(Κοιτάξτε λοιπόν πως στήνονται οι... “Κιβωτές” του Κόσμου...γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ). Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται το πραγματικό νόημα του ακρωνυμίου ΜΚΟ, που είναι «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες»

(Κοιτάξτε λοιπόν πως στήνονται οι... “Κιβωτές” του Κόσμου...γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ). Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται το πραγματικό νόημα του ακρωνυμίου ΜΚΟ, που είναι «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες»

23 Νοεμβρίου, 2022 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Εν συνεχεία αναλαμβάνουν άλλες ΜΚΟ όπως η «Κιβωτός του Κόσμου» για να συνεχιστεί η κερδοφορία.

Τα γνωστά δουλεμπορικά κυκλώματα εκμεταλλεύονται τα παιδιά και σεξουαλικά και «εργασιακά» με κάθε τρόπο και μέσον ασχέτως θρησκεύματος και εθνικότητας.

Θα σας τα πω φωτογραφικά… και ελπίζω να γίνω αντιληπτή…

Θα επισημάνω όμως και κάτι βασικό, για όσους έτρεξαν να υπερασπιστούν τον πατέρα Αντώνιο:

ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ… ;;;

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΡΟΛΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;;;

Γιατί εμφανίστηκε σε άλλη σχετική ανάρτηση μια κυρία ΣΥΡΙΖΑΙΑ, για να υπερασπιστεί τον εν λόγω…

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΗ …Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ… ΕΠΙΣΤΑΤΗ… ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προσέξτε ιδιαίτερα την τελευταία φωτο, από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ…

Και σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΓΚΑ… ΓΚΑ… ΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται το πραγματικό νόημα του ακρωνυμίου ΜΚΟ, που είναι «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες» και η περίπτωση της «Κιβωτού του Κόσμου» καταδεικνύει ότι το δουλεμπόριο παιδιών και οι διαστροφές δεν έχουν ρατσιστικές διακρίσεις καθώς η πλειοψηφία των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της είναι παιδιά Σύρων και άλλων εθνικών ομάδων.

Εν ολίγοις το δουλεμπόριο με τους πρόσφυγες και μετανάστες που αποκομίζει τεράστια κέρδη σε άλλες… ΜΚΟ που υποτίθεται ότι τους διασώζουν στο Αιγαίο και στον Έβρο και πληρώνονται και αυτές με το… κεφάλι, τροφοδοτεί εν συνεχεία ένα συμπληρωματικό δουλεμπόριο, αυτή την φορά στον εργασιακό τομέα καθώς η είσοδος των παιδιών των αλλοδαπών στην χώρα (όπως κι αν γίνεται αυτή) προσφέρει άφθονα εργατικά χέρια που χρησιμοποιούνται δωρεάν για κάθε λογής «εξυπηρέτηση».

Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά σύνορα εισπράττουν απευθείας μεγάλα ποσά για κάθε πρόσφυγα και μετανάστη και για κάθε αλλοδαπό και εν συνεχεία εισπράττουν κι άλλα χρήματα ως ποσά εγκατάστασης και για εμπόριο ειδών διαβίωσης.

Εν συνεχεία αναλαμβάνουν άλλες ΜΚΟ όπως η «Κιβωτός του Κόσμου» για να συνεχιστεί η κερδοφορία.

Τα γνωστά δουλεμπορικά κυκλώματα εκμεταλλεύονται τα παιδιά και σεξουαλικά και «εργασιακά» με κάθε τρόπο και μέσον ασχέτως θρησκεύματος και εθνικότητας.

Πολλοί δεν έχουν κατανοήσει πως οι ΜΚΟ είναι στην πραγματικότητα οργανισμοί στους οποίους τα κράτη εκχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους.

Ευθύνες που έπρεπε να αναλαμβάνει το κράτος, σκοπίμως επί σειρά δεκαετιών «αποδεικνύεται» ότι δεν μπορεί να τις αναλάβει ή δεν μπορεί να τις αναλάβει σωστά και στο τέλος τις αναλαμβάνουν οι… ιδιώτες.

Μόνο που αυτό από μόνο του θα έπρεπε να βάλει σε υποψίες άπαντες, καθώς οι ιδιώτες δεν ασχολούνται ποτέ με κάτι αν δεν υπάρχει κέρδος.

Το κέρδος πάντοτε κινεί την ιδιωτική πρωτοβουλία (και είναι λογικό γιατί έτσι σκέφτονται οι ιδιώτες) και για να επαυξηθεί αυτό συμβαίνουν πάντοτε πράγματα που βρίσκονται εκτός των ορίων της όποιας νομιμότητας.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ΜΚΟ είναι κατά την άποψη του παγκοσμιοποιητή Κλάους Σβαμπ η λύση για την μελλοντική κοινωνία!

Φυσικά, της ίδιας άποψης είναι και ο γνωστός «φιλάνθρωπος» και ουσιαστικός δημιουργός των ΜΚΟ, Τζορτζ Σόρος.

Μόνο γι’ αυτούς τους λόγους η στάση των κρατών απέναντι στις ΜΚΟ θα έπρεπε να αλλάξει άμεσα και δραστικά.

Οι ΜΚΟ που φέρνουν τα παιδιά των αλλοδαπών «τροφοδοτούν» εν συνεχεία άλλες ΜΚΟ που «φροντίζουν» για την… διαβίωσή τους και η εκμετάλλευση δεν σταματάει ποτέ και πουθενά…

Πηγή

Προβολές : 1,396


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα