τα κράτη… όπως και στην Ελλάδα…

Οι νεκροψίες θα έδειχναν τους ΕΝΟΧΟΥΣ…

Οι αλήθειες θα αποκαλύπτονται… κανείς δεν μπορεί να τις κρύψει για πολύ καιρό…

Το μεταφρασμένο βίντεο του NIOLAND, είναι πολύ αποκαλυπτικό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Στο επεισόδιο της εκπομπής “Fuori Dal Coro”, που προβλήθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, o δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάριο Τζιορντάνο ξεκίνησε με μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με απόρρητα έγγραφα για τα εμβόλια, τα οποία αποτελούν αντικείμενο ερευνών της εκπομπής στο Ιταλικό Rete 4.

Ο Μάριο Τζορντάνο επιστρέφει στον αέρα και δεν σκοπεύει να αφήσει τα εμβόλια και τις ανεπιθύμητες ενέργειες, παρουσιάζοντας νέα αποδεικτικά στοιχεία, ειδικά για τις νεκροψίες που το Ιταλικό κράτος και ειδικά η AIFA (ΕΟΦ) εμπόδισαν να υλοποιηθούν και δείχνοντας απροκάλυπτη αδιαφορία για την απόσυρση θανατηφόρων παρτίδων εμβολίων.

 

“Γι’ αυτό δεν έκαναν Νεκροψίες”

Πόσες ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί; Αυτό το ερώτημα θέτουμε στον εαυτό μας εδώ και πολύ καιρό, και ακόμη περισσότερο τώρα που μαθαίνουμε ότι η AIFA (ΕΟΦ), ο Ιταλικός Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, μπλόκαρε τις έρευνες για τις νεκροψίες των ανθρώπων που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου Κόβιντ: η εκπομπή “Fuori dal Coro” αποκάλυψε τις πιο τρομακτικές αλήθειες για το τι συνέβαινε εις βάρος των πολιτών, κυριολεκτικά, και αναδύεται μια ντροπιαστική πραγματικότητα.

Ήταν ο τότε γενικός διευθυντής της AIFA (ΕΟΦ), Νίκολα Μαγκρίνι, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά στην εκπομπή, ο οποίος φέρεται να σταμάτησε την έρευνα για τον θάνατο του στρατιωτικού Στέφανο Πατερνό, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2021, και άλλων 4 ατόμων.

Ως εκ τούτου, ο Μαγκρίνι, ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού Υγείας Σπεράντσα, φέρεται να μπλόκαρε την έρευνα για τις νεκροψίες μετά τους ύποπτους θανάτους που ακολούθησαν τη χορήγηση του εμβολίου της Astrazeneca.

Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα και εμφατικά ότι η συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του Στέφανο Πατερνό, ο οποίος εμβολιάστηκε κατά της κόβιντ στις 8 Μαρτίου 2021 και πέθανε στον ύπνο του την επόμενη ημέρα, και του εμβολίου της Astrazeneca διαπιστώθηκε από το Δικαστήριο των Συρακουσών, κατόπιν ιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Πηγαίνοντας πίσω στις 18 Μαρτίου 2021, όταν συντάχθηκαν τα έγγραφα στην AIFA (ΕΟΦ), ώστε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των πέντε νεκροψιών. Λοιπόν, τα αιτήματα δεν στάλθηκαν ποτέ στο γραφείο του εισαγγελέα. Απόδειξη γι’ αυτό είναι ένα εσωτερικό έγγραφο με ημερομηνία 12 Αυγούστου 2021, το οποίο παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαριάννα Κανέ, η οποία διεξάγει εδώ και καιρό αξιόλογη ερευνητική εργασία και αναφέρει τι ανακαλύφθηκε.

Αυτό που προβάλλεται στην εκπομπή είναι μια συνομιλία μεταξύ συναδέλφων της AIFA (ΕΟΦ), ένας εκ των οποίων επιβεβαιώνει τι συνέβη: ο γενικός διευθυντής Magrini είχε παρέμβει μπλοκάροντας τα αιτήματα. Το κείμενο έχει ως εξής:

“Θυμάμαι λάθος ή τα αιτήματα προς τις εισαγγελίες δεν στάλθηκαν ποτέ επειδή ο γενικός διευθυντής δεν το θέλησε;”

“Θυμάσαι καλά”, είναι η απάντηση.-

Η AIFA (ΕΟΦ), εξάλλου, ήταν, τουλάχιστον θεωρητικά, υποχρεωμένη από το νόμο να προβαίνει σε αυτές τις εξετάσεις: οι νεκροψίες ήταν απαραίτητες για την αξιολόγηση των πιθανών ανεπιθύμητων αντιδράσεων των εμβολίων.

Αποτελεί ένα από τα θεσμοθετημένα καθήκοντα του Οργανισμού Φαρμάκων. Αλλά η ανώτατη διοίκηση της AIFA (ΕΟΦ) ενδιαφερόταν λιγότερο γι’ αυτό και περισσότερο για την προστασία της πολυεθνικής εταιρείας, σύμφωνα με τα πρωτότυπα έγγραφα που προβλήθηκαν στην εκπομπή.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη πιο σοβαρό: Ένα άλλο εσωτερικό έγγραφο, το οποίο φέρει ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2021 και επομένως προηγείται του θανάτου του στρατιωτικού κατά περισσότερο από ένα μήνα, όπου επιβεβαιώνει ότι η AIFA (ΕΟΦ) γνώριζε ήδη ότι το εμβόλιο της Astrazeneca θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο και ότι εσωτερικά υπήρχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του.

“’Ένα σκουπίδι, ένα εμβόλιο για το τίποτα. Εκτός από τη ζημιά, υπάρχει και η κοροϊδία”

αναφέρει το εσωτερικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Άλλα εμπιστευτικά έγγραφα αναφέρουν πιέσεις από την AstraZeneca και πάλι προς την AIFA (ΕΟΦ), ώστε να μην μπλοκαριστεί το εμβόλιό της, παρόλο που είχαν ήδη αναφερθεί πολλαπλές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Πράγματι, στις 9 Μαρτίου (η οποία, από μια τραγική σύμπτωση της μοίρας, ήταν ακριβώς η ημέρα του θανάτου του Πατερνό) η φαρμακευτική εταιρεία απέστειλε στην AIFA (ΕΟΦ) μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζεται ως “εμπιστευτική”. Εκείνες ακριβώς τις ημέρες στη γειτονική Αυστρία, οι υγειονομικές αρχές είχαν αποσύρει μια παρτίδα του εμβολίου της Astrazeneca, λόγω ενός ύποπτου θανάτου, και μια άλλη είχε καταλήξει υπό παρακολούθηση.

Για τις ίδιες δύο παρτίδες, τότε ο μεγάλος φαρμακευτικός κολοσσός γράφει:

“Η Astrazeneca προτείνει οι παρτίδες αυτές να συνεχίσουν να διανέμονται και να χορηγούνται”.

Η Astrazeneca υπαγόρευσε τη γραμμή και η AIFA (ΕΟΦ), παρά τον σχεδόν ταυτόχρονο θάνατο του Στέφανο Πατερνό, συμμορφώθηκε. Η AIFA (ΕΟΦ), στην πραγματικότητα, ούτε άλλαξε τα πρωτόκολλα ούτε απέσυρε την παρτίδα που χορηγήθηκε στον Στέφανο Πατερνό: έπρεπε να την κατασχέσει η δικαιοσύνη.

Ο Ραφαέλε Ανσοβίνι, με πολλές ερευνητικές εργασίες δημοσιευμένες στο PubMed, εξηγεί γιατί μήνυσε την Pfizer και τη Moderna.

“Το εμβόλιο δρα ανεξέλεγκτα στον οργανισμό”.

Ο ερευνητής Ραφαέλε Ανσοβίνι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής “Fuori dal Coro” εξήγησε τους λόγους της μήνυσής του κατά της Pfizer και της Moderna, λέγοντας:

“Είναι προφανές σύμφωνα με τις επιστημονικές μου γνώσεις ότι η παρουσίαση του φαρμάκου είναι κάθε άλλο παρά αυτό που λέει. Η σύνθεσή του δεν είναι αυτή που αναφέρεται”.

Ο Ανσοβίνι, εξηγεί ότι το εμβόλιο:

“είναι ένα φάρμακο που παράγει αυτό που υποτίθεται ότι καταπολεμά. Δημιουργεί μια χρόνια και συνεχή παρουσία του ιού στο σώμα”.

Ο Ansovini εξήγησε ότι πίσω από τη μυστικότητα των εμβολίων “υπάρχουν σκοπιμότητες”.

Ο Ανσοβίνι εξετάστηκε επίσης για 5 ώρες από την Οικονομική Αστυνομία (Guardia di Finanza) όπου εξήγησε ότι:

“το φάρμακο είναι επικίνδυνο και μπορεί να συγκριθεί με πραγματική παθολογία ή ένα βιολογικό όπλο”.

 


Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!

Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο SUBSTACK:

3. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

4. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

5. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

Fuori dal Coro | Puntata del 11 Aprile | Rete 4

https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/martedi-11-aprile_F312336201001401

“Ecco perché non hanno fatto le autopsie”. Decessi post vaccino, lo scoop di “Fuori dal Coro”

https://www.ilparagone.it/attualita/aifa-blocco-autopsie-morti-post-vaccino-astrazeneca-magrini-fuori-dal-coro/

Fuori dal coro, Raffaele Ansovini (ricercatore): “Il vaccino Covid produce quello che dovrebbe combattere” – VIDEO

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/salute/475995/fuori-dal-coro-raffaele-ansovini-vaccino-covid-produce-combattere-video.html

 

Πηγή

Προβολές : 1,957


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα