Και ξαφνικά, ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ  ΝΟΘΕΙΑ... !!! ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΪΛΙΚΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

Και ξαφνικά, ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ... !!! ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΪΛΙΚΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

18 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:508
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι, και γελάω με τους ΣΥΡΙΖΑίους…

Φοβού τη Singular Logic: Μηχανισμό συλλογής, καταγραφής και επαλήθευσης αποτελεσμάτων ενεργοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Το χρονικό: Η καταγγελία-φωτιά, οι περίεργες δηλώσεις και η αμφισβήτηση που πλανάται ως προς το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας

Ρε πολιτικοί απατεώνες, μετά από τόσες δεκαετίες ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τώρα θυμηθήκατε τη ΝΟΘΕΙΑ;;;
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙ ΑΥΤΟ…
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…
ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΟΧΙ…
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΟΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές και με τον προβληματισμό να είναι έντονο, μετά τη δημιουργία εύλογης αμφισβήτησης ως προς το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, μία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα της αμφισβήτησης, βασικός κρίκος της οποίας είναι η Singular Logic.

Αφορμή για αυτό, ήταν κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και οι σημαντικές αλλαγές που αφορούν την εταιρεία που θα διεκπεραιώσει τη διαδικασία υπολογισμού/μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η εφημερίδα «δημοκρατία», η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic, διατηρεί φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο καιρό μετά, ήρθε η καταγγελία «φωτιά» από τον εκπρόσωπο της «Ελληνικής Λύσης» και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παύλο Σαράκη, για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, με αίτημα να υποβληθεί προς εξέταση το λογισμικό της εταιρείας που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε πλήρη κλίμακα για τον υπολογισμό και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Σπύρος Μανωλόπουλος

Ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του κόμματος σε όλα τα τμήματα της επικράτειας και την ενεργοποίηση μηχανισμού συλλογής και έγκαιρης καταγραφής και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαΐου!

Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις επερχόμενες εκλογές «για πρώτη φορά, θα καλύψει με την παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του κόμματος, όλα τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας».

Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, «δημιούργησε και ενεργοποιεί, έναν μηχανισμό συλλογής και έγκαιρης καταγραφής και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, από κάθε εκλογικό τμήμα σε ολόκληρη τη χώρα».

Σύμφωνα με το ieidiseis, την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ θα χειρίζεται 15μελής ομάδα με επικεφαλής τον Κώστα Πουλάκη, ο οποίος έχει εμπειρία από εκλογικές διαδικασίες, καθώς ήταν ΓΓ του ΥΠΕΣ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι τίποτα δεν θα αφεθεί στην τύχη του το βράδυ των εκλογών, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην αφήσουν κάποια αιχμή για έλλειψη εμπιστοσύνης στην επίσημη διαδικασία του ΥΠΕΣ και διευκρινίζουν ότι ένας τέτοιος μηχανισμός είναι λογικό να υπάρχει σε ένα μεγάλο κόμμα. Άλλωστε, ανάλογο σύστημα είχε στο παρελθόν και το ΠΑΣΟΚ με τον Παρασκευά Αυγερινό.

Οι περίεργες δηλώσεις και η αμφισβήτηση

Όπως είχαμε αναφέρει πάντως σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είχαν εμφανιστεί κάποιες τουλάχιστον περίεργες, πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος έγειρε θέμα αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων και… μελλοντικής αμφισβήτησης, χωρίς να το έχει θέσει κανείς προηγουμένως!

Θυμίζουμε:

«Είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάμε σήμερα ότι υπάρχει δομικό πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα μας. Αυτοί οι οποίοι τα λένε, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, πιστεύω ότι έχουν έναν σκοπό. Και αυτός είναι να δημιουργήσουν υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη το εννοούν», είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απαντώντας στο αν εννοεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για νοθεία στις εκλογές, ανέφερε με έμφαση:

«Εάν δείτε πού οδηγεί η λογική κατάληξη των επιχειρημάτων τους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταλήξουν να πουν και αυτό, ναι. Και είναι αδιανόητο αυτό, διότι αν έχουμε ένα, θα έλεγα, κεκτημένο στη χώρα μας είναι το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας».

Το πρόβλημα σύμφωνα με τον Παύλο Σαράκη, αλλά και με όσους έχουν αμφιβολίες για τη διαδικασία, έγκειται στην αμφισβήτηση που έχει προκληθεί στην κοινωνία σχετικά με το αδιάβλητο των επερχόμενων εκλογών.

Συνεπώς, όπως υποστηρίζουν, είναι αναγκαίο το όποιο λογισμικό/πληροφορικό σύστημα της Singular Logic, να τύχει ανάλυσης και εξέτασης από μία Αρχή, ή έναν Οργανισμό που διαθέτει και την τεχνογνωσία και τα εχέγγυα αμεροληψίας και αντικειμενικότητας.

Η πρώτη φορά

Αυτή μάλιστα, θα είναι και η πρώτη φορά που η Singular Logic θα διεξαγάγει εκλογές υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο κ. Μανωλόπουλος και η εταιρεία του, η Space Hellas (γνωστή για την ενασχόλησή της με αμυντικά συστήματα), αγόρασαν τη Singular στις αρχές του 2021, ως μέρος του επενδυτικού σχήματος με την Epsilon Net του Γιάνη Μίχου.

Αργότερα, τον Ιούλιο του 2021, διασπάστηκαν οι εταιρείες και η Space Hellas διατήρησε το κομμάτι των δραστηριοτήτων που αφορά τα πληροφοριακά συστήματα και τις εφαρμογές πληροφορικής, δηλαδή το κομμάτι των εκλογικών διαδικασιών.

Πάντως, η εταιρεία Space Hellas, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε κάθε μεγάλο ψηφιακό έργο του Δημοσίου, με πολλά εκατομμύρια να έχει λάβει από την τωρινή κυβέρνηση.

Συμμετέχει π.χ. στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 από το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ και το οποίο προσφέρει προστασία στα τερματικά του στρατιωτικού πληροφοριακού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανέλαβε ακόμη -και πάλι μέσω του ΥΠΕΘΑ-  το έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών και ανάπτυξη υποδομής Διαδικτυακής Πύλης», ύψους 11.900.000 ευρώ.

Τέλος, μετέχει σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού Cloud, δηλαδή του κυβερνοχώρου όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που θα στοιχίσει 15.686.637 ευρώ.

singular logic

Η τεχνολογία στις εκλογές

Σε αυτές τις εκλογές, της 21ης Μαΐου (αλλά και στη δεύτερη κάλπη αν χρειαστεί), όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Εσωτερικών, όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με tablets και όλες οι συσκευές θα έχουν σύστημα ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων, με στόχο αυτή τη φορά να μεταδοθούν πιο γρήγορα.

Αυτή η  μέθοδος ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT) θα υλοποιηθεί με εξοπλισμό και λογισμικό της Singular Logic, η οποία θα συγκεντρώσει και θα επεξεργαστεί όλα τα αποτελέσματα, ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη μετάδοσή τους.

Αυτό θα συμβεί όπως είπαμε για πρώτη φορά και σημαίνει ότι τα πάντα θα περνούν και θα επεξεργάζονται από τον εξοπλισμό και το λογισμικό της εταιρείας.

 

Πηγή

Προβολές : 508


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα