Καναδάς: Χιλιάδες υγιή παιδιά πεθαίνουν «ξαφνικά και απροσδόκητα»!

Καναδάς: Χιλιάδες υγιή παιδιά πεθαίνουν «ξαφνικά και απροσδόκητα»!

25 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:895
Μοίρασέ το

 

“ΓΟΝΕΙΣ” ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…

ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καναδάς: Χιλιάδες υγιή παιδιά πεθαίνουν «ξαφνικά και απροσδόκητα»!

Χιλιάδες πλήρως εμβολιασμένα υγιή παιδιά στον Καναδά πεθαίνουν «ξαφνικά και απροσδόκητα» σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία .

Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα από νέους αθλητές του Καναδά που πέθαναν ξαφνικά τους τελευταίους 3 μήνες:

Presley Clara Rose Wilchuck (ηλικίας 13) (πέθανε στις 13 Ιανουαρίου 2023)

Ο Πρίσλεϊ έπαιξε ποδόσφαιρο στη Ρετζίνα του Σασκάτσουαν. Πέθανε ξαφνικά στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Jeremy Riendeau (ηλικίας 10) (πέθανε 3 Ιανουαρίου 2023)

Ο Τζέρεμι ήταν παίκτης χόκεϋ στο Sainte-Martine του Κεμπέκ. Πέθανε ξαφνικά στις 3 Ιανουαρίου 3023. Μια τοπική εφημερίδα αναφέρει: «το νεαρό αγόρι ήταν παθιασμένο με το χόκεϊ» ( κάντε κλικ εδώ )

Slade Smith (7 ετών) (πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 2022)

Ο Σλέιντ ήταν παίκτης χόκεϋ από το Κάλγκαρι της Αλμπέρτα. Πέθανε ξαφνικά στις 29 Νοεμβρίου 2022. Η δήλωση της οικογένειας αναφέρει:

 

 

« Ο Σλέιντ πέθανε ξαφνικά μετά από ασθένεια μόλις τεσσάρων ημερών και η γλυκιά του καρδιά δεν άντεξε. 

Ayla Grace Loseth (ηλικία 9) (πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 2022)

Η Ayla ζούσε στη Δυτική Κελόουνα της Βρετανικής Κολομβίας.

«Η Ayla ήταν μια καταξιωμένη ιππέας που λάτρευε το πολύ Holly της και το άλογο Titanium» ( κάντε κλικ εδώ )

Εμφάνισε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη στις 26 Νοεμβρίου 2022, στάλθηκε στο σπίτι από έκτακτη ανάγκη και πέθανε τρεις ημέρες αργότερα από επιπλοκές της λοίμωξης από στρεπτόκοκκο Α (κάντε κλικ εδώ ).

Η οικογένεια της Ayla εξέφρασε ανησυχίες για την ιατρική περίθαλψη που έλαβε ( κάντε κλικ εδώ ):

«Η οικογένεια έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί η Ayla δεν έλαβε αντιβιοτικά νωρίτερα»

 

 

«Τίποτα δεν φαινόταν αρκετά επείγον μέχρι που ήταν πολύ αργά».

Danielle Mei Cabana (6 ετών) (πέθανε στις 26 Νοεμβρίου 2022)

Η Danielle ζούσε στο Ρίτσμοντ της Βρετανικής Κολομβίας. Ήταν παίκτρια χόκεϋ, μέλος της ομάδας χόκεϊ κοριτσιών U7 του Richmond Ravens. Πέθανε ξαφνικά στις 26 Νοεμβρίου 2022 ( κάντε κλικ εδώ ).

Ανέφερε το Richmond News ( κάντε κλικ εδώ ):

«Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram του μπαμπά Denis Cabana, η Danielle είχε κολλήσει γρίπη την ίδια στιγμή με τις αδερφές της γύρω από την Ημέρα Μνήμης.

Η Danielle μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη, όταν φαινόταν να παλεύει ακόμα με τη γρίπη αφού οι αδερφές της είχαν αναρρώσει. Σύντομα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου  διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα  λόγω γρίπης.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις καρδιάς και άρχισε να αναπνέει μόνη της το περασμένο Σάββατο, αλλά  τελικά πέθανε μετά από ένα «μεγάλο εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Eric Homersham (ηλικίας 13) (πέθανε στις 9 Νοεμβρίου 2022)

Ο Έρικ Χόμερσαμ, μαθητής της 8ης τάξης στο West Island College, πέθανε στις 9 Νοεμβρίου αφού κατέρρευσε σε μια σχολική δοκιμασία μπάσκετ. 

 

 

“Ο Έρικ, το νεότερο από τα τρία αδέρφια, ήταν στο Νοτιοανατολικό Κάλγκαρι για τη νεολαία Wolverines Hockey Club για οκτώ χρόνια, μπαίνοντας στο πρόγραμμα ως Timbit το 2014. Ξεκίνησε με την ομάδα U15 Division 1 αυτή τη σεζόν.”

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι καναδικές υγειονομικές αρχές προσπαθούν να προσποιηθούν ότι αυτοί οι ξαφνικοί θάνατοι των νεότερων αθλητών του Καναδά δεν συμβαίνουν.

Ωστόσο, μπορούν μόνο να αγνοήσουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα τόσο πολύ.

Τα παρακάτω γραφήματα δείχνουν πρόσληψη mRNA 2 δόσεων στα αριστερά και αναμνηστική πρόσληψη mRNA στα δεξιά, ως ποσοστό όλων των καναδικών παιδιών ηλικίας 5-11 και 12-17 ετών.

Η καναδική κυβέρνηση σταμάτησε να δημοσιεύει αυτά τα γραφήματα τον Ιανουάριο του 2023.

Πηγή NewsPunch

 

Πηγή

Προβολές : 895


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα