ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! ΟΗΕ 2030: Μια Ατζέντα Σφυρηλατημένη στον Ένατο Κύκλο της Κολάσεως, κάτω από το Banner του Σατανά

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! ΟΗΕ 2030: Μια Ατζέντα Σφυρηλατημένη στον Ένατο Κύκλο της Κολάσεως, κάτω από το Banner του Σατανά

2 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,496
Μοίρασέ το

 

Ο συγγραφέας G. Edward Griffin αποδοκιμάζει επίσης το κρυφό σχέδιο της Agenda: «Το βρώμικο μυστικό της ατζέντας είναι ότι είναι το γενικό σχέδιο του ΟΗΕ για την αλλαγή του παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος σε ολοκληρωτική συλλογικότητα.

Για να γίνει αυτό, οι άνθρωποι πρέπει να βασίζονται στο κράτος για τα πάντα, διαφορετικά δύσκολα μπορούν να ελεγχθούν.

Σημαίνει κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας για να μπορούν όλοι να συγκεντρώνονται και να συγκεντρώνονται σε πόλεις όπου μπορούν να μένουν στα διαμερίσματα που θα τους παραχωρήσει το κράτος.

Κανείς δεν πρέπει να έχει γη ή πηγή νερού, αφού όσοι μπορούν να καλλιεργήσουν τρόφιμα αποτελούν απειλή για μια κολεκτιβιστική κοινωνία επειδή δεν χρειάζονται τη βοήθεια του κράτους».

Η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030, η οποία – επίσης υπό το πρόσχημα του κοινού καλού – υιοθετήθηκε το 2015 από τα  193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών  ως «ένα σχέδιο δράσης που επινοήθηκε για την επίτευξη 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ) έως το έτος 2030».

 

 

 

 

Ίσως από τα πλέον αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030…

Να υπενθυμίσω, πως την ΑΤΖΕΝΤΑ 2021 την υπέγραψαν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, και την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…

Άντε να δω πότε θα ξυπνήσουμε… και θα εκτελέσουμε κυριολεκτικώς τους ζώντες και θα ξεθάψουμε τους θνησκοντες από την Ιερή Γη της Ελλάδας…

Και κυρίως πότε θα αντιληφθούμε πως έναν έναν, θα μας τελειώσουν…

ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ…

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όλα όσα πάντα θέλατε να μάθετε για τους SDG (αλλά φοβόσασταν να ρωτήσετε)

 

του Ντράγκαν Φιλίποβιτς

Πριν από εκατό χρόνια, το Σοβιετικό Κομμουνιστικό Κόμμα –με το πρόσχημα του κοινού καλού– δήμευσε γεωργική γη που ανήκε στους Κουλάκους (κατηγορία αγροτών), η οποία κατέληξε στοίχισε εκατομμύρια ζωές και οδήγησε την οικονομία δεκαετίες πίσω.

Οι ιδεολογικοί τους κληρονόμοι χρησιμοποιούν σήμερα παρόμοιες μεθόδους που υπαγορεύονται από την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030, η οποία – επίσης υπό το πρόσχημα του κοινού καλού – υιοθετήθηκε το 2015 από τα  193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών  ως «ένα σχέδιο δράσης που επινοήθηκε για την επίτευξη 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ) έως το έτος 2030».

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου άλματος προς τα εμπρός (1958-1962) το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα πραγματοποίησε αναγκαστική κολεκτιβοποίηση της γεωργίας, με αποτέλεσμα 45 εκατομμύρια θανάτους. Το Great Reset  είναι η σύγχρονη επανάληψη του

Το περίγραμμα της ημερήσιας διάταξης αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από τρεις δεκαετίες από τον Maurice Strong, Γενικό Γραμματέα της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (UNCED) το 1992, «Τρόπος ζωής και καταναλωτικά πρότυπα της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει υψηλή κατανάλωση κρέατος και μεγάλες ποσότητες κατεψυγμένων και Τα βολικά τρόφιμα, η χρήση ορυκτών καυσίμων, οι συσκευές, ο κλιματισμός στο σπίτι και στο χώρο εργασίας και η στέγαση στα προάστια δεν είναι βιώσιμα.»

Ο Στρονγκ προώθησε την τότε νέα θεωρία ότι το διοξείδιο του άνθρακα ήταν ένας ρύπος που επηρέαζε το κλίμα και εγκωμιάστηκε από την Telegraph ως « Ο άνθρωπος που εφηύρε την κλιματική αλλαγή », ενώ το  περιοδικό Quadrant  τον χαρακτήρισε «απατεώνα του κλίματος… που έκανε πολύ ωραία κοστίζοντας σε όλους αλλιώτικα… και περισσότερο από κάθε άλλο επαναπροσδιόρισε ένα ίχνος αερίου ως το εισιτήριο γεύματος για δεκάδες χιλιάδες λειτουργούς του κλίματος – τους ίδιους ανθρώπους των οποίων οι ελαφροί κληρονόμοι είναι σήμερα (2015) συγκεντρωμένοι στο Παρίσι».

«Ελέγχετε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα έθνη. ελέγχετε το φαγητό και εσείς ελέγχετε τους ανθρώπους». – Χένρι Κίσινγκερ

 

Καθαρό Μηδέν = Μηδενική Ζωή

 

Η λύση της ατζέντας για την «κλιματική αλλαγή» είναι  το σχέδιο Net Zero για τη μείωση των «ατμοσφαιρικών ρύπων» που ορίζει τον άνθρακα και το άζωτο ως τους κύριους παραβάτες – παρά το γεγονός ότι ο άνθρακας είναι το  κύριο συστατικό  της ζωής στη γη με το CO2 να είναι  βασική θρεπτική ουσία  για τα φυτά. ενώ το άζωτο είναι  απαραίτητο για την ανάπτυξη των φυτών .

Τα ιστορικά δεδομένα δείχνουν ότι τα τρέχοντα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι χαμηλά σε σύγκριση με περιόδους που ο πλανήτης ήταν πολύ πιο πράσινος, και είναι καλά τεκμηριωμένο ότι το  βέλτιστο επίπεδο CO2  για τα φυτά είναι πολλαπλάσια από τα σημερινά  420 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο). Η δραστική μείωση που οραματίζεται το Net Zero είναι πιθανό να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή στη γη.

Ο Maurice Strong περιέγραψε τον εαυτό του ως «σοσιαλιστή στην ιδεολογία, καπιταλιστή στη μεθοδολογία»

Γεννήτριες για την αύξηση των επιπέδων CO2  στα θερμοκήπια στα 1.500 ppm ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη των φυτών

Το επίπεδο CO2 της ατμόσφαιρας  ξεπέρασε τα 5.000 ppm κατά την  περίοδο της Κάμβριας  πριν από 550 εκατομμύρια χρόνια. τα τελευταία 150 εκατομμύρια χρόνια το επίπεδο του CO2 έχει μειωθεί κατά 90% και τώρα είναι 420 ppm

Σε τέσσερις προηγούμενες διαπαγετώδεις περιόδους, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες ήταν 2°C – 4°C (3,6°F – 7,2°F) πάνω από τον σημερινό μέσο όρο, καθώς οι ιπποπόταμοι περιπλανιόταν στην ευρωπαϊκή ήπειρο πριν από 120.000 χρόνια

Η Γη έχει βιώσει  τέσσερις εποχές παγετώνων τα τελευταία μισό εκατομμύριο χρόνια, οι οποίες διήρκεσαν κατά μέσο όρο περίπου 100.000 χρόνια. τα τελευταία 11.500 χρόνια η Γη γνώρισε μια περίοδο μεσοπαγετώνων που επέτρεψε στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη γεωργία και την οικοδόμηση πολιτισμών. Είναι άγνωστο πότε έρχεται η επόμενη εποχή των παγετώνων,  μόνο που είναι αναπόφευκτο .

Σε τέσσερις προηγούμενες διαπαγετώδεις περιόδους, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες ήταν 2°C – 4°C (3,6°F – 7,2°F) πάνω από  τον σημερινό μέσο όρο  , καθώς οι ιπποπόταμοι  περιπλανιόταν  στην ευρωπαϊκή ήπειρο πριν από 120.000 χρόνια

Το επίπεδο CO2 της ατμόσφαιρας ξεπέρασε τα 5.000 ppm κατά την περίοδο της Κάμβριας πριν από 550 εκατομμύρια χρόνια. τα τελευταία 150 εκατομμύρια χρόνια το επίπεδο του CO2 έχει μειωθεί κατά 90% και τώρα είναι 420 ppm

 

Πλούσιοι ερασιτέχνες εναντίον φτωχών επαγγελματιών

 

Η καλά χρηματοδοτούμενη αφήγηση της «κλιματικής αλλαγής» και η εξάρτησή της από την ψευδοεπιστήμη και τη χειραγώγηση δεδομένων είναι πανομοιότυπη με την πλοκή του Covid, η οποία επιτρέπει την παρουσίαση μιας ενιαίας εκδοχής «γεγονότων» και για όλους όσοι είναι αντίθετοι στο να χαρακτηρίζονται δυνατά ως «αντι- vaxxers, “climate deniers” και “anti-science”, ενώ οι αντικειμενικοί ειδικοί εξοστρακίζονται και η καθιερωμένη επιστήμη αγνοείται.

Αυτό φάνηκε το 2020, όταν 930.000 επαγγελματίες υγείας υπέγραψαν τη  Διακήρυξη του Great Barrington, η οποία αναφέρει: «Ως επιδημιολόγοι μολυσματικών ασθενειών και επιστήμονες δημόσιας υγείας έχουμε σοβαρές ανησυχίες για τις επιζήμιες επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία των επικρατουσών πολιτικών για τον COVID-19 και προτείνουμε μια προσέγγιση καλέστε το Focused Protection.”

Ομοίως, η  αναφορά του Όρεγκον  που υπογράφηκε από 32.000 ειδικούς για το κλίμα, αγνοήθηκε εντελώς από τα μέσα ενημέρωσης. Η αναφορά αναφέρει: «Τα προτεινόμενα όρια για τα αέρια του θερμοκηπίου θα βλάψουν το περιβάλλον, θα παρεμπόδιζαν την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας και θα βλάψουν την υγεία και την ευημερία της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχουν πειστικά  επιστημονικά στοιχεία  ότι η ανθρώπινη απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα, μεθανίου ή άλλων αερίων του θερμοκηπίου προκαλεί ή θα προκαλέσει, στο άμεσο μέλλον, καταστροφική θέρμανση της ατμόσφαιρας της Γης και διαταραχή του κλίματος της Γης.

Επιπλέον, υπάρχουν σημαντικές επιστημονικές ενδείξεις ότι οι αυξήσεις στο διοξείδιο του άνθρακα της ατμόσφαιρας παράγουν πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στο φυσικό φυτικό και ζωικό περιβάλλον της Γης».

Η ατμόσφαιρα της Γης αποτελείται από 78% άζωτο, 21% οξυγόνο και 1% ανενεργά αέρια, εκ των οποίων το 0,036% είναι CO2

Η ατμόσφαιρα της Γης αποτελείται από 78% άζωτο, 21% οξυγόνο και 1% ανενεργά αέρια, εκ των οποίων το 0,036% είναι CO2

Ο Νορβηγός βραβευμένος με Νόμπελ, φυσικός Δρ. Ivar Giaever και 1.200 επιστήμονες εξέδωσαν επίσης την  Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα  δηλώνοντας: «Δεν  υπάρχει κλιματική έκτακτη ανάγκη . Επομένως, δεν υπάρχει λόγος πανικού και συναγερμού. Το CO2 δεν είναι ρύπος. Είναι απαραίτητο για όλη τη ζωή στη Γη. Το πρόσθετο CO2 στον αέρα έχει προωθήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας. Ωστόσο, υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι τα μέτρα μετριασμού του CO2 είναι τόσο επιζήμια όσο και δαπανηρά. Αντιτιθέμεθα σθεναρά στην επιβλαβή και μη ρεαλιστική πολιτική καθαρού μηδενικού CO2 που προτείνεται για το 2050».

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΞΗ → ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ → ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Πέντε δεκαετίες κλιματικού συναγερμού: κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 με βάση την «πλανητική βαθιά κατάψυξη» και στη συνέχεια μια δεκαετία αργότερα στην «υπερθέρμανση του πλανήτη». Δεδομένου ότι καμία από τις τρομερές προβλέψεις δεν επαληθεύτηκε, έχει μετατραπεί σε «κλιματική αλλαγή».

Σύμφωνα με τον Δρ Τιμ Μπαλ:

« Η προπαγάνδα για την αλλαγή του κλίματος  έχει σχεδιαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη για ένα μόνο πράγμα: για να παρασύρει τον κόσμο στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την πράσινη ατζέντα της. Μασκαρεύεται ως καλοσύνη που σώζει τον κόσμο, αλλά είναι επιβλαβές για τον κόσμο και είναι αντιανθρώπινο».

Η μικρή μειοψηφία που έχει πέσει στη διαφημιστική εκστρατεία της κλιματικής αλλαγής αποτελείται από εκείνους που επωφελούνται από τα διάφορα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το κράτος καθώς και από τους μαθητές που παραλείπουν το μάθημα, χάρη στις  διαμαρτυρίες του Fridays for Future  and  Extinction Rebellion  . Παρά την υστερία και την  ανελέητη προπαγάνδα , μια πρόσφατη  δημοσκόπηση της Gallup  διαπίστωσε ότι μόνο το 3% των Αμερικανών θεωρεί ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί ανησυχία, ενώ μια  έρευνα των New York Times  κατέγραψε το κλίμα ως πρόβλημα για το 1% των ερωτηθέντων.

1989: Αξιωματούχος του ΟΗΕ για το περιβάλλον προειδοποιεί ότι ολόκληρα έθνη θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης μέχρι το 2000 λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά σύμφωνα με τους μετρητές παλίρροιας τα επίπεδα της θάλασσας είναι σταθερά ή πέφτουν

 

Αυτοί οι τίτλοι είναι πολυσύχναστοι στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης

Αυτός είναι ο λόγος που η Big Tech  λογοκρίνει ενεργά ιστορίες  που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη αποκάλυψη ότι τα Ηνωμένα Έθνη και το WEF έχουν χρησιμοποιήσει 110.000 « πολεμιστές πληροφοριών  για να ρυθμίσουν το διαδίκτυο και να καταστείλουν την παραπληροφόρηση» – κυρίως για το θέμα του Big C: Covid και Κλίμα.

1989: Αξιωματούχος του ΟΗΕ για το περιβάλλον προειδοποιεί ότι ολόκληρα έθνη θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης μέχρι το 2000 λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά σύμφωνα με τους μετρητές παλίρροιας  τα επίπεδα της θάλασσας είναι σταθερά ή πέφτουν

Ως εκ τούτου, οι υποστηρικτές του Net Zero εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην κατήχηση των Gen Z και Gen A που διδάσκονται την Πράσινη Ατζέντα από μικρή ηλικία, συμπεριλαμβανομένου ότι οι άνθρωποι είναι η μάστιγα του πλανήτη και πώς πρέπει να αποδεχτούν πολλούς περιορισμούς για να ξεπεραστούν την «κλιματική κρίση», συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης λίγου ή καθόλου κρέατος  και επίσης το γεγονός ότι πιθανότατα θα είναι η πρώτη γενιά σε έναν αιώνα που  δεν θα έχει αυτοκίνητο.

Η αρμάδα του Πενταγώνου έχει υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από  140 χώρες  , αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να αποφύγει την οργή της Γκρέτα Τούνμπεργκ, ενός παγκοσμιοποιητικού εργαλείου – όπως και το Πεντάγωνο

USS Ronald Reagan (CVN 76) VAQ 141 – Η αρμάδα του Πενταγώνου έχει υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από 140 χώρες, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να αποφύγει την οργή της Γκρέτα Τούνμπεργκ, ενός παγκοσμιοποιητικού εργαλείου – όπως και το Πεντάγωνο

 

Παραπλανητικοί στόχοι της ατζέντας

Η Ατζέντα 2030 αποτελείται από 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), των οποίων οι διακηρυγμένοι στόχοι είναι η επίτευξη «ειρήνης, διπλωματίας και διεθνούς συνεργασίας… για να προχωρήσει ο κόσμος προς το 2030 και μετά», αλλά πίσω από τους ευγενείς στόχους κρύβεται μια  κομμουνιστική ιδεολογία που τοποθετεί συλλογικά συμφέροντα πάνω από αυτά του ατομικού.

Η ατζέντα στοχεύει στον έλεγχο κάθε πτυχής της οικονομίας μονοπωλώντας την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων και αλλάζοντας την παραγωγή και την κατανάλωση αγαθών, όπως επιβεβαιώθηκε από τη  Σύνοδο Κορυφής των Συστημάτων Τροφίμων του ΟΗΕ  πέρυσι, η  πλατφόρμα της οποίας  ήταν να «ξεκλειδώσει την καινοτομία που θα μεταμορφώσει και θα βελτιώσει την παγκόσμια τροφή μας σύστημα σε ευθυγράμμιση με την Ατζέντα του 2030 και τους 17 ΣΒΑ», και «εστίαση στον ρόλο των δεδομένων και των ψηφιακών οικοσυστημάτων, της γνώσης και της τεχνολογίας», που περιλαμβάνει την εισαγωγή  δικαιωμάτων άνθρακα  για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Κλάους Σβάμπ

Ο θαυμαστής του Λένιν Klaus Schwab στο WEF του 2022:

«Ας είμαστε επίσης ξεκάθαροι, το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς, το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα όπως εσείς εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Έχουμε τα μέσα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου»

Σύμφωνα με τον Alex Newman, η έννοια της χρήσης του  φαγητού ως όπλου  είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των κομμουνιστικών καθεστώτων εδώ και εκατό χρόνια, καθώς και «… χαρακτηριστικό των ίδιων ανθρώπων που προωθούν ανοιχτά την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030, τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης , ακόμη και το  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ .

Ένα από τα πράγματα που αγαπούσαν οι κομμουνιστές είναι να δημιουργούν σπανιότητα και να δημιουργούν εξαρτημένα άτομα. Εφόσον έχετε ανεξάρτητους ανθρώπους που είναι σε θέση να φροντίζουν τον εαυτό σας, δεν υπάρχει πραγματικά καμία ανάγκη η κυβέρνηση να διαχειρίζεται τη ζωή σας και να ελέγχει όλα όσα κάνετε. Οι Αμερικανοί είναι καλά παραδείγματα. Όσο η παραγωγή τροφίμων είναι ευρέως διαδεδομένη και βρίσκεται στα χέρια ανεξάρτητων παραγωγών, γίνεται πολύ δύσκολο να κάνεις τους ανθρώπους να λυγίσουν στη θέλησή σου».

Ο Νιούμαν πιστεύει ότι ο ΟΗΕ θέλει τελικά να απαλλαγεί από την ιδιωτική ιδιοκτησία γης, «Το βλέπουμε αυτό σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ολλανδία. Θέλουν να απομακρύνουν τους μικροκαλλιεργητές, ακόμη και τους μεσαίους αγρότες, από τη γη τους, και… να τα θέσουν όλα υπό τον έλεγχο αυτών –νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλος όρος για να το περιγράψουν– οι φασιστικές συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Μία από τις λύσεις που υποστηρίζει το WEF για τη μείωση των παγκόσμιων αερίων του θερμοκηπίου είναι η  αντικατάσταση των τροφών που προέρχονται από ζώα  με εναλλακτικές μορφές πρωτεΐνης, όπως  έντομα  και πρωτεΐνες που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, κάτι που πολύ πιθανόν θα έθετε εκτός λειτουργίας τους περισσότερους αγρότες που καλλιεργούν καλλιέργειες για ζώα.

Ο συγγραφέας G. Edward Griffin αποδοκιμάζει επίσης το κρυφό σχέδιο της Agenda: «Το βρώμικο μυστικό της ατζέντας είναι ότι είναι το γενικό σχέδιο του ΟΗΕ για την αλλαγή του παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος σε ολοκληρωτική συλλογικότητα. Για να γίνει αυτό, οι άνθρωποι πρέπει να βασίζονται στο κράτος για τα πάντα, διαφορετικά δύσκολα μπορούν να ελεγχθούν. Σημαίνει κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας για να μπορούν όλοι να συγκεντρώνονται και να συγκεντρώνονται σε πόλεις όπου μπορούν να μένουν στα διαμερίσματα που θα τους παραχωρήσει το κράτος. Κανείς δεν πρέπει να έχει γη ή πηγή νερού, αφού όσοι μπορούν να καλλιεργήσουν τρόφιμα αποτελούν απειλή για μια κολεκτιβιστική κοινωνία επειδή δεν χρειάζονται τη βοήθεια του κράτους».

Σρι Λάνκα: Ανατομία ενός αποτυχημένου πειράματος

Το Net Zero, το βασικό στοιχείο της ατζέντας, περιλαμβάνει την εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων και τη μετάβαση στην «πράσινη ενέργεια» για την οποία   σχεδιάστηκε η μέτρηση ESG – Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διακυβέρνηση – για την αξιολόγηση της εταιρικής και της χώρας ευθυγράμμισης με τους SDG.

Η Σρι Λάνκα, της οποίας ο Υπουργός Περιβάλλοντος Mahinda Amaweera το 2020  δήλωσε  μια κυβερνητική πρωτοβουλία για να «σώσει τη γη από τη δική μας κακή χρήση γεωμηχανικής, απληστία και εγωισμό», έγινε το παιδί αφίσας του WEF όταν απαγόρευσε τα χημικά λιπάσματα  πέρυσι και υπέγραψε την  ταξινόμηση της πράσινης χρηματοδότησης.  με την International Finance Corporation και  βραβεύτηκε  με σχεδόν τέλεια βαθμολογία ESG 98,1 για τις προσπάθειές της, ενώ η Σουηδία βρίσκεται στο 96,1 και οι Ηνωμένες Πολιτείες στο 50,7. Ωστόσο, τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτών των μέτρων δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι  αποδόσεις ρυζιού  μειώθηκαν στο μισό, οι προμήθειες καυσίμων  κατέρρευσαν  και ο πληθυσμός  ξεσηκώθηκε ., αναγκάζοντας το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να αφαιρέσει ένα άρθρο από το 2018 που  επαίνεσε τη Σρι Λάνκα  ότι πρόκειται να ενταχθεί στη  λέσχη των πλούσιων χωρών  έως το 2025, χάρη στο WEF και την πράσινη οικονομία.

Σύμφωνα με την Republican Daily, «Οι ανθισμένες ιστορίες  της «βιολογικής» γεωργίας και της σωτηρίας του πλανήτη έχουν πλέον αντικατασταθεί από τη φρίκη, καθώς οι κορυφαίες εξαγωγές του νησιωτικού έθνους έχουν χαθεί. Οι άνθρωποι λιμοκτονούν, δεν μπορούν να πάρουν φυσικό αέριο ή ηλεκτρισμό και κανένας από τους παγκοσμιοποιητές που χρησιμοποίησαν τη Σρι Λάνκα ως δοκιμαστήριο για τις πράσινες φαντασιώσεις τους δεν έρχεται να βοηθήσει. Αν όλα αυτά ακούγονται γνωστά, αυτό οφείλεται στο ότι το ίδιο πράγμα παίζει αυτή τη στιγμή στην Ολλανδία».

Η Red State  ανέφερε , «Στην Ολλανδία, οι αγρότες διαμαρτύρονται αφού οι ηγέτες τους υπέγραψαν μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη δραματική μείωση των εκπομπών αζώτου. Λάβετε υπόψη, ότι αυτή η απόφαση ήρθε ακόμη και καθώς ήταν προφανές ότι αυτές οι πολιτικές βρίσκονταν στο μέσο της καταστροφής της οικονομίας της Σρι Λάνκα. Οι υστερικοί του κλίματος  απλά δεν ενδιαφέρονται για το ποιον βλάπτουν ενώ ακολουθούν τις ανόητες, αναποτελεσματικές «πράσινες» πολιτικές τους. Θα πρέπει να είναι προφανές σε όλους όσοι έχουν αίσθηση ότι ο κόσμος χρειάζεται τροφή για να συντηρήσει τον πληθυσμό του. Το να επιτεθείς σε αυτόν τον τομέα της ανθρώπινης παραγωγής είναι αυτοκτονικό, ωστόσο αυτό ακριβώς κάνουν οι ριζοσπάστες του κλίματος. Ακολουθούν το παράδειγμα ενός Σουηδού εφήβου για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών τους πολιτών».

Ωστόσο, όπως σημειώνεται από τους The Epoch Times σε άρθρο με τίτλο «Οι Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες γίνονται ακτιβιστές ESG», οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πτοήθηκαν από αυτές τις αποτυχίες, με τον Μπάιντεν να ανακοινώνει ένα « σχέδιο ολόκληρης της κυβέρνησης » για την εφαρμογή της περιβαλλοντικής ατζέντας: Από τότε που ανέλαβε ο Τζο Μπάιντεν την προεδρία πριν από σχεδόν δύο χρόνια, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακατευθύνει σχεδόν κάθε ομοσπονδιακό φορέα προς τον ακτιβισμό για «κλίμα και κοινωνική δικαιοσύνη και ευθυγράμμιση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με την εταιρική περιβαλλοντική, κοινωνική και διακυβέρνηση ( ESG ). κίνηση.”

Σοβιετική αφίσα από τη δεκαετία του 1920: “Κτυπήστε αυτούς που εμποδίζουν την υλοποίηση του σχεδίου” – η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς η γη δημεύεται ξανά από αγρότες που αρνούνται να συμμορφωθούν με το κρατικό σχέδιο

Αναλογικά v. Ψηφιακά Πορτοφόλια

Το ανάλογο των ESG για μεμονωμένα άτομα είναι το PCA – Personal Carbon Allowance που επινοήθηκε για την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα του καθενός. Σύμφωνα με μία μελέτη Nature  , «…τα PCA θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στην επίτευξη φιλόδοξων στόχων μετριασμού του κλίματος… οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη για βιώσιμη ανάπτυξη, μαζί με την ανάγκη για ανάκαμψη χαμηλών εκπομπών άνθρακα από την κρίση του COVID-19, ανοίγουν ένα νέο παράθυρο ευκαιρίας για PCA. Επιπλέον, παρουσιάζουμε αρχές σχεδιασμού που βασίζονται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη μελλοντική υιοθέτηση των PCA».

Σημειώνουν επίσης ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, «περιορισμοί στα άτομα για χάρη της δημόσιας υγείας και μορφές ατομικής λογοδοσίας και ευθύνης που ήταν αδιανόητες μόλις ένα χρόνο πριν, έχουν υιοθετηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους… που μπορεί να είναι πιο έτοιμοι να αποδεχθούν την παρακολούθηση και περιορισμοί που σχετίζονται με τα PCA για την επίτευξη ενός ασφαλέστερου κλίματος και τα πολλά άλλα οφέλη».

Η μόνη προϋπόθεση για την ευρεία υιοθέτηση των PCA είναι η εξάλειψη των μετρητών και η αντικατάστασή τους με ψηφιακό νόμισμα. Η Σουηδία ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που εισήγαγε το χαρτονόμισμα το 1661, αλλά τον Μάρτιο του 2023 θα γίνει η πρώτη κοινωνία χωρίς μετρητά στον κόσμο και οι κεντρικές τράπεζες παντού προσπαθούν σκληρά να εισαγάγουν  CBDC – Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας – που πρόκειται να αντικαταστήσουν τραπεζογραμμάτια ως μέσο πληρωμής.

Πρελούδιο των PCA: Η τράπεζα NatWest του Ηνωμένου Βασιλείου υπολογίζει ήδη το μηνιαίο αποτύπωμα άνθρακα των πελατών της

Η Barbara Baarsma , Διευθύνουσα Σύμβουλος της Rabo Carbon Bank, αποκαλύπτει την προσέγγιση καρότου και ραβδιού για τη λήψη έγκρισης για το  ψηφιακό πορτοφόλι : «Ας διασφαλίσουμε ότι κάθε νοικοκυριό ή κάθε πολίτης στην Ολλανδία θα έχει ένα σταθερό ποσό δικαιωμάτων εκπομπής άνθρακα. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν εκπέμπουμε περισσότερες από το ετήσιο όριο μας. Τα δικαιώματα εκπομπών σας θα αποθηκευτούν σε ένα Carbon Wallet. Έτσι, αν θέλω να πετάξω, θα αγόραζα κάποια δικαιώματα εκπομπών άνθρακα από κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πετάξει, για παράδειγμα. Με αυτόν τον τρόπο, αυτός ο φτωχός μπορεί να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα. Ή αν κάποιος ζει σε ένα μικρό σπίτι, μπορεί να πουλήσει τα δικαιώματα εκπομπής του σε κάποιον που ζει σε ένα μεγάλο σπίτι, με αυτόν τον τρόπο οι φτωχοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από την πράσινη οικονομία».

Στην Ινδία, χάρη στο Aadhaar – το μεγαλύτερο σύστημα βιομετρικής ταυτότητας στον κόσμο – οι πολίτες  πρέπει να χάσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, το πρόσωπο και την ίριδά τους για να λάβουν επιδόματα τροφής, υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικής ασφάλισης. Ενώ το Aadhar υποτίθεται ότι θα βελτιώσει την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, έχει γίνει ένα εργαλείο που όχι μόνο κατέστρεψε την ιδιωτική ζωή αλλά και αμέτρητες ζωές, καθώς περίπου δύο εκατομμύρια άτομα έχασαν την πρόσβαση  στα επιδόματά τους, συμπεριλαμβανομένων πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιών που δεν είχαν πρόσβαση στο σχολείο και οι γυναίκες δεν μπορούσαν για πρόσβαση στη φροντίδα μητρότητας.

Οι Μαλδίβες είναι  οι πρώτες που εισήγαγαν την  παγκόσμια ταυτότητα που  προβλέπεται από την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 . αυτό το ψηφιακό ελβετικό μαχαίρι αντικαθιστά την εθνική ταυτότητα,  την κάρτα πληρωμής , το διαβατήριο, την άδεια οδήγησης και την κάρτα ασφάλισης υγείας, επιτρέποντας στις αρχές να απενεργοποιούν όλες τις λειτουργίες του εάν ο κομιστής, για παράδειγμα, χάσει ένα υποχρεωτικό  ραντεβού εμβολιασμού

Η δημόσια υγεία ως δικαιολογία για τον φασισμό:  Πελάτες τραπεζών των  οποίων οι καταθέσεις είχαν παγώσει δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις στο Zhengzhou καθώς οι κωδικοί QR υγείας τους έγιναν κόκκινοι από τις τοπικές αρχές του ΚΚΚ, δηλώνοντάς τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία

Ο αρχηγός των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες έκρουσε τον γνωστό συναγερμό για το κλίμα στη σύνοδο κορυφής της COP27 στην Αίγυπτο, δηλώνοντας: «Η ανθρωπότητα έχει μια επιλογή: να συνεργαστεί ή να χαθεί», ενώ ο κεντρικός ομιλητής Mark Carney αποκάλυψε ότι η μετάβαση στο Net Zero αντιπροσωπεύει «τη μεγαλύτερη εμπορική ευκαιρία της εποχής μας. », και ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα «πρέπει να επανασυνδεθεί για να χρηματοδοτήσει ανεμόμυλους, βιοκαύσιμα και ηλιακούς συλλέκτες χρησιμοποιώντας πράσινα ομόλογα, πράσινους χρηματοοικονομικούς δείκτες και πράσινα ψηφιακά νομίσματα».

Περισσότερο ζεστός αέρας στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα COP27: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε έναν αυτοκινητόδρομο για την κλιματική κόλαση», προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες «ο αγώνας για έναν ζωντανό πλανήτη θα κερδηθεί ή θα χαθεί αυτή τη δεκαετία».

Τα «πράσινα διαβατήρια», οι κωδικοί QR και τα ψηφιακά πορτοφόλια πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε επερχόμενα lockdown και ταξιδιωτικούς περιορισμούς που θα δικαιολογούνται εναλλακτικά από τις μελλοντικές πανδημίες και την διαρκώς παρούσα κλιματική αλλαγή .

Στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής στην Ινδονησία, η G20 εξέδωσε επίσημο διάταγμα υπέρ των διαβατηρίων εμβολίων για όλα τα μελλοντικά διεθνή ταξίδια , ενώ ο Γερμανός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ  άφησε τη γάτα να βγει από την τσάντα ήδη από το 2020 όταν δήλωσε: «Πράγματι, ένα εμβόλιο κατά Το CO2 δεν θα υπάρξει ποτέ. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, μέτρα ανάλογα με τους περιορισμούς στις προσωπικές ελευθερίες κατά τον έλεγχο της πανδημίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή».

Λόγω του Πανδημικού Πανικού «η ανθρωπότητα δέχεται 130  δισεκατομμύρια μάσκες προσώπου ετησίως, οι περισσότερες από τις οποίες δεν είναι βιοδιασπώμενες και τελικά καταλήγουν σε ωκεανούς και άλλα υδάτινα σώματα… που είναι πιθανό να εισέλθουν στην τροφική μας αλυσίδα». Ενώ εκατομμύρια άχρηστες μάσκες πετούν καθημερινά σε όλο τον πλανήτη, η διανομή τροφίμων δεν αποτελεί προτεραιότητα:  800 εκατομμύρια λιμοκτονούν  καθώς το 1/3 της παραγόμενης τροφής  σπαταλάται , αρκετά για να  ταΐσει 3 δισεκατομμύρια

«Το «The Great Reset» καλύπτεται με την ανθρωπιστική γλώσσα της «προστασίας» της ανθρώπινης υγείας, του περιβάλλοντος και άλλων καλοπροαίρετων στόχων. Αλλά ο στόχος είναι να αλλάξουμε ριζικά τις οικονομίες, τις πολιτικές, τις κοινωνίες και, πολύ σημαντικό, τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος άνθρωπος» – Disident Signposts

Τα Πράσινα Μαθηματικά δεν αθροίζονται

 

Σύμφωνα με τον  Mark P. Mills  του Ινστιτούτου του Μανχάταν, εάν επρόκειτο να καλύψουμε ολόκληρη την ηπειρωτική Αμερική με ηλιακούς συλλέκτες, δεν θα παρέχαμε τη μισή από την τρέχουσα ηλεκτρική ενέργεια της Αμερικής. «Το πετρέλαιο έχει 5.000% υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα από τις μπαταρίες και κοστίζει λιγότερο από  0,50 δολάρια για την αποθήκευση ενός βαρελιού πετρελαίου  ή το ισοδύναμό του σε φυσικό αέριο, αλλά 200 δολάρια για την αποθήκευση της ισοδύναμης ποσότητας ενέργειας σε μπαταρίες. Η ενέργεια που παράγεται από αιολικά και ηλιακά πάρκα, η οποία πρέπει να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση – για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην Ευρώπη – θα απαιτούσε μπαταρίες αξίας 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και θα χρειαζόταν 400 χρόνια για να κατασκευαστεί».

Καθαρό Μηδέν = Μηδενική ενέργεια χωρίς ορυκτά καύσιμα, Μηδενική τροφή χωρίς λιπάσματα και Μηδενική ζωή χωρίς ελευθερίες

Για πάνω από έναν αιώνα, οι παγκοσμιοποιητές βασίστηκαν στην εγελιανή διαλεκτική του προβλήματος-αντίδρασης-λύσης δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις που απαιτούν προκαθορισμένες λύσεις. Εκτός από τους πολέμους και τις πανδημίες, η κλιματική αλλαγή είναι ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να σφίξει την λαβή τους στην ανθρωπότητα. Και με κάθε σκηνοθετημένο γεγονός, οι απλοί άνθρωποι χάνουν πρόσθετο πλούτο – που ρέει στα ταμεία όσων βρίσκονται στην κορυφή, και περισσότερες ελευθερίες – που παραιτούνται στο όνομα της «ασφάλειας».

Οπλισμός καιρού : κάθε πλημμύρα, κάθε ξηρασία, κάθε κύμα καύσωνα και κάθε καταιγίδα αξιοποιούνται πλέον από τα μέσα ενημέρωσης ως απόδειξη της « Κλιματικής Αλλαγής »

Ο Δρ. Kyle Merritt στο π.Χ. διέγνωσε έναν ασθενή με τη νέα πάθηση « που πάσχει από την κλιματική αλλαγή » και ήταν η έμπνευση για την παγκόσμια πρωτοβουλία « Γιατροί για την πλανητική υγεία » που καλεί τις κυβερνήσεις να κηρύξουν «Κλιματική και Οικολογική Έκτακτη Ανάγκη… για την προστασία των ανθρώπων και ευημερία του οικοσυστήματος»

«Η Μεγάλη Επαναφορά» καλύπτεται από την ανθρωπιστική γλώσσα της «προστασίας» της ανθρώπινης υγείας, του περιβάλλοντος και άλλων φιλανθρωπικών στόχων. Αλλά ο στόχος είναι να αλλάξουμε ριζικά τις οικονομίες, τις πολιτικές, τις κοινωνίες και, πολύ σημαντικό, τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος άνθρωπος» – Disident Signposts

Η ανθρώπινη ατμοσφαιρική ρύπανση δεν αποτελεί απειλή για το μέλλον της ευφυούς ζωής στη γη – αλλά η ρύπανση του ανθρώπινου μυαλού από τα  μονοπωλιακά μέσα ενημέρωσης των παγκοσμιοποιητών  . Δυσαρεστημένη με τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πλούτου, η αυτοαποκαλούμενη ελίτ επιδιώκει να κυριαρχήσει σε όλα –  φυσικούς πόρους ,  παραγωγή τροφίμωνανθρώπινο DNAατμόσφαιρα  και να παρασύρει τους πάντες σε  έξυπνες πόλεις  , όπου κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους θα είναι μικροδιαχείριση.

«Όλος ο στόχος της πρακτικής πολιτικής είναι να κρατήσει τον λαό σε ανησυχία και, ως εκ τούτου, θορυβώδης για να οδηγηθεί στην ασφάλεια, απειλώντας τον με μια ατελείωτη σειρά από hobgoblins, όλα τους φανταστικά» – HL Mencken

Οι ενδιάμεσοι βαθμοί της ατζέντας

Επτά χρόνια μετά το πέρασμά του – και στα μισά του δρόμου για την προγραμματισμένη κορύφωση του 2030, και κρίνοντας από την ταχεία αποβιομηχάνιση και την απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδου, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ισχυρά η επιτυχής εκπλήρωση των περισσότερων από τους πραγματικούς στόχους της Ατζέντας.

Το σαράντα τοις εκατό των  μικρών και μεσαίων εταιρειών των ΗΠΑ  δεν επέζησαν από τα lockdown του Covid, πάνω από εκατό  εργοστάσια τροφίμων και κέντρα διανομής  έχουν  καεί  και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς  προτείνει τώρα έναν κανονισμό  που μπορεί να χρεοκοπήσει τους μικρομεσαίους αγρότες επιβάλλοντας « εισηγμένες εταιρείες να αναφέρουν τις εκπομπές άνθρακα και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το κλίμα και να αναφέρουν τέτοιες πληροφορίες από οποιεσδήποτε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται.»

Στην Ευρώπη, η  απαγόρευση του ρωσικού  πετρελαίου και λιπασμάτων λόγω του μακροχρόνιου προγραμματισμένου  πολέμου στην Ουκρανία  ωθεί τις οικονομίες σε  ύφεση , καθώς κάποτε ισχυρές  γερμανικές  και  βρετανικές  βιομηχανίες αντιμετωπίζουν κατάρρευση λόγω του υψηλού ενεργειακού κόστους.

Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα για την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με την έκθεση ΣΒΑ του Ιουνίου 2022  , «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κόσμος δεν σημειώνει πλέον πρόοδο στους ΣΒΑ. Απαιτείται ένα παγκόσμιο σχέδιο για τη χρηματοδότηση των ΣΒΑ. Στα μέσα της πορείας προς το 2030, οι προσπάθειες πολιτικής και οι δεσμεύσεις που υποστηρίζουν τους ΣΒΑ διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των χωρών, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της G20».

Οι αγρότες και οι υποστηρικτές τους σε όλο τον κόσμο  οργανώνουν μαζικές διαμαρτυρίες , ενώ εκατομμύρια  τραυματισμοί  και θάνατοι από εμβόλια mRNA δεν μπορούν πλέον να  κρυφτούν από τα μέσα ενημέρωσης  , καθώς η «πανδημία των μη εμβολιασμένων» έχει μετατραπεί σε  σφαγή των εμβολιασμένων .

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν  αφυπνιστεί  στην ατζέντα του WEF/παγκοσμιοποίησης και θέλουν να παρεκκλίνουν από την αυτοκτονική πορεία του πλησιάζει τώρα στην κρίσιμη μάζα, σύμφωνα με τον  «κανόνα του 3,5%» που επινόησε η Έρικα Τσένοουεθ, Καθηγήτρια Δημόσιας Πολιτικής στο Χάρβαρντ.

Η Δρ Τσένγουεθ έχει ερευνήσει ιστορικά αρχεία πολιτικής αντίστασης και άοπλων αγώνων από τις αρχές του 20ου αιώνα και έχει αποφασίσει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει μια πρόκληση του 3,5% του πληθυσμού της χωρίς είτε να φιλοξενήσει το κίνημα είτε – σε ακραίες περιπτώσεις – να διαλυθεί.

Το μόνο ερώτημα είναι, με  13 δισεκατομμύρια εμβόλια Covid  να έχουν χορηγηθεί σε όλο τον κόσμο, θα είναι επαρκής ο αριθμός των μελών της κοινωνίας χωρίς λοβοτομή για να σχηματιστεί έγκαιρα αυτή η κρίσιμη μάζα για να σταματήσει αυτή η διαβολική ατζέντα;

«Προσέχετε τους ψευδοπροφήτες, που έρχονται σε εσάς με ενδύματα προβάτου, αλλά από μέσα είναι αρπακτικοί λύκοι» – Ματθαίος 7:15

ΠΗΓΗCBS News

 

Γεννήθηκε στην πρώην Γιουγκοσλαβία, σπούδασε στην Ελβετία, BSc από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και επέστρεψε στην Ευρώπη για να συμμετάσχει σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο Ντράγκαν επί του παρόντος ζει στη Βιέννη της Αυστρίας, αλλά έχει ζήσει σε περίπου δώδεκα χώρες – όπως θα έλεγε ο Μάρβιν Γκάι «όπου κι αν βάλω το καπέλο μου, αυτό είναι το σπίτι μου».

Το μόνο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί ο Dragan είναι το Telegram @DraganF888

Ο Ντράγκαν έχει γράψει κυρίως σε σερβοκροατικές αναρτήσεις για ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Γράφει στα αγγλικά αποκλειστικά για το VT

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,496


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα