Κατανόηση του H.A.A.R.P. και της Tρομακτικής του Δύναμης (ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

14 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,639
Μοίρασέ το

 

Το H.A.A.R.P. όχι μόνο επηρεάζει τον καιρό, προκαλεί σεισμούς και βγάζει εκτός λειτουργίας τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, οι οποίες από μόνες τους θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει άμεσα τους ανθρώπους.

Το H.A.A.R.P. μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν ότι ακούνε φωνές, να επηρεάσει τη διάθεσή τους και μπορεί επίσης να καταστήσει αβλαβείς τους επιθετικούς πληθυσμούς.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

27 Οκτωβρίου 2022 | RevealedEye | Διαβάστε το εδώ

 

Τι είναι το H.A.A.R.P.;

Το H.A.A.A.R.P. είναι ένα ακρωνύμιο που σημαίνει High Frequency Active Auroral Research Program (Πρόγραμμα Έρευνας Ενεργού Σέλας Υψηλών Συχνοτήτων.).

Τι κάνει;

Η τεχνολογία H.A.A.R.P. μπορεί να επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα, να προκαλέσει σεισμούς να διαταράξει τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και να επηρεάσει τα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων.

Το H.A.A.R.P. είναι ένα πολύ μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα. Στην πραγματικότητα γνωρίζουμε πολύ λίγα γι’ αυτό και αυτά που γνωρίζουμε είναι αρκετά τεχνικά και δύσκολα κατανοητά. Αυτό που ελπίζω να κάνω είναι να αφαιρέσω λίγο από το μυστήριο του H.A.A.R.P. ώστε να καταλάβετε τι κάνει η κυβέρνησή μας και πώς αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να σας επηρεάσει.

Η τεχνολογία του H.A.A.R.P. εφευρέθηκε στην πραγματικότητα από τον Nicola Tesla πριν από περίπου 100 χρόνια.

Το H.A.A.R.P. λειτουργεί στέλνοντας ραδιοκύματα στην ιονόσφαιρα προκειμένου να μετακινήσει το ρεύμα πίδακα και να επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα.

Όταν αυτά τα ραδιοκύματα κατευθύνονται στη γη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς.

Ένα από τα αποκαλυπτικά σημάδια ότι ένας σεισμός ή ένα τσουνάμι προκλήθηκε από την άρπα είναι ότι ο ουρανός θα λάμψει με μια λεβαντίνια απόχρωση ακριβώς πριν συμβεί.

Αυτό παρατηρήθηκε πριν από τον σεισμό στην πόλη Chili πριν από μερικά χρόνια.

Επίσης, οι Ρώσοι έχουν ένα H.A.A.R.P. που κάνει έναν θόρυβο σαν δρυοκολάπτης όταν ενεργοποιείται.

Αυτά τα ραδιοκύματα είναι σαν ηχητικά κύματα.

Όλοι γνωρίζουμε τον τραγουδιστή της όπερας που χτυπάει την υψηλή νότα και σπάει ένα ποτήρι.

Το H.A.A.R.P. λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, οι ακτίνες προβάλλονται είτε έξω στην ατμόσφαιρα για να μετακινήσουν τα σύννεφα ή το ρεύμα πίδακα προκαλώντας βροχή σε μια περιοχή και/ή ξηρασία σε μια άλλη, είτε κάτω στη γη προκαλώντας δονήσεις που μπορούν να προκαλέσουν σεισμό. Οι περιοχές που έχουν ήδη ζώνες ρηγμάτων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

 

Αυτό δεν είναι απλώς άλλη μια θεωρία συνωμοσίας;

Για εκείνους εκεί έξω που πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι παρά μια θεωρία συνωμοσίας και ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την τεχνολογία για να επηρεάσει τον καιρό, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι έχουμε ήδη συνθήκες σε ισχύ που αντιμετωπίζουν ειδικά αυτό το ζήτημα, καθώς και τον επίσημο ιστότοπο H.A.A.R.P.. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα, αλλά καλή τύχη για να περάσετε τους φύλακες!

 

Συνθήκη για τον Καιρικό Πόλεμο

Μια συνθήκη για τον πόλεμο του καιρού, προερχόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη, υπογράφηκε το 1977 και απαγορεύει συγκεκριμένα τη χρήση τεχνολογίας τροποποίησης του καιρού.

Στο άρθρο 1 της συνθήκης αναφέρεται ότι κάθε συμβαλλόμενο κράτος αναλαμβάνει την υποχρέωση να ΜΗΝ προβαίνει σε στρατιωτική ή οποιαδήποτε άλλη εχθρική χρήση τεχνικών τροποποίησης του καιρού που έχουν εκτεταμένες, μακροχρόνιες ή σοβαρές επιπτώσεις ως μέσο καταστροφής, ζημίας ή τραυματισμού οποιουδήποτε άλλου συμβαλλόμενου κράτους. Η συνθήκη ορίζει περαιτέρω τον όρο “τεχνικές τροποποίησης του περιβάλλοντος” ως οποιαδήποτε τεχνική για την αλλαγή, μέσω της σκόπιμης χειραγώγησης των φυσικών διεργασιών, της δυναμικής, της σύνθεσης ή της δομής της Γης, συμπεριλαμβανομένου του βιόκοσμου, της λιθόσφαιρας, της υδρόσφαιρας και της ατμόσφαιρας, ή του διαστήματος.

 

Το H.A.A.R.P. είναι πρακτικά αόρατο

Το ερώτημά μου είναι πώς θα το ξέρουμε;

Πώς θα μπορούσαμε να ξέρουμε αν χρησιμοποιείται το H.A.A.R.P. ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα τροποποίησης του καιρού;

Δεν θα μπορούσαμε.

Δεν υπάρχουν επιτροπές που να επιβλέπουν αυτή την τεχνολογία, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει.

Επιπλέον, οι άνθρωποι που το γνωρίζουν δεν μιλούν!

Παρόλο που εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των φόρων μας πηγαίνουν για να το υποστηρίξουν, εμείς, οι άνθρωποι, δεν έχουμε καμία γνώση γι’ αυτό, ούτε μας δίνεται πρόσβαση στις πληροφορίες. Αυτή η τεχνολογία είναι εντελώς ανώνυμη!

Αυτό είναι που την κάνει τόσο επικίνδυνη.

Εάν η H.A.A.R.P. χρησιμοποιήθηκε/χρησιμοποιείται για κακόβουλους σκοπούς, δεν υπάρχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ να το μάθουμε.

Απλά φανταστείτε ένα όπλο που μπορεί να αποδεκατίσει έναν πληθυσμό χωρίς να ρίξει ούτε έναν πυροβολισμό και μπορεί να το κάνει ανώνυμα!

Πως σχετίζεται με τον Έλεγχο του Νου;

Επιπλέον, το H.A.A.R.P. όχι μόνο επηρεάζει τον καιρό, προκαλεί σεισμούς και βγάζει εκτός λειτουργίας τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, οι οποίες από μόνες τους θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει άμεσα τους ανθρώπους. Το H.A.A.R.P. μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν ότι ακούνε φωνές, να επηρεάσει τη διάθεσή τους και μπορεί επίσης να καταστήσει αβλαβείς τους επιθετικούς πληθυσμούς.

 

Τρύπες στον ουρανό

Επιπλέον, το H.A.A.R.P. λειτουργεί θερμαίνοντας την ιονόσφαιρα. Όταν συμβαίνει αυτό, προκαλεί τρύπες στην ιονόσφαιρα, επιτρέποντας την επιβλαβή ακτινοβολία από τον ήλιο στη γη. Το τι μπορεί να προκύψει από αυτό είναι άγνωστο, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι καλό.

Η μόνη προστασία που μπορώ να προσφέρω ονομάζεται κλωβός Faraday.

Ένας κλωβός Faraday κατασκευάζεται από οποιοδήποτε μέταλλο και περικλείει πλήρως ένα αντικείμενο, με αποτέλεσμα οι ακτίνες να περιβάλλουν τον κλωβό, ενώ τα αντικείμενα στο εσωτερικό του δεν επηρεάζονται.

Αυτή είναι μια μέθοδος που θα προστατέψει τα ηλεκτρονικά σας από το να πέσουν σε ηλεκτροπληξία σε μια ηλιακή έκλαμψη ή σε μια εκδήλωση H.A.A.R.P.

Αλλά απ’ όσο γνωρίζω, οι κλωβοί Faraday δεν προστατεύουν τους ανθρώπους.


Δικτυογραφία :Understanding H.A.A.R.P. and it’s Terrifying Power

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/haarp-t

Προβολές : 1,639


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα