ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ...

27 Ιουλίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:878
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και η οργή κτυπάει ουρανό…

Ανατινάχθηκαν αποθήκες με πυρομαχικά κοντά στην 111ΠΜ της Νέας Αγχιάλου – Σε επιφυλακή για απογείωση οι Μοίρες των F-16

Κρίσιμη η κατάσταση στην νευραλγική μονάδα της ΠΑ

Ανατινάχθηκαν αποθήκες με πυρομαχικά κοντά στην 111ΠΜ της Νέας Αγχιάλου – Σε επιφυλακή για απογείωση οι Μοίρες των F-16
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΔΕΛΦΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΑΣ…
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ;;;
ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Εκρήξεις ακούγονται  στην περίμετρο της 111ΠΜ στην Νέα Αγχίαλο. Πρόκειται για εκρήξεις σε μια τουλάχιστον αποθήκη πυρομαχικών της ΠΑ που βρίσκεται σε αποσταση 6 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Την  ίδια ώρα ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η φωτιά έχει μπει στο χώρο της αεροπορικής βάσης, στην περιοχή Καράμπα.

Σημειώνεται ότι στην 111ΠΜ έχουν την βάση τους τρεις Μοίρες της ΠΑ. Η 330 Μοίρα με F-16 Block 30, η 341Μ με F-16 Block 50 και η 347Μ επίσης με F-16 Block 50.

Νωρίτερα μήνυμα είχε σταλεί για για εκκένωση όσους κατοίκους βρίσκονται στις εξής περιοχές: Νέα Αγχίαλος, Στουπί, Βελανιδιά, Μάραθος, Κριθάρια, Σωρός, Χρυσή Ακτή Παναγιάς και Άγιος Γεώργιος.

 

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας υπάρχουν υπέργειες και υπόγειες δεξαμενές καθώς και δεξαμενές καυσίμων ενώ οι εκρήξεις ακούγεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τον Βόλο. Μάλιστα, τα τοπικά κανάλια του Βόλου μεταδίδουν ότι οι εκρήξεις από τις αποθήκες της Πτέρυγας Μάχης ακούστηκαν ως τη Σκόπελο.

Η αποθήκη πυρομαχικών που βρίσκεται 6χλμ. από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους., με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ κρίνουν την κατάσταση ανησυχητική, καθώς φλόγες πλησιάζουν αποθήκες καυσίμων της Πτέρυγας Μάχης.

Όπως αναφέρεται, χωρίς πάντως να είναι διασταυρωμένο,  η αεροπορική βάση έχει… εκκενωθεί(!)  ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις, όπως και όποιος άλλος βρισκόταν στο σημείο, έχει απομακρυνθεί.

Την ίδια ώρα συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται στη Νέα Αγχίαλο με τις φλόγες από το πύρινο μέτωπο  να πλησιάζουν την περιοχή και τους κατοίκους να απομακρύνονται.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνουν τους κατοίκους.

Στην περιοχή επικρατεί κατάσταση συναγερμού και χτυπάνε ακόμα και οι καμπάνες από τις εκκλησίες.

Την ίδια ώρα ακούγονται εκρήξεις και υπάρχουν αναφορές ότι έχουν σπάσει τζάμια από το ωστικό κύμα.

 

 

 

 


 


Πηγή

Προβολές : 878


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα