Και το λουρί της...μάνας... (και η φουστιά...του πους... της καθέτου)

13 Ιουλίου, 2022 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τέτοια προβολή στα ΜΜΕ, ούτε στα όνειρά του είχε δει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής (ΗΠΑ), Ελπιδοφόρος.

Με την βάπτιση δύο παιδιών (αγόρι και κορίτσι) ”ζεύγους” ανδρών ομοφυλόφιλων (gay) ελληνικής καταγωγής, από ΗΠΑ.

Η βάπτιση, η πρώτη στην ”ορθόδοξη Εκκλησία” μας, έγινε στην εκκλησία Φανερωμένη, Βουλιαγμένη, υποθέτουμε με την ”άδεια / έγκριση” της ”Εκκλησίας της Ελλάδος”.

 

Θλίψη… αηδία… και οργή…πολλή οργή,  για την “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ”… και τους υπηρέτες της…

Και μεγάλη, απέραντη θλίψη για τα παιδάκια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1.  Οι φωτογραφίες που παραθέτω, λένε πολλά… και οι πόζες και οι παρουσίες… 

 

Υ.Γ.2.Αν δεν κάνω λάθος, η εκκλησία που έγινε η … “βάπτιση”, ανήκει στον… ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟ…

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ…

      ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑ!

 

Η πρώτη θρησκευτική βάπτιση υιοθετημένων gay ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης απέκτησαν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και τα βάπτισαν στην Αθήνα το Σάββατο.

Τέτοια προβολή στα ΜΜΕ, ούτε στα όνειρά του είχε δει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής (ΗΠΑ), Ελπιδοφόρος.

Με την βάπτιση δύο παιδιών (αγόρι και κορίτσι) ”ζεύγους” ανδρών ομοφυλόφιλων (gay) ελληνικής καταγωγής, από ΗΠΑ.

Η βάπτιση, η πρώτη στην ”ορθόδοξη Εκκλησία” μας, έγινε στην εκκλησία Φανερωμένη, Βουλιαγμένη, υποθέτουμε με την ”άδεια / έγκριση” της ”Εκκλησίας της Ελλάδος”.

Τα ”παιδιά” του ζευγαριού (Ευάγγελος Μπούσης και Παναγιώτης/Πητερ Ντούντας) πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη. Τα αθώα παιδιά θα μεγαλώσουν με δύο ”μπαμπάδες” ή δύο ”μαμάδες”;

Ανάμεσα στους καλεσμένους η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα “Cermak Fresh Market” εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Tο βράδυ του Σαββάτου μετά την βάπτιση, έγινε γλέντι στο ξενοδοχείο «Four Seasons» (Βουλιαγμένη), όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε επιτυχίες της.

Ο Ελπιδοφόρος,την Πέμπτη βράδυ, ειχε απολαύσει και την Δέσποινα Βανδή, με το τέλος της ”Κληρικολαϊκής” στην Νέα Υόρκη.

Δεν γνωρίζουμε ΠΟΣΑ κονόμησε ο αρχιεπίσκοπος για το ταξίδι και την βάπτιση στην Ελλάδα (η οικογένεια Μπούση, Σικάγο, έχει χρήμα).
Τώρα καταλαβαίνουμε ότι ο πρωθυπουργός Κούλης, κάτι παραπάνω θα ήξερε όταν υποστήριζε (μέσα 2019) με θέρμη Ελπιδοφόρο, γιά αρχιεπίσκοπο.

Μάλιστα η Μαρέβα, είχε παραστεί στην ενθρόνιση Ελπιδοφόρου, 22 Ιουνίου 2019 στην Νέα Υόρκη.

Και τον Σεπτέμβριο 2019, όταν ο Μητσοτάκης ήταν στην Νέα Υόρκη (συνέλευση ΟΗΕ) με αρκετούς υπουργούς, έγινε ”παρέλαση” πρωθυπουργού και οικογένειας, υπουργών (με εξαίρεση Δένδια) στην Αρχιεπισκοπή, γιά να ”υποβάλουν τα σέβη” τους στον ”άνθρωπό” τους, αρχιεπίσκοπο, ενώ τα δεξιόστροφα ΜΜΕ Ελλάδας ”θεοποιούσαν” τον Ελπιδοφόρο.

 

Πηγή

Μητροπολίτης Γλυφάδας: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν μου είπε ότι τα παιδιά ανατρέφονται από πρόσωπα του ιδίου φύλου»

«Ο Ελπιδοφόρος ενήργησε αυτοβούλως και αντικανονικώς εντός της Μητρόπολής μου»

Επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας έστειλε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος, σε σχέση με την βάφτιση παιδιών που αποκτήθηκαν από gay ζευγάρι, την οποία τέλεσε στην Βουλιαγμένη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, καθώς ο ίδιος είχε δώσει την σχετική άδεια.

Το φοβερότερο όμως είναι ότι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας αναφέρει ευθέως ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν τον είχε ενημερώσει πως τα παιδιά αναθρέφονται από gay ζευγάρι!

Και κάπως έτσι τελέστηκε η πρώτη βάπτιση παιδιών gay ζευγαριού στην Ελλάδα.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας τονίζει στην επιστολή του ότι Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ενήργησε αυτοβούλως και αντικανονικώς εντός της Μητρόπολής του, και επισημαίνει πως ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί σχετικά και δεν γνώριζε πως τα παιδιά που βαπτίστηκαν «ανατρέφονται από δύο πρόσωπα του ιδίου φύλου».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κκ Αντώνιος «ο Σεβασμιότατος Αμερικής μου εζήτησεν εγγράφως άδειαν να τελέση «την βάπτισην των δύο τέκνων της εκ Σικάγου ορμώμενης ομογενειακής οικογένειας Μπούση».

Με αφορμή τις πληροφορίες ότι δήθεν έλαβε μέρος, ο κκ Αντώνιος τονίζει ότι δεν παραβρισκόταν στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης κατά τη διάρκεια της βάφτισης.

Παράλληλα με το υπόμνημά του προς την Ιερά Σύνοδο για το θέμα της βάπτισης των παιδιών του Ευάγγελου Μπούση και του συζύγου του Πίτερ Ντούντας, μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, ο κκ. Αντώνιος δίνει στη δημοσιότητα και την επιστολή που είχε λάβει στις 21 Ιουνίου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής με την οποία ο κκ. Ελπιδοφόρος ζητούσε άδεια για να τελέσει την βάπτιση , θέλοντας να καταδείξει ότι δεν εγνώριζε πως οι γονείς των νεοφώτιστων είναι ομόφυλο ζευγάρι.

Διαβάστε την επιστολή του Μητροπολίτη Γλυφάδας προς την Ιερά Σύνοδο

ypomnima_2
ypomnima2

Διαβάστε το αίτημα που είχε αποστείλει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Μητροπολίτη Γλυφάδας, χωρίς αναφορά στο γεγονός ότι τα δύο παιδιά «ανατρέφονται από πρόσωπα του ιδίου φύλου»

eggrafo

 

 

Πηγή

Προβολές : 802


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα