Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Κραυγές από το «βιλαέτι ενός Νέρωνα» σε φόντο υγειονομικής και κλιματικής δικτατορίας”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Κραυγές από το «βιλαέτι ενός Νέρωνα» σε φόντο υγειονομικής και κλιματικής δικτατορίας”

17 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:500
Μοίρασέ το

Η υγειονομική και η κλιματολογική δικτατορία έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Αποβλέπουν στην συρρίκνωση της ελευθερίας του πολίτη και στην μεγιστοποίηση της ασφάλειάς του κατ’ εφαρμογήν της αρχής της προλήψεως.

 

Μόνο η πλήρης μνήμη θα μας προστατεύσει από τις μεταλλάξεις της δικτατορίας!   

Εν τούτοις, η πρώτιστη αλλαγή που χρειαζόμαστε είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να σώσουμε την Ελλάδα μας, ε κ π α ρ α θ υ ρ ώ ν ο ν τ α ς όλους τους θεομπαίχτες λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αλλιώς, η σκυταλοδρομία των κρίσεων (οικονομική, υγειονομική, κλιματική) θα μας οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου ν ε υ ρ ι κ ή κρίση ενόψει της κατάρρευσης μιας χώρας που κάποτε ήταν κέντρο Πολιτισμού, Φωτός και Ορθοδοξίας, αλλά τώρα μετετράπη σε δαιμονισμένο “βιλαέτι ενός Νέρωνα”.

Υπενθύμιση κειμένου που γράφτηκε στις 19ης Αυγούστου 2021

Έγραψε προ διετίας ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Στις 19 Αυγούστου 2021, όταν είχε ενσκήψει και πάλι δεκαήμερος καύσωνας-εμπρηστής (εξ Αφρικής), είχα γράψει το παρακάτω κείμενο με αφορμή την παράλληλη εξέταση της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής/κρίσης. Η δημοσίευσή του είχε γίνει στο facebook χωρίς, παραδόξως, να ενοχλήσει εμφανώς κανέναν παράγοντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δυστυχώς, ο αναγνώστης θα συνειδητοποιήσει ότι, επί δύο χρόνια, οι φωστήρες της Νέας Δικτατορίας, με πρωτοστάτη τον χαζοχαρούμενο βασιλιά του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, μας δουλεύουν ψιλό γαζί χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο και ορολογία. Όταν μας έκαψαν το καλοκαίρι του 2021, επικαλέσθηκαν τις ίδιες δικαιολογίες με εκείνες που προέβαλαν το φετινό καλοκαίρι του 2023. Μπορεί οι περισσότεροι Νεοέλληνες να διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου, και σε αυτήν ακριβώς να ποντάρουν οι κυβερνητικοί βασανιστές μας, αλλά ευτυχώς scripta manent.

Ευθύς αμέσως παραθέτω το επίμαχο κείμενο, αντιγράφοντάς το αυτολεξεί από την σελίδα μου στο facebook. Διαβάστε το και αντιληφθείτε πόσο εύκολο είναι να αποκαλυφθούν τα κακοστημένα ψέματα που μας τσαμπουνάνε οι πολιτικοί (δήθεν) προστάτες μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρούμε την μνήμη μας, κι αν τούτο δεν είναι πάντοτε εφικτό, ας κρατάμε αρχείο, ώστε να ανατρέχουμε σε αυτό συχνά-πυκνά και να ελέγχουμε διαρκώς τα τρομολαγνικά παραμύθια τους.


Κραυγές από το «βιλαέτι ενός Νέρωνα» σε φόντο υγειονομικής και κλιματικής δικτατορίας

Εδώ και δεκαοκτώ μήνες βιώνουμε στο πετσί μας την ναζιστική κτηνωδία της υγειονομικής δικτατορίας. Πολλοί βεβαίως την βιώνουν χωρίς να μπορούν να την ταυτοποιήσουν. Δεν τους το επιτρέπει ο τρόμος που έχει εγκατασταθεί στον εγκέφαλό τους ιδίως από την καθημερινή ελεεινή προπαγάνδα των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού. Ο ευνουχιστικός αυτός τρόμος βρήκε ορθάνοιχτη πύλη εισόδου εξαιτίας του πνευματικού λίπους που είχε μαζευτεί κατά τα παρελθόντα έτη. Κι όταν δεν καθαρίζονται οι επιφάνειες της κουζίνας, θα βγουν σεργιάνι οι κατσαρίδες.

Αυτό, όμως, που πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως οι πολίτες (όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των λοιπών κρατών) είναι ότι ο κορωνοϊός δεν αποτελεί παρά ένα από τα πολλά δηλητηριώδη δένδρα που έχουν φυτευθεί στον διαβολόκηπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα μπορούσε, μάλιστα, κάποιος να υποθέσει βασίμως ότι πρόκειται για ένα δένδρο που βρίσκεται στην είσοδο αυτού του απεχθούς κήπου για να καλωσορίζει τους επισκέπτες στην κόλαση της αναβαθμισμένης νέας κανονικότητας που έχει προγραμματισθεί για τη δεκαετία 2020-2030.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι επισκέπτες του διαβολόκηπου ξεναγούνται σε ένα σημείο όπου ποτίζονται συστηματικά από πολλών ετών δύο δένδρα ιδίας προελεύσεως: Το πρώτο λέγεται κλιματική αλλαγή και το δεύτερο πυρκαϊές. Ο νεοταξίτης ξεναγός, ο οποίος φορά μάσκα και είναι εμβολιασμένος, εξηγεί στους επισκέπτες ότι αυτά τα δύο φαινόμενα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους, οφειλόμενα μεταξύ άλλων στην εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα:

Λόγω της κλιματικής αλλαγής ανέβηκε στα ύψη η θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε αυξήθηκε αντιστοίχως ο κίνδυνος πυρκαϊών αλλά και ακραίων καιρικών φαινομένων. Γι’ αυτό, συνεχίζει ο νεοταξίτης ξεναγός, θα πρέπει να ληφθούν επειγόντως τα κατάλληλα μέτρα, ώστε μέχρι το 2030 να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια ελίτ έχει σχεδιάσει την επιβολή νέων μέτρων, τα οποία φυσικά θα συρρικνώσουν έτι περαιτέρω τις ελευθερίες των πολιτών (σχετικά με την πρόβλεψη ότι από τη στιγμή που οι λαοί, και ιδίως ο ελληνικός, δεν προέβαλαν καμία ισχυρή αντίσταση στην απάνθρωπη επιβολή των λοκντάουν, είναι πιθανό να επιστρατεύονται μελλοντικώς όχι μόνο για την αντιμετώπιση πανδημιών αλλά και για άλλες ανάγκες που αφορούν το κοινό καλό, όπως π.χ. για τον περιορισμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος βλ. Βαθιώτη, Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού, εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 151, υποσ. 258).

Έχουμε και λέμε: Μέτρα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, μέτρα για την καταπολέμηση (sic) της κλιματικής αλλαγής (βλ. την συνέντευξη της κ. Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν στο Βήμα της Κυριακής, 1.8.2021, σελ. Α6: «Η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αποτελεί παγκόσμια προσπάθεια»).


Καρμπόν τρομομιλία από τον Αύγουστο 2021. Κι όπως για την πανδημία, έτσι και για την κλιματική αλλαγή απαιτείται, κατά τους φωστήρες πολιτικούς, παγκόσμια προσπάθεια.

Αόρατος εχθρός η Αλ Κάιντα, αόρατος εχθρός ο κορωνοϊός – αλλά αόρατος εχθρός και η ίδια η Φύση; Οι διαχειριστές της παγκόσμιας ανθρωποφάρμας βλέπουν παντού αόρατους εχθρούς και μάστιγες που πρέπει να καταπολεμηθούν, προφανώς γιατί τα εκάστοτε μέτρα καταπολέμησης εξυπηρετούν τα σατανικά τους σχέδια.

Ο υποψιασμένος επισκέπτης του διαβολόκηπου οφείλει να αμφισβητήσει την γαλούχηση που επιχειρεί ο νεοταξίτης ξεναγός και να αναζητήσει την αλήθεια, αξιοποιώντας τα διδάγματα για τον Θαυμαστό Ψεύτικο και Ανάποδο Κόσμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο απλός αλλά αληθινός συλλογισμός του είναι ο εξής:

Εφόσον η τρομοκρατία παρασκευάσθηκε στα εργαστήρια της CIA και, αντιστοίχως, ο κορωνοϊός σε κάποιο βιολογικό εργαστήριο, τότε γιατί η τρίτη πηγή καταπολέμησης να μην είναι κι αυτή προϊόν κάποιων μισανθρώπων που έχουν βαλθεί να βασανίζουν τις ψυχές μας νυχθημερόν, υπό την τρομολαγνική υπόκρουση των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού;

Η υπόνοια ότι η κλιματική αλλαγή δεν είναι αντίδραση της φύσης αλλά τεχνητό κατασκεύασμα εκείνων που μπορούν και ελέγχουν τις καιρικές συνθήκες, προκαλώντας μέσω της προηγμένης τεχνολογίας (geoengineering / chemtrails) σεισμούς, τσουνάμια, πλημμύρες, καύσωνες κ.λπ., τροφοδοτείται από δηλώσεις ειδικών, οι οποίοι σχολιάζοντας τον εξ Αφρικής πρόσφατο δεκαήμερο καύσωνα επισημαίνουν ότι, ενώ υπήρχε πρόβλεψη τα παραπάνω φαινόμενα να συμβούν το 2040, ξαφνικά τα βλέπουμε να συντελούνται το 2021 (βλ. την τοποθέτηση του κ. Κ. Συνολάκη, καθ. Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης και Προέδρου της Εθνικής Ειδικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή)

.

[ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρεμφερείς δηλώσεις έκανε ο κ. Συνολάκης και φέτος, στις 23 Ιουλίου 2023: «Βλέπουμε φαινόμενα που αναμένονταν μετά το 2030, μετά το 2040. Εισπράττουμε ήδη δυστυχώς τις εκτιμήσεις για ένταση, διάρκεια και συχνότητα. Η Ανατολική Μεσόγειος θερμαίνεται με ρυθμό σχεδόν διπλάσιο από το παγκόσμιο μέσο όρο και οι λόγοι δεν είναι ακόμα απόλυτα κατανοητοί. Φανταστείτε ότι είμαστε φούρνο και ψηνόμαστε με διπλάσιο ρυθμό από τους υπόλοιπους»

]

Τίθεται, όμως, το εξής εύλογο ερώτημα:

Πώς είναι δυνατόν οι ειδικοί, οι οποίοι μελετούν επί μακρόν και εξονυχιστικά το φαινόμενο της Κλιματικής Αλλαγής, να έπεσαν έξω κατά μία εικοσαετία και έτσι να συμπίπτει η αιφνίδια επιδείνωσή της με την πανδημία του κορωνοϊού; Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο φαινομένων εξυπηρετεί ιδανικά την άμεση υλοποίηση του σχεδίου της παγκόσμιας ελίτ για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση;

Η απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα πρέπει να είναι κατηγορηματικά αρνητική: καθόλου τυχαία! Μια απλή ματιά στο από 6.5.2020 έγγραφο του Π.Ο.Υ. όπου αναλύεται το σχέδιο δράσης για τον παγκόσμιο εμβολιασμό (Global vaccine action plan, WHO, Provisional Agenda item 11.3), αρκεί για να αφήσει άφωνο τον αναγνώστη. Στην τρίτη σελίδα αυτού του εγγράφου υπάρχει το κλειδί για την συσχέτιση της κλιματικής αλλαγής με την εμφάνιση επιδημιών:

«Η κλιματική αλλαγή θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις μολυσματικές ασθένειες. Οι νέοι πληθυσμοί θα είναι εκτεθειμένοι σε μεταδοτικές ασθένειες, όπως η ελονοσία και ο δάγγειος πυρετός, ενώ ο αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών θα αυξήσει τις πιθανότητες εξάπλωσης ασθενειών που μεταδίδονται από το νερό, όπως η χολέρα. Η κλιματική αλλαγή διαταράσσει επίσης τα εποχιακά πρότυπα ασθενειών, μεταβάλλοντας ενδεχομένως τον χρόνο, την διάρκεια, τον τρόπο μετάδοσής τους, αλλά και την ενδημικότητα των μολυσματικών ασθενειών».

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα μέλη της παγκόσμιας ελίτ έχουν σχεδιάσει να εμβολιάζουν διαρκώς τους λαούς, προκειμένου τάχα να είναι ασφαλείς ενόψει του κινδύνου μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων – δεν είναι τυχαίο ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, όταν πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Κορυφής για τον Παγκόσμιο Εμβολιασμό στις Βρυξέλλες (Global Vaccination Summit), πολύ γνωστά ονόματα, όπως οι Juncker και Ghebreyesus, φωτογραφήθηκαν κρατώντας μπλουζάκια με τον λογότυπο #Vaccines Work! Φυσικά, ο εμβολιασμός θα συνδυάζεται με ηλεκτρονικές εφαρμογές, μέσω των οποίων θα εποπτεύεται η κατάσταση της υγείας και, ειδικότερα, το ανοσοποιητικό σύστημα των πολιτών.

Η υγειονομική και η κλιματολογική δικτατορία έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Αποβλέπουν στην συρρίκνωση της ελευθερίας του πολίτη και στην μεγιστοποίηση της ασφάλειάς του κατ’ εφαρμογήν της αρχής της προλήψεως:

  • Μένουμε σπίτι για να μη γίνουμε υπαίτιοι πυρκαϊάς που μπορεί να καταστεί ανεξέλεγκτη, αλλά και για να μην εισπνεύσουμε τους καπνούς από τα φλεγόμενα δάση.
  • Μένουμε σπίτι, επίσης, για να μη μεταδώσουμε τον ιό στους τρίτους.
  • Στην πραγματικότητα, όμως, μένουμε σπίτι, για να χορεύουν ανεξέλεγκτοι οι εραστές του Μαμωνά, οι οποίοι εποφθαλμιούν τις ζωές μας, τα σώματά μας και την περιουσία μας.

Όπως επισημαίνει ο Joachim Sonntag στο βιβλίο του “2025. Das Endspiel oder Der Putsch von oben” [= 2025. Το τελικό παιχνίδι ή η άνωθεν επιβαλλόμενη δικτατορία] (3η έκδ, 2020, σελ. 46):

«η κλιματική αλλαγή είναι η έσχατη π ρ ό φ α σ η για να επιτευχθεί ο απόλυτος έ λ ε γ χ ο ς των ανθρώπων, διότι το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από την ίδια την ζωή. Κάθε ανθρώπινη ενέργεια στηρίζεται πάνω στο διοξείδιο του άνθρακα, ακόμη και η αναπνοή. Όποιος λοιπόν ελέγχει την εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να καθορίζει πώς πρέπει να ζουν οι άνθρωποι και πόσο πολλοί επιτρέπεται να ζουν».

Αυτή είναι μια πειστική εξήγηση και για την επιβολή του διαβολικού αξεσουάρ στο πρόσωπο των κατοίκων της ανθρωποφάρμας: φορώντας μάσκα αναγκάζονται να εισπνέουν το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα. Κι εκείνοι που επιβάλλουν το δήθεν υγειονομικό αλλά στην πραγματικότητα πειθαρχικό μέτρο της μασκοφορίας ασκούν απάνθρωπη βιοεξουσία πάνω στα πειραματόζωά τους, αφού μπορούν και καθορίζουν τον ρυθμό της ανάσας τους. Ας θυμηθούμε το νόημα της φράσης «δεν σε αφήνω να πάρεις ανάσα».

Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε σε ποια εποχή ζούμε:

Στην εποχή της ψ ύ χ ω σ η ς με την α σ φ ά λ ε ι α, αλλά και στην εποχή των π α ν ι κ ώ ν, ένας εκ των οποίων είναι η πανδημία και ένας άλλος η κλιματική αλλαγή. Όπως επισημαίνουν οι Κρίστοφερ Μπούκερ και Ρίτσαρντ Νορθ:

«οι ανησυχίες και οι αγωνίες μας σηματοδοτούν την ανάδυση “μιας νέας εποχής δ ε ι σ ι δ α ι μ ο ν ί α ς”, που προσομοιάζει με τις μαζικές υ σ τ ε ρ ί ε ς του παρελθόντος, όπως το κυνήγι των μ α γ ι σ σ ώ ν στην περίοδο μετά τον Μεσαίωνα. Οι διάφορες καταστάσεις πανικού, στις περισσότερες των οποίων ο πανικός έχει αποδειχθεί αβάσιμος, έχουν καταστεί μέρος της καθημερινότητάς μας. “Από μυστήριους και θανατηφόρους νέους ι ο ύ ς και βακτήρια στις τροφές, ή αιωρούμενα στο περιβάλλον, ώς τις τοξικές ουσίες στα σπίτια και στο εργασιακό μας περιβάλλον, όλα κορυφώνονται σε εσχατολογικά αποκαλυπτικά οράματα που συνοδεύονται από τον φόβο της παγκόσμιας υ π ε ρ θ έ ρ μ α ν σ η ς”» (Άντονι Γκίντενς, Η πολιτική των κλιματικών αλλαγών, μτφ.: Κ. Γεώρμας, εκδ. Μεταίχμιο, Αθήνα 2009, σελ. 58).

Ως εκ τούτου, οι δύο μ π α μ π ο ύ λ ε ς της εποχής μας, η κλιματική αλλαγή και ο κορωνοϊός, συναπαρτίζουν ένα ισχυρό κοκτέιλ κατατρομοκράτησης των ευάλωτων λαών, οι οποίοι παρακολουθούν καθηλωμένοι την σκυταλοδρομία των παγκόσμιων δικτατοριών: η υγειονομική δικτατορία αναμένεται να δώσει την σκυτάλη στην κλιματική δικτατορία, δεν αποκλείεται όμως οι δύο αυτές δικτατορίες να εναλλάσσονται ή να ενοποιηθούν.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ας ξαναδιαβάσουμε προσεκτικά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο μ ί σ θ α ρ ν ο ς  Ανθέλληνας πρωθυπουργός μας στις 12.8.2021:

«Όπως ξέρετε, βρισκόμαστε ήδη στην 10η ημέρα μιας πρωτοφανούς ε π ί θ ε σ η ς της φ ύ σ η ς, με πολλές τ α υ τ ό χ ρ ο ν ε ς φωτιές σε ολόκληρη τη χώρα, την δύναμη των οποίων, δυστυχώς, τροφοδότησε ένας πρωτοφανής καύσωνας αλλά και μία πολύμηνη ξηρασία».

Για μία ακόμη φορά τίθεται το εξής εύλογο ερώτημα:

Άραγε, ο κ. Μητσοτάκης είναι διανοητικά καθυστερημένος ή νομίζει ότι απευθύνεται σε διανοητικά καθυστερημένους; Με ποιον ακριβώς τρόπο επιτέθηκε στην χώρα μας η φύση σαν να είναι ένας άλλος “αόρατος εχθρός”; Εφόσον ξεσπούν ταυτοχρόνως φωτιές σε ολόκληρη την χώρα, υπονοεί ότι η Φύση έχει προσλάβει αόρατους πολεμιστές που δραστηριοποιούνται στα δάση για να τα καίνε; Έφθασε, λοιπόν, στο σημείο να ενοχοποιεί την Φύση, ώστε να αποσείσει την δική του ευθύνη για το Ολοκαύτωμα της χώρας μας. Συμπληρωματικά, ενοχοποίησε και τους “αντιεμβολιαστές”, οι οποίοι τάχα εφηύραν το πρόβλημα με τις ανεμογεννήτριες!

Μας έκανε δε και γλωσσική υπόδειξη, λέγοντας ότι θα ήθελε από εδώ και στο εξής να υιοθετούμε τον όρο “κλιματική κρίση” αντί του όρου “κλιματική αλλαγή”. Τούτο, διότι προφανώς ο παγιωμένος όρος “κλιματική αλλαγή” ενοχλεί αυτόν τον φρικτό δημαγωγό που θέλει να επιφέρει καθολικές αλλαγές με αφορμή την “κλιματική κρίση”: Η θεσμική-κοινωνική α λ λ α γ ή λόγω κλιματικής α λ λ α γ ή ς αποτελεί μια άχαρη επανάληψη που δεν μπορεί να χαϊδέψει τα αφτιά των μαζανθρώπων. Επίσης, η λέξη “κρίση” μπορεί να γεννήσει φόβους, ενώ η “αλλαγή” είναι κατ’ αρχήν αξιολογικώς ουδέτερη έννοια.

Θαυμάστε την μητσοτακική ξύλινη γλώσσα ξεχειλίζουσα από νεοταξίτικες πομφόλυγες:

«Κλείνω με ένα ακόμα μήνυμα: η αρνητική εμπειρία από αυτή την επέλαση της φύσης πρέπει να μετατραπεί σε θετική δύναμη              α λ λ α γ ή ς. Αλλαγής πολιτικής θεώρησης, ώστε ο άνθρωπος, με τα όριά του, να ξαναγίνει μέτρο και επίκεντρο των αποφάσεων. Αλλά και α λ λ α γ ή ς συμπεριφοράς κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε η κοινωνία των πολιτών να γίνει συμμέτοχος στις δράσεις που απαιτούν οι νέες συνθήκες».

Εν τούτοις, η πρώτιστη αλλαγή που χρειαζόμαστε είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να σώσουμε την Ελλάδα μας, ε κ π α ρ α θ υ ρ ώ ν ο ν τ α ς όλους τους θεομπαίχτες λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αλλιώς, η σκυταλοδρομία των κρίσεων (οικονομική, υγειονομική, κλιματική) θα μας οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου ν ε υ ρ ι κ ή κρίση ενόψει της κατάρρευσης μιας χώρας που κάποτε ήταν κέντρο Πολιτισμού, Φωτός και Ορθοδοξίας, αλλά τώρα μετετράπη σε δαιμονισμένο “βιλαέτι ενός Νέρωνα”.

ΥΓ: Όποιος επιθυμεί να διαπιστώσει ιδίοις όμμασιν τις τεράστιες ομοιότητες που παρουσιάζει το σχέδιο του μ ί σ θ α ρ ν ο υ Ανθέλληνα πρωθυπουργού μας με την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνσης, ας σπεύσει να διαβάσει το ομότιτλο βιβλίο των Klaus Schwab/Thierry Malleret (μτφ.: Αριάδνη Αλαβάνου, εκδ. Λιβάνη, Αθήνα 2021) και, ειδικότερα, ας μελετήσει τα γραφόμενα στις σελίδες 156-157, όπου η κλιματική αλλαγή συνδέεται με την πανδημία και την ανάγκη αλλαγής της συμπεριφοράς μας· εκεί, μεταξύ άλλων, αναφέρεται χαρακτηριστικά το εξής:

«Ανησυχώντας επί πολλούς μήνες για την πανδημία και τις επιπτώσεις της στους πνεύμονές μας, θα αποκτήσουμε ε μ μ ο ν ή με τον κ α θ α ρ ό αέρα».

Σε όποιον αναρωτιέται αν η πανδημία θα παραδώσει σύντομα την σκυτάλη στην κλιματική αλλαγή ή αν αυτά τα δύο φαινόμενα θα ενοποιηθούν, είναι χρήσιμη η σελίδα 153:

«Η πανδημία προορίζεται να κυριαρχήσει στο πολιτικό τοπίο επί χ ρ ό ν ι α». Και τώρα ας ξαναδιαβάσουμε την φράση αυτή, εστιάζοντας στην τρίτη λέξη: «η πανδημία π ρ ο ο ρ ί ζ ε τ α ι…». Προορίζεται από ποιους; Μήπως από εκείνους που την έφτιαξαν για να λειτουργήσει ως τουρμπίνα μ ε τ α μ ό ρ φ ω σ η ς του κόσμου μας;

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΒΙΒΛΙΟ (“Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”), ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν το είχε αφήσει τυχαία πάνω στο πρωθυπουργικό γραφείο του. Όλοι οι δαιμονικοί υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων θέλουν πάντοτε να προειδοποιούν τα θύματά τους. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι απενοχοποιούνται. Το διεστραμμένο σκεπτικό τους είναι το ακόλουθο: Αφού μας είχαν προειδοποιήσει αλλά εμείς μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια, σημαίνει ότι αξίζαμε να υποστούμε τα σχεδιασθέντα δεινά και δικαιώσαμε την άποψη της ψυχοπαθούς ελίτ ότι είμαστε τα πειραματόζωα της ανθρωποφάρμας τους. Να μια ακόμη έκφανση της ατομικής ευθύνης, την οποία μας σερβίρουν από την αρχή της “πανδημίας”: Είχατε τις ενδείξεις αλλά δεν τις ερευνήσατε; Ας προσέχατε – Καλά να πάθετε – Δικό σας το φταίξιμο!

Συνεχίστε τις διακοπές σας ατάραχοι, δεν τρέχει κάστανο…


Bonus track (30/7/2023): Για να τονωθεί ακόμη περισσότερο η μνήμη μας και να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε ποιοι παντελώς αναξιόπιστοι πολιτικοί βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, αξίζει να θυμηθούμε τι ανάποδη δήλωση είχε κάνει η κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού τον Αύγουστο του 2021 από το ίδιο φύλο της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ“, μία ακόμη εφημερίδα που εκφυλίσθηκε σε δεκανίκι της παγκόσμιας δικτατορίας:

«Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός θα μας προστατεύσει από τις μεταλλάξεις και θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε ένα νέο κύμα λοιμώξεων το φθινόπωρο. Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να εμβολιαστούν να το κάνουν, για τη δική τους υγεία και για την προστασία των γύρω τους».

Η συνέχεια είναι πασίγνωστη, επομένως τώρα επιτρέπεται να γελάσει ακόμη και το παρδαλό κατσίκι!

Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να τονώνετε την μνήμη σας, ανατρέχοντας διαρκώς στο παρελθόν.

Μόνο η πλήρης μνήμη θα μας προστατεύσει από τις μεταλλάξεις της δικτατορίας!

 

 

 

Πηγή https://kvathiotis.substack.com/p/4f6

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα