Κάτι συμβαίνει ήδη πίσω από τις κλειστές πόρτες! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν είναι μέλος του φόρουμ WEF του klaus Schwab.

Κάτι συμβαίνει ήδη πίσω από τις κλειστές πόρτες! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν είναι μέλος του φόρουμ WEF του klaus Schwab.

18 Φεβρουαρίου, 2023 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,280
Μοίρασέ το

 

Πούτιν προς Κλάους Σβάμπ: “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα υποστηρίζω και θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις σχέσεις μας με το φόρουμ που εσείς ιδρύσατε.

Ελπίζω να μην σας απογοητεύσουμε στις μεταρρυθμίσεις μας και εύχομαι να εργαζόμαστε από κοινού.”

 

Βρε βρε τον … “μεγάλο σωτήρα”… πως μας τα χαλάει… κι εκεί που τα χάπατα πίστευαν πως αφού δεν μας έσωσε ο Τραμπολίνος, θα μας σώσει ο Πουτινιάρης, έρχεται γερό το χαστούκι…

Τάτσι μίτσι κοτσι με τον καλστοδετάκια κι ο Βλαδίμηρος…

Καημένη Ρωσία… στο στόχαστρο κι εσύ, λόγω της Ορθοδοξίας και της Ιστορίας σου…

Κι ο πόλεμος με την Ουκρανία που σκοτώνονται τα παιδιά σου, καλά κρατεί…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προς Πουτινιάρηδες και Πουτινιάρισσες: ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ…

Δημοσίευμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοκρατίας της Ρωσίας στην λίστα ειδήσεις σχετικά με τον Πρόεδρο: 27 Νοεμβρίου 2019 ώρα 19:15 Αγία Πετρούπολη Ρωσία
 
Κατά την επίσκεψή του στην Αγία Πετρούπολη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Μάρτιν Σβάμπ.
Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν: Κύριε Schwab, δεχθείτε τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω.
Όλοι γνωρίζουμε την τρέχουσα κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και ο αριθμός των απρόβλεπτων μεταβλητών αυξάνεται συνεχώς.
Τα παγκόσμια ποσοστά ΑΕΠ πέφτουν. Σύμφωνα με τον ΠΟΕ, το εμπόριο πιθανότατα θα αυξηθεί κατά περίπου 1,2 τοις εκατό αντί του προβλεπόμενου 4 τοις εκατό.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο διεθνής σας τόπος, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έχει τέτοια ζήτηση και είναι πολύ χρήσιμος. Υποστηρίζει άτομα που προσπαθούν να εργάζονται ανοιχτά και σύμφωνα με το ισχύον διεθνές δίκαιο και προωθεί τις επαφές μεταξύ επιχειρήσεων και κυβερνητικών αξιωματούχων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα υποστηρίζω και θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις σχέσεις μας με το φόρουμ που εσείς ιδρύσατε. Φυσικά, Ρώσοι εκπρόσωποι παρευρίσκονταν πάντα και θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις σας.
Με τη σειρά μας, πραγματοποιούμε παρόμοιες εκδηλώσεις που στοχεύουν κυρίως στη δημιουργία επιχειρηματικών επαφών με τους εταίρους της Ρωσίας. Ξέρετε ότι έχουμε το Οικονομικό Φόρουμ εδώ στην Αγία Πετρούπολη καθώς και διάφορες εκδηλώσεις στην Άπω Ανατολή, τη Σιβηρία και τη νότια Ρωσία. Ακολουθούμε λοιπόν το παράδειγμά σας.Ελπίζω να μην σας απογοητεύσουμε στις μεταρρυθμίσεις μας και εύχομαι να εργαζόμαστε από κοινού.
Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Μάρτιν Σβάμπ: Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Μας συνδέει πράγματι η πολυετής καλή συνεργασία. Πάντα με ενδιέφερε ότι Ρώσοι εκπρόσωποι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας στο Νταβός. Πάντα είχε μια ιδιαίτερη σημασία για μένα.
Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που παρευρεθήκατε στο φόρουμ μας. Προοδεύουμε και τώρα έχουμε το καθεστώς ενός διεθνούς οργανισμού στην Ελβετία. Στόχος μας, όπως είπατε ήδη, είναι να συμβάλουμε στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ επιχειρηματιών και κρατικών δομών.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είτε πρόκειται για ζητήματα κλίματος και περιβάλλοντος είτε προβλήματα οικονομικής ανάπτυξης, μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω συνεργασίας και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα θετικά μου συναισθήματα αφού πέρασα δύο μέρες στη Μόσχα. Κάποιοι με αποκαλούν πατέρα της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. Έγραψα ένα βιβλίο για αυτό και θα ήθελα να σας το δώσω.
Άκουσα επίσης, μεταξύ άλλων από τον υπουργό Oreshkin, ότι η Ρωσία κατάφερε να σημειώσει σημαντικές προόδους, ειδικά στην προσπάθεια ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης.
Αναρωτιόμαστε πώς να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, μεταξύ άλλων μέσω της παγκόσμιας συνεργασίας.
Πιστεύουμε ότι θα προκύψουν συγκεκριμένα προβλήματα στην οικοδόμηση παγκόσμιας συνεργασίας στον τομέα των νέων τεχνολογιών.
Θα χρειαστούμε νέα παγκόσμια πρότυπα, νέα ηθικά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης τεχνολογίας AI.
Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ένα δίκτυο κέντρων όπου αναλύουμε τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

 

Πηγή

Προβολές : 1,280


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα