Κάνουν το Σύνταγμα ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ, προκειμένου να μην κατέβει ο Κασιδιάρης. (ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Κάνουν το Σύνταγμα ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ, προκειμένου να μην κατέβει ο Κασιδιάρης. (ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

17 Ιανουαρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:997
Μοίρασέ το

 

 

«Ακροβασίες» για τον αποκλεισμό νέας Χρυσής Αυγής

Με νομικές… αλχημείες η κυβέρνηση επιχειρεί να εμποδίσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη να κατέβει στις επόμενες εκλογές

 

 

 

 

 

Θα ήταν για γέλια η κατάσταση, αν δεν ήταν για κλάματα…

Να μιλά η κυβέρνηση των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ή ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, για … εγκληματική οργάνωση…

ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ… εδώ σας επιτρέπω να χτυπηθείτε κάτω από τα γέλια… κι εγώ το ίδιο κάνω…

ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ – ΚΟΚΑΚΗΔΕΣ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ  ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ PSI, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ… τις ναζιστικές μαλακίες του Κασιδιάρη…!!!!!!!!!!!!!!

Θέλετε την άποψή μου;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ…

ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ… όπως το γλυκό που μας έκρυβαν οι μανάδες μας, για να μην το φάμε…

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ… γενικώς…

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΤΙΓΚΩ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ…

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ… μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι οβραίικοι… (ξέχασα τη λέξη εις την γαλλικήν γλώσσα)

 

Mε νομικές ακροβασίες η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκλείσει από τις επικείμενες εκλογές το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί και είναι φυλακισμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και τη συναίνεση των άλλων κομμάτων της Βουλής, για να επιτύχει νομοθετικά τον αποκλεισμό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς χθες σχετικά με τη νομοθετική διάταξη για το κόμμα Κασιδιάρη, είπε: «Οφείλουμε ως κυβέρνηση, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας προσφέρει το Σύνταγμα, να αποτρέψουμε την ανακήρυξη όσων κομμάτων και υποψηφίων είναι στελέχη εγκληματικών οργανώσεων. Αυτό θα κάνουμε και αναμένουμε επ’ αυτού τη στάση του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου».

Τη νομοθετική ρύθμιση είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», λέγοντας: «Οφείλει το πολιτικό σύστημα να εξαντλεί τα περιθώρια τα οποία δίνει το Σύνταγμα ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Νομίζω ότι η πρόταση αυτή τα λέει όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, έχουν ήδη ενημερωθεί και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη Βουλή νομοθετική διάταξη που θα προβλέπει ότι δεν θα γίνεται ανακήρυξη κομμάτων πίσω από τα οποία υποκρύπτονται στελέχη εγκληματικών οργανώσεων.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό

 

Ωστόσο, το θέμα δεν φαίνεται ότι είναι τόσο απλό, καθώς υπάρχουν και απόψεις που λένε ότι μια νομοθετική απαγόρευση μπορεί να προκαλούσε αντίθετα αποτελέσματα και θα ήταν προτιμότερο το κόμμα αυτό να καταδικαστεί στην κάλπη από τους ίδιους τους ψηφοφόρους.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος υποστήριξε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι το πολιτικό σύστημα έχει τη δυνατότητα, βάσει του Συντάγματος, να εμποδίσει την κάθοδο στην εκλογική αρένα υποδίκων ή αχυρανθρώπων τους που θα ηγηθούν μιας τέτοιας προσπάθειας. Αιτιολογώντας τη θέση του, υποστήριξε ότι το άρθρο 29 ορίζει ρητά ότι «η οργάνωση και δράση των κομμάτων οφείλει να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος», αποκλείοντας από την εκλογική διαδικασία τα κόμματα που λειτουργούν ως προπέτασμα εγκληματικής οργάνωσης.

Η διατύπωση της διάταξης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι προς την κατεύθυνση που λέει ο κ. Αλιβιζάτος, ούτως ώστε να θέτει εκτός εκλογικής μάχης το κόμμα Κασιδιάρη, ακόμη και στην περίπτωση που εμφανιστεί ως εκπρόσωπος του κόμματος όχι ο ίδιος, αλλά κάποιος άλλος.

Ειδικότερα, λέγεται ότι το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου που ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που μετέχουν στις εκλογές θα κρίνει, με βάση τη νέα διάταξη, αν το κόμμα υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του πολιτεύματος.

 

Πηγή

Προβολές : 997


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα