Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική ... αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;”  ΜΕΡΟΣ 1ο

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική ... αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

11 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,304
Μοίρασέ το

 

Ιωσήφ Παπαδόπουλος: “Όταν όμως πληροφορήθηκα από τον καλό μου φίλο Γιώργο Σαρανταυγά (τον σύζυγο της Νατάσας Ματράγκα, εγνωσμένης με το Σύνδρομο Asperger) όσα μεσολάβησαν πέρυσι το καλοκαίρι, μεταξύ υμών και του Γιώργου, μετά τις καταγγελίες της συζύγου του κατά του ΚΕΠΑ μπροστά στη βιντεοκάμερά μου, τότε κατάλαβα.”

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο του δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου, αναρτήθηκε στις 20 Απριλίου 2021 και αναφέρεται σε περιστατικό λίαν σημαντικό, ανάμεσα στον κ. Αντωνιάδη και στον κ. Γιώργο Σαρανταυγά, από το καλοκαίρι του 2020.

Παραθέτω γεγονότα…

Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους αναγνώστες.

Οφείλω όμως να επισημάνω κάτι αρνητικότατο ως προς την αναφορά των ονομάτων του συναδέλφου δημοσιογράφου κ. Ιωσήφ Παπαδόπουλου, και αφορά στην αναφορά του ονόματος του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, κύριε συνάδελφε, ο Κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, με τους άλλους που αναφέρετε.

ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ “ΕΓΩ” ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… και έχει κάθε δικαίωμα να δίνει συνεντεύξεις όπου εκείνος επιλέγει.

Ο λόγος του είναι διάφανος όπως είναι και ο ίδιος.

Ως προς την ΥΠΟΘΕΣΗ του κ. Γιώργου Σαρανταυγά, η οποία είναι πολύ σοβαρή και επειδή τυγχάνει να έχω και προσωπική άποψη από πέρυσι το καλοκαίρι, οφείλω αφενός μεν να επιβεβαιώσω τα όσα αναφέρει ο συνάδελφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος, αφετέρου να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πως μέχρι σήμερα, ο κ. Αντωνιάδης, όχι μόνον δεν έπραξε τίποτα για τους ΑΜΕΑ και τον κ. Σαρανταυγά, αλλά δεν έχει καταστρέψει ακόμα τον  ηλεκτρονικό φάκελλο των χιλίων περίπου σελίδων με το νομικό ιστορικό και τα αποδεικτικά έγγραφα και δεν έχει στείλει βεβαίωση καταστροφής στον κ. Σαρανταυγά .

Σας καλώ κύριε Αντωνιάδη να απαντήσετε δημόσια, εντός δύο ημερών στην κατηγορία του κ. Ιωσήφ Παπαδόπουλου, ως προς το θέμα του κ. Σαρανταυγά.

Όπως επίσης σας καλώ να απαντήσετε δημόσια εντός δυο ημερών στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. Βασιλείου Πίκουλα, προς το πρόσωπό σας. (εδώ)

Χρονικά όρια, κύριε Αντωνιάδη, δεν έχετε δικαίωμα να θέτετε μόνον εσείς, μέσα από τον λίβελο που εκτοξεύσατε προς το πρόσωπό μου και όχι μόνον.

Χρονικά όρια, έχω δικαίωμα να θέτω και εγώ, γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο και οφείλετε να απαντάτε και στις όποιες αμφισβητήσεις που τίθενται προς το πρόσωπό σας.

Και λυπάμαι, αλλά είναι αμφισβητήσεις που έχουν βάση.

Αμφισβητήσεις που δείχνουν … χαρακτήρα.

Έναν χαρακτήρα που αρνείται την κριτική… κι αυτό είναι κακό για τον αγώνα που δίνετε…

Πιστέψτε με, ακόμα και μετά τον λίβελο που εκτοξεύσατε σε βάρος μου, καλοπροαίρετα σας προτείνω να “κατεβάσετε λίγο το υπέρμετρο “ΕΓΩ σας”, όχι μόνον για σας τον ίδιο, αλλά και για τους οπαδούς σας.

Ξέρετε κύριε Αντωνιάδη, λυπάμαι ειλικρινά όταν βλέπω “λευκές επιταγές” μιας “μάζας”, που δεν διαθέτει κριτική σκέψη.

Λυπάμαι ειλικρινά που ενώ δείχνατε ένθερμος να αναλάβετε  την υπεράσπιση του  κ. Σαρανταυγά, μέχρι σήμερα, ένα χρόνο μετά, όχι μόνον να μην έχετε κάνει το παραμικρό, αλλά και να μην έχετε καταστρέψει  τον βαρύ φάκελλο που σας απέστειλε, έστω και με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνετε να αναλάβετε την υπόθεσή του.

Παρ’ όλα αυτά, διαπιστώνω και διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης και ικανός κριτικής σκέψης, πως βρίσκετε τον χρόνο να γράφετε λίβελους σε όποιους σας ασκούν κριτική.

Δεν βρήκατε τον χρόνο, έστω να καταστρέψετε τον ογκώδη ηλεκτρονικό φάκελλο στον κ. Σαρανταυγά, ακόμα και χωρίς δικαιολογία, και να του στείλετε βεβαίωση καταστροφής και βεβαίωση ότι δεν έχουν πάει σε κανέναν άλλον.

Αυτή η συμπεριφορά, δείχνει… πολλά…

Σας παρακαλώ δημόσια, να προβείτε σ’ αυτά που προαναφέρω για τον φάκελλο του κ. Σαρανταυγά, και να απαντήσετε και στην δημόσια ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. Βασιλείου Πίκουλα, και στις κατηγορίες του συναδέλφου κ. Ιωσήφ Παπαδόπουλου.

Το αν δεν θέλατε να του δώσετε συνέντευξη, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παρακαλώ κύριε Αντωνιάδη, να διαβάσετε και τα σχόλια που έπονται της ανάρτησης του δημοσιογράφου κ. Παπαδόπουλου, αλλά και τους συνδέσμους.

Γιατί ανάμεσα στα σχόλια, είναι και ενός δικηγόρου και συναδέλφου σας, του κ. Σωτήρη Καλαμίτση, και η παραπομπή του σχολίου του, με λυπεί πραγματικά, γιατί δεν είναι και τόσο θετική για εσάς.

 

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.

Αν του τηλεφωνήσεις, όχι για να σε φυγαδεύσει από κάποιο νοσοκομείο, αλλά για να του ζητήσεις, σαν μη διαπλεκόμενος δημοσιογράφος, να σου πει δυο λέξεις για το «θεάρεστο» έργο του, δεν θα απαντήσει.

Εκτός και αν είσαι ένας …..από αυτούς τους «συναδέλφους» οι οποίοι, κατά ένα περίεργο τρόπο, έχουν εύκολη πρόσβαση σε λαϊκούς «ήρωες», όπως είναι επί παραδείγματι ο Φαίδων Βόβολης, ο Κων/νος Βαθιώτης και ο Νίκος Αντωνιάδης, για να απαριθμήσω ενδεικτικώς τρεις από αυτούς.

Εγώ δυστυχώς (ή μήπως ευτυχώς;) δεν έχω αυτές τις περγαμηνές αφού κανείς απ’ τους προαναφερθέντες δεν απάντησε στις επανειλημμένες κλήσεις μου.

Δεν συνηθίζω να καταφέρομαι προσωπικώς εναντίον οιουδήποτε, ιδίως μάλιστα αν δεν διαθέτω αδιάσειστα στοιχεία γι’ αυτά που του καταμαρτυρώ.

Όταν όμως εκ των συμφραζομένων εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι «κάτι δεν πάει καλά» με κάποιον σύγχρονο ήρωα του Θερβάντες, ε τότε δεν περιμένω να πέσουν στα χέρια μου ατράνταχτα επιχειρήματα προκειμένου να εκραγώ, αφού οι αποχρώσες ενδείξεις είναι κάτι περισσότερο από σαφείς αποδείξεις της «περίεργης» (sic) συμπεριφοράς του.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν για πρώτη φορά άκουσα το όνομα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη και όσων ακτιβιστικών ενεργειών αναλαμβάνει, προκειμένου να σώσει ανθρώπους απ’ τη μέγγενη των ιατρών και των μονάδων εντατικής θεραπείας, θαύμασα το κουράγιο του ανδρός και την τόλμη του να καταγγέλλει και να βρίζει θεούς και δαίμονες της ιατρικής, της δικαστικής και της πολιτικής εξουσίας.

Ο Νίκος Αντωνιάδης ισχυρίζεται ότι όλη αυτή η ιστορία με τον κορωναϊό και τα υποτιθέμενα θύματά του είναι ένα παραμύθι, μια βρώμικη πλεκτάνη που σκοπό έχει να ρίξει υγιείς ανθρώπους στις μονάδες εντατικής θεραπείας, στη διασωλήνωση και από εκεί στον θάνατο.

Προσπάθησα να μάθω λοιπόν το τηλέφωνό του και δεν ήταν δύσκολο γιατι το αναφέρει ο ίδιος στα μακροσκελή βιντεάκια που ανεβάζει στον λογαριασμό του, μολονότι, όπως ισχυρίζεται, είναι τόσο απασχολημένος που δεν προλαβαίνει ούτε να κοιμηθεί.

Του τηλεφώνησα λοιπόν, πολλές φορές, αλλά ουδέποτε πήρα απάντηση. Και πώς ξέρει, αναρωτήθηκα, ότι είμαι δημοσιογράφος και όχι ασθενής που ζητώ απεγνωσμένα την βοήθειά του και δεν σηκώνει το τηλέφωνο;

Αποφάσισα λοιπόν να του στείλω ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική του διεύθυνση ([email protected]) ζητώντας του να μου δώσει μια συνέντευξη.

Καλησπέρα κ. Αντωνιάδη. Λέτε στον κόσμο να σας τηλεφωνήσει αλλά σας τηλεφωνώ εδώ και καιρό και δεν απαντάτε. Ελεύθερος δημοσιογράφος είμαι και θέλω να σταθώ στο πλευρό σας. Αν θέλετε τηλεφωνήστε μου.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

 

Η απάντησή του ήταν, εμμέσως πλην σαφώς, αρνητική :

Λέω στον κόσμο να μου τηλεφωνεί σε αυτό το κινητό και να μου στέλνει sos μηνύματα για ανθρώπους που κινδυνεύουν. Προφανώς δεν σας πείθω για να με κατηγορείτε ότι δεν ανταποκρίνομαι…

 

Πώς σας φαίνεται η απάντησή του; Δείχνει φυσιολογική; Του είπα εγώ ότι δεν με πείθει;

Και ενώ έπρεπε κανονικά να τον γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, του έστειλα το ακόλουθο μήνυμα :

Δεν είπα ότι δεν με πείθετε. Αντιθέτως. Είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και να σας συμπαρασταθώ. Παρακαλώ να μου δώσετε μια συνέντευξη . Είμαι διατεθειμένος να σας συνοδεύω με την κάμερα στις ακτιβιστικές σας ενέργειες στα νοσοκομεία.

Θέλετε να μάθετε τι απάντησε ο κ. Αντωνιάδης;

Ιδού :

Δεν είμαι ακτιβιστής, δικηγόρος είμαι και πολεμάω με νομικά όπλα!

Τι λέτε; Ποιος κινδυνεύει πιο πολύ; Οι ασθενείς πελάτες του ή ο ίδιος;

Παρ’ όλα αυτά, πείσμα εγώ θέλοντας να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα να καταλάβει τι του λέω :

Ωραία, χρησιμοποίησα λάθος λέξη. Εκεί θα κολλήσουμε; Χρειάζεστε ή όχι συμπαράσταση; Χρειάζεστε ή όχι προβολή του έργου σας; 60.000 συνδρομητές έχω στο YouTube.

Άκρα του τάφου σιωπή έκτοτε…

Τι είπατε; Έχουμε ελπίδα να σωθούμε σαν λαός; Λάθος! Ουδεμία ελπίδα έχουμε! Δυστυχώς.

Επειδή ωστόσο αδυνατούσα να κατανοήσω την αρνητική στάση του κ. Αντωνιάδη, την επομένη του έστειλα το ακόλουθο μήνυμα :

Καλησπέρα κ. Αντωνιάδη.

Είμαι ο ελεύθερος δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος, ο οποίος προσπάθησα εις μάτην χθες να σας πείσω να επικοινωνήσετε μαζί μου για να μου δώσετε μια συνέντευξη και να προβάλλω το έργο σας.

Είναι αλήθεια πως δεν μπορούσα αρχικώς να καταλάβω τον λόγο αυτής της άρνησής σας, καθώς οι λόγοι που επικαλεστήκατε για να την δικαιολογήσετε κάθε άλλο παρά πειστικοί ήταν.

Όταν όμως πληροφορήθηκα από τον καλό μου φίλο Γιώργο Σαρανταυγά (τον σύζυγο της Νατάσας Ματράγκα, εγνωσμένης με το Σύνδρομο Asperger) όσα μεσολάβησαν πέρυσι το καλοκαίρι, μεταξύ υμών και του Γιώργου, μετά τις καταγγελίες της συζύγου του κατά του ΚΕΠΑ μπροστά στη βιντεοκάμερά μου, τότε κατάλαβα.

Ο Γιώργος με δικές του ενέργειες δέχτηκε de facto πως εγώ (ως σύμμαχος του ιδίου και της συζύγου του) θα ήμουν και σύμμαχός σας, μιας και θα έπρεπε να συνεργαστώ ΚΑΙ μαζί σας για την αποκάλυψη του σκανδάλου του ΚΕΠΑ.

Το γεγονός ότι υπήρξατε ανακόλουθος έναντι των φίλων μου, και μάλιστα αδικαιολόγητα και αντιδεοντολογικά, είναι ένα σοβαρό ζήτημα που αφ’ ενός χρήζει απαντήσεως εκ μέρους σας, αφ’ ετέρου δικαιολογεί την επιφύλαξή μου προς το πρόσωπό σας και τους στόχους σας.

Τη στιγμή κατά την οποίαν ισχυρίζεστε ότι σώζετε ευάλωτους και απειλούμενους Έλληνες (και δεν έχω κανένα λόγο να μην σας πιστέψω) και ότι το έργο “της σωτηρίας της Ελλάδος” σας το ανέθεσε ο Θεός, δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά αφού το έργο που εσείς ο ίδιος (ως νομικός) δεσμευτήκατε να αναλάβετε πέρυσι το καλοκαίρι έναντι των ευάλωτων και απειλούμενων Ελλήνων αναπήρων (και των θυμάτων του ΚΕΠΑ εν γένει) το ξεχάσατε σαν να ήταν μια επουσιώδης υπόθεση.

Αντιλαμβάνεστε ότι διατηρώ το δικαίωμα της ενημέρωσης του κόσμου γι’ αυτή την περίεργη, τουλάχιστον, και αντιφατική συμπεριφορά σας.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

Ιδού λοιπόν τι είχε προηγηθεί και γιατί, προφανώς, ο κ. Αντωνιάδης, ο “θεόσταλτος σωτήρας” του λαού, απέφευγε να απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις μου.

Τον Ιούλιο του 2020, ο κ. Αντωνιάδης έλαβε γνώση της συνέντευξης που μου είχε δώσει η Νατάσα Ματράγκα https://www.youtube.com/watch?v=Ofz9wS8wQHg&t=378s

Επικοινώνησε τότε με τον σύζυγο της Νατάσας Γιώργο Σαρανταυγά και του ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας με την υπόσχεση ότι θα την εξετάσει με τους συνεργάτες του και θα επανέλθει.

Υπεσχέθη δε ότι την υπόθεση αυτή θα την πάει μέχρι τέλους!

Τα γνωστά μεγάλα λόγια – πομφόλυγες, όπως αποδεικνύεται – ενός Νάρκισσου δικηγόρου.

Ο Γιώργος του παρέδωσε έναν ογκώδη φάκελλο εκατοντάδων σελίδων και έκτοτε ο κ. Αντωνιάδης εξηφανίσθη.

Παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις του Γιώργου, ο κ. Αντωνιάδης δεν απάντησε ποτέ.

Πρόκειται, όπως μου είπε ο Γιώργος, για τα προσωπικά δεδομένα του ιδίου και της συζύγου του, τα οποία πλέον παρανόμως κατακρατεί ο κ. Αντωνιάδης.

Σκέφτεται μάλιστα, όπως μου είπε, να του ζητήσει να καταστρέψει τον φάκελλο και να του δώσει βεβαίωση καταστροφής.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, με αφετηρία τη μηνυτήρια αναφορά του, ο Γιώργος Σαρανταυγάς είχε ασκήσει πίεση προς διάφορες κατευθύνσεις (Υπουργείο Υγείας, Αρχή Διαφάνειας, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, κ.α.).

Ύστερα από κάποιες αναρτήσεις του στην Ομάδα του Ανδρέα Μπαρδάκη στο Facebook (σ.σ. ο οποίος στηρίζει δυναμικά τη Νατάσα Ματράγκα και τον σύζυγό της) και μέσα από κάποιες καραμπόλες, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης (αυτός που έστειλε εξώδικο στον Τσιόδρα και ερευνά τα σχετικά στατιστικά στοιχεία και τις καταγγελίες) έλαβε γνώση της υπόθεσής τους και προσφέρθηκε να αναλάβει έρευνα και να στηρίξει τη μηνυτήρια αναφορά.
Έχει λάβει γνώση αρκετού υλικού, που μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει ο Γιώργος και η Νατάσα, και έδειξε αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το pogrom κατά των αναπήρων και τη συμμορία που το εκτελεί.
Ο Γιώργος μάλιστα, όπως μου είπε, έδωσε τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου στον Αντωνιάδη ώστε αυτός να με καλέσει σε περίπτωση που το έκρινε σκόπιμο.
Συνεπώς ο κ. Αντωνιάδης γνώριζε για το άτομό μου πολύ πριν τον γνωρίσω εγώ και του ζητήσω να μου δώσει μια συνέντευξη.

Αυτό, από μόνο του, ενισχύει τις επιφυλάξεις μου για το άτομό του, την «ανιδιοτελή» και «φιλάνθρωπη» δράση του και την άρνησή του να μου δώσει μια συνέντευξη.

Στην Ομάδα του Μπαρδάκη έχει έλθει και ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης (θυμάστε την ατυχή προσπάθειά μου να του αποσπάσω μια συνέντευξη https://www.ribandsea.com/waves/4382-to-istoriko-mias-synentefksis-me-ton-kardiologo-k-faidona-vovoli-pou-den-egine-pote.html) και έχει δηλώσει ότι ερευνά (προφανώς όχι μόνος του) και ότι θα τοποθετηθεί για τα καταγγελλόμενα στην αναπηρία και το ΚΕΠΑ.

Από την πληροφόρηση που έχω από την πλευρά του Ανδρέα Μπαρδάκη, ο δικηγόρος Αντωνιάδης και ο Καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης μιλάνε μεταξύ τους.

Οι δυο τους έρχονται στο προσκήνιο και υποπτεύομαι ότι η δράση τους (ίσως να έχει και πολιτικά κίνητρα – μπορεί να τους δούμε δηλαδή να κατεβαίνουν στην πολιτική) θα πάρει εκτεταμένη δημοσιότητα. Ήδη συζητείται στο διαδίκτυο και, όπως γίνεται αντιληπτό, έχουν φίλους και πολέμιους.

Το πράγμα όμως πηγαίνει παραπέρα. Το facebook λογόκρινε τον κ. Αντωνιάδη και μπλοκάρισε τα άρθρα και τα βιντεάκια του. Κακώς, κάκιστα, θα πω εγώ. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που διέγραψα κι’ εγώ μιας και δια παντός, εδώ και αρκετούς μήνες, τον λογαριασμό μου στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού».

Προσφάτως ο κ. Αντωνιάδης πλαισιώνεται από τον κ. Ποντίκα, ο οποίος μάλλον διακοσμητικό χαρακτήρα έχει στα βιντεάκια που μαζί ανεβάζουν, δεδομένου ότι ο δικηγόρος δεν βάζει γλώσσα μέσα του!

Επίσης, ο κ. Αντωνιάδης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Στέφανο Χίο και το «Μακελειό» και οσονούπω θα ανακοινώσει, υποθέτω, το νέο απόκομμα του οποίου προφανώς θα ηγηθεί ο ίδιος για να «σώσει» τη χώρα.

Μαζί με τον κ. Ποντίκα ή όχι, δεν έχει και τόση σημασία.

Αυτά τα ολίγα λοιπόν για τον καινούργιο “θεόσταλτο σωτήρα” του Έθνους, ο προφορικός λόγος του οποίου πάντως κάθε άλλο παρά συγκροτημένο λόγο δικηγόρου θυμίζει.

Σε παράλληλη πορεία είναι άλλωστε και ο κ. Φαίδων Βόβολης, ο κ. Γιώργος Τράγκας (ο οποίος συνήψε προσφάτως μια υβριδική σχέση με το ΕΠΑΜ) και ίσως ακολουθήσει και ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Κάθε Έλληνας που αποκτά λίγη δημοσιότητα, μέσω του διαδικτύου κυρίως, κάνει και ένα απόκομμα!
Μεταξύ μας προβληματίζομαι και αναρωτιέμαι : μήπως θα έπρεπε να κάνω κι’ εγώ ένα απόκομμα;
Γιατί, στο κάτω κάτω, τι παραπάνω έχει ο Γιώργος Τράγκας, το κανάλι του οποίου στο YouTube έχει 2.000 συνδρομητές λιγότερους απ’ το δικό μου;

Άσε που είμαι πεντακάθαρος, χωρίς τις λάσπες της εκδοτικής και τηλεοπτικής διαπλοκής, πιο γοητευτικός από αυτόν και 3 χρόνια νεότερος! Υστερώ λίγο σε θεατρινίστικο και πομπώδες ύφος, αλλά αυτό δεν είναι τίποτε, μαθαίνεται!

Γίνετε λοιπόν όλοι αρχηγοί και κάνετε ένα κόμμα για να ρίξουμε την κυβέρνηση.

Ρίξτε νερό στον μύλο των καρεκλολάγνων της Βουλής οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας το «διαίρει και βασίλευε» να κυριαρχεί, να αποδυναμώνει τη λαϊκή αγανάκτηση και να ισχυροποιεί τη δική τους θέση στο μαντρί

Πηγή

 

Διαβάστε εδώ στα σχόλια, και τις απόψεις του γνωστού δικηγόρου ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ

Προβολές : 2,304


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα