Κοιτάξτε ρε ποιοί “εκπαιδεύουν” τα παιδιά μας!!! Καθηγήτρια Πολιτικής Φιλοσοφίας ουσιαστικά χαρακτήρισε «φασίστες» όσους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επειδή... βρίζουν την κυβέρνηση!

Κοιτάξτε ρε ποιοί “εκπαιδεύουν” τα παιδιά μας!!! Καθηγήτρια Πολιτικής Φιλοσοφίας ουσιαστικά χαρακτήρισε «φασίστες» όσους συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επειδή... βρίζουν την κυβέρνηση!

27 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:701
Μοίρασέ το

 

ΕΚΠΑ: H πρόεδρος της Φιλοσοφικής στο «στόχαστρο» των φοιτητών για την «εμπρηστική» ανάρτησή της για τα Τέμπη

Όσον αφορά στην «εμπρηστική» ανάρτηση της Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου στο Facebook η οποία και ξεσήκωσε δικαιολογημένες αντιδράσεις, η καθηγήτρια Πολιτικής Φιλοσοφίας ανέφερε τα εξής: «Σήμερα στη διαδήλωση, τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν υβριστικά. Κατά του Μητσοτάκη, κατά της κυβέρνησης, κατά της αστυνομίας και των δημοσιογράφων. Δεν είχαν πολιτικό υπόβαθρο, ήταν βγαλμένα από τα φασιστικά κιτάπια της Χρυσής Αυγής.

Υβρεολόγιο – λόγος μίσους.

Μία ετεροχρονισμένη Βαϊμάρη με smart phones και apps. 

Αυτό το αυγό του φιδιού επωάζεται εδώ και καιρό – είναι μαύρο κι απολιτικό, κενό περιεχομένου κι απολύτως σκοτεινό…”…

 

 

Το τραίνο της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες… από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, στην συντριπτική πλειοψηφία, έχουμε να κάνουμε με “εκπαιδευτικούς” και ουχί με ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ…

Τα πανεπιστήμια, έγιναν χώρος κομματικοποίησης κυρίως των κουμ μουνιών και χώρος που αντί για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, οι φοιτητές διδάσκονται πως θα γίνουν … εκπρόσωποι των κομμάτων… 

Όσο για τους καθηγητές… ας μην γελιόμαστε… είναι όλοι τους σχεδόν, πυλώνες και σφηκοφωλιά κομματικών συμφερόντων και η οικογενειοκρατία, έχει βγάλει πολύ βαθιές ρίζες κυρίως στην ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και μόνο που την υπερασπίζεται η ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, μου αρκεί για να εξάγω τα συμπεράσματά μου…

 

Μια ανάρτηση της προέδρου της Φιλοσοφικής στο ΕΚΠΑ, Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου, στο Facebook, ήταν, ως φαίνεται, αρκετή για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε εκείνη και στους φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τις τελευταίες ημέρες φοιτητές του ΕΚΠΑ καταφέρονται εναντίον της καθηγήτριας Πολιτικής Φιλοσοφίας, καταλογίζοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι σε ανάρτησή της στο Facebook χαρακτήρισε «φασίστες» όσους διαδηλώνουν για το έγκλημα στα Τέμπη. Και, καθώς η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο πλευρές κλιμακώνεται, φοιτητές ζητούν, πλέον, την παραίτηση της κας Νικολαΐδου-Κυριανίδου από τη θέση της προέδρου της Φιλοσοφικής.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. 20.03.2023) κινητοποίηση του φοιτητικού συλλόγου μετά από απόφαση που πήρε από τη Γενική Συνέλευση στο γραφείο της Βάνας Νικολαΐδου, προέδρου του τμήματος Φιλοσοφίας, προκειμένου να τοποθετηθεί για την αισχρή ανάρτησή της σε σχέση με την κρατική δολοφονία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υποστήριξε πως οι εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και όλη τη χώρα, με βασικό αίτημα την απόδοση των ευθυνών στους πραγματικούς υπαίτιους, ότι είναι φασίστες. Στοχοποιώντας έτσι αρχικά τις ίδιες τις μαζικές λαϊκές διαδηλώσεις, τους συλλογικούς φορείς αλλά και τις ίδιες τις αποφάσεις των φοιτητών συλλόγων.

Ακόμα και μετά την κινητοποίηση του συλλόγου η ίδια με προκλητικό τρόπο συνέχισε να αναπαράγει και να επιμένει στην αρχική της τοποθέτηση η οποία είναι ίδια με αυτή της Νέας Δημοκρατίας και του Πορτοσάλτε και που αναπαράγουν όλα τα ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή η Κοσμητεία με παρουσία του κυρίου Χαλδαιάκη υποστήριξε την κυρία Νικολαΐδου, τονίζοντας πως οι φοιτητικοί σύλλογοι δεν έχουν κανένα λόγο να στοχοποιούν τέτοιες δηλώσεις!

Ο φοιτητικός σύλλογος της Φιλοσοφικής απαιτεί τώρα την παραίτηση της Βάνας Νικολαΐδου και την άμεση τοποθέτηση της Κοσμητείας επί του θέματος! ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!», έγραφαν στη σχετική ανακοίνωσή τους οι φοιτητές.

Όσον αφορά στην «εμπρηστική» ανάρτηση της Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου στο Facebook η οποία και ξεσήκωσε δικαιολογημένες αντιδράσεις, η καθηγήτρια Πολιτικής Φιλοσοφίας ανέφερε τα εξής: «Σήμερα στη διαδήλωση, τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν υβριστικά. Κατά του Μητσοτάκη, κατά της κυβέρνησης, κατά της αστυνομίας και των δημοσιογράφων. Δεν είχαν πολιτικό υπόβαθρο, ήταν βγαλμένα από τα φασιστικά κιτάπια της Χρυσής Αυγής.

Υβρεολόγιο – λόγος μίσους.

Μία ετεροχρονισμένη Βαϊμάρη με smart phones και apps. 

Αυτό το αυγό του φιδιού επωάζεται εδώ και καιρό – είναι μαύρο κι απολιτικό, κενό περιεχομένου κι απολύτως σκοτεινό.

Το κλώθουν οι φρικώδεις γενικεύσεις των… κωμικών και λοιπών κουτσομπολίστικων περσόνων της τηλεόρασης, που ανακάλυψαν τη λαϊκή οργή εν μέσω ανέκδοτων 3ης δημοτικού και κουτσομπολιών για έρωτες.

Τον φουντώνει ο λαϊκισμός πολιτικών στελεχών πρώτης γραμμής, που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την αψάδα τους.

Το τρέφει ο χυδαίος λόγος στα social media, όπου αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εχθρός».

Από την πλευρά της, η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ παίρνει θέση υπέρ της Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου, υπογραμμίζοντας ότι: «εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη στοχοποίηση της συναδέλφου καθηγήτριας Βάνας Νικολαΐδου-Κυριανίδου, Προέδρου του Τμήματος Φιλοσοφίας, στο κείμενο πρόσφατης Απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής “Κ. Βάρναλης”. Υποστηρίζουμε την ακαδημαϊκή ελευθερία και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των μελών της Φιλοσοφικής Σχολής να εκφράζουν ανεμπόδιστα τις απόψεις τους».

 

Πηγή

Προβολές : 701


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα