Καταγγελία-βόμβα κατά της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα

23 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Φως στα έργα και στις ημέρες της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία εξέδωσε πριν από λίγες μέρες την καθ’ όλα κατάπτυστη πρόταση για απαλλαγή του Βασίλη Λεβέντη από την κατηγορία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ρίχνει η καταγγελία-βόμβα μιας γιατρού του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ;;;

Καλέ, δεν το πιστεύω… αποκλείεται… η ελληνική δικαιοσύνη, είναι αμέμπτου ηθικής… πιο άμεμπτη, δεν γίνεται…παρθένα… πως το λένε στο χωριό σας;;;

Άσπρη πέτρα ξέξασπρη… κι απ’ τον ήλιο ξεξασπρότερη…

Πάνλευκη ως …ΜΑΥΡΟΣ κρίνος…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το μαρτύριο της σταγόνας… ένα ένα τους τα βγάζει τα λερωμένα τ’ άπλυτα τα παραδικαστένια, ο Τριανταφυλλόπουλος…

Φως στα έργα και στις ημέρες της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία εξέδωσε πριν από λίγες μέρες την καθ’ όλα κατάπτυστη πρόταση για απαλλαγή του Βασίλη Λεβέντη από την κατηγορία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ρίχνει η καταγγελία-βόμβα μιας γιατρού του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Η Ειρήνη Χριστοδούλου, η οποία έχει εξειδίκευση στη Χειρουργική, με καταγγελία της προς το πειθαρχικό όργανο δικαστών και εισαγγελέων, την οποία θέτει και υπ’ όψιν του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, κάνει λόγο για ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη. Στην καταγγελία της φιγουράρει φαρδύ-πλατύ το όνομα της κ. Κλιάμπα, η οποία υπενθυμίζεται ότι όχι μόνο απήλλαξε με το πόρισμά της τον γόνο της οικογένειας Λεβέντη, αλλά ζητάει και από τη Γεωργία Μπίκα να πληρώσει δικαστικά έξοδα για την υπόθεσή της.

Τι αναφέρει, όμως, στην καταγγελία της η κ. Χριστοδούλου; «Ο λόγος που άρχισα να σκέφτομαι για ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος ήταν επειδή ο λειτουργός της υγείας, ιατρός ΕΣΥ Βασίλειος Πενόπουλος, κατά του οποίου εστράφην εγώ με καταγγελίες στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το 2016, ουδέποτε τιμωρήθηκε και, αντιθέτως, εγώ διώχθηκα ποινικά για συκοφαντία το 2020 χωρίς ποτέ να έχει γίνει έλεγχος για τις καταγγελίες μου από το ΣΕΕΔ, οι οποίες καταγγελίες αρχειοθετήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ. Με διώκουν για συκοφαντία από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ ο άνθρωπος αυτός πράγματι δεν είχε τα τρία πτυχία που διαφήμιζε στην ταμπέλα του και τα πτυχία αυτά ουδέποτε κατατέθηκαν μέσα στη δικογραφία.

»Ασφαλώς, οι εισαγγελείς της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΗ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΙΑΜΠΑ, που άσκησαν τη δίωξη, είναι απατεώνισσες και δεν είναι αληθινές εισαγγελείς και πιθανόν να πληρώθηκαν κιόλας για να μου ασκήσουν την εντελώς παράνομη δίωξη.

»Μάλιστα, ο εν λόγω λειτουργός της υγείας, ιατρός Πενόπουλος, κατέθεσε αγωγή εις βάρος μου και ζητάει 100.000 ευρώ, και 80.000 ευρώ μου ζητάει η δικηγόρος του παραδικαστικού κυκλώματος Αναστασία Σκουλά, με αγωγή υπέρ του εαυτού της. Μάρτυρας του ιατρού αυτού παρουσιάστηκε πρόσφατα πως είναι ο τέως πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης. Η δίκη θα γίνει 31 Μαρτίου 2022.

»Απορώ, ειλικρινά, πώς είναι δυνατόν ένα τόσο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και γνώστης της νομοθεσίας να μη νιώθει πόσο μεγάλη ντροπή είναι αυτό που κάνει και πόσο πολύ ντροπιάζει τον ιερό ρόλο που κάποτε του εμπιστεύθηκε η πολιτεία.

»Σας παρακαλώ, λοιπόν, να προβείτε στις συστάσεις που αρμόζουν, καθώς ο άνθρωπος αυτός διασύρει το εισαγγελικό λειτούργημα. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά άκομψο πως ένας τέως εισαγγελέας Εφετών έρχεται ως μάρτυρας σε διαφορά μεταξύ ιδιωτών, και μάλιστα ο εναγόμενος λαμβάνει επίδομα αλληλεγγύης γιατί είναι άνεργος και έχει μηδενικό εισόδημα την τελευταία τριετία. Αλήθεια, δεν γνωρίζει ο κύριος Πρόεδρος Εφετών πως δεν είναι σωστό να πηγαίνει μάρτυρας κατά αγνώστων σε αστικές γιατί αυτό είναι ανήθικο; Άνεργη είμαι, δεν θα πάρει μίζα, πείτε του σας παρακαλώ να μη σας εξευτελίζει» αναφέρει επί λέξει η ίδια η Ειρήνη Χριστοδούλου στην καταγγελία της.

Δείτε την καταγγελία της:

Τι έκανε όμως την κ. Χριστοδούλου να φτάσει στο σημείο να απευθυνθεί στο ανώτατο επίπεδο της Δικαιοσύνης για να βρει το δίκιο της; Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η «Ζούγκλα», από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας η γιατρός στοχοποιήθηκε από τον προϊστάμενό της στο νοσοκομείο, τον Βασίλη Πενόπουλο, ο οποίος την έχει καταγγείλει ουκ ολίγες φορές για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της. Αυτές οι καταγγελίες έχουν μεταφραστεί και σε παραπομπές της Ειρήνης Χριστοδούλου στο πειθαρχικό, ΕΔΕ, έγγραφες αναφορές στη διοίκηση του νοσοκομείου και εξώδικα εις βάρος της γιατρού.

Προκειμένου να αμυνθεί, η κ. Χριστοδούλου έχει κινηθεί νομικά δύο φορές εις βάρος του Πενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση κατ’ εξακολούθηση. Την πρώτη φορά, μάλιστα, το κλητήριο θέσπισμα φέρει την υπογραφή της Κυριακής Κλιάμπα. Και στις δύο περιπτώσεις, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απήλλαξε τον Πενόπουλο με βουλεύματα.

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα:

Μετά από όλα αυτά, η Ειρήνη Χριστοδούλου έγινε ξανά στόχος του Πενόπουλου και της δικηγόρου του Αναστασίας Σκουλά, η οποία, όπως προκύπτει από τα παρακάτω έγγραφα, έχει υποβάλει αγωγή εναντίον της:

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά, όπως φαίνεται από τις καταγγελίες της κ. Χριστοδούλου, ένα πλέγμα δικαστικών και νομικών της Θεσσαλονίκης, στο οποίο, όπως η ίδια καταγγέλλει με την αναφορά της, εμπλέκεται και το όνομα της Κυριακής Κλιάμπα, βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία για να διεκπεραιώνει υποθέσεις υπέρ συγκεκριμένων ατόμων και εις βάρος πολιτών που είναι αδύναμοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

 

Πηγή

Προβολές : 898


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα