(ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ...) Ενωτική κίνηση απο τον Γ. Κασιμάτη και συνεργάτες, με σκοπό την ενοποίηση του πατριωτικού χώρου... (ΑΛΛΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!

15 Νοεμβρίου, 2022 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η πρόταση έχει νόημα μόνο αν στόχος είναι ο σχηματισμός Κυβέρνησης και όχι μόνον η είσοδος στη Βουλή, καθώς κάτι τέτοιο στη συνείδηση των πολιτών ισοδυναμεί με “βόλεμα”, αποδοχή του σάπιου συστήματος και ενσωμάτωση σε αυτό.

Στο διάβασμα της πρόσκλησης του Γιώργου Κασιμάτη, ως πρώτη ανάγνωση θα διαβαστεί σαν μια θετική κίνηση, από τον αθώο πολίτη και κυρίως απ’ αυτούς που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ…
Επειδή όμως στα χρόνια προ μνημονίων, ο κ. Κασιμάτης διαδραμάτισε “έναν όχι και τόσο διάφανο ρόλο” και δεν αποκάλυψε στον Ελληνικό λαό την ύπαρξη του ρόλου της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, δεν θα κρατήσω  καθόλου καλάθι για την πρότασή του αυτή, που στην ουσία έρχεται σχεδόν, παραμονές των επερχόμενων εκλογών…, γιατί … κάποιο πολύ βαθύ λάκκο έχει η φάβα…
Ως Νομικός Σύμβουλος του ολετήρα της Ελλάδας, ΕΒΡΑΙΟΥ Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Κασιμάτης, όφειλε να γνωρίζει πως η Πατρίδα μας, είναι υπό ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ…
Όφειλε να γνωρίζει πως στην ουσία δεν έχουμε καν σύνορα…
Δεν θυμάμαι καμία αντίδρασή του στα όσα είχε πει η ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ περί μείωσης των συνόρων και ακρωτηριασμού της χώρας;;;
Και το ξαναγράφω και όχι τυχαία η επανάληψη…
ΟΦΕΙΛΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;;;
ΟΦΕΙΛΕΙ…
ΓΙΑΤΙ;;;
Ας το πούμε πολύ περιληπτικά:
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, Ή ΚΑΣΙΜΑΤΙ (Cassimati)  είναι το όνομα του γενεολογικού δένδρου του συνταγματολόγου;;;
Μήπως η καταγωγή των Cassimati, είναι από την Βενετία;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ που έβγαλε ρίζες στα Κύθηρα;;;
Με τους … ΠΛΟΥΜΙΔΑΚΗΔΕΣ;;;
ΜΕ ΤΟΥΣ … ΜΟΑΤΣΟΥΣ;;; (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ);;;
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;;;
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, αλλά… και μόνον οι ερωτήσεις που έθεσα, θα πρέπει να μας βάλουν σε υποψίες….
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω το χρόνο, ν’ ασχοληθώ με τον κύριο Cassimati, διεξοδικώς…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Ελπίζω να μην την πατήσουν όσοι αρχηγοί κατέρχονται με κόμματα και κουνήματα…
Υ.Γ.2. Ναι, κύριε Cassimati, είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ… ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ…
Υ.Γ.3. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ…

Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Την Δευτέρα 14/11/22 έχει αποσταλεί σε όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς / πατριωτικούς πολιτικούς φορείς η επισυναπτόμενη πρόταση.

Η πρωτοβουλία ελήφθη από τον κ. Γιώργο Κασιμάτη και με την συνδρομή τεσσάρων πολιτών χωρίς κομματικό ή άλλο πρόσημο οι οποίοι και υπογράφουν την επιστολή.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η πίεση προς συσπείρωση του κατακερματισμένου πολιτικού χώρου σε μία οντότητα που να δύναται να καταστεί κυβέρνηση και όχι η είσοδος του καθενός στη Βουλή με ασήμαντα ποσοστά που ισοδυναμεί με “βόλεμα” στη συνείδηση των πολιτών.

Η επιστολή εκεί επίσης κοινοποιηθεί σε φυσικά πρόσωπα και άλλες διαδικτυακές οντότητες (sites / blogs / portals κλπ) με σκοπό τη διαφάνεια ως προς το περιεχόμενο της επιστολής.

Ο σκοπός της κοινοποίησης της πρότασης προς εσάς, είναι η διερεύνηση της πρόθεσης σας να αποδεχθείτε ως προς τη διάδοση και την πίεση προς τους λαμβάνοντες αποφάσεις, με σκοπό την ένωση των πολιτικών φορέων και τη σωτηρία της Πατρίδας.

Ακολουθεί η επιστολή προς τους πολιτικής φορείς:

Γιώργος Κασιμάτης                                                                                                               14 / 11 / 2022

Πασχαλίνα Καμπαρέλη

Αντώνης Ιερωνυμάκης

Αγγελική Κόκκινου

Δημήτρης Ζησόπουλος

 

Εκ μέρους ομάδων ανένταχτων πολιτών, εν όψιν έσχατης ευκαιρίας ανατροπής της εκλόγιμης μοναρχίας.

ΠΡΟΣ τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Παρακαλούμε για την προσοχή και το χρόνο σας, στη μόνη εφικτή, άμεσα υλοποιήσιμη πρόταση ένωσης των πατριωτικών δυνάμεων και την λήψη της εξουσίας μέσω του υπάρχοντος (στρεβλού) συστήματος (εκλόγιμης μοναρχίας).

Εν όψει των προσεχών εκλογών και της (όπως όλα δείχνουν) βέβαιης συνέχισης της διακυβέρνησης της Χώρας από το ίδιο κομματικό κατεστημένο που την κυβερνά εδώ και χρόνια καταστρέφοντας την όλο και περισσότερο, σας καλούμε

να απαντήσετε ευθέως και λακωνικά, ως πρόεδρος του κόμματος_____ μέχρι την 22/11/22, σε κάθε ένα από τα εξής ερωτήματα:

1 _ Τι ιεραρχείτε πάνω από το άλλο: Το κόμμα σας ή την Πατρίδα;

2_ Έχει μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας: Την είσοδο του κόμματος σας στη Βουλή ή την απαλλαγή της από το εθνοφοβικό και εθνομηδενιστικό πολιτικό κατεστημένο που την κυβερνά καταστροφικά τα τελευταία 12 χρόνια;

3_ Πιστεύετε ότι για τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να αποφασίζει ο εκάστοτε πρωθυπουργός (όπως τώρα γίνεται) , ή άμεσα ο Ελληνικός λαός (όπως επιτάσσει η Δημοκρατία);

4_ Θέλετε να συμβάλλετε στη θεσμοθέτηση της λαϊκής βούλησης (που θα εκφράζεται μέσα από σχετικά δημοψηφίσματα) ως εντολέα της εντολοδόχου κυβέρνησης, επί κάθε θέματος που αφορά την ελληνική κοινωνία;

5_ Υπό την προϋπόθεση ότι πολλά από τα άλλα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα του πατριωτικού / δημοκρατικού τόξου έχουν αποδεχθεί την πρόταση ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, θα συμμετείχε και το κόμμα σας σε μία εκλογική σύμπραξη μαζί τους, με στόχο τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στις επόμενες εκλογές;

Διευκρίνιση: Η πρόταση έχει νόημα μόνο αν στόχος είναι ο σχηματισμός Κυβέρνησης και όχι μόνον η είσοδος στη Βουλή, καθώς κάτι τέτοιο στη συνείδηση των πολιτών ισοδυναμεί με “βόλεμα”, αποδοχή του σάπιου συστήματος και ενσωμάτωση σε αυτό.

Το ζητούμενο της πρότασης:

ορίζει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Όταν (και εφ’ όσον) ο συνασπισμός αναλάβει την κυβερνητική εξουσία, θα προβεί, με νόμιμο τρόπο, στις δέουσες ενέργειες, ώστε ο λαός (και όχι ο πρωθυπουργός) να αποφασίζει, μέσα από δημοψηφίσματα, τυπικά ή άτυπα, για κάθε καίριο ζήτημα, όπως, πχ:

Τη συνέχιση ή μη, της οικονομικής υποδούλωσης της Χώρας μας σε ξένες δυνάμεις αντιθέτων συμφερόντων προς τα Ελληνικά.

Για τη συνέχιση ή μη, της ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Για τη συνέχιση ή μη, της εθνοφοβικής πολιτικής απέναντι στον επεκτατικό αναθεωρητισμό της Τουρκίας.

Για τη συνέχιση ή μη, της εθνοκτόνου πολιτικής ανεξέλεγκτης υποδοχής και ενσωμάτωσης στην Ελληνική κοινωνία, λαθρομεταναστών.

Για την προτεραιότητα υποστήριξης στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Για τη συνέχιση ή μη, της (από την εγκύκλιο Παιδεία) παραγωγής πολιτών χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς Ελληνική πολιτισμική ταυτότητα και χωρίς τις στοιχειώδεις γνώσεις του τι εστί Ελευθερία, Πατρίδα, Δημοκρατία.

Για τη συνέχιση ή μη, της ασυδοσίας της προπαγάνδας για την επιβολή της εθνοκτόνου παγκοσμιοποίησης του μετανθρωπισμού, δηλαδή της αλλοτρίωσης του ανθρώπου σε άβουλη κρεάτινη μηχανή εκτέλεσης εντολών της παγκόσμιας ολιγαρχίας, διά της σύγχρονης τεχνολογίας.

(Τα παραπάνω θέματα γράφονται ενδεικτικά. Όπως προαναφέρεται, για κάθε σοβαρό θέμα που απασχολεί την κοινωνία, θα αποφασίζει ο λαός).

Η πρόταση τίθεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων του Πατριωτικού / Δημοκρατικού χώρου, ασχέτως της «αριστεράς» ή «δεξιάς» ιδεολογίας των.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία, η απάντηση, ή η μη απάντηση κάθε κόμματος και του αρχηγού του, θα δημοσιευθεί, ώστε να γνωρίσει ο λαός μας τις ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για τις επιλογές του, σχετικά με την πρόταση.

Η μη απάντηση σας σε αυτή την απλή και εφικτή πρόταση, θα εκληφθεί ως αγνόηση της λαϊκής βάσης και της αγωνίας της για την πολυπόθητη ένωση.

Σημείωση: Η πρωτοβουλία της πρότασης αυτής ελήφθη ομού μετά επανειλημμένων συσκέψεων και προτροπής του καθηγητή Συνταγματολόγου και δασκάλου όλων μας, Γιώργου Κασιμάτη, ο οποίος διαθέτει την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή σε όλο το κοινωνικό φάσμα. Δεν διεκδικούμε καμία θέση, βάθρο ή δάφνες. Είμαστε Πολίτες που διαβλέπουν την πανωλεθρία που προκύπτει από τον κατακερματισμό των δυνάμεων αντίστασης, οι οποίες – στα μάτια μας – συμφωνούν στα ουσιώδη και διαφωνούν στα επί μέρους. Με την πρόταση αυτή λύνεται το θέμα των ησσόνων διαφορών. Θα μας ήταν αδύνατον να παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί και περιμένουμε το ίδιο από εσάς.

Με τιμή και αισιοδοξία.

Γιώργος Κασιμάτης 2736031649      [email protected]

Πασχαλίνα Καμπαρέλη 6942250530   [email protected]

Αντώνης Ιερωνυμάκης 6934407728    [email protected]

Αγγελική Κόκκινου 6983182000     [email protected]

Ζησόπουλος 6981454565         [email protected]_av94g6qh

 

Πηγή

Προβολές : 1,928


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα