Καταγγελίες από τους Άραβες ότι οι εβραίοι είναι ένα βήμα πριν κατεδαφίσουν το τέμενος του Ομάρ

Καταγγελίες από τους Άραβες ότι οι εβραίοι είναι ένα βήμα πριν κατεδαφίσουν το τέμενος του Ομάρ

16 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,014
Μοίρασέ το

 

Μετά τον Αύγουστο οι εβραίοι έχουν εντείνει την πίεση τους προς την καταστροφή του τεμένους. Έχουμε καλέσει όλους τους μουσουλμάνους απανταχού της γης που έχουν δύναμη, να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν αυτό το γεγονός. Ο σκοπός ειναι η καταστροφή του τζαμιού και η ανέγερση σε αυτόν τον χώρο τον τρίτο ναό του Σολομώντα.

 

Καταγγελίες από τους Άραβες ότι οι εβραίοι είναι ένα βήμα πριν κατεδαφίσουν το τέμενος του Ομάρ
Δεν γνωρίζω αν θα τους επιτρέψει ο Θεός να κτίσουν τον τρίτο ναό τους…
Ακόμα και να τον κτίσουν όμως, ακόμα και να ενθρονίσουν τον ΣΑΤΑΝΑ τους, θα είναι για λίγο…
Καλλιόπη Σουφλή
Συνέντευξη στο Al-Dustour. 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο ιεροκήρυκας του τεμένους Al-Aqsa, Σεΐχης Ikrima Sabri, είπε ότι η χασεμιτική κηδεμονία επί των αγιοτήτων είναι η δικλείδα ασφαλείας και η νομική κάλυψη γι αυτό, και πρέπει να διατηρηθεί, και αυτό είναι που ενσωματώνουμε σε όλες μας τις πράξεις.
Σε μια συνέντευξη στην οικογένεια Al-Dustour, ο Sabri πρόσθεσε ότι η Ιορδανία είναι υπεύθυνη υπό την κηδεμονία για όλα τα τζαμιά στην Παλιά Πόλη και στην πόλη της Ιερουσαλήμ, καθώς και για το νεκροταφείο Bab al-Rahma, το νεκροταφείο Yusufiya και το Bab νεκροταφείο al-Zahira, καθώς και πάνω από τους χριστιανικούς ιερούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της Εκκλησίας του Παναγίου Τάφου.
Ανέφερε ότι υπάρχουν τέσσερις τύποι κινδύνων κατά της καταστροφής του Τεμένους οι οποίοι είναι:  οι εισβολές, οι ανασκαφές, οι συνεχείς απελάσεις νεαρών πιστών και του Αλ Μουραμπιτάτ και η παρεμπόδιση της αποκατάστασης και συντήρησης του τεμένους
Απόσπασμα συνέντευξης:
Μετά τον Αύγουστο οι εβραίοι έχουν εντείνει την πίεση τους προς την καταστροφή του τεμένους. Έχουμε καλέσει όλους τους μουσουλμάνους απανταχού της γης που έχουν δύναμη, να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν αυτό το γεγονός. Ο σκοπός ειναι η καταστροφή του τζαμιού και η ανέγερση σε αυτόν τον χώρο τον τρίτο ναό του Σολομώντα
Οι εβραίοι σκάβουν υπόγεια από το τέμενος με σκοπό να το κατεδαφίσουν, υπάρχει άμεσος κίνδυνος με έναν σεισμό πάνω από 3 ρίχτερ να πέσει.
Το τελευταίο πράγμα που συνέβη ως αποτέλεσμα των ανασκαφών είναι η εμφάνιση ρωγμών στο κεντρικό κτίριο του τεμένους και η πτώση ορισμένων πετρών, μάλιστα εμπόδισαν τους μηχανικούς μας του κληροδοτήματος να φτάσουν στον τόπο όπου γίνεται η ανασκαφή τους και αυτό είναι δήλωση κακής πίστης.
Επίσης, τα θεμέλια του τεμένους είναι πλέον εκτεθειμένα, όπως και τα θεμέλια του κεντρικού κτιρίου, γιατί αφαίρεσαν τα υπόγεια θεμέλια γύρω του, και έτσι το κτίριο αιωρείται και αν σχηματιστεί ένας σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ ή περισσότερο θα καταρρεύσει, έτσι ώστε να ειπωθεί ότι η αιτία της κατάρρευσης ήταν ο σεισμός, αλλά ο Παντοδύναμος Θεός έδωσε ειρήνη και ο σεισμός που ήρθε πρόσφατα στην Παλαιστίνη, στην Ιορδανία ήταν ελαφρύς, λιγότερο από 3 Ρίχτερ και δεν επηρέασε τη δομή, αλλά δεν σταμάτησαν τις φιλοδοξίες τους οι εβραίοι.
 Το Ιερό Κοράνι μίλησε για την ιερή γη και όχι την πέτρα. Από μόνη της, δεν είναι ιερή, την τελευταία δεκαετία, το έτος 1927, όπως αναφέρει η ιστορία, ένας ισχυρός σεισμός στην Παλαιστίνη έπληξε τα κτίρια πολλών πόλεων, μεταξύ των οποίων τμήματα του Αλ Άκσα κατεδαφίστηκαν και ξαναχτίστηκαν, και αυτό δεν επηρέασε την ιερότητα, οπότε κατεδαφίζοντας το Αλ Άκσα – Ο Θεός φυλάξει – δεν θα αρνηθεί η ιερότητα του Αλ Άκσα.
Όσο για τις φιλοδοξίες τους στο θέμα της κατεδάφισης του Αλ Άκσα για να χτίσουν τον ναό τους, αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβεί, αν θέλει ο Θεός.
Πηγή:www.addustour.com

 

  • crime-study.gr

 

Πηγή

Προβολές : 1,014


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα