Κοιτάξτε που φτάσαμε... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ” ΧΩΡΟΥ... !!!

Κοιτάξτε που φτάσαμε... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ” ΧΩΡΟΥ... !!!

21 Μαΐου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:897
Μοίρασέ το

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Κανένας Χρυσαυγίτης δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει τον εθνομηδενιστή Τσίπρα της συμφωνίας των Πρεσπών, το θαυμαστή του Μάο

Κοίτα ρε που μας έφτασε το δίδυμο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ με την προκλητική πρότασή τους να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι τους, τον … ΣΥΡΙΖΑ!!!

Να επικροτούμε την θέση Μιχαλολιάκου… που κι αυτός του Συστήματος είναι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πήρε σωστή θέση…

ΚασιδιαροΜπαρμπαρούσηδες, η Βλαχοπούλου ΕΓΡΑΨΕ!!!

Πετάξατε κι εσείς τη μάσκα…

ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ασφαλώς και ευρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου ο Αλέξης Τσίπρας και φαντάζεται πράγματα τα οποία ανήκουν στον χώρο του πολιτικού παραλόγου, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά αφού κατόρθωσε μέσα στο κόμμα του χάριν της καρέκλας της εξουσίας να είναι μαζί τροτσκιστές με σταλινικούς, ενώ είναι γνωστό ότι ο Στάλιν έδωσε την εντολή δολοφονίας του Τρότσκι, να είναι επιφανείς πρασινοφρουροί του ΠΑΣΟΚ κι ακόμη και καιροσκόποι της ψευτοδεξιάς. Με αφορμή μία σημερινή του δήλωση πρέπει να του δοθεί και η πρέπουσα απάντηση.

Όπως έγινε γνωστό:

“Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στο Mega, σύμφωνα με την οποία, η επιδίωξη του κόμματος είναι να αποσπάσει και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε, “στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς.Δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους”.”

Ας γνωρίζει, λοιπόν, ότι κανένας Χρυσαυγίτης δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει τον εθνομηδενιστή Τσίπρα της συμφωνίας των Πρεσπών, τον θαυμαστή του Μάο, που δολοφόνησε πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους,  τον οποιον όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του θαυμάζει.

ΚΑΝΕΝΑΣ αληθινός Χρυσαυγίτης Εθνικιστής δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Τσίπρα, ούτε κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”, τα οποία έστησαν την πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί δεν ανήκε στον βρόμικο κόσμο τους της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Όσο για τα περί δολοφόνων μη ξεχνάει ότι σε κόμματα της αριστεράς ανήκαν οι δολοφόνοι της κόκκινης τρομοκρατίας που ευθύνονται για πενήντα νεκρούς από το 1974 και ότι από το κόμμα του πήγαν μάρτυρες υπερασπίσεως στις δίκες τους.

Επιπλέον γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχουν καμία σχέση με την οποιαδήποτε δολοφονία οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που όντας αθώοι είναι στην φυλακή και θα έπρεπε να ντρέπεται την στιγμή που γίνεται στο Εφετείο η δίκη μας να μας καταδικάζει καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητος κάθε κατηγορουμένου. Αλλά πιο σεβασμό μπορεί να έχουν για την δικαιοσύνη οι θαυμαστές του μπολσεβικισμού;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

Πηγή: xrisiavgi.com

 

Πηγή

Προβολές : 897


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα