Και... ξαφνικά, ο Γάκης, “ανακάλυψε” το τοξικό γραφένιο στα εμβόλια του Μπουρλά, τρία χρόνια μετά!!! Με ποιό κόμμα είπαμε κατεβαίνει στις εκλογές;;;

Και... ξαφνικά, ο Γάκης, “ανακάλυψε” το τοξικό γραφένιο στα εμβόλια του Μπουρλά, τρία χρόνια μετά!!! Με ποιό κόμμα είπαμε κατεβαίνει στις εκλογές;;;

20 Μαρτίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,653
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

Αποκάλυψη: Το εμβόλιο της Pfizer έχει γραφένιο

Στο φως έγγραφο της φαρμακευτικής από τον πρώην διευθυντή του ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ∆ημήτρη Γάκη για το επικίνδυνο υλικό που προκαλεί θρόμβους

Τώρα, αν αρχίσω τα γαλλικά μου, θα γίνω πολύ κακιά…
Τρία χρόνια σχεδόν πριν, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αναρτούσαν για το ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ και την άμεση σχέση του με τα εμβόλια του θανάτου…(εδώ)
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!
Τρία χρόνια πριν, η αείμνηστη ΒΑΣΟΥΛΑ και ο NIOLAND  μας άνοιγαν τα μάτια για το ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ με στοιχεία και αποδείξεις που ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ και ξαφνικά, ο Γάκης… “ανακάλυψε” την ύπαρξη γραφενίου στο εμβόλιο του Μπουρλά…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ήταν και … διευθυντής στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης…!!!
Καλά βρε Γάκη, ούτε την τοξικότητα του γραφενίου σε σχέση με το 5G,  δεν γνωρίζεις;;;
Ούτε την ύπαρξη του γραφενίου στις μπατονέτες των τεστ για κορονοϊό, δεν γνωρίζεις;
Ούτε την ύπαρξη του τοξικου γραφενίου στις μάσκες, δεν γνωρίζεις;;;
Ούτε την ύπαρξη του τοξικού γραφενίου στις γυναικείες σερβιέτες δεν γνωρίζεις;;;
Τι στον έξω από δω, γνωρίζεις;
Και είσαι και γιατρός… τρομάρα σου…
Με ποιό κόμμα είπαμε κατεβαίνει ο Γάκης, μετά το κόμμα του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το σίγουρο είναι πως δεν γνωρίζει ούτε τον ANDREA NOACK που το ανακάλυψε και τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΑΚΗΣ…!!!
Του προτείνουμε να διαβάζει ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μπας και ξεστραβωθεί…

 

 

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο γιατρός και πρώην διευθυντής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης, που έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και τη Pfizer, την εταιρία-κολοσσό που πούλησε δισεκατομμύρια εμβόλια για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Γάκης δημοσιοποίησε ένα «εμπιστευτικό» έγγραφο της Pfizer, στο οποίο αναφέρεται ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο!

Το έγγραφο το βρήκε από τον Γάλλο πρόεδρο της οργάνωσης Reaction 19, τον δικηγόρο Κάρλο Αλμπέρτο Μπρούσα, ο οποίος αναφέρει μάλιστα ότι το έγγραφο αυτό, στο οποίο καταγράφονται τα συστατικά του εμβολίου, το απέκρυψαν από τις εγκριτικές Αρχές «και έτσι εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer» για τη Γαλλία.

Η εφημερίδα «δημοκρατία» παραθέτει το έγγραφο που ανάρτησε ο κ. Γάκης και θέτει τα παρακάτω ερωτήματαστην ελληνική κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας:

  • Ισχύει το θέμα;
  • Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεται ότι το εμβόλιο περιείχε γραφένιο;

Για να καταλάβει ο κόσμος τι εστί γραφένιο, πρόκειται για μια μορφή άνθρακα, ένα επίπεδο φύλλο με πάχος ίσο με ένα άτομο. Τα άτομα του άνθρακα συνδέονται με χημικούς δεσμούς, των οποίων η ελαστικότητα και η κίνηση παράγουν ταλαντώσεις γνωστές ως φωνόνια, που μπορούν να μετρηθούν με μεγάλη ακρίβεια. Οταν ένα μόριο, όπως ο ιός SARS-CoV-2, αλληλεπιδρά με το γραφένιο, αλλάζει τις δονήσεις του υλικού με έναν πολύ συγκεκριμένο και μετρήσιμο τρόπο.

Καθηγητές του πανεπιστημίου του Ιλινόι στο Σικάγο χρησιμοποίησαν με επιτυχία γραφένιο -ένα από τα πιο ισχυρά και λεπτά υλικά στον κόσμο- για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 στο εργαστήριο.

Οπως αναφέρουν, η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αλλάξει το τοπίο στην ανίχνευση του νέου κορωνοϊού και των συνεχώς αναδυόμενων παραλλαγμένων στελεχών του. Μάλιστα οι ερευνητές δοκίμασαν τα φύλλα γραφενίου και σε άλλους κορωνοϊούς, όπως αυτός του προκαλεί το σύνδρομο ΜΕRS (ιός MERS-CoV).

Το οξείδιο του γραφενίου, πάντως, είναι τοξικό και προκαλεί θρόμβους στον οργανισμό, αλλά και πήξη του αίματος, όπως και αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, αποσυμπιέζοντας την οξειδωτική ισορροπία σε σχέση με τα αποθέματα κόπωσης.

Εάν η δόση του οξειδίου του γραφενίου αυξηθεί με οποιαδήποτε οδό χορήγησης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επακόλουθη καταιγίδα κυτοκίνης. Το οξείδιο του γραφενίου που συσσωρεύεται στους πνεύμονες προκαλεί διμερείς πνευμονίες με ομοιόμορφη διάδοση στον πνευμονικό κυψελιδικό σωλήνα.

Το οξείδιο του γραφενίου αποκτά ισχυρές μαγνητικές ιδιότητες στον οργανισμό. Αυτή είναι η εξήγηση για το μαγνητικό φαινόμενο που έχουν ήδη βιώσει δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μετά τις διάφορες οδούς χορήγησης οξειδίου του γραφενίου. Μεταξύ αυτών, το εμβόλιο.

Τι ισχύει από όλα αυτά για τους Έλληνες που εμβολιάστηκαν; Καλό θα είναι να απαντήσουν η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας

 

Πηγή

Προβολές : 2,653


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα